2013-02-28
19:04:30

Tycker synd om mig själv...
Har precis ätit lite.. Vilket inte är så kul just nu.. Har så ont så jag mår illa.. Känns lite som om maten ska komma upp igen.. :( Inte så kul. Ska lägga mig i sängen nu och jag somnar förhoppningsvis och hoppas på att jag kan få sova tills imon morgon. 
Så jag säger god natt nu, blir ju då troligen ingen mer bloggning. vill bara sova så jag slipper ha ont..
 
Kiss And Love!
 
 

2013-02-28
15:56:00

Får sitta hemma...
I skolan idag fick jag helt plötsligt ANNU ondare äv var jag redan har i mitt vänstra knä.. Men tänkte inte så mycket på de för jag satt ner på lektionen. Men när jag skulle gå till tåget med Jenny höll jag på att börja gråta typ. Gjorde så galet ont.. 
Satte mig på tåget och gick av och gick några meter till bussen och när jag satte mig på bussen så bulltade smärtan typ. Gick sedan från bussen hem i världes snigelfar med världens smärta! Helt galet.. Jag har haft ont i knääna innan, men detta är nog det värsta jag vart med om.. Heeeeeeelt sinnes.
Så nu sitter jag i soffan, Kan inte ha benet rakt inte böjt så funderar på att såga av det. (Nej skämt åt sidoo i eländeeet) Har smörjat in med något och har knäskyddet på. Så hoppas det släpper orkar verkligen inte med besök på sjukhus f*n skapet..

Inte kan jag rida heller.. 
Solei dör ju inte av lite vila det är mer jag som kommer dö när hon ska ridas. Men vi har hållt igång ganska bra den tiden hon vart här. (Imon 1 månad och 1 vecka) Så då kan hon få lite vila. Men jag hade ju hoppats att kunna köra igång henne fullt ut, Träna och bah gå ALL IN denna veckan nu när det är fint väder och så! Men nej. Får väll vänta någon vecka med det.

GAAAAH BLIR LITE GAAAALEN... :(((
Ska kolla Top model och tröstäta Pringles som mamma hade köpt till mig när hon handlade. Jag som inte äter sånt egentligen. Men Ja, nu var det bra ändå! IOF skulle dom vart till imon.. Men nää dom blir till idag!
 

2013-02-27
06:47:26

God morgon
shit va jobbigt det var att gå upp idag, mitt mobil larm ringde konstant men jag tänkte knappt på det! Sov vidare, haha det kallar jag trött!! :( Hade väldigt gärna stannat kvar i min varma säng och sovit heeeela dagen! Men nej, upp och hoppa nu ärre skola.. Underbart!
Slutar ju inte förän tyg 4 idag med.. Så jag får sticka till stallet med en gång när jag kommer hem för idag måste jag verkligen rida!

Nu ska jag byta och fixa iordning mig! fast egentligen orkar jag inte.... Haha öööööööh seeeg


2013-02-26
21:05:00

Ridprofil passet
Fick rida Epos. Shit va jobbigt det var.. Haha höll på att avlida ett tag men det var bara att kämpa på och rida vidare. Jag måste verkligen springa och träna mera, Orkar ju ingenting lixom.. HAHA

Men i alla fall så fick jag verkilgen rida heeela tiden, slappnade jag av lite så sköt han ut bogen eller rumpan osvosv... Red mycket volter och innanför spåret för att verkligen få häsarna att lyssna på oss, få dom helt raka på raka spår.
Epos var... Ja, Inte jobbig men han ville inte riktigt göra det jag ville göra. Men antingen var det väll för att han tyckte det var jobbigt och att jag inte riktigt var på från början och viste hur jag skulle göra. Men efter ett tag så hajade jag hur jag skulle göra när han inte gjorde som jag ville.. Och då blev det jätte bra!
I galoppen så krånglade de lite först han bytte galopp och hade sig på långsidan och på volterna så sköt han ut bogen men när jag längde tygeln och fick hnm framåt och nedåt och på med ytterskänkeln så blev han jätte fin och man kände hur ryggen höjdes upp.


