2013-07-31
23:17:50

Hmm?
Jag tror inte jag skrev hur det gick i varberg mer än första dagen??..
Jag kan ju ta det lite kort om om alla dagarna om det är någon som bryr sig? :P

Dag 1, LC - Allt kändes kanon, När jag red fram ute, på framhoppningen när jag kom in på banan, ändå fram ill första hindret.. Kommer perfekt, men hon gör något minimini språng och hoppar rätt upp och igenom.. Fortsätter i felgalopp mot 2:an och hon hoppar den perfa så jag känner att yes nu kommer vi nog igång lite, men kommer lika bra på 3:an som jag gjorde på ettan MEN hon gör likadant igen och total krashar.. Så då stannade hon på 4 och då kände jag att det inte var någon idé att fortsätta + att det kände som att hon gick lite konstigt men det var för att hon skulle baja.. -.-'' HAHA :( 

Dag 2, LB - Kännde mig så otroligt taggad... NOOOOOOOTT!
Red ut innan jag gick in på framhoppningen och det kändes lika bra som dag1. Hoppade räcket en gång inne på framhoppningen och hon tog det bra! sen skulle jag komma på en oxer som låg på 90-95 men hon stannade typ 2-3 gånger och sista gången så röt jag till på henne och då hoppade hon med tvekan men mycket beröm och sedan han jag typ inte med så mycket mera och jag ville inte ta ut på krafterna. Men det spelade inte så stor roll för jag kom inte över första hindret ens. Utesluten..

Dag 3, LC+5 - 
Eller ja, Det blev ingen höjd för mig för jag valde att stryka mig från söndagens hoppning redan på lördagen.. Så jag tog Solei och red ut en sväng på söndagen i stäället, vi gjorde det vi var bäst på. Att rida i skogen och busa... -.-' Haha orkar inte.. 


Var faktiskt gaaaalet besviken och ledsen första och andra dagen. Efter som att vi tränat så gaalet hårt för detta, Jag har längtat och verkligen räknat ner dagaran för att jag skulle få åka på mitt först meeting och så gör hon så... För först gången i mitt liv typ skyller jag allt på Solei.. Va mer skulle jag gjort? Vi kom peeerfekt på dom 2 hindrerna hon hoppade rakt in i.. Andra dagen stannnar hon, jag red precis som jag skulle.. Så nej, riktigt besviken och ledsen var jag.. Tror aldrig jag vart så ledsen efter någon start som jag vart efter dom två... 
Och sen så blir jag ännu mer ledsen och arg när man kommer in i stallarna efter och en box granne lite längre bort är sååååå hiiimla besviiiken och arg för att hon fick ett stopp i omhoppningen och det är sååå synd om henne... Man bah men WTF... JAG KOM INTE ÖVER FÖRSTA HINDRET, VA GLA ATT DU KOM RUNT FÖR F*N.... 

Efter framgångar kommer motgångar
Efter motgångar kommer framgångar!
 
 
 

2013-07-31
17:19:48

Vill ha grejer
Vill åka till hööks med en 1000 lapp och bah köpa med mig detta hem!!

Skitsnygg tröja från HV-polo!!

 
 
 
Och ett helt standard vitt schabrak som jag kan ha i dressyren som jag ska rida i höst!Shulululu de är så mycket jag vill haaaaa! ;)
 
 
 

2013-07-31
16:57:52

Buhuuu
Sitter och kollar resor utomlands.. Jag vill bah ha en jääkla massa pengar och bara dra till vart ända ställe jag hittar som ser roligt ut. Just nu vill jag åka på Kryssning, safari osv.
När jag har slutat grymnasiet så ska jag jobba, och sen ska jag resa, o resa och bara götta mig, på riktigt... Jag har vart utomlands TVÅ gång om man inte raknar danmark.. Ena Spanien och då var jag 3.. Och andra Tyskland och då var jag 10 kanske.. Så jag mins inte så mycket och jag vill åka iväääg, man ser alla andra som åker och göttar sig.. Så om typ 3-4 år ska alla bli avundsluka på mig som ska resa massor.. Mohahah ;)

BUHUHUHUHUHUHUHU :(( <3
 
 
 

2013-07-31
11:16:04

Frulle
Sitte i min säga och käkar lite frulle, Knäckemacka <33333
Va ska jag göra idag? Jo samma som igår. Chilla, chilla, chilla, PW 1 timma, kolla Solei på vägen, chilla igen, och chilla ännu lite till! Haha kul liv! :)
Nu börjar det regna oxååå... Vill ha sol så jag kan bli ännu lite mer brun, vill ja faktisk för en gång skull vara riiktigt run för det har jag aldrig vart innan! Men typ för några dagar sedan så fick jag faktiskt en kommentar om att jag var bruuuuun, WOOOW! Hahah


Måste bara tillägga att spela aldrig fotboll med mig.... Under denna sommaren har jag lyckats skada 2 pers... Min kusin sparkade på mitt ben och efter som att jag e stenhård så fick han en spricka i tån.. Och så råkade jag skjuta en stenhård boll i ribban och där emellan var LIsas fingrar, Grattis till gipset Fisen!.......... 
Känner mig så otroligt lyckad, Huhuhu :P


Ja nu börjar det oska så nu ska jag gömma mig under täcket.... YallaYalla.. ;D

 

2013-07-31
01:00:26

Regn
Regnet smattrar mot rutan och det blåser in lite halv kylig luft från fönstret som står halv öppet.. Haha de värsta är att jag tycker det är mysigt att somna till det så nu ska jag sova, Hehe!!

