2012-10-31
19:05:00

Pigg och glad ponni idag
Som rubriken lyder.
Pigg och glad. Var la nära på att åka av någon gång med de var fett kul! :D
Red typ i backarna i kanske 30 min och sen skrittade vi en lång vaäg hem, Bra så att dom fick skritta av länge efter de tränings passet! ;)
 
Imon så rider jag bort till simmenäs och då ska jag och Emmy rida bommar med lydnad osv! KulKul:D
 
Nu ska jag kolla djurakuten! PussPuss!
 
 

2012-10-31
17:14:01

Hahaha wiihiii

Hahahah wiiiiihiiiiii! Pigg ponny skrutt :D


2012-10-31
12:53:45

Dagens
dagens humör: GLAD :D
dagens mående: Bra, men trött.
dagens borde: Byta hos mina kaniner och fixa iordning bland mina ridkläder som ligger i en stor hög :(
dagens frisyr: Toffs med en spretig pläta..
dagens smink: Inget.
dagens klädsel: joggningbyxor och en tjocktröja, men snart ridkläder
dagens vill ha: SNÖ
dagens fundering: brukar inte fundera... blir så jobbigt då
dagens beroende: Inget speciellt.
dagens tråkigaste: att de inte är snö
dagens längtan: till att de kommer snö
dagens super längtan: Till de kommer massor med snö
dagens gjorde dig glad: ATT JAG HAR BESTÄLLT JOHNNY BULLS :D
dagens låt: Har inte lyssnat på någon mysik idag ;)SNODDE DEN AV http://emmsjohanssoniis.blogg.se/ WOOOOPWOOOOP2012-10-31
12:24:38

KL 3
Kl 3 så rider jag med Emmy men känner jag oss rätt så är vi alltid snabbare och kommer iväg tidigare. Men jag åker upp vid kvartöver halv 2 så är jag där typ kvart i 2 så fixar jag allt innan jag rider så slipper jag göra de efter! Hääärligt, Då är se bara borsta av och sen släppa ut henne och sen åka hem ;)
Vi ska ju som sagt rida upp till backarna i ingared och styrke/konditions träna + ha fett kul. Hästarna kommer nog va fett pigga och glada vilket alltid är lika kul när man sitter och inte har mycket att säga till om och dom bockar och har sig!! HAHA

Jaja, PUSSS PUSSSS ses sedan bloggishen

2012-10-31
12:15:00

Wiiiiheeee
Nu hade äntligen 37 Johnny bulls kommit in så jag kunde beställa. Som jag har väntat! :D
Så nu är dom beställda så får vi se när dom kommer!! Hoppas dom kommer innan veckan är slut så har dom till på måndag! Men de är väll änna förmycket att hoppas på? ;) haha

Johnny Bulls Bikerboots Svart

Lalala Gladtjej.se :D
 
 

2012-10-31
00:19:23

god natt!
Imon blir de ridning lite senare! Troligtvis med Emmy uppe i backarna om inte hon kunde så rider jag där själv. :)
Imon händer inte så mycket annars! Rida är de ända.

Så nu säger jag god natt, Är svintrött! HAHA
 
Söta vi är vah? :)

2012-10-30
23:42:41

Filmen kom upp 2 år senare
Asså hade massa strul och de funkade inte osv! Men NU är den ÄNTLIGEN uppe. 
Hon är faktiskt riktigt fin i dressyren och vi ska jobba ihop oss ännu mera så att vi kan starta någon dressyr vilket jag väldigt gärna vill!

Efter vi hade ridtit så fotade jag och emmy varandra med hästarna. Blev ganska mycket fina bilder så ska någon dag - typ imon, BOMBA med bilder :D Något smakprov får ni nu! ;)
 
 
kyss världens sötaste ponnyskrutt som står ut med mig! :D
 
 
Här får ni 2 mega söta bilder på emmy och Clint meeed :D hahaha

2012-10-30
23:03:32

Dressyr ponnyn:-D

Synd bara att jag ser är stor ut och hon ser ut som en b-ponny :-(


2012-10-30
15:43:05

Dressyr
Hon gick helt okej idag, han var väldigt pigg så de tog ett tag att lugna ner henne i traven och sen efter galoppen! Men jag är helnöjd med tanke på att hon vilat en vecka och nu bara gått 2 pass som vart lite halv lata efter som vädret vart som de vart igår!
Red ganska mycket slalom över hela ridbanan och imellan hindrerna hon stod uppställda och så! Så mycket ställa och böja om osv! :)

En liten film kommer strax! mobba dock inte för de ser ut som en jätte på en B-ponny :( :(

 

2012-10-30
15:29:55

Tävling Hos Sara
Här kan du tävla --> http://carlssonpataket.se/?p=12361#comments
D
enna butiken är tävlingen sponsrad av --> http://www.avantiafritid.se/


Va med du oxå :D

2012-10-30
00:30:17

Larmet ställt på 09.00
Upp 09.00 imon! Kl halv 11 kommer Emmy förbi mitt hus och vi går följe enbit, sen går vi skillda vägar och så möts vi på simmenäs kl 12 med hestarna :) Så är de dressyr som gäller! Vad gör man inte för att bli bra? Gå upp i ortan när de är lov och allt... Ah bevisar bara va de är jag gillar aldra mest. gillar, gillar, gillar aldra mest <3 haha
 
Så god natt ha de bra så hörs vi imon :))

Trött o osminkad, Puss o god natt igen

2012-10-29
22:43:01

Veckan och mål med veckan
på ridprofilen förra m¨åndagen pratade vi lite om att man skulle lägga upp veckan och va man skulle göra och även skriva vad man har för mål med ridpasset! Och jag tycker de är ganska kul att göra veckoplaneringar med faktiskt aldrig tänkt på att verkligen lägga upp mål för varje pass så jag tänker faktiskt börja göra de!

*****************************************************************************************************

Måndag (Idag)- Efter som att vädret var som de var så blev de bara en röra på sig runda, Inga speciella mål ytan bara röra på sig!

Tisdag - Dressyr på simmenäs med Emmy och Clint! Ska rida mycket på börjda spår och mycket ställa och böja i skritten och traven, i galoppen ska jag bara försöka få en stadig form! (Avslutar passet med Dressyr programet LC:1) Vill få en låg och trevlig form så att hon höjer ryggen!

Onsdag - Uteritt med Emmy och Clint, Vi ska till styrke backarna och träna styrka och kondition! Alltid lika kul! Vi ska bara ha kul och samtidigt tränka konditionen och styrkan! ;)

Torsdag - Markarbete på Simmenäs med Emmy och Clint. Vi ska ha som en bana med massa bom serier där vi ska ha lydnad osv. Tex 3 galopp bommar - halt - 3 galopp bommar igen. Så mycket lydnad och korta och länga steget vilket oxå är lydnad. Jag vill få henne att lyssna på minsta lilla jag gör, Fram eller bak. Så, så lyhörd som möjligt för så små hjälper som möjligt! :)

Fredag - Hyffsat lugn uteritt, kör på lilla rundan som tar ca 40 minuter mycket skritt lite trav och lite galopp! Bra röra på sig! Men vill ändå ha henne låg och fin i formen i skritten efter som att jag skrittar 30 minuter av dom 40! Så låg, fin och jobba med ryggen i skritten!

Lördag - TRÄNING FÖR SANDRA PÅ SIMMENÄS

Söndag -  Vila eller Lugn uteritt med hacket! Långa tyglar och bara sträcka ut.


Blir Maneg varannan dag vilket jag inte brukar kunna göra. Men nu när de är lov så får man lyxa till de lite! ;)
Men de är bra för då kan jag finlira och jag slipper rida i den suuper mega leriga IngaredsPD'n som är fylld med vatten. Vattnet går typ upp till knäna på dom! Gick in där idag bara för att stasia löjlade sig med vattenpölar! Så dår fick hon gå in där och vandra i polen.. Haha ÄGD PONNYN ÄGD! Sen gick hon snällt i alla vattenplöar ;))2012-10-29
22:15:59

Trottsade vädret...
... och gav mig ut på en tur i de äckliga vädret!! Inte ens regnkläderna kunde stå emot äcklet!!! De såg ut som om jag inte hade haft regnkläder på mig! (HAHA dåliga regnkläder - CHECK) 

Men red en liten sväng i alla fall så hon fick springa av sig lite efter som att jag ska rida ett riktigt hårt dressyr pas imon på simmenäs! Hoppas att de går bra, Vill ju verkligen få henne fin i dressyren för hon har ju lätt kapaciten för i alla fall LA när hon verkligen är på sitt gooa humör! :)
Ska se om emmy vill filma lite, Så får väll jag filma henne oxå ;) Haha

Pusspuss

2012-10-29
22:11:00

Jag har gästbloggat :D
Hos - http://majjasiimonsson.blogg.se

Wooop. Fett längesedan jag gjorde de nu, Och jag är inte något vidare bra på de, men jag gjorde mitt bästa ;D Haha
 
Kolla in brudens blogg!! ;D 

2012-10-28
18:45:40

Pigg polle
(vågar jag skrva detta??) Hon var Hur frääch och mycket fin idag. Hon behövde nog denna veckan för att komma iform.!
Hahah när jag skulle trava så bocka hon och studsa i väg i lite galopp osv. Haha satt och asgarva åt henne! Så otroligt pigg och söt! Men man märkte verkligen att hon njöt av att bli riden vilket är sjukt bra! Hon blev glad när jag plockade fram sadeln vilket hon inte brukar.. Hehe!