Yes, fick verkligen jobba för att få resultat och det är ju det som jag tycker är roligt. Vill inte rida en häst som gör allt som man ber om. Men ändå inte som stretar emot allt. Så det kändes jätte bra när det blev bra och jag och Epos jobbade på tillsammans! :))


2013-02-26
20:49:39

Hemma
Är hemma nu. Är helt slut i hela kroppen, var hur trött som helst innan jag åkte iväg till ridprofilen och nu är jag heeeelt död..
Ska kolla Maria och Mindy nu och sedan ska jag gå och lägga mig med en gång! Börjar 20 över 8 imon och det hade ju vart så sjukt skönt och underbart med sovmorgon.. Men nejnej har ju ingen sovmorgon alls någon dag i veckan, Seeegt!!
Men i alla fall så ska jag bara skriva om passet och sedan kolla Maria och Mindy och hoppas att jag kan hålla mig vaken under hela programmet!!


2013-02-25
22:19:44

God natt!!
Nu ska jag gå och nana. Är sjukt trött och har så ont i mitt ena knä så jag pallar inte ha de böjt typ.. Inte okej. Hatar att ha ont i knäna. :( Imon ska vi simma på idrotten oxå, får nog ta det lite chill för i fredags när vi simmade var då jag började få ännu mera ont och sen har det hållt i sig...
Hoppas det blir lite bättre till imon i alla fall men får rida med de varma äckliga knäskyddet i vilket fall!! :( INTE SKOJ MED LAAGG KNÄÄÄ..

Ahjaa, Ni får ha det chill, Nice, o god natt dååå!
 
 
 

2013-02-25
20:33:34

Svar
Vad e d som hänt med din mamma?
 
Ja, hon halakde i onsdags och bröt två ben i armen så den är nu opererad osså.
Så är det is där ni bor... Gå för siktig för faan!!
 
 
 
 

2013-02-25
20:31:31

Det får bli som det blir när det inte är som det ska.
Solei Fick stå idag då jag var tvungen att gå med Zlatan för pappa skulle handla efter som att inte mamma kan det. OCh då kännde jag att jag vill inte stress rida.. Så jag sprang upp till stallet med Zlatan, Så fixade jag maten x2, det var redan mockat osså. Så det ändå jag behövde göra var maten och gosa med min bebiii.
Kan tyvärr inte rida imon heller då jag ska ha ridprofil och efter som att ingen kan köra mig så är Allis och hennes mamma så snälla och hämtar upp mig på vägen. Så då kan jag vara med och rida ridskole häst i alla fall! Kanon brao! :)) (Hoppas jag fååår bosseee <333333 HAHA)

Sen så kan jag ju rida Solei alla kvarstående dagar denna veckan!
 
 

2013-02-24
22:01:00

Svea
Ska sälja min Svea jacka som jag köpte i höstas. Har använt den typ 3 gånger då jag tycker att den var lite förliten eller så är det bara jag som inte tycker om när dom är lite kortare i midjan. Men nu bestämde jag mig för att sälja den.

Riktigt snygg och varm och gosig jacka som jag så gärna hade behållt om den vart en storlek strörre!

Nypris 2000:-
Mitt pris 900:-
Använd ca 3 gånger som sagt så den ser ju heeelt ny ut! Slå till på ett bra pris, REA kan man ju säga!
Den är i storlek S och passar folk som är ca 170cm och mindre! ;)



Jag är ca 171cm och så här sitter den på mig!

 
 Intresserad? Maila mig antingen på: [email protected]
eller skriv på FB: Jennifer Ekberg 
 
 
 

2013-02-24
21:08:05

Beställde precis....
en ny tröja. Maaaah den är så snygg men ganska dyr, men jag är ju så rik (ÖÖÖHÖÖ) så det gör ju ingenting. 
I alla fall är jag glad och jag hoppas den kommer innom kort! 
 
Hade först tänkt att ta den med Stjärnan, Gudomligt snygg men den var slut och dom viste inte när den skulle komma in igen så då valde jag denna med korset på som oxå är sjuuukt snygg! LOVE ♥
 

2013-02-24
21:00:25

Korven hoppade upp för trapporna
Naaaw han e såå sööt min lilla korv. Han smyger upp och så ställer han sig och krafsar på min dörr så att jag ska öppna å då öppnar jag och då springer han in och hoppar upp i min sääng.. Awww Beeeebiiseeen <33
 

2013-02-24
20:53:03

Ponnyn är helt underbaaar!
Behöver inte säga mera än så. Idag var hon verkligen helt underbar och gjorde precis allt jag bad om och var bara allmänt fin!! Så glad att jag får ha denna ponnyn hos mig. ♥♥♥


 


 
 
 

2013-02-24
12:27:10

Rubrik
ska byta om nu och sticka till stallet, måste vara hemma innan 15.00 för då börjar live sändningar på datan från Borås, och de är massor med roliga ryttare som ska var med och hoppa!! :)