Ni får ha det Awesome så höres vi imon! PUSS HAJ <3
 
 

2013-07-31
00:45:59

De nyinköpta grejerna från de senaste veckorna!
Under varbergshoppet så blev det en Kavaj och ett par ridbyxor. 
Kavajen köpte vi typ 30 min innan jag skulle hoppa upp på Solei, verkligen hur go och snygg som helst och sitter precis som jag vill att en kavaj ska sitta. Har provat någrastyckna innan men ingen har suttis sådär som jag har velat ;) Kostade typ 700-800 men skulle kostat 1400!
Rudbyxorna, Helt über snygga, dock är dom liiiiiteliiiite stora men ska jag vara ärlig så får jag lite smått panik på byxor som sitter för thigt faktiskt ;) Haha
Kostade 700, skulle kostat 1200! 

 
 
 
På Öland så var jag och lisa inne på Lindex och H&M inne i färgestaden.
Och på Lindex så hade dom halva rea priset på mycket grejer, dock var det rätt utplockat men hittade ett par supersnygga vita shorts som jag använt galet mycket redan! Är typ kära i dom! Det är lite typ stickat blommor på dom! Tror dom kostade runt 80kr, och skulle kostat 259 kr från början, så det var ett kap!
Sedan gick vi in på H&M där jag hittade en snygg skjorta som jag köpte för 249 kr! Köpte även hårsnoddar för jag hade typ en kvar...
Gick sedan till någon liten affär där dom hade massor med billiga grejer så köpte ett par hörlurar för 30kr, men HAHA sämsta skiten någonsin, låtet som att man är i en tunna när man lyssnar med dom.. xD Ahjaaa lixooM!
Sedan några dagar innan vi åkte hem så åkte vi till någon sport outlett där dem har typ märkeskläder och sånt till halva priset och där hittae jag ett linne som jag tyckte var snyyggt så då köpte jag det för 200 kr och det skulle kostat 400!

Så jag har shoppat och gjort kap undertiden på Öland och Varberg!
 
Så gaaaalet nöjd över alla grejer och tack världens bästa mamma för ridkläderna!! <3 
 
 
 
 
 

2013-07-31
00:00:52

Att det ska vara så svårt?
 
Jag tycker att jag skrev ganska klart och tydligt när jag la upp bilderna från varbergshoppet på FB att om man skulle använda bilderna så ska mitt namn stå med, men det verkar som om vissa personer har j'vligt svårt med att fatta va jag hade skrivit och använder bliderna hejvillt ändå. Jag har försökt att skacka med denna personen på FB, då blev jag blockad, Jag har mailat men inte fått något svar eller att bilderna blivit borttagna, så skulle bilderna inte vara borta imorgon kväll så får jag höra av mig till personens föräldrar! :)

Det är väll inte största grejen men jag ber personen att skriva mitt namn där bilden används, jag får dryga kommentarer tillbaks, jag ber henne att ta bort bilderna inget händer...  förutom att jag blir blockad på fb osv. Känns ganska fel. Och jag var där och fotade, jag väljer att inte skriva logga då jag tycker det förstör bilden. Men jag vill ju så klart ha någonting för det när bilderna används. Men det var tydligen svårt att förstå hos vissa.. 


Här är förästen en bild på mig och Solei från varbergshoppet som Ida Carlsbogård har tagigt -http://classicalpony.blogg.se/
 
 

2013-07-30
21:04:33

Hejsan
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, Typ sovit, kollat film, sovit, kollat film, PW till Solei.
Kul liv osv. Nej men vad gör folk utan häst lixom? Okej jag har häst men hon vilar veckan ut.. så då är det som att inte ha någon och det är ganska långtråkigt, Jag mena, Annasrs spenderar man ju typ 3 timma i stallet och då är det okej att slappa när man kommer hem, men att slappa hela tiden är så NEJ.
Men på Söndag så ska jag sätta igång henne, så då tar jag några dagar med långa skritt uteritter och bara myser och ser till att hon kommer igång ordentligt. ;)

Jaja, Vilken tur att jag troligen åker till Tjörn på torsdag och sover där till fredag så jag slipper dö av tristhet. Fast vet dock inte om jag ska med än, Min bror är inte säker på om han ska dit, och då är det inte så kul för mig att vara där själv med mamma, pappa, pappas syster och hennes man, och farmor. Kanske inte så kul för mig!
Dock funderar jag på att åka med ÄNDÅ... För det ska bli fint väder och då kan jag sola på klipporna och jag kan fota och Zlatan ska med så då kan vi umgås... HAHA de lät ju bra..! Ahja, får se hur jag gör! ;)