Så imon blir de lite galopp så hon får av sig energiiin, Och sen på tisdag blir de ett hårt dressyr pass på simmenär med Emmy och Clint :D

Goossig bild från förut! :)<3
 
 

2012-10-28
01:34:03

Rida
Imon/Idag - efter jag har sovit ska jag rida för första gången sen förra söndagen! Haha Hon kommer vara över allt och ingenstans! Men ska bara skritta och trava! Och sen på måndag ska jag även galoppera lite. 
Tisdag, Kankse rida till Simmenäs och rida dressyr!
Onsdag, lugn backträning
Torsdag, Rida till Simmenäs och rida markarbete med Emmy! :D
Fredag, Uteritt.
Lördag, Sandra träning :D

Denna veckan är de ju lov med så kommer ju kunna rida när de är ljust osv! Ska även ovningsköra gärnet denna veckan då jag bara har kört en gång och jag ska ha mitt körkort när jag fyller 18. Så nu jäklar! Så kommer antagligen ha en del att göra! Men ska ju såklart försöka blogga så mycket jag kan när jag är ledig och har den lilla extra tiden! ;)


Anmälde till CR på gråbo förut, den är om några veckor! Men ska bara hoppa 70-70 eller 70-80 för jag vill bara sluta året med att komma runt! De finns lixom inga mera tävlingar innan jul! Så efter jul så ska jag köra på igen och försöka hoppa LB och kunna va med på GP kvalet! Men vi får se hur långt vi kommer med den saken! ;) haha

 
God natt

2012-10-27
20:51:25

Fina Prinsessan <3
 

2012-10-27
20:32:52

Rakat
Blev faktiskt nöjd, För att vara första gången så var jag fett grym!
Dock har jag beslutsångest.. Vet inte om jag ska klippa bort smilen. Den är cool men asså.. Tror jag kommer röttna på att ha den där och då är de försent för att klippa bort den. Så får väll tänka till imon! ;)

FÖRE


EFTER


 
Ganska mycket päls!! ;)

2012-10-26
23:57:07

god natt
imon så åker vi till stallet ganska tidigt efter som att jag ska raka. Och de blir helrakning! Änvänder heldre att extra täcke än att hon ska se ut som en halv isbjörn och en halv häst! Så då ett fleece täcka under vintertäcket då istället ;) Efter som att hon står på lösdrift (om de är någon som missat de) Så är de ju som att vara ute dygnet rut och de är ju ganska kallt! Efter som att vi rakade hajen mitt i vintern förra året så kunde vi inte raka över korset då de är stor risk för korsförlamning eller va de heter! Men nu när vi rakar Stasia såhär tidigt så hinner hon ju vänja sig vid kylan när den blir lägre och lägre! Så då lägger jeg som sagt på extra täcken så att hon inte ska frysa! ;)

Ett Hjärta eller en smile på rumpan! Har inte bestämt mig än! Men lutar lite åt smile för de är de inte många som har! xD Hjärta har ALLA! Men vem vet kanske hjärta på ena sidan och smile på andra? Nää Hahha vi får se! Kommer ju troligtvis raka henne till våren igen så de gör ju inte så mycket om hon ser lite rolig ut! De är ju kul att kunna skratt åt sessan lite ;D Haha Men men vi fåår seee ;D

Puss puss, Nu ska jag sova!


2012-10-26
23:35:36

JUL <3
Har man tråkigt så har man. Men jag längtar verkligen till snö och jul, Julmusik, Jul på liseberg osv!! Allt blir så mysig!! o gossit osådär ;)
 

2012-10-26
23:30:40

Hej
Hejsan hoppsan.
Nödvändig dag i skolan... Började 12 och slutade 10 över 1 Haha! Åkte med 5 över halv 2 tåget så han hem till 2 och åkte med upp till stallet där hovis kom och skodde om prinsessan, Undertiden han gjorde de så mockade jag lösdriften  och sen chilla led vovvisarna ;)

Åkte sedan hem och nu har jag ätit och suttis framför TV'n HELA kvällen!!
Asså jag orkar inte blogga så mycket för de är fullt upp HELA tiden och när de inte är något så är jag för trött! Men nu är de lov en vecka så då ska jag försöka blogga mycket ;)

 
kiss and piss ;D

2012-10-25
23:34:36

...
 

2012-10-25
23:29:37

Va i A-sås med Mommi förut!
Fick med mig 2 stickade tröjor, en skjorta och ett skärp hem! Snyggt med en stickad tröja med en skjorta under <3

Skjorta - från klädlagret
Skärp - Gina
Vinröda Tröjan - Gina
Gråa tröjan - Cubus
 
Kan säga att jag inte hitta speciellt mycket som föll mig i smaken... Asså sånt jag skulle total älskat förut tycker jag inte alls om nu! Men Älskar stickat och skjorta / Linne och någon tröja med knappar fram! Enkelt och snyggt! :D

Detta över är sååå YOMMIIIE :D

 
 

2012-10-25
22:24:20

Imorgon är de fredag!
Och vi börjar 12 och slutar halv 2 typ. Vi har en lektion.. Nödvändligt... Men men jag är ju såklart duktig och åker imon! ;)

Stasia ska få nya skor vid 3 så kaaanske hinner hänga med mamma upp, annars så behöver jag inte åka upp för mamma fixar allt :)
Lördag ska jag raka henne... HAHA
Söndag ska jag rida (Med all skyddsutrusting jag har), Hon lär ju vara sjuukt pigg efter att ha vilat en vecka och så blivit rakad på de + att de är kallt och kanske ska komma lite snö.. Haha får tejpa fast massa kuddar med gaffatejp!! :D HAHA
 
 

2012-10-25
15:07:24

Snö/regn/Hagel storm
Hahah asså vädret.... De är typ snö blandat hagel regn!

Fick sluta tidigare idag då sista lektionen är inställd så åkte 5 över 1 tåget hem. Självklart kom de ingen buss så fick gå hem. Och jag var så kissenördig så jag fick springa sista biten genom skogen, hoppande över ler pölar med en dator och en väska, Vita skor..HAHA tur att ingen såg mig kan jag ju lugnt säga!!
När mamma kommer hem så ska vi åka in till Alingsås och kolla lite affärer och sånt kul! :D2012-10-24
22:46:22

På lördag.. Ska jag raka häst för första gången!
Blir nog troligen någon av dom här!!
Ganska lätta tror jag så de är ju ingen fara för mig!! Haha!! Skulle inte tro de!

Nä vet inte riktigt hur vi ska raka henne men de löser sig! fin ska hon bli i alla fall. Hehe men de återstår att se! Folk säger att de inte är så svårt att kippa så vi får väll se hur de går! ;)
Känner att hon behöver av med pälsen för hon svettas sjukt mycket när man bara rider ut typ. Så tänk då hur hon bli på träningar! Så ja de behövs! Efter som att hon går på lösdrift så vet jag inte om vi ska raka rumpan än. Men vi får se de med. För iså fall så får vi se till att ha vaaarma täcken på jämt! ;) Men de läser väll sig de med!!

Hajen rakades såhär förra vintern och så kommer Stasia oxå bli rakad om vi inte tar rumpan!

Benen kommer jag troligtvis klippa om jag tycker de är lätt att klippa! Och KANSKE huvet oxå för då var de tydligen bara att brämsa. Jaja de åter står och se hur de blir!! 

PUSSPUSS :D

2012-10-24
22:35:50

Hur kunde jag göra tummen upp??

GAAAAH VA TRÅKIGT... Haha men men, inte så mycket! De är bara att göra och få bra betyg :D
 
 

2012-10-24
22:11:22

Maggie <3
Maggie, Saknar denna lilla hoppetossan :((<3

(understa filmen är lite lagg... :() 

2012-10-24
21:51:26

10 Sanningar
♥ Jag hatar fol som har blogg och BARA skriver när de går bra och skiter i att skriva över huvud taget när de går dåligt!

♥ Innan jag dör vill jag ha gips på arm/ben eller likande.

♥ Jag är osäker när de gäller "högre" hinder 90cm-1m.. Måste träna på de!

♥ Innan jag dör vill jag träffa Maria Montazami!

♥ Jag tycker att skolan är rolig!

♥ Jag måste ha mina hörlurar på bussen och tåget på morgonen för att vakna upp!

♥ JOm folk skadar sig så får jag ont eller blir ledsen. Jag behöver inte ens känna dom!!..

♥ Jag var ett riktigt disney channel fan förut.. Men kollar knappt på de längre! Hinner aldrig!