Så nu ska jag skynda mig upp till stallet för att fixa allt och sedan rida en lite längre runda och sedan skyna mig hem igen ;) haha!


hade så länge ;)


2013-02-23
23:24:37

Älskade Dator... LEV
Min mus platta på Datorn har lixom gått och dött nu.. Allvarligt. Den började lagga i morse och då så dubbel touchade jag den med 2 fingrar och då bah,, Byebye!! Men allt annat fungerar så jag fick ju sätta i en mus nu då och den är vit och blinkar i massa olika färger och den ska jag behöva ha med till skolan på måndag och behöva använda.. Åhh Pinsamt.. :( Den funker ju knappt heller.. Får klicka flera gånger för att den ska reagera..
Får gå ner till Data gubbarna på måndag så får dom försöka laga den. Jag som är så teknisk vågar inte göra något med datan.. 

I alla fall.. Sitter här som en död åsna, är hur trött som helst. Men jag vill se på en film, Kommer garanterat att somna till den. Men men!

Kunde rida min lilla Pownie idag. Haha hon hatade nog mig för shit va stel och jobbig hon var i början. Hon ville verkligen döda mig kändes det som. Så efter ett tag när hon inte sluta så fick det vara bra. Då sa jag verkligen till henne och då blev hon ännu agrare men jobbade ändå på fast inte på så bra humör. Så då tog jag en galopp på en äng och efter det kändes det som att hon hade glömt att hon var arg och hon jobbade hur bra som helst! Så Knäääpp!! Hahaha!

Man bah.. TJAO :((
 
 

2013-02-23
19:42:47

Precis käkat
Har precis ätit min hemmagjorda pizza, så god och jag är så mätt nu!! haha

snart börjar Mello oxå, är dock inte säker på att jag ska kolla för det är kasst... Men känner att jag ändå vill titta, fast ändå inte HAHA :(





2013-02-22
23:03:42

Äntligen.
Imorgon kan jag nog äntligen ta mig en tur på vägarna utan att vara livrädd för att hon ska halka.. Isen börjar att försvinna där bilarna kör vilket är väldigt bra. Bara den försvinner så fort som möjligt blir jag glad.
Vill kunna RIDA ordentligt i pd'n och kunna rida up på massa lång turer och bara busa och ha kul. Åhh, jag har ju inte ens kommit ut från gården typ. Is ÖVER ALLT.. :(

Men som sagt imon så får det bli en tur på någon timma när jag vaknat efter att ha sovit ut. Åh vad jag vill sova tills jag vaknar!! Men japp imon blir det en tur i alla fall. :DD


Nu ska jag lägga mig i sägen och titta på avsnittet av WildKids som var idag som jag missade! Haha.
God natt!! 
 
Gosponnyy!
 
 

2013-02-22
19:30:42

Väntar vid sjukhuset
väntar på att mamma ska komma ut från sjukhuset!
så nu sitter jag och min bror i bilen och väntar, eller ja sitter och sitter vi fällde ner sätena för att sova, haha



teletubies(stav) dräkt! <3 haha




2013-02-22
15:42:43

tåget hem
sitter på tåget hem, ska äta något för jag är så sjukt hungrig sedan ska jag sticka till stallet skrittar antingen ut eller så går jag med henne. lugn och fin clementin! haha!

har simmat på idrotten idag, och man blir så fett trött efter när man simmat!! men men, ska hålla mig vaken så jag kan se gladiatorerna ikväll, haha lär bli svårt!!!

ahja, hörs


2013-02-21
22:39:14

Träningen
Träningen gick väldigt bra. Hon var som jag trodde, Helt över spidad i början och bockade och hade sig ett tag. Men hon lugnade ner sig efter att vi börjat köra igång.
Tyckte att det var en lärorik träning och jag kände att jag hittade mera knappar och jag känner att flyt i de hela även om det går lite långsamt. Jag som tyckt att 90 cm är högt innan tycker nu med Solei att 1m är inte så farligt att hoppa. Jag hoppade en liten bana (Filmen under) där hindrerna ligger på 90cm-1m Fast när jag kollar på filmen känns det inte så för det ser ut att gå så lätt och hindrerna känns så små.. Haha Knepigt! ;)
I alla fall så tyckte jag om att träna för Anna, Riktigt duktig. Så hoppas på att kunna gör det igen om 2 veckor!

Nöjd och glad. Solei skööte sig och jag kände flytet! 