Nu ska jag gå ut med Zlatan så kommer det ilte mera updte sedan! PUsshaaaj <3
 
 

2013-07-29
23:07:13

ÖLAND <3
 
 
 
 
 
 

2013-07-29
11:34:25

Solar
jag tror jag har lärt mig att tycka om att sola, för de är ju faktisk rätt gött, inte speciellt kul men allt kan inte vara roligt hela tiden heller ;P haha
2013-07-29
10:30:07

Godmorgon
Ligger i min säng nu, och gud va skönt att sova i sin egen säng!
Ska precis gå upp ur sängen och gå ner och käka frukost! Sen ska jag se om solen fortfarande skiner när jag är klar med de för då lägger jag mig och solar lite! senare tar jag en PW upp till Solei och lite längre!
Senare idag så kommer det komma upp bilder på de jag köpte i Varberg och de jag köpte på Öland! Även lite bilder från Öland kanske kommer här men till mesta dels kommer dom komma upp på FB! :)

JAJA slut tjötat nu ska jag gå ner! ;)
kanske kunde sett lite gladare ut! haha


2013-07-28
22:50:02

Cha bloggen
Äntligen från en data, Ni anar inte hur skönt.
Dock tänker jag bara skriva detta och inte så mycket mer för jag är galet trött och känner att jag bode sova litegranna. Och det ska bli så skönt att göra det i sin egen säng <3
I alla fall är ALLA Varbergshoppet bilderna uppe på FB, vilket är skönt! Bara en vecka försenade, Men bättre sent än aldrig ;) Imon så ska jag gå en promenad på ca 50 min (behöver de efter de lata och onyttiga man har ätit under denna veckan) med Zlatan och då gå förbi Solei på vägen och pussa på henne lite mer än det jag gjorde idag! Hon har vilat denna veckan och ska vila en till för hon har vart igång sen hon kom hit, Vilket i Torsdags var ETT HALV ÅR SEDAN :D <3
Så hon ska vile en vecka till innan vi kör igång igen och då är det Div 3 Dressyren och Div 2 hoppningen som står framför! :)
 
Nu ska jag nana, Puss heeeeeej :D
 

2013-07-28
11:25:15

påväg hem nu
(min mobil har problem på riktigt, skrev ganska mycket text och la in massor med bilder men allt försvann bara så... och jag orkar inte lägga in allt igen för nu ska lär sova!! )

i alla fall på har veckan varit riktigt bra, mycket skratt och mycket roliga saker gjorda! men skriver mera och laddar upp mera bilder som jag tagit med kameran, senare! :)
2013-07-26
18:48:52

ska äta nu

2013-07-26
16:39:49

Tjenare
Hejsanhoppsan!!
har precis käkat lite mat och innan dess var vi iväg i en affär och där köpte jag ett linne som var fint ;)
shoppade även lite igår för då var vi i ett typ köpcenter så då köpte jag shorts och en skjorta. :)
Just nu gör vi ingenting, det här precis regnat massor men det börjar spricka upp litegranna!

2013-07-24
18:26:08

Ska snart käka!2013-07-24
10:45:28

Påväg till en fyr!
sitter i bilen påväg till en dyr just nu, lite tråkigt väder, menmen vi överlever tror jag ;)


2013-07-23
09:23:45

Godmorgon
ligger just nu i tältet och halv sover, Lisa sover fortfarande så får vänta på att hon ska vakna innan vi käkar frukost!!
matchen igår blev 3-1 till Norge! vilket var fett bra, grymma var dom och det var skitkul att kolla på när man satt och såg det live, jag är iinte så intresserad av att kolla fotboll på tv för att det är tråkigt men detta var riktigt kul och det var ganska bra ös!! så det va lyckat!!

jag fick en kommenter om jag fotade på Varbergshoppet och ja, det gjorde jag, massor! Men just nu är jag ju på Öland och är det ca till söndag och då har jag inget Internet på datan utan bara på mobilen, så jag lägger upp bilderna på FB så fort jag kommer hem!! :)