♥ Jag vill INTE äga någon häst nu. och kommer torligen inte vilja göra de sen heller. Då jag gärna byter häst och rider mycket olika. För då kan man "byta"

♥ Jag kan tänka mig att ha flera hästar! Jag hade gärna velat ha en ung D-ponny och en läromästare Storhäst + Anastasia! Fast jag vill inte äga någon av dom! ;))
 
 
JÄÄÄSSJÄÄÄSS

2012-10-24
21:18:01

Stallet
Blev ganska sen hem då de var en tjej som fick ett epilepsi anfall och slog i huvet på stationen i Floda så tåget kom inte iväg för än ambulansen kom! Inget att göra åt! Synd om tjejen!
Blev en halvtimme senare men de löste sig! Jag gick upp till stallet med Zlatna och fixade mat/vatten och spolade hennes ben. Släppte in henne på lösdriften och gav henne hö så kom mamma och hämtade mig! Så de löste sig bra ändå!

Nu ska jag plugga lite Kommunikation hargjort lite Lärande och utveckling redan så ska fortsätta med detta nu, Så ni får ha de. Kanske slänger in något inlägg när jag är klar! ;)

 
XOXO
 

2012-10-23
22:21:04

Svenska Hollywood Fruar
Hopp dåvar de slut! De var sista avsnittet idag, De var la lite tur de egentligen så jag inte börjar drömma mardrömmar om Gunilla... Fett läskig men hon gör ju ändå de kul och spännande att titta på de :D
Maria Montazami är så fett skön med sina "Jätte kuuul"

Huhuhu men nu va de sluuut... Inte kul :(
 
GOO


Läskig.. :((


2012-10-23
22:06:52

Var ute och vandrade med min sessa förut! <3
Tog några biler med mobilen då så här får ni 2 ;D<3

 

2012-10-23
11:43:52

Är i skolan NU
Hatar såna här dagar när vi börjar sent och de ALDRIG finns några bussar som går från mig ner till tåget i rätt tid... Får ju alltid ta så jag är här mycket längre innan jag måste vara här.. -.-' Inte kul. Sitter här lixom heeelt foreveralone het mobbad. Ingen är här utom några på nedervångingen som för ett jävla liv x( Haha :(
Jag lär ju får sitta här och vänt ett bra tag till så ganska perfekt att göra en sak jag inte var riiiktigt klar med! ;) bara liiite kvar! :P

Jaja. Stallet senare idag går jag ut en svång med henne, fixar hennes hovar OSV ;)

Pusspuss nu kom de en jag kan vara social med...

2012-10-22
22:07:18

2 bilder från ARS
skrattar ihjäl mig lite!! Haha va fula vi är egentligen xD*
Förstökte skritt ut från banan efter att jag sagt tack och hej efter stoppet på 2:an  men näpp de ville inte hon taggad som vanligt och bitter som ett bi, stressad som en fjäril i ett nät.. Ja Haha nä kan inte riktigt men hon ville inte skritta ut ;)

Gull ponny skrutt <3
 
 
 

2012-10-22
20:16:32

Promenad :)
Promenerade upp till stallet med Zlatan alltså blev de ingen promenad med Stasia men tar den imon i stället. hon va ganska nöjd och ville inte gå in från hagen när jag kom heller så hon fic stå kvar så fixade jag allt först, så när jag mockade på lösdriften så kom hon upp och va nyfiken så när jag hade mockat klart fick hon komma in och då spolade jag av hennes fossingar så fick hon gå in på lösdriften och äta lite höö ;) Goss ponny! <3

Duktig jag är som promenerade till och hem från stallet vilket jag ska försöka göra varje dag nu när hon har vila ;D Inte lata mig och ta cykeln för att de går snabbare. NAJ, utan springa och gå blir de!

Nu ska jag kolla på SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR. för jag började kolla på de på tv'n på avsnitt 7 typ så jag kollar på alla innan och är typ på 5 nu ;D Så hade fint kanske slänger upp något mer inlägg innan jag lägger mig! Börjar för övrigt 12.30 imon :D Haha så ah de blir sooovmorgon :D

KYSSKRAMPUSSNÄRKONTAKTHÅNGEL,OSV LALALLA

2012-10-22
08:20:10

JallaJalla
 
Nu sitter jag i skolan. Vi ska snart börja ridprofilen :D Kul kul!

Ahh va ska jag säga? Kallt som satan men inget regn (peppar peppar). Känns dock som att de är natt för de är jätte mörkt ute :( Lalala


PUSS PUSS


2012-10-21
22:39:12

God natt
Nu ska jag sova, skola imon!!

Kanske kommer upp en film på mina failade rundor idag?.. Man ska ju inte bara dela med sig av de goda ;) Bloggen handlar ju om mig och Anastasia i framgångar och motgångar och se mesta ni fått sett är framgångar!! Men ska suga lite på den karamellen då jag inte mår bra själv utab att se filmerna :/ hahaha Jaja, mes som jag är. Neeej men asså de är klart de är inte kul att se sig själv sitta och banska på en häst som har en piss dag och total vägrar! Nää Inte kul :(

Chalala nu ska jag sova i alla fall!

Imon så får ÄNÄSTÄSIÄ vila som sagt, Kanske går med henne på kärrbogata lite för att hon ska få röra på fläsket så att de blir mört och fint när MCé donken kommer och hämtar henne... (HAHAH Neeeej va elak jag är. Klart hon inte ska bli hamburgare. De finns inga vita hamburgare.. (HAHA omg jag är trööött)) Nej va lite seriööös. 
Så hon får sträcka lite på benen och inte bara behöva gå i den leriga hagen! ;) Gossigt med en promenix på typ 20 min med :D
 
CHACHA <3

2012-10-21
21:58:25

Tävlingen drar vi ett sträck över
 
Förklassen - Vägrade vi ut oss. ett stopp på 2:an ett stopp på 3:an och ett stopp på 5:an = ute.. 

Lagklassen - Var med i laget :/ bytte till hack och pumpade i henne betfor typ xP Fick ändå ett stopp på första hindret, sen fick jag ett stopp på 2:an och då utgick jag!! Ingen idé att ens försöka när hon är på de humöret! :(


SÅ BAJS TÄVLING2012-10-20
21:58:18

Veckan utan godis
Haha joo de har faktiskt gått riiiktigt bra, över förväntan bara faktiskt! De ända jag har ätit på hela veckan är 2 små bitar marabou mjölkchoklad! DOCK har jag tuggat upp typ 2 tuggummi paket men de är ju myycket bättre än godis, så kör samma denna veckan som kommer INGET godis!!

Nu sitter jag dock med en godispåse som jag köpte förut för jag ska ha med den till Alingsås imon på tävlingen! Men de är okej att äta lite godis på helgerna, men inte varje dag! :)) Så nu kör ja, annars dör jag!! 

Puss puss nu ska jag lägga mig och sova, ska upp ganska tidigt imon men inte överdrivet efter som att de bra tar ca 20-30 min till A-sås. Så vi åker vid 8! Så behöver va i stallet 7 ca :)
Jappjapp, SeS 

2012-10-20
21:38:08

Snuttan nästa vecka
Nästa vecka ska Lilla A få lite vile eller gå väldigt lugnt så hon har gått så mycket och hållt igång med tävlingar och träningar så denna veckan som kommer ska bli väldigt lugn för hennes del!!
Hon kommer att få vila och så skritta ut lite barbacka osv! Sen fråm åt helgen så ska jag börja trava lite igen och så när lovet kommer veckan efter så ska jag rida på igen :) Dressyr och uteritter med mycket dressyr även ute. så lördagen den 3/11 så ska jag träna för sandra så någon gång på lovet blir de väll lite bommar för hennes egenskull :)

Känner att hon är värd en lite lugnare vecka nu!! :)) <3
 

2012-10-20
21:33:48

Fick nya ridskor i tisdags :D
Vilket var väldrigt värbehövligt då mina är jätte trasiga och ätte försmå och jag har haft dm i typ 4 år nu!! HAHA
Så hittade Tretorn ridskor för 329kr i butik - nypriset var 1300. Så beställde dom och dom kom hem dagen efter :D Kanon :D
 
Mina är dock svarta :D


(De va jag som aldrig skulle ha Tretorn igen va?? Hehe men dom är så sköna, snygga ch bäst ändå.. x) Så va lixom lite tvungen! Men får hoppas att kvalitén är bra på domma! De är ju inga knappar och pragkedior så får hoppas på de bästa :D)

2012-10-20
21:28:27

Nu är allt fixat
Red en sväng med Jill förut, hon va lagom pigg. Hade dock önskt lite mer energi dock men får hoppas att hon blir lite piggare till morgondagen så jag kan gasa runt banan ;) Haha
När jag komtillbaks till stallet knoppade jag och dock blev fiina så jag hoppas dom är kvar imon, de blev även några flera än sist så mycket snyggt! Duschade svansen på henne när mamma kom och WOW hade glömt av den fina vita färgen hon får i den när den är tvättad!! Skummet som kom från den var heeelt brunt. Haha

Har putsat och packat nu.
Imon blir de svart Jennifer schabrak och vitt gråbo schabrak! (ÅHH e så arg att jag sålde min kavaj!! MÅSTE KÖPA EN NY OMGÅENDE de är gräsligt att rida i tröja!!!)