Nu ska jag sova och drömma om min fina ponny. Hoppas inte jag drömmer om samma jag drömde om i natt för de var de värsta.. Handlade inte om hästarna men det var fett läskigt. Vaknade av att jag spratlade och så skrek jag typ halvhögt "Hjälp"... Haha Inte kul alls!!
Men i natt ska Solei va i mina drömmar.. Haha eller hoppas de i alla fall ♥
 
Love mah poniie!!


Måste bara skänka en tanke till Fina Natalie
Du är grym och du kommer klara detta galant, Lovar! ♥
 
 
GOD NATT!!
 
 

2013-02-21
09:47:05

Vart sjukt trött igår.
Kunde och ville inte rida igår och mamma tyckte inte att jag skulle göra det. Så jag gjorde inte de. Men efter som att hon går ute hela dagarna gör det ingenting. Så gick försiktigt upp till stallet och fixade och borstade på henne och sen så fixade jag alla toffsarna och såå. Fixade allt i stallet.
När jag kom hem så åt jag och sen så kollade jag film och somnade... Heh. Så jag orkade inte blogga igår heller.
Idag lär det inte heller bli så mycket bloggning efter som att det är träning!
Jag är spänd och nervös... Haha i alla fall så får jag nog hålla i mig för hon har nu stått i 2 dagar och står inne nu för att hon är lite otålig och springer lite i hagen så då fick hon stå inne för hon blir liite lugnare då och att hon inte skadar sig.

Nu ska lektionen börja och jag ska skriva om ätstörningar. Så see Yaaah
 
 
 

2013-02-20
10:38:38

Denna morgonen assåå..
Mamma halkade imorse så ambulansen fick komma... :(
Sen så hann jag inte käka frulle. För mackan jag gjorde råkade jag tappa i diskhon och där låg det massa skum från diskmedel.. Haha Fick köpa en såndär mättande bar när jag kom till skolan och vi fick rast.
Kom lite sent till skolan men bara typ 10 minuter så det var inte så farligt!

Slutar om 20 minuter typ så då tar jag buss från lerum-floda o Floda-Ingared hem med folk för jag vet inte om det går någon buss från norsesund och det är svinkallt. Har lixom Converse på mina fötter. Hur kallt lixom?
När jag kommer hem så går jag med zlatan en sväng och sedan åker jag till stallet för att rida. Men får ta det riktigt j***vla försiktigt!!
Hade tänkt att springa idag men tror att jag får lägga det på hyllan idag, Frå la sätta mig på cykeln på övervåningen och cykla till någon film en stund eller något. Behöver röra lite på mig. När jag slutar såhär tidigt hade det vart perfa att springa... Men Nu går ju inte det.. :(

Ahja.. 
HADE
 
 

2013-02-19
22:15:38

Natti
sitter och spelar 4 pic 1 word. Dock har jag total fastnat så ska lägga mig nu fast först ska jag läsa lite om Ätstörningar och anteckna lite för jag och Jennifer jobbar med det i skolan och känner verkligen att jag vill komma igång ordentligt och inte hamna lite efter så jag måste jobba som ett j*vla as i slutet som jag brukar få göra för att jag inte kommer igång (Har lixom lite svårt med de änna). Så läsa lite sånt först.....!

Glömde helt av att det var Maria och Mindy BBF idag... Inte okej. Men ska se lite på Datan nu tänkte jag men om jag inte orkar gör jag det imon. men blir nog idag ändå. Eller ah, Jag får se hur det bilr helt enkelt!!
Måste bara gå och borsta tänderna och slå en drill så att säga.. Haha EUUH.. :(

Men i alla fall så hörs vi i morgondagen! 
 


2013-02-19
19:08:12

Ska dra mig neråt.
Snart dör datan och jag ska kolla tv strax, Så jag bloggar nog lite mera sedan. 

Men pyss så länge! ;) ♥
 
 
 

2013-02-19
18:20:44

Staaallet
Slutade så jag var hemma 2, Så åt lite och sedan så gick jag upp till stallet med Zlatan och kan ju säga att det var tur att jag red i skitvädret igår. För idag var vägarna inget roliga.. Is och "knackel" ÖVER allt. Iof tror jag inte att det kommer bli bättre till imon men måste försöka ta en liten tur imon i alla fall. Känner att hon inte kan stå 2 dagar i rad innan träning. Blir nog lite bomb då...
Men jag tog in henne på lösdriften och kollade henne där då jag inte fick in henne i stallet så det stod en stooor fet tracktor mitt i allt ihopa! Haha jaja, Det gick lika bra andå. Hon fick lite höö så stod jag och gosade med henne ett tag.
Gick en längre väg hem så det blev en promenad på kanske 1 o 20 typ. Gött, men sjukt halt så gick man inte där det var sandat så fick man passa sig! ;)