2013-07-22
18:33:37

kollar match
1-0 till Norge, grymt!! :D
2013-07-22
08:05:09

Snart åker vi!!!2013-07-21
09:30:57

ute när rider någonstans i Varberg!2013-07-19
23:05:28

Arg på min ponny
Idag har jag vart arg på Solei.... Shit!!! För första gången på skyller jag ALLT på hästen asså blev riktigt ledsen på henne!
Kom perfekt på ettan som var en oxer men hon tog ett mini spång till och hoppade rakt igenom hindret, fortsatte över tvåan och sedan så kom jag perfekt på trean som oxå var en oxer så då tog hon ett minimini spång igen och hoppa rakt in i hindret igen....... Så red jag mot fyran och då fick jag ett stopp så då utgick jag! Och precis när jag gjort det så lägger hon en fet bajs.... Och hon bajsar verkligen aldrig när jag väl är igång och rider, på hon bajar antingen när jag skrittar fram, pausar, eller skrittap av!! Detta låter verkligen som en undanflykt, men det kom fram personer som jag inte pratat med efter ritten och säger att hon såg bajenödig!! hehe :(
nej men jag HOPPAS ändå att det bara har varit de som stoppa henne, så att hon hoppar bra imon!!
Gör hon inte det dock, så stryker jag mig från söndagens hoppning! Så vi får se hur det går imon! Vill verkligen inte bli så besviken som jag blev idag! Så vi får se!!! :/

jaja, nu ska jag sova strax, sover hos mormor och morfar inatt för jag vill kunna sova ordentligt!! :)

pusshaj!! <3
2013-07-19
08:06:48

Ute och går med Solei2013-07-18
15:23:31

Påväg till Varberg nu!!


2013-07-18
12:28:48

Tjenare
Har vart uppe i stallet och knoppat min lilla skitgris som SÅKLART legat och typ gnuggat in bajs i sin ny tvättade päls, sina vita ben och sin vita man. Kärleken som uppstod när jag såg det!... Tur att det finns skimmelspray i alla fall, Hade lixom inte överlevt utan den. 
Men knopparna, Hår som spretar åt alla håll, Försökte blöta ner manen för att det skulle bli lättare men nääh, det gick lixom inte. Fick finslipa efter åt ;) 
Nu är det ända som återstår innan vi åker är tt göra knoppen i panluggen. sedan är vi heeeeelt klara vilket känns väldigt skönt!!
Vi åker ner till varberg vid 3 istället så åker hemmifrån här upp till stallet vid kvart över 2 typ :)
 
Det ska bli fint väder hela helgen (pepparpeppar) dock tycker jag att det inte behöver vara så varmt när jag ska rida för då kommer Solei att total dö... Haha! Nejdååå, få trycka i henne havre och hålla henne sval. Får blöta ner en handuk med kall vatten som man kän lägga på henne och svalka henne lite då och då
 
 

Jaja, Nu får jag väll göra något vettigt. Som vad? Nä ingeting för jag har inte något att göra.. Haha!
Packa lite till?  Haha neej det ser redan ut som om jag ska flytta... Jag måste verkligen ha flera kläder att byta med, även om jag inte använder allt så ska det finns där. Strumpor, JAG MÅSTE HA MASSOR MED STRUMPOR, haha seriöst. Bläää om strumprna blir det minsta blöta av vatten eller något såå. Måste finnas att byta med.. HAHA ;D

Jo jag kom percis på en grej jag måste göra, PLATTA HÅRET, Pusshaaaaaaj <3
 
 
 

2013-07-18
00:17:11

wihoooooo
Efter mycket kämp och slit har jag äntligen fått in en bild på headern, Kanske inte blev så snyggt... Hahaha men i alla fall. Galet nöjd över mig själv som ÄNTLIGEN kom på hur man gjorde! :D
Så nu ser nu en lite bild istället för bubblor! Kände att jag ville fixa bloggen liiiite innan jag kommer överge den i en o en halv vecka typ. HAHA, Neeej jag kommer uppdatera så mycket jag kan! 
Imon åker vi ner till varberg och är där till på Söndag. På söndag när vi kommer hem ska all packas ur och nya grejer ska packas ner, Vi ska lämna solei, fixa iordning där, vi ska hämta lisa och takbox, och tvätta lite för att sedan dra iväg till Öland på Måndag morgon!!! HAHA, Fullt ös medvietslös!
Men det kommer komma upp videos, bilder och text här ändå men troligtvis inte jätte mycket ;)

Kommer troligtvis uppdatera lite från datorn på Söndag kväll när vi mellanlandar hemma för några timmar! :)

 
 
 

2013-07-17
22:26:00

Nu är allt färdigt
Nu är allt färigt, Eller nej inte riktigt allt.. Solei ska knoppas oxå, men annars så är allt klart, hon är duschad, allt är packat och putsat, fixat och grejat. Så imon åker jag och mamma upp till stallet ganska tidigt så knoppar jag och sedan åker vi hem och käkar lite och så, sedan åker vi upp till stallet så att vi är klara med allt kl 2 när transporten och bilarna rullar ner mot Varbergshoppet 2013 :D

Om jag är taggad? Jaaaa, Har lixom väntat på detta i tyyp 3-4 år.... :oo Hahaaha!
Men som sagt, Jag är glad och nöjd bara jag kommer runt, varken jag eller Solei har hoppat den svårighetsgraden innan. Solei har väll hoppat någon 1m runda men inte reginalt på gräs. Och jag, Jag har verkligen inte gjort det, Så det är nygg för oss båda! :)) Så vi gör detta för att ha kul och satsar på att komma runt banan så bra som möjligt! 