Japp jap nu taggar vi och runt ska vi komma i full fart!! (Haha skämt åtsido, men de ska va ett bra temop och heldre lite förfort än lite för långsamt! ;))
 

2012-10-19
22:39:19

Hej.
Skolan var helt okej, kollade film och hade idrott där vi spelade vollyboll med EL och jag var fett grym på de, Haha skit kul hade vi :D

Fick sluta så jag var hemma en halvtimme tidigare men segade ganska mycket ändå så jag åkte till stallet vid typ 5? kanske? Och jag red ut med Jill(Hon med den stora frisern jag har ridit någon gång) härlig och ganska lugn tur :)) Kom tillbaks och fixade henne och ut på lösdriften med lite hö, så fick hon stå och gotta sig lite in för kvälls höt!
Sedan så cyklade jag rejser hem i mörkret xD

Imon så ska jag sooova ut och sen upp till stallet och fixa iordning allt, knoppa, tvätta, rida osv. Sedan hem och göra de roligaste av allt.... HMM va kan de va?? JOOOO putsa.. -.-'' Uäääh! Jaja ska man va fin så får man se till och gö de trökiga med! ;) Tråkigaste är ju typ att jag är inte de minsta taggad.. för asså nää jag vet inte. men får gör de bästa av sitvationen och göra de för laget!! :)


Asså känner att jag inte hinner blogga och jag lixom glömmer bort den lite TYVÄRR då ni ändå är ganska många som läser i alla fall. Och om jag bara skulle blogga på bra skulle den säkert bli lite större i alla fall.. Men asså tiiiden.. Vet inte om jag har den riktigt! Men jag bloggar på när jag hinner, kan och vill helt enkelt så får vi se när de är ;)

2012-10-18
22:15:05

Tar svaret på en fråga skriftligt här och nu
Vad har du för mål med Anastasia? :) 
 

Och de är faktiskt den frågan jag säller mig själv ganska ofta. ALLT beror ju på hur länge jag får ha henne och de vet jag ju inte efter som hon är till salu!

Men kortsiktiga mål är att komma runt LD+5 och LC felfritt och även stara någon LB felfritt. OM jag har henne ett halvår framåt så vill jag så gärna försöka Kvala GP ponnyn för hon är otoligt fin, bra takt och bra tempo osv. och jag måste säga att jag sitter ganska fint i alla fall så då är de kul att få protokoll. Så de är de stora målet med hoppningen just nu.

Sen så vill jag väldigt gärna starta någon dressyr tävling för hon är riktigt fin men vi behöver jobba ihop oss lite mera i dressyren så fram åt våren om jag har kvar henne vill jag åka på någon lokal tävling men kan även bli tidigare beronede på hur de går.
 

2012-10-18
21:51:51

Grym jag är på att blogga
Men idag har jag en andledning till att inte gjort de då jag fick migrän imorse när jag vaknade, så jag somnade om och sov till typ 11 halv 12 något! Härligt.
sedan så har jag legat i soffan och tittat på film, och sen tog jag Zlatan och gick en promenad upp till stallet och fixade med sessan som fick vila idag då! 

Hoppas inte jag missade allt för mycket i skolan idag.
Imon så börjar vi 10.10 med att se på film på svenskan sen har vi lunch - idrott - lärande och utveckling. Så ganska chill dag måste jag ändå säga dock slutar vi typ kvart över 3 eller något så de är ju lite segare... men men man får överleva de!
När jag kommer hem imon så blir de stallet med en gång. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men antar att de får bli dressyr imon då efter som att de var planen idag. Men jaja, kan lika väl bli en uteritt. vi får se vilket humör jag är på ;)2012-10-17
22:54:59

god natt
Nu ska jag sova för är fett trött och klockan är mycket!!

Vi hörs imon! Tyvääärr så fick jag inga filmar på fina stasien! Men men de är inte de viktiga. Jag veeet och kände huuur bra de gick så denna täningen ska jag bara ha här inne och jag behöver inte sitta och kolla de dåliga jag gör och var jag måste ändra varje gång för de är oftast de jag gör med alla filmer från träningar, Utvärderar för att bli bättre helt enkelt! :D Hehe
 
XOXO JENNIFER

2012-10-17
22:40:42

Ridprofilen 17/10-12
Hon gick hur bra som helst! När jag hoppade runt 70 så hoppade hon kanon och jag red verkligen bra måste jag säga! Dock kunde jag rättat galoppen där de blev fel snabbare men de funkade bra ändå!
När vi sedan skulle hoppa lite högre så började jag rida anorlunda vilket jag ALLTID gör vilket jag INTE ska göra.. Jag ska rida som på småhindrerna. Men gjorde i alla fall inte de så de blev lite hackigt på första hindret nästan alla gånger och hon stannade någon gång, Hoppade stillastående osv men alla andra hinder gick kanon! Hoppade lixom en (enligte mig breeeed) BREEEED trippellbarr(stavas de ens så?) på 90 som gick jätte bra men som jag var yber rädd för innan!
Kom så sjukt bra på ett räcke och woow va hon hoppade! <3

Hoppade även en svinrygg (HAHA) vilket var lite läskigt (för er som inte vet va svinrygg är så är de en trippelbarr fast med lika låg bakbomm som frambom
Alltså första bommen låg - Andra bommen högre - 3 bommen i samma höjd som första bommen ;))

Men vilket fall så behöver jag träna på att hoppa lite högre och rida som jag gör på de låga, bara flyta på md samma självförtroende vilket dock är svår om man är lite hopp/höjdrädd eller va man ska säga.. Men de ska jobbas på!

Dagen slutade dock med att hon hade rivit heeeeelt inredningen i transporten... -_-'' Gaaah
 

2012-10-17
18:01:28

snart ridprofil
Står ni väntar på Wissén nu, vaggar för träning!!

Hörs sen efter!! <3

2012-10-17
15:43:03

Hemma
Fick sluta mycket tidigare så jag åkte hem med en gång, så nu har jag hunnit va inte med Zlatan i  20 min och ätit har jag gjort. Nu ska jag byta om och vid typ 4- kvart över 4 åker jag till stallet!! Och då har jag gått om tid då Jenny och hennes mamma åker hemifrån typ halv 6 tror jag ;) Så ah packa ner lite grejer, sadla. fixa hennes mat och så om jag hinner men de borde jag göra :) Hoppas hon står lite mer stilla idag och att hon inte skrapar sig i facet som hon har gjort någon gång.. Men få spänna fast henne hårtså hon inte han komma åt med huvet i väggen, de är inte så långt vi ska åka så de gör inget om hon inte kan kasta runt så mycket som 15 minutrarna ;) Bättre att hon står fast och inte skadar sig än att hon inte står ordenligt fast och skadar sig!!

Ah idag blir de samma outfit som jag hade på träningen för Sandra i fredags, Limegrönt och svart ;D Hehe
Får se om de blir lite film, Örnen kanske filmar mig lite om jag har tur.

Puss puss2012-10-17
08:19:07

Skolan
Igåår pallade jag inte blogga för när jag kom hem från stallet så satte jag mig vid tvn och åt till djur akuten och sedan kollade jag 112 på liv och död och sedan så SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR... Omg va bra de är längtar så till nästa vecka.. Mohaha catfight..  ;)

sitter nu i skolan som varje morgon! Onsdag... Hmm den tråkigaste dagen av alla typ. Men ikväll blir de kul för då är de ridprofilen :) Vi börjar en halvtimme senare denna veckan så böhöver inte stressa så mycket! Så hinner nog äta och byta om hemma idag!

Jallajalla jätte bralla :D HOHO
 

2012-10-16
08:31:30

Tralalala

2012-10-16
08:27:35

Nu skola och jag hatar västtrafik mer och mer för varje dag som går
De står att bussarna redan avgått 2 min innan dom ska gå från hållplatsen innan, men NÄH dom är istället sena! RUFF man blir ju helt förvirrad.... Regnar gör de oxå... och inte lite heller.
Jag nu ska jag sluta klaga!
Nu ska vi snart börja matten och jag är faktisk taggad xP Efter de har vi idrott och hoppas vi gör något kul, typ innebandy, fotboll, handboll eller något sånt kul!

Idag ska jag rid ut. Hoppas på att vädret bli mycket finare, men de är väll förmycket att hoppas på!!

Pusspuss nu börjar viii ;)
 


2012-10-15
22:11:38

HAHA
Vill ha 1,3, o 4 :D 

HAHAH gulliga

2012-10-15
22:08:25

Idag blev de Dressyr uteritt.
Hon var så amazing i skritten och traven och hon har nog aldrig jobbat på så bra med mig som hon gjorde idag. Dock när jag skulle galoppera så blev hon pigg och taggad och de förstår jag efter som att hon vila igår och skrittades i förgår. Men hon studsa och höll på så fort de blev jobbig och hon inte ville galoppera kort. Och de värsta är att jag väger inte så mycket så när hon kickar så flygar jag fram som en vante. Så MÅSTE träna på att bli tung i rumpan. Asså även om hon kickar jag jag sitter ner så åker jag inte av för balansen finns (Haha nu kommer jag säkert åka av bara för de xD) Men asså jag får verkligen inte släppa sätet för hon vill ju få mig ur balans för att slippa jobba. Så NER I SADELN!!
Gick faktiskt bättre efter några så. då fick jag verkliegn in sitsen och hon lugnade sig och tänkte nog attd e inte var någon ide att försöka! ;)

travade sedan lite och skrittade henne i låg form och sedan fick hon lång tyglar dom sista 15 minutrarna :)

 

2012-10-15
21:49:30

Stasias vecka
Måndag (idag) - Dressyr uteritt
Tisdag - Rida ut med hacket och bara gosaa
Onsdag - Ridprofilen så där åker stasia med, hoppa igenom lite inför söndag.
Torsdag - Dressyr
Fredag - Dressyr uteritt
Lördag - Uteritt
Söndag - DIV2 FINALEN Lc+5, Lc+5

Uteritt och Dressyr uteritt är 2 helt olika saker i min värld. När jag rider ut så brukar jag mest skritta på långa tyglar trava lite så, rejsa lite i galoppen, Alltså inga krav utan baaara ha kul! När jag rider dressyr uteritt så är de samma som på banan fast ute i "vildmarken" haha. Flyttar sicksack över vägar går in bland träd, ställer och böjer osv. Travarpå grusväg så gör jag ganska mycket tempoväxlingar osv. Brukar dock inte galoppera jätte mycket under dessa, då hon mest bli taggad och vill iväg. Men då kan jag ibland nöja mig med att hon går bra 60 meter i varje galopp och sen får hon öka lite men sedan bryter jag av och börjar jobba i skritten och traven igen :))
Jag tycker de är minst lika kul att rida dressyr på en uteritt som på banan! HIHI
 
 

2012-10-15
21:21:30

Tjoo, legat kass med bloggningen idag med
Men så är de när man går i skolan och har häst. Då hinner jag bara med att data nörda på kvällarna!

Skolan var chill fick tillbaks matteprov som gick WooopWooop, BRA! Hade massa olika lektioner. Ganska seg dag ändå, Men men de funkade.

åker tåget hem som är ca 3 min sent. När jag kommer så ser jag att de inte står några bussar dör. Dom går 10 i men ska vänta på tåget om de är några min sent MEN NEJ. Dom jävlarna(OCH JA DOM ÄR JÄVLAR) hade åkt och klockan var 51.. så jag fick ta mitt pick och pack och vandra hem... Gött att jag fick en promenad på 20-30 min men mindre kul med väska och dator osv... PUSS PÅ VÄSTTRAFIK..
 
Västtrafik- makes people walk.
Kände att de stämde ganska bra idag.
 

HAHAHAHAHA ASSÅ....
 
 

2012-10-14
21:19:06

Har inte pallat blogga iadg
som rubriken lyder. Men har bara slappat hela dagen förutom när jag var i stallet en liten stund. men tänker faktiskt låta bloggen vila idag då jag verkligen inte harnååågon som helst blogg lust!!

Måste svara på frågestunden någon dag, och sen måste jag fixa in nu header, men vill ju ha lite bilder, och har knappt några.. Haha problem lixom!
Jaja de löser sig!

Fösöker blogga mera imon!! :)

2012-10-13
23:33:53

Sovaa
Är sinnes sjukt trött. Tog en dusch efter parfym kriget så nu ska jag gosa ner mig i min renbäddade säng och sova såååå gott!!
Ska sova ut imon behöver inte gå upp för att stressa och hinna med massa saker! 
Sallet tar jag när jag vill och är de fint väder vilket jag inte tor de kommer att vara. Men om så ska jag och Emmy fota varande med hästarna! Så kan ju bara hoppas på upphåll och kanske lite sool? Eller är de för mycket begärt? ;)

Jaja, God natt sooov gott!! :))

2012-10-13
23:14:00

NU måste de bli ändring!
Sitter här i min säng med en liten skål chips och en liten skål ostbågar och en 1,5 liters dricka...

Och imon är de slut med detta! Nu ska de verkligen bli ändring på detta inget godis på vardagar och helst inget på helger heller, utan då ska de vara dipp och grönsaker - Mycket godare och myyyycket nyttigare!!
Detta kommer bli sjukt tufft men har jag ett tuggumi paket och lämnar pengarna hemma så är de iiinga problem tror jag för då har jag något att tugga på men inget att köpa för (Y)

Så imon börjar mitt nyttiga liv!

Har försökt med detta innan men de har inte gått så bra, Men har fått godis osv av andra men näpp inte ens de ska jag tacka ja till nu. :D

Tro ni jag kommer klara de?? 
Jag SKA klara de men de kommer bli tufft!!!!
 
Bild lånad från http://victoriaeklund.blogg.se

2012-10-13
22:09:27

Stasia 13/10-12
Skrittade ut en lite svång och shit va stel hon var Haha, lite träningsvärk kanskee?
skrittade ut barbacka och jobbade henne i låg form och efter ca 40 min var hon jätte mjuk och låg och hur fin som helst! så dom sista 15 minutrerna fick hon skritta på lång tyglar och bra sträcka ut! ;)
Så ja, jag fick ut de jag ville! :))

 
 
 
 

2012-10-13
22:09:16

Kalasat klart xD
Haha jätte kuul! :D

I slutet hade vi parfym krig typ... Så nu luktar jag rutten kill parfym blandning med tant parfym.. EUUUH. Mitt rum ruktar bläää så försöker vädra där. Kan typ inte vara där inne nu helles så jag sitter nere och kollar tv!


Snart kommer dagens ridpass med :)

2012-10-13
10:39:28

God morgon!
Har vaknat för en stund sedan så plockade upp datan lite för att vara så duktig och blogga lite!!
Men ska snart gå ner och käka lite frulle så får blogga lite snabbt.

Idag, Ja va händer idag? JO MYCKET.
Först ska jag till stallet och skritta ut världens bästa ponny skrutt <3
Sen duscha, städa osv innan gästerna kommer kl halv 5. Så jag känner att jag borda sätta lite fart nu för att hinna allt! Haha
 
Så jag får väll dra mig neråt nu. Bloggningen kommer troligtvis inte vara på topp idag, men försöker släng in något inlägg när jag städar ;)
 
PyssKyss

2012-10-12
22:23:06

Träningen 12/10-12

Hoppade en liten omhoppning som oxå gick braaaa!


2012-10-12
22:20:57

Anastasia 1m :-)

Fina ponny skrutt :-)<3


2012-10-12
21:22:01

Träningen gick så HÄÄÄÄÄÄR BRA :D
Behöver knappast säga mera!!

Efter lite skäll i början för att jag inte satt tillbaks ner på henne när hon skjuter mig ur sadeln för att slippa jobba. Men när Sandra sagt till mig ordentligt (Vilket jag behöver ibland) så blev de kanon bra och ja allt va kanon!

I slutet så hoppade vi upp lite med bommar innan och "infångare" på sidan dock så hoppade jag "bara" 1m då hon var lite osäker med alla bommar! Men efter några gånger på en meter så kunde jag slappna av nästan helt och hon hoppade super fint! :D
 
Fick massor med beröm av Sandra idag vilket jag blev super glad över<3

Grym ponny , Grym tränare! Guld värt!
 
 

Bästa bästa Legenda Anastasia!

2012-10-12
09:47:00

Hejsan hoppsan
sitter nere i soffan. Har vart vaken en timma nu för jag vakande tidigare än 9... Inte okej! Men men gjorde go frulle, Knäckemacka med keso och tomater på! Nyttigt och gott!

Snart ska jag gå upp och byta om och fixamig för sen väntar skolan! Första lektionen är Idrott och vi ska spela basket! Woop Kuuul!
Kallt och gossigt väder idag så på med varma kläder! ;)

Jag bloggar mera sen i skolan om jag hinner! För jag hinner inte blogga imellan skolan och träningen för jag är hemma 4 och träningen börjar 6 så jag behöver rida från stallet typ halv- 20 i någonting! Men får jag tid över i stallet kanske jag slänger upp något mobininlägg!! ;)
Puss o Kram

2012-10-11
22:08:46

Tävling
Jag är med & tävlar om 2 st Stockholm Horse show biljetter på www.nellieberntsson.se i samarbete medwww.horsemeup.se
 
 

2012-10-11
22:02:40

Halv 1
Imon börjar jag halv ett. så jag har sovmorgon till 9! Härligt!