 

2013-07-17
00:16:29

GRYYYYYYYM JAG EEEE DÅÅÅÅÅ
F*N va jag äger på att blogga, NÄÄ. KAAAAOS -.-''

Solei fick en uteritt idag med, Bara galoppera på och lyssna bra fram för skänklarna osv. Vilket hon gjorde bra idag. Har fixat och lagt upp allt höö och all mat vi ska ha med oss, sen har jag lagt in lite mera som är ömtåligt i sadelskåpet efter som att vi kommer lägga det ner i bilen. Så typ täcken och sånt, och grejer i locket, för dom ligger ju i sina fack och flyttar inte på sig! ;)
Imon så ska mamma och pappa åka ivag och FÖRHOPPNINGSVIS köpa en takbox annars kommer vi aldrig få plats varken till varberg eller till Öland... Haha
Undertiden dom är iväg och fixar det ska jag rida en liiiiiiiten sväng och sedan kommer mamma upp och hjälper mig att hålla solei så att jag kan duscha henne så att hon blir ren och fräääsh!! ;)

 
Nu ska jag sovaaaa. PUSSHAJ
 
 

2013-07-15
14:02:39

Putsa litegranna2013-07-15
13:10:00

Hejsaaaan
Sitter och kollar på Tv och har käkat en banan precis (Hehe intresseklubben antecknar??)
I alla fall så ska jag snart gå ner och börja putsa mina stövlar, Skor, chaps, sporr remmar och ett av tränsen som jag iof troligen inte kommer att använda. hehe! Men i alla fall. Efter det så ska jag å ner till Solei och rida ut på henne en mysig tur, Bara ha kul och galoppera på på grusvägarna! Sedan ska jag även packa mer lite mera i stallet, Benskydd och sånt kan jag lägga in i sadelskåpet jag lånar som vi hämtade igår! :) Ska även testa ett hänglås på de, så att vi kan lååsa deee ;))

Jaja, Nu ska jag kolla lite på GötaKanal2 innan jag går ner och börjar fixa liiite, Hehe ;D


 

2013-07-13
16:40:49

kusinvitamin

2013-07-13
12:10:00

Väntar
väntar på att mina kusiner på komma, så jag lirar lite boll i min ensamhet! haha ;)
Solei vilar idag, men går upp och gosar och kollar till henne i kväll! :)
2013-07-13
00:06:11

OJ, haha
idag har jag verkligen inte kommit ihåg detdär med att blogga xD
Men vem har ens vart inne vid datan i detta otroligt fina vädret? Ah, inte jag i alla fall! Jag har vart ute i solen hela dagen iniprncip. Gick ut och solade i typ 2 timmar på morgonen, sedan så chilla jag lite, sen gick jag o min bror ner och badade, och sen åkte jag till stallet och red ut min prinsessa barbacka i det fina vädret. Haha Seriöst med barbacka osv. JADÅ. Rider ut likadant utan sadel som med så det spelar ju egentligen ingen roll, Och det är mysigare barbacka och inte lika varmt för Solei när det är så varmt ute.. Heehe ;D

Men nu ska jag sooova, Så ni får ha det göööött, puss haaaj! ;)

 

2013-07-11
20:00:53

EN Vecka kvar...
Om en vecka rullar fullpackade bilar och transporten med Jasper och Solei i ner mot varberg.
Jag har så länge velat hoppa varbergshoppet, Ända sedan jag jag hade Kwanza, Men det var lixom inte blivit av. Men nu, med den lilla lata dressyr ponnyn som jag tror aldrig har gått något meeting. Men detta ska bli jätte kul, Jag tror att Solei kommer klara det galant och jag har inga jätte förväntningar. Utan vi ska komma runt och ha kul. Det spelar ingen roll om jag kommer ut från banan dubbel nolla eller om jag fått några fel.. Det ändå är att vi ska komma runt alla hindrerna på den stora banan! Men det löser vi nog! ;)

 
 
 

2013-07-11
15:42:46

Rida trött åsna
Ska rida nu, det är galet varmt (jag klagar inte, men solei gör ;)) så tar det väldigt lugnt! :)
2013-07-11
11:05:58

God Morgon
Solen skiner och jag vaknade för en stund sedan, så nu ska jag gå ner och käka frukost och sedan lägga mig i solen på baksidan och lyssna på Musiik! Behöver Sola ryggen lite idag för jag är brun på magen och vit på ryggen! hehe... 

Senare idag så ska jag till Solei. Idag står det en myyysig uteritt på schemat och de brukar uppskattas av min lilla skrutta.. Jag fattar inte hur en ponny kan vara så olika när man rider ut och när man rider i padocken. Ute är hon huuuuuur galen som helst och har typ inget stopp på hastigheten, men i padocken får jag knappt upp hälften av den farten som är ute, HUR mycket jag än driver... Haha Latmask :( Jaja, Jag tycker om henne lika mycket ändåå, lata Solei och lata Jennifer, Som gjorda för varandra. Jag mena.... VEM tycker egentligen det är kul att vara i padocken och hava runt? ;D

Nej men nu ska jag gå ner så ni får ha det bra så hörs vi sedan! :)
 
 

2013-07-10
22:09:47

Juliaresan 2013
Emelie W hade länkat denna videon på sin FB.
Jag tittade och var starkt bestämd om att jag ville skicka in pengar. Så jag gick ner till pappa och jag behövde bara säga att jag ville så var det OKEJ. Så nu när jag har skivit klart ska jag göra det. Och jag tycker att ni oxå ska. Inget barn, ingen mäniskoa överhuvudtaget ska behöva genomgå detta och till och med förlora livet.. Usch.. 
 
 
 
 

2013-07-09
20:30:00

Finaste värdet
Idag har jag för första gången i mitt liv legat och solat. Och ja, lite brun blev jag! Men fy satan va tråkigt det är att sola, jag är verkligen ingen solmänniska, Neppnepp. 
Mitt mål är att bli brunare än Lisa innan vi drajjar till Öland, men de kommer aldrig gååå. så får vara blekast i år oxå! :( Haha! Jag har även vart nere vi sjön med min bror idag, och ja, Första doppet var kallt, men sen blev det rätt gött faktiskt. Så vi var i och badade en stund. Sen hem och sola lite till och sen gick jag till Solei! ♥
 

2013-07-09
01:29:47

Jaooo2013-07-08
23:50:35

Har precis pratat med bästisfästis!
Har precis pratat med Lisa en låång stund vilket va kul, skrattade typ hela tiden. Saknar henne, hon har vart bortrest och sen har det lixom inte blivit av att vi har träffats innan dess. Men snart så. Om ca 15 dagar åker vi till Öland och ska spendera en helt Amazing vecka ihoooooop, Vi är taggade till 1000! :D


Nu ska jag i alla fall strax lägga mig och sova. Är trött men ändå inte. Osså är det så varmt i mitt rum, ÄVEN om jag har fönstret öppet.. :( Hatar när det är varm i rummet när man ska sooovaaa... 
Ahjaa, ska sluta klaga. 

PussHajGodNattAlla! :)
 

2013-07-08
23:37:59

Solei 8/7-13
Idag fick hon verkligen jobba i värmen. Shit va hon svettades. Så alla Beteskilona hon har gått upp gick hon ner idag, hon svettades mitt i pannan, mitt på rumpan, Asså herkligen hela hon var blöt av svett. Men hon var verkligen grym idag så konditionen. Hon jobbade på i fom och gjorde galoppombyterna dunder bra osv. Vi kan näääästan byta galopp i var3:dje. Det är inte så fint och dressyrigt när vi gör det men det går. ;) Nej men hon var jätte duktig och fick en liten avspolning när vil komtillbaks vilket hon blev nöjd fast ändå arg över. Hon gillar inte att bli spolad men det var nog ganska skönt att bli lite svalkad ;)


Hon får gå kondition imon med. Dock lite lättare! Men fick kö två dagar i rad för att det skulle gå ihop så bra som möjligt! Men det klarar min stålbrud ;D
 
 
Upp med blicken in med skänkeln och knät, Jo men annars va det fint! ♥
 
 
 
 

2013-07-08
14:35:11

Nu jäklar
Nu jäklar ska det konditionstränas!! <3

de är man, de är man överallt!! haha :( tjockaste och fluffigaste manen i historien typ! heha ;)


2013-07-07
23:11:08

Mys tur med Solei idag
Fin väder, Solen sken och det var varmt <3
Jag red barbacka på ett schabrak i shorts och t-shirt. Kanske inte det säkraste osså om man skulle ramlat av, men Solei är snäll och jag skrittade mest hela tiden, Tog en liiiten galopp med. Men det var riktigt mysigt att rida. Dock blir jag lite arg när jag fixar henne i våran lilla "fålla" vid utgången i hagen. Okej att hon går runt lite eller äter gräs, men hon går ju rätt på mig. Så då var jag lite arg på henne. Menmen hon ska lära sig att så gör man inte! Men sen är det typ som att hon bah: Föörlååt de va inte mening osså vill hon gosa lite. haha <3

Imorgon blir det ett riktigt konditions pass och då ska hon bannemej få jobba på! ;)

På denna bilden galopperar vi, dock ser det ut som om vi skrittar runt lite lugnt.... Haha <3
 
 
 
 

2013-07-07
22:26:00

Tävlaa

Inte för att jag kommer vinna men ändåå... Hahaha <3

20130707-125438.jpg

Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna ett egen designat pannband!