Men jag är sjukt trött nu så jag går och lägger mig nu. Skadar ju aldrig med för mycket sömn när man ändå kan? Haha Gooos!
HAr ni tänkt på en sak? Jag skriver gooos och myyys osv hela tiden!! :oo Haha men de är gooosit :D
 
GOD NATT HÖRS IMON! <3
 
 
 
Lite Piicc :D

2012-10-11
21:39:27

Vill ha!!
Är de något jag vill ha nu i höst/ Viner så är de ett par paladium. Dom är så otroligt snygga och sköna!!
Ska troligtvis få ett par men måste ju prova vilken storlek då jag inte kommer ihåg vilken storlek jag prova när jag provade dom sist :P Haha

 
 

2012-10-11
21:24:00

Pessoa Bett..
Varför blir de vanligare att små barn på sega ponnys med pessoa bett?
De är helt sjukt hur många som stoppar in pessoa bett i munnen på sina ponnys utan att dom ens kan följa med över hindret!

Som jag sagt innan jag ska INTE skriva något hatinlägg om pessoa. För jag tycker inte de är fel att rida på de. men då ska men vara Riktigt duktig ryttare som verkligen har erfarenhet. följer med hästen i VARJE språng. De får inte lova att ske en enda miss.

Men jag kan lixom inte förstå, Jag har inte ens en fundering till varför unga ryttare rider på pessoa på SEGA ponnys.. såg detta när jag var i MARK d var 3 ponnysar på rad som alla var sega och hade ett pessoa i munnen och ingen av dom små tjejerna kunde följa med ordentligt! Asså dom var jätte duktiga och red bra men dom har ju lixom fortfarande mycket kvar att lära och är man mellan 7-10 så kan man omöjligtvis följa med hästen till 100 över alla hinder de blir lätt misstag. de känner jag nu. Jag skulle inte vilja rida på de för jag är inte helt säker på att jag följer med!!!!

Nää lite synd är de faktiskt för de förstör ju bara egnligen om man inte kan!!!

Nää vill dissa de :// 

2012-10-11
21:16:14

HEEEJ BLOGGEN
Trodde seriöst jag hade bloggat idag. Men nähä.. Dåligt av mig!

Jag kom hem från stallet för typ 2 timmar sedan eller något. Idag var de riktigt kallt att rida då jag glömde ta på mig vantar. Men inte hela världen! Tänkte rida en halvlång runda idag då de är träning imon. Men de sluta med en tur på 1,5 timma då hon var så otroligt pigg och de var så otroligt mysig så de blev en låång runda dock med myyycket skritt! 
Jag har kommit på en sak. Jag som älskar fart och fläckt. Att skritta på långa tyglar och dingla med benen är de bästa som finns så otroligt härligt att bara slappna av! YEPP.

Imon- Träning (vet inte hur många gånger jag sagt de med ah nu vet ni)... - TRÄNING hehe

lördag blir de uterit och söndag kanske jag och emmy ska fota lite höst bilder på varandra och hästarna <3 Hoppas på fint väder och ganska kallt och lite blåsigt så hennes långa man fladrar i så fall :))Hehe

2012-10-10
22:34:04

MYS VÄDER
Riktigt mysigt väder har de varit idag och jag hoppas påde samma idag!

När jag cykla hem från staller var de kallt, de "rök" när man andades, de luktade jul, jag lyssnade på jul musik och de lös machaller(stav) På ett ställe.. Asså de var bara snön som saknades!!
Tycker verkligen om detta vädret. Varma och gosiga kläder, Vantar, Mössor <3

Ja, Nu ska jag gå och lägga mig! Upp typ som vanligt 20 i 6 och äta o fixa och sen bär de av till skolan! ;) Har typ 4 lektioner imon och slutar 10 över 2!! ::))
Kysskyss

2012-10-10
21:35:00

Fina Stasia!
Red dressyr på vägarna, Vilket gick jätte bra, hon lyssnade fint och trampade på bra!!
Sedan gick jag in i Ingareds PD'n för att få galoppera lite, ställde inte några krav direkt utan galopperade runt lite bra och gjorde några galopp ombyten!
Red upp 2 gånger för en brant backe vid skogen! Man kan säga att jag fick in rätt så mycket på detta ridpasset, Haha
Man märker verkligen på henne att de har blivit kallt. Haha super pigg och glá. Typ som jag. Älskar kyla :D

Imon så slutar jag ganska tidigt så då blir de en lite längre tur, upp mot lövhult/Hökhult.
En gossig lagom lång uteritt innan fredagens träning :)
 
Höstig och mysig bild <3
 
 

2012-10-10
21:27:06

HAHA SÅ SANT :D
 
 

2012-10-10
08:45:44

Bett
Jag måste verkligen testa mig fram nu. 
För hacket då är hon väldigt pigg hela tiden och har verkligen framåt bjudningen till och över hindret ock så hänger hon sig lite och då försöker jag få upp henne. Men då bromsar jag samtidigt vilket jag ABSOLUT inte får göra för då blir de sånt undertempo och de var de som hände i söndags på MARK i första klassen. Jag måste låte henne gå med huvet längre ner men ändå ha ett mjukt stöd och bara rida fram utan att hålla!!

Jag ska testa 3-delat bett på Fredag när jag tränar för sandra för hon ville se henne på bett i alla fall när jag red fram, men jag ska nog hoppa på de oxå för jag vill känna hur hon känns att hoppa på de, För funkar de bra så kommer jag få variera för jag tror hon är lite sån som maggie. Kan inte ha samma bett för länge för då lär hon sig hur hon ska komma undan!
Så nu blir de att testa sig fram lite granna!

Är de någon av er som vet ett bett utom hack och tredelat (inte 2-delat tack) Som är bra för en häst med inte så mycket framåt bjudning. Ett bett som man kan variera med dessa betten som jag har?
Skulle blil jätte glad för lite tips då jag själv inte är jätte bra på bett!! ://
 2012-10-10
08:30:48

SRY
Igår så orkade jag verkligen inte blogga för jag kom hem sent och sen kolla jag på svenska hollywood fruar (LOVE) 
Så, så mycket sry för de. Men jags ka försöka blogga mycket idag!!

Nu ska vi se på film här i skolan WoopWoop ;D


2012-10-09
08:39:15

Tjoo
Sitter i skolan nu och ska precis börja matte lektionen ;) Lala jag älskar matte.

Sedan ska vi ha idrott UTE, vilket jag tycker är helt sjukt. men kan inte ha ute idrott i Oktober. De är ju svinkallt och de regnar. De är lixom inne period nu, men de fattar inte idrotts läran. Vi ska ha springtest tror jag.. Gah.
Visseligen så sprang jag inte igår så de är ju bra om jag springer idag och de hinner jag inte när jag kommer hem. Men de äääär kallt och man blir helt äcklig.. :(( SAD FACE


Ahja, Puss puss

2012-10-08
21:15:53

Funderingar
 
Under helgens tävlingar började jag fundera på en del saker, Tar upp 2 här den 3:dje kommer i ett annat inlägg..
 
1. När jag kom ut från banan från första klassen fick jag ganska snabbt frågan om hur de gick. Jag svarade då skit dåligt och de tog då personen som att jag vägrade ut mig. SKA de vara så? Skit dålig runda kan lika gärna vart en vinnst? Bara för att de går skitdålig måste man inte vägra ut sig.
Och sen när jag kom ut från klass 2 fick jag samma fråga, och denna gången svarade jag ganska glatt "Helt Okej" Och då får jag som svar Dubbell nollade du? "Nej de gjorde jag inte". 
Jag förstår inte?
De gick dåligt = Uteslutning
De gick Okej/Bra = Dubbell nolla...
De kunde gått okej bra och jag vägrade ut mig på sista hindret men hon gick bra resten av hela banan osv.

Jag tycker att de är så sjukt att man ens tror de.


2. När man skyller på ponnyn..
Små tjejer kommer ut från banan och och säger "åh gud va dum han var han stannade.. " 
"Åh mamma han galopperade förfort och rev" OSV
Och när jag även som jag tog upp i nummer 1 fick frågan om jag vägrade ut mig sa personen, "Vägrade HON ut sig" med ett litet hån typ :oo Fick ett rent jävla frispel. Bet ihop och red iväg... Men jag va så arg så jag börja seriöst gråta. 
FÖR DE FÖRSTA SÅ ÄR VI ETT EKIPAGE OCH FÖR DE ANDRA SÅ SÄGER MAN INTE SÅ TILL EN PERSON SOM ÄR SKITSUR NÄR MAN KOMMER UT FRÅN BANAN. Man ska inte säga ett piss egentligen.
De är välldigt sällan de är ponnyn som gör felet, Och jag tycker de är ALLT för ofta föräldrarna och banen skyller på sina ponnys vilket jag nästan spyr på att höra. Jag lägger alltid skullden på mig då jag alltid vill förbättra min ridning! (Såklart finns de undantag men inte ofta!)
 
 
Lite rörigt men nu fick jag skriva av mig lite av känslorna som ville ut...
puss puss god natt

2012-10-08
20:25:56

Stasia - Vila
Lilla A fick faktiskt vila idag då regnet verkligen ööste ner och hon gillar inte regn xD
Så när jag övningskört så körde pappa upp mig så jag tog in henne och gosade lite och spolade av dom leriga benen, Borstade och gosade lite till. Sedan släppte jag ut henne på lösdriften med lite gott hö att äta på. Så hon blev ganska nöjd! Inget regn och MAT, Haha då är hon nöjd den lille sessan <3

Älgjakten har ju börjat med, så jag kommer bara kunna rida på vägarna nu. Men jag hoppas att kunna galoppera osv, Får väll gå in i ingareds PD'n och trava och galoppera om de är så. att jag inte kommer in på några grus/Skogs vägar :( Men men får göra de bästa av situationen. PÅ MED REFLEXER och sen jeeeh ut på vägarna! 
 