 

 


2013-07-07
21:17:22

Ute på kvällspromenad med Zlatan2013-07-07
13:19:57

Snart drar jag till Solei <3
Jag ska bara gå en liten rund med Zlatan i skogen först. Sedan går jag ner till Solei och efter som att hon ficke n vila i veckan så blir det ingen idag för min lilla stackare.. Haha nej, men det blir verkligen inget hårt pass, utan jag rider ut barbacka en sväng och chillar lite på livet med bästa Solei <3

När jag kommer hem så måste jag städa mitt rum. Så smutsigt, stökigt och äckligt... Usch. 
Sen måste jag lasta lite ved..... WOHO. Nej men efter det så kanske det blir ett bad i sjön och sen måste jag avsluta dagen med en dusch.. Känner mig verkligen äcklig... Men det får jag vara hela dagen för jag kommer ju inte direkt bli renare av dom sakerna jag ska göra. :P

Jaja, Puss hej, Nu ska jag draaaajja! ;))

 

2013-07-07
00:13:24

Bilder från dagens träning
 

2013-07-06
16:58:35

Världens bästa <3
Var uppe hos Charlotte på hökhult idag o hopptränade.. Assåå... Solei är helt otrolig!

Det gick så otroligt bra. Hoppade bana, llite lågt i början och sedan hoppade vi en bana på 1m och det gick kanon bra! Galet nöjd med henne och ja, det känndes jätte bra.
Mer än så behöver jag knappast säga. Filmen kan få visa istället! ;D


2013-07-05
10:16:29

Jag slapp hnm inte, hahaha åh :(2013-07-05
00:40:15

Godernatt
Imon är en ny dag och då tar vi nya taag. Solei ska ridas imon, Rida ut en lite sväng, funderar på att göra det barbacka, men det återstår att se ;) Ska i alla fall rida en typ på 40-50 minuter. Mest skritt och bara jobba i en låg form! Lite trav och lite galopp!
På lördag är det träning, Länge sedan jag tränade nu så det ska bli kul. Sist var väll typ? 1,5 månadsedan? Alderles för lång tid egentligen. Men så har det blivit.. tyvärr. :/ Men nu så, 2 veckor innan varberg, Bra planerat Eken, Jätte bra. Haha.. Jaja Det löser siiig! ;)

Nu ska jag i alla fall sova. Är trött så det bara skriker om det..  :(
Vila upp mig lite och förhoppningsvis får jag sova tills jag vaknar imon. Slipper FÖRHOPPNINGSVIS en liten skeeet vovve som kommer upp och biter i mig för att det inte är någon annan hemma... Haha <3
Neeeeeej, men Göööd naatt! :) <3

Älskar att havet är lite disket i bakgrunden! ♥
 
 

2013-07-05
00:28:53

BIlder från Terrängen på Hajjerna
Tyvärr blev bilderna inget bra pga vädret och jag och min kamera samarbetar inte i regn! Men jag hade själv tyckt det vart bättre än inget om jag vart med på bilderna!. haha ;)
Dom är väldigt korniga och lite suddiga men ändå lite bra på något sätt..Haha
 
 


 
 
 
 


 


 
 


 
 
 
 

2013-07-04
17:56:02

Hejsan
Hej på er. Idag har jag inte ridit, Varför? För att jag hade verkligen ingen lust, och ibland kommer det sånna dagar som man verkligen inte vill eller orkar och idag var en sån dag. Men jag fick planera om lite i schemat så jag kommer rida lika mycket ändå och göra samma grejer osså. No problemooo ;)

Om ca 20 min så ska jag gå till busshållplatsen i ingared och där blir jag upphämtad av Lundénarna, så åker jag med och kollar och försöker fota lite när dom hoppar terräng på Hajjerna. Super kul! :D
Kommer typ hem vid 10 eller något så får se hur det blir med bloggningen, kanske kommer lite bilder om det blir några bra i det tråka mulna sverige-sommarvädret ;(

Jajaaaa, Puss hej, nu måste jag byta om och sen drajjar jag!! ;)
 
 
 
 

2013-07-03
22:16:24

Bilder från LerumsMästerskapet
WOOOW, Öronen framåt, Visa gärna det liiite oftare lilla bebisen <3
Alla bilderna är tagna av Sandra Strandin - http://equestrianphotos.weebly.com
 
 
 

2013-07-02
22:40:36

Nu ska jag sova lite granna
Haha fast nej.. Skulle inte tro det klockan är ju bara 20 i 11... Haha!

Nej men ska strax sova, ska kolla lite på film först osså, Chilla lite med andra ord.!
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga men just nu skriver jag detta för att jag känner för det och det behövs komma upp ett litet skriftligt inlägg, Har ju bara lagt upp massor med bilder och lite text idag juu! ;)

Jag gick till backarna med Solei, Dock vart det helt igenvuxet så min plan påd e gick inte så bra, Så konditionsträningen idag blev lite hejkomochhjälpmig... MEN hon blev trött för hon fick galoppera mycket i alla fall. Och tog en vända i pd'n oxå. Imorgon så står det uteritt på schemat. Alltid liika kul och mysigt! :)

___________________________________________________________________________________________________________________________________
Såhär ser resten av tiden fram till varberg ut. Jag hoppas på attd etta upplägget ska fungera så bra som möjligt. Mycket uteritter och mycket galopp ute så att hon får igång sin livsglädje ännu lite till.. Haha ;)

Måndag 1/7: Uteritt
Tisdag 2/7: Kondition
Onsdag 3/7: Uteritt
Torsdag 4/7: Kondition
Fredag 5/7: Kooort uteritt
Lördag 6/7:
Charlotte träning
Söndag 7/7: Vila
Måndag 8/7: Uteritt
Tisdag 9/7: Kondition
Onsdag 10/7: Uteritt
Torsdag 11/7: Uteritt
Fredag 12/7: Kondition
Lördag 13/7:
Vila
Söndag 14/7: Kondition
Måndag 15/7: Uteritt
Tisdag16/7: Uteritt + Ta upp henne från betet på morgonen!! + Börja packa + hämta sadelskåp
Onsdag 17/7: Luuugn Uteritt + Fortsätta packa + putsa!
Torsdag 18/7: Vila + Packa, Knoppa, tvätta Solei + Åker till VARBERG!
Fredag 19/7: VARBERGSHOPPET  dag 1 LC
Lördag 20/7: VARBERGSHOPPET dag 2 LB
Söndag 21/7: VARBERGSHOPPET dag 3 LB eller LC+5  + Åker hem(haha)!


2013-07-02
22:12:43

Hajen och hennes nya ägare <3
Så galet glad att hon har hamnat i bra händer och hos någon som älskar henne för den hon är! ♥


Man ser verliken hur glad och hur bra hajen mår bara genom att titta på bilderna :')
 
 

2013-07-02
20:51:00

Titta SOLEEEEEI
Sötaste i staaan! ;)
Det var en Tjej som skrev till mig igår tror jag det var om att hon hade haft Soeli som typ sommar häst för en massa år sedan! Haha så kul när man lycksa få kontakt så!!!


Detta är Solei typ 2006-2007.. Alltså var Solei ca 8-9 år där! Haha ungdaam juu! ;)
 2013-07-02
16:42:17

Rider
har precis ridit fram till konditionsträningen vilket gick kanon, dock är det väldigt blött och geggigt här i pd'n så jag funderar på om jag ska gå till bakarna istället! ahja äter står och se, ska skirtta henne i några minuter nu i alla fall!
2013-07-02
00:35:03

Hej min kära blogg
Varför jag har inte bloggat? Jaaah, Varför har jag inte bloggat?
Jag har lixom inte orkat, Jag har loggat in här och bah nej, pallar inte. Haha
Känns verkligen som att detta är min grej asssåå.. Bloggar som en gud.. Pfft! Vissa dagar är jag ju faktiskt duktig och sen andra dagar så skiter jag bokstavligt talat i det. Men så är det. Igår hade jag tänkt att blogga lite på kvällen i alla fall men det hände lite saker så jag var inte direkt på humör för att blogga. Och idag har jag inte hunnit. För jag har vart med Zlatan hela dagen och pysslat, batad, vart ute, lekt med hnm. Och sen så stack jag till stallet och redpå min skrutt, Sen så åkte vi dirr till gråbo och var på tävlingsmöte om DIV2 hopp (och lite om Div3 dressyren och sen var det lite prat om ett div1 lag. Men där får vi se hur jag gör. LB okej. Men LA, inte som det ser ut för mig just nu. Solei kan men jag ska kunna oxå! ;) Haha men har ju ett ganska bra tag på mig att bestämma mig då de inte är för än i vår osså, Sen får vi ju se om jag ens har kvar Solei då) som jag ska vara med i vilket kommer bli kanon kul tror jag! Första omgången går i Svenljung vilket var lite mindre bra, Gillar inte deras underlag alls! Nono! Andra är på Nääs, Hoppa innerligt att vi slipper stora PD'n, Är det framhoppning där skiter jag typ i att hoppa fram. Tredje omgången är i Bollebygd vilket är vääldigt bra! :D Efter mötet strosade vi omkring lite med Lundén, Julia och Linnéa.. Vilka goa ungar, Helt galna ;D <3

Sen nu när jag kom hem har jag suttit och planerat lite hur jag ska rida fram till varberg, Jag måste hålla konditionen i trimm, men jag vill ändå inte harva runt i padocken förmycket för då tröttnar Solei ganska fort på livet. Så mycket ut i skogen och bara strosa runt och ha kuuul, får fram glädjen och galoppen, Så det får bli ca 5 konditionspass och 1- eller 2 hoppträningar innan varberg som är om ca 19 daaaar :))

Jaja men.. SRY för dålig update, men ska försöka. Men det händer ju så mycket i mitt liv så jag hinner knappt... NOOOOT händer ingenting just nu.. Hahaha!
Men puss Haj, ska försöka blogga bättre imon... ;) Lägga upp lite mera, finare bilder från LM'et!!
 
"Hej jag är en mupp, Och snälla Solei, spring för fan, SPRIIING.."