2012-10-08
20:18:36

Övningskörning
Övningskörde för första gången idag. Papprerna på att jag gått kursen kom idag så pappa och jag åkte upp till en stor grus plan i Hemsjö så fick jag köra runt där lite. RIKIGT KUL men dock sjukt mycket att hålla koll på, Kolla dit, kolla dit, Koppnlingen, broms, gas, backa, växla.. Ah jo de snurrade en del. Haha men de var riktigt kul att gasa runt där. Sedan parkera jag och backade ut.
Kände mig faktiskt riktigt duktig! LALALALA :D
Vill faktiskt köra mera nuu! ;)

 

2012-10-08
10:02:35

Rida ut
Denna veckan kommer bestå bara utav att rida ut fram tills på fredag då jag ska träna för Sandra!!
Bara rida ut och ha kul galoppera i skogen och släppa loss från allt allvar lite. Hon har gått ganska mycket och hårt i hoppningen nu så de känns som att de är välbehövligt och bara wroooooom i skogen. ;)


Om 2 veckor så blir de tävling i Alingsås. LC+5 - LC+5
Vilket jag inte är jätte taggad på de då de känns konstigt att gå upp i höjderna när man inte klarar de lägre. Men jag får ställa upp för laget i DIV 2 finalen. Rider jag bara på så hoppar hon, Höjden är lixom inga problem. Men jaja. Vi får se hur de går ;)


PUSS PUSS NU SKA JAG GÅ TILL ICA MED JENNYYYY :D
 

2012-10-07
20:52:26

Funderingar
Dåligt = Utesluten

Bra = dubbel nolla

Är de verkligen så?

2012-10-07
20:51:26

Nu ska jag titta på film och sova.
Nu ska jag starta en film och sedan kommer jag säkert bli jätte trött (Y) vilket är bra för då somnar jag!

Ha de bra och god baj
 

2012-10-07
19:58:35

Tävling i MARK 7/10-12 LC, Jennifer och Anastasia

Detta är från LC'n och den är jag riktigt nöjd med!! Men ni ser hur hon tjurar ihop på 2:an!! Men men, bara får de ur henne och rida fram ordentligt!! :-)


2012-10-07
19:05:27

Solsidan
WooopWooop ikväll kommer säsong 3 av solsidan på kanal 4 :D
OMG Tagga gärnet! Älskar solsidan.

 
Lalalaaalalalalalalaaalalalalalaaalllllalalala

2012-10-07
18:40:04

Resultat - MARK
LD+5 (75cm)- KASS runda rent ut sagt.. Jag var nervös tror jag så jag satt och höll och ville rida fint så de blev inte bra för hon gick i undertempo osv.. Så hon stannade på sista som var ur sväng från utgången! Skulle vart på henne mycket mer då jag VET att hon inte vill gå ifrån utgången. Men så klart va jag ju inte de och fick ett stopp där!...

8 Fel var av 4 tidsfel

LC (80cm)- 
Kom till 2:an som var från utgången och hon tjurar ihop toootalt.. så hon stanna och börja stegra studsa och aah. Men kom igen och hon hoppa resten av banan huuur fint som helst och gick i ett bra tempo. Framåt och hade riktigt bra bjudning! Hade lixom snabbast tid av 4:a felarna och vissa av dom hade ett ner.. Hahah Så ahh fort gick de tydligen! ;)
Men riktigt nöjd med den rundan!

4 Fel

Film på LC rundan kommer innom kort, Hehe
Har tyvär inga bilder då de regnade typ hela tiden i MarK :((

2012-10-07
06:58:54

sitter i bilen nu
Sitter i bilen nu på väg till Mark!
Lite bråkig när vi skulle lasta men jag vann ;-) hehe
Nu gungar de satan får bak, ahh bara stå still lilla ponny plutt!

Ja nu taggar vi ;-)
Pusspuss! <3

2012-10-06
22:27:56

Morgondagens Outfit -
Klass 1.

 Och svart tröja!

KANSKE byter till Klass 2. Och då blir de detta-

 
Och svart tröja.
Är dock inte alls säker på om jag ska ha de svart rosa. Men de åker med så får jag se om jag orkar byta ;)


Nu ska jag hoppa i säng. Är svin trött.. Puss puss hörs imoN!
 
 

2012-10-06
21:45:59

FRÅGESTUND
Fråga VAD ni vill, Jag svarar på allt!!

 
Den som frågar mest frågor får en jätte länk med bild osv Den får även skriva ett gästinlägg som kommer att publiceras här! 
Jag kommer även gå in å din blogg och slänga in någon kommentar :)

Så komigen nu och fråga allt som ploppar upp i huvudet på dig! :D

JAG SVARAR I VIDEO INLÄGG! :))

2012-10-06
18:26:22

stallet- färdigt
Nu är stallet färdigt och stassa står ute på utskriften men ett gosigt ull täcke!! Knoppad och fin.
Nu ska jag byta om från stall kläder och cykla ner till affären och köpa en påse godis och sedan hem och putsa sadel träns, osv.
Bloggar mera senare om jag kommer på något att skriva! ;-)

Puss puss <3

2012-10-05
23:21:41

Saknad
Skriver de 24/7 men en ponny som henne kan man inte sluta sakna!!
Hon har de bra i alla fall säger dom <3

2012-10-05
23:20:23

Har sån bloggtorka.. :((
Har lixom inget att sskriva om så tror jag skriter i att blogga mera idag då de bara blir ovärda inlägg!!

Ska fundera på lite inlägg nu och kanske köra igång en frågestund imon osv. Och har ni idéer så snälla kommentera dom. Jag vill blogga men de är inte kul när jag inte kommer på något att skriva till er! Ni är ändå många som läser så lite tipps kan ni väll ändå komma med? ;)

Jaja, God natt
Vi får se hur de blir med bloggningen imon efter som att jag ska fixa och greja i stallet osv. Men jag ska försöka blogga! Endel i alla fall :)
 
 
Jennifer Och Jennifer Hahaaa

2012-10-05
22:56:08

Dagens ridpass - Dressyr
 
Red ner till Ingareds PD'n och red dressyr. Vilket gick väldigt bra i skritten och traven och var riiiktigt mjuk och fin i båda varven! Red utan stigbyglar och red inte lätt i början! Det gick över förväntan bra. Trodde hon skulle va ur fokus när jag red ute där. Men nej där hade jag fel!
Galoppen var hon oxå helt okej i. tills jag gjorde några galopp ombyten och då började hon kicka.. Men tillslut så galopperade hon helt rent och fint på volten så travade jag av henne (Där rider jag lätt så klart).
Men ja, I helhet är jag nöjd!

Imon så rider jag ut en sväng och sedan blir de att tvätta och knoppa ponny plutt :)

 
 

2012-10-04
22:47:33

INte mycket blogging idag
Men jag har inte hunnit. Och nu ska jag sova, Försöker blogga bättre imon!!! ska Sova till 9 för vi börjar inte för än halv 1 imon :D Gött 3 timmar och 20 min längre än vanligt!

Korten i skolan.. Hm Känns ju som att jga blunda på varje. Och efter som att jag ALDRIG barlir bra på skolkort så kommer dessa oxå bli fula.. Jaja.

Men nu ska jag sova. Puss puss
 

2012-10-04
14:40:54

Tagga ridprofil foto!

Hahahah söta och manliga!


2012-10-03
22:40:50

skolfoto
Imon ska vi ha vanligt skolfoto och sedan även med ridprofilen och då ska vi ha tävlingskläder på oss... Haha Hjälm och hela rubbet. Dock har jag ingen kavaj så jag får ta en svart tröja eller något! 

De värsta är typ Att lilla A råkade knäa mig med framknät rätt över ögat när jag skulle linementa hennes ben förut, Så jag hoppas med hela mitt hjärta att jag inte har en fet blåtira imon för då vill jag inte ens va med på skolfotona...
Men troligt vis så kommer jag få de, då de gör ganska ont asså.. Åhhh Såhär, Dagen innan skolfoto och allt! Hade inte sagt så mycket om de vart någon annan dag. Men just idag såklart!

Nu ska jag sooova!! Är sket trött! Pusspuss
 
tror detta blir Outfiten för de vanliga skolfotot! ;)


 
 

2012-10-03
22:33:49

Hemma från ridprofilen
Börjde med att vi red över bommar i trav och de gjorde hon väldigt bra och hon gick i en fin forn och ändå hade jag hacket. Men efter som att jag inte kan ta samma förhållingar med bett och hack så rider jag mer med benen! Dock har jag fått åder att ha bett nästa gång.. -.-'' Gaaah! ahja, ska ha de när jag rider fram till sandra träningen nästa vecka på fredagen, så ska jag även ha med hacket s¨å jag kan byta sen när vi börjar hoppa!!
 
Sedan gjorde vi lite galoppbommar på böjt spår så jag valde att ha kort och spänstig galopp vilket jag fick bra svar på. Gick på kort och hon gjorde de kanon!

Byggde sedan en lite bana av bommarna (Linjer) Så vi fick stega och se hur många galoppsprång de skulle bli imellan, så vi fick hoppa av och steg vilket jag tycker är bra då jag är kass på de!

Vi börjde hoppa. Och de flöt på bra. Vi skulle räka språng vilket jag inte heller är bra på då jag nästan alltid missar de första eller de sista.. Haha. Men några gånger så gick de men några gånger låg jag ett kort i min räkning :P
Hoppade runt 70 så inga höjder alls. Men kände att detta var bra inför helgen!! 
Red henne kort och samlat idag, och de skiljer sig mot vad jag brukar. Jag brukar rida fram henne men idag var de bak och tryck! Gick kanon och INGA sopp! Hehe

Detta var sista banan vi hoppade, (Hoppas ni fattar mina paint skills)
Gick galanto. Hon va med mig alla gånger utom en. Då kom vi och vände från utgången till 5:an och då va hon lite off så jag fick driva och ville att hon skulle gå av lite stor men de ville inte damen. Så hon tog ett extra och rev de. Men tog om de och då blev de Kanoners!!

Nöjd med gosse ponnyn idag med :)
Imon blir de en halvlugn uteritt! ;)
 

2012-10-03
14:03:56

Julmusik
Jag och Jennifer sitter här och har rast då vi inte är med på idrotten så då fick vi rast :D Haha
Så nu sitter vi och lyssnar på julmusik i korridoren.. Hahah as kul! Folk tittar inte alls eller så, nej nej!!!

Hahah gooooooaa

 
 

2012-10-03
13:54:20

Svar
daniella

vad ät det högsta du har hoppat med hajen? hur höga klasser hoppade du med honom? :))

 


Jag hoppade ett räcke på 125 med henne en gång! Jag hoppade LC/LB vi hann inte mer än så tyvärr :/

 


2012-10-03
09:15:31

HISS

Nu sitter jag här, Vi har rast och jag gick in och letade efter detta schabraket och alla bah BLÄÄ.. Men jag tycket att dom är så sjuuuuukt snygga!! Helt otroligt snygg och jag skulle lätt kunna köpa ett sånt!

Så men kan verkligen säga att folk har olika åsikter om saker och ting!! :oo

SNYYYYGGT
 

2012-10-03
08:50:24

Heeej
Sitter i skolan nu!! Ska ha lärande och utveckling. Anteckna anteckna och anteckna lite till.. Ganska okej dock när man har dator men lite jobbigt ändå! :P

Är ganska taggad till ikväll! Vill rida, för jag red ju inte igår när jag var på dendär kursen. Så jag var ju inte ens i stallet och de kändes lite konstig! Men jaja Ibland behöver man komma ifrån stallet oxå för att verkligen längta tillbaks när de är sånthär gött, tort ljust väder!! Haha


DOCK får jag beslutsångest... För jag vet inte vad jags ka ha för schabrak! Haha PROBLEM.
Men antingen-
JW flagg
HV polo
Exklusiv
HL
Lutar mot  HV POLO eller EXKLUSIV Men exklusiv'et är lite kort och HVPOLO't är litte luddigt.. Haha ahja vi får se va de blir!!

Pusspuss <3
 

2012-10-02
21:59:00

Tittaaaa
När jag vann i lördags så fick jag 100 kr pressentkort på en liten butk dom hade i en lastbil brevid ridhuset. Där dom inte hade jätte mycket kul men hittade en sån skimmel spray, vilket kan vara super bra nu på vintern när man inte kan tvätta dom så är de baraspruta på lite och gnugga på kissfläckarna, Jätte bra inför tävling och träning osv!

Den kostade dock 139:- Så Gulliga mamma la till 39 kr!! ;)haha 
Värt va de! Hon hade gula fläckar på halsen som jag inte fick bor så sprayad på lite och borstade då jag inte hade handduk att gnugga med, så blev inte bästa resultat men man märkte lite ;D

Sedan hade US en loppis i rudhuset med endel olika saker!! Fanns massor med schabrak. Och jag behöver lite slit och släng schabrak så jag köpte ett blått Exklusiv Hopp schabrak Som va nästan helt nytt Använt typ 2 gånger för 40KR OMG BILLIGT! Men när jag väl tagit de så märkte jag ju att de var ju as snyggt!! Haha så de får bli typ tränings schabrak!! Haha så gick de med den slit och släng planen!

Rosetten och placketten frå vara med för de var den ändå bilden både med Schabraket och sprayen på ;)
 
 

2012-10-02
21:48:54

Ridprofilen imon
Imon blir de ridprofilen med Lilla A, Åker med Jenny och hennes mamma!! TACKAR JÄTTE MYCKET FÖR DE!! Annars hade jag ju inte kunnat vara med på dessa träningar! Så jätte tack :D

Vi ska ju då hoppa banhoppning vilket kommer bli kanon kul hoppas hon är lagon pigg och hoppar allt!! No stopp kör vi  på! (Haha låte konstig när jag säger satsar inte på några stopp, men asså de är oftast jag som gör fel och att vi inte känner varandra riktigt än. Och jag vill inte göra fel nu när de gått en månad utan vi ska vara så samkörda att de inte ska vara stopp på 70-80 höjder nu, ah ni förstår säker)
Är taggad och jag hoppas att de kommer att gå bra! Ska se om någon vill filmaaa, Kanske Moooa? Hehe Hon filma sist, gryymmt Tack för de :D
 
Nu ska jag ta och sova, Har ont i nacken och i huvet! Fick sån sjuk migrän till sista lektionen så fick inte mycket gjort tyvärr. Men lite i alla fall då de avtog. Men har ont i huvet nu så jag får gå och lägga mig och vila upp mig till imon :)) Wiihii!
 
 
 

2012-10-02
21:40:53

Hemma från kursen
Nu är jag hemma efter typ 3 timmar och 20 min!! De helt okej kul ändå vilket jag inte trodde att de skulle var! Men de var intressant och roligt att lyssna/Se på. Sen va en av mina "gamla" Kompisar där. Eller jag var typ med henne hela tiden när vi gick i lågstadiet/Mellanstadiet så de var väldigt kul!
Men jaa, Kursen var kul som sagt så jag är jätte taggad att börja köra nu Haha, Önska mig lycka till typ!

stört ball :D

2012-10-02
16:39:03

får skriva snabbt!! inte mycket batteri kvar på fånen
Sitter här i Alingsås på Lassestrafik skola och väntar på att en sån handledar kurs så att jag kan få börja övnings köra! :-D
Sen jävlar får ni se upp på vägarna, hahah

Puss puss hörs sedan :-)

2012-10-01
22:31:00

Hopp då var denna dagen oxå slut!
va i stallet och red en liten ut en liten halvlugn tur i vildmarken haha.. De regnade ganska mycket, men men de är bara att bita ihop och rida ändå!!
Hon va lagom pigg och gick super tramade under sig fint (Första gången hon gör de när jag rider ut..) Men man märker verkligen att hon behöver ganska lång framskrittning för att bli otroligt fin i traven sedan!! Lilla Dressyr ponnyn <3

Kan ju skriva upp hur resten av veckan ser ut:
Tisdag: Vila - Jag ska på någon körkorts grejsemojs
Onsdag: Ridprofilen (troligtvis) Banhoppning, Men jag ska inte hoppa så högt/Mycket för jag tävlade denna helgen och ska tävla nästa så lagom blir bra ;)
Torsdag: Dressyr Eller uteritt
Fredag: De som jag inte gör på Torsdagen
Lördag: En liten lugn uteritt och fixa inför Söndag
Söndag: Tävling i MARK, LD+5 LC :))

_________________________________________________________________
Gjorde en fiskbensfläta just och de blev så fin Haha så jag måste hinna göra en innan jag går till skolan imon!!
Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp kvart i 6 för jag tror jag börjar 08.20.. fast vissa i klassen säger 09.35.. Haha ahja vill heldre vara tidig än försenad!!
God Natt
gullig pyamas tröja va?? :D
 
 

2012-10-01
11:52:54

Hemma igen
Nu är jag hemma igen utan att ha orienterat... Så jag får kompletara de någon gång!!

Nu ska jag käka lite och äta ipren och kolla tv, Sen så ska jag åka till stallet och rida lite lugnt om de går!!

Ja jag har inte så mycket att säga! :P
 
 

2012-10-01
10:00:00

1 månad
Förstår inte att tiden gått såhär fort. Idag har jag haft dig i en månad helt galet!! Jag är redan fäst vid dig och jag tycker om dig så otroligt mycket redan!!
Första starten igår och de gick otroligt bra. <3
Du är helt Amazing <3 Love ya