Imon slutar jag 11.20 Så åker till stallet ganska dirr så att jag hinner rida och Gör om toffsarna (som gör att manen ligger åt ett håll) så att dom blir lite finare. Dom har vart i några dagra nu, men ska va i lite till. Fast det ser lite ruffsigt ut just nu så får fixa de. ;)
Sen när jag kommer hem från stallet ska jag förska ge mig ut på en springtur. Har ju inte sprungit sen i Lördags! ;P
 
TÖÖÖTA PONNYYYN <3
 
 
 

2013-02-19
18:08:00

Nej men hallå..
Orkat att jag inte orkat blogga.. Öhh?

Igår så kom jag hem och stack till stallet dirr och red fiiin ponny i äckel vädret. Sen när jag kom hem så åt jag och satte mig i soffan och kollade TV hela kvällen. Öppnade lixom inte ens datan. Så när topmodell var slut gick jag och la mig och somnade skit fort! Kanon kul!!

VEt inte riktigt vad jag vill förmedla mer i detta inlägget att jag inte orkat blogga.. Hehe. Har lixom inte tiden att lägga upp 4-5-6 inlägg varje dag heller utan vissa dagar är jag tröttare än andra och har mera att göra, Så då blir det som det blir. Och så får det bli...

Ska blogga lite mera nu i alla fall så... Aaa!
 

Tror nog att denna bilden är den sannaste som finns om jag ska vara riktigt ärlig!! HAHA

 
 
 

2013-02-18
10:09:27

Rast
Ja, som sagt var det ganska segt att komma upp i morse men ändå inte så farligt. Heh!

Har haft typ 1,5 lektion nu och nu har vi rast och börjar om 10 minuter. Lalala!
Ganska kort dag i skolan så hinner nog rida innan det blir mörkt vilket hade vart bra om jag hunnit efter som att både jag och Solei är mörkrädda.. HAHA
Ska rida ut lite halv lugnt då hon säkert är lite mör i benen sen igår.. Mohaha ägd liten ponny!

 
Ja snygga brudar på RAST! :D

2013-02-17
22:24:20

Bilder på Sötaste Solei <3
Det var ju alla hjärtans dag. Hihi ♥






Lärde mig att jag inte skulle fota EFTER jag gett henne godis!.. Haha











Så sööt tofffs 






Hungrig ponny ♥








Min PussGurka!!




 
 
 

2013-02-17
21:30:48

Första träningen med Solei
På Torsdag så kommer jag att hoppträna för första gången med Solei. Äntligen säger jag bara. Nåsta vecka har jag haft henne i en månad och bara hoppat en gång. Så jag kände att det var dax och efter som att inte Sandra tyvärr inte kommer till Simmenäs och vi Tyvärr inte kan åka någonstans just nu så Kollade vi om det fanns plats på Anna Emanuelsson träningen på torsdag på simmenäs. Och det fanns det! Så jag kännde att jag måste komma igång nu. Jag kan inte sitta och vänta på att snön ska försvinna innan jag kan börja hoppa. Så får testa att hoppa för Anna.. Kommer dock kännas lite sådär då alla i den gruppen jag ska vara med i är väldigt duktiga och jag har bara hoppat min ponny en gång och jag har inte hittat alla knappar. Men jaja det löser väll sig! Solei kan och jag får driva och lita på henne! ;)

Så det ska i alla fall bli jätte kul att äntligen få komma igång lite granna! :)


Min lilla hoppetossa <3
 
 
 

2013-02-17
21:20:58

Kondition och Styrka
Vi har så sjukt bra backar att träna konditionen och styrka i. En lång och lagom brant och en kort och väldigt brant.
Solei var helt galen i början tills hon isåg att det är fett jobbigt att bralla och bocka i början när backen är lång och jag tvingade henne ill att orka hela. Så dom 2 första gångerna brallade hon som en galning, men sen märkten han att det var riktigt jobbigt. 
Jag körde 3 upp för den långa och halv branta och 3 upp för den korta och väldigt branta. Och hon va helt slut i slutet så hon fick skritta och trava äv i ca 25-30 minuter, Bara sträcka ut efter att ha jobbat på så himla duktigt.

Hon var så söt med för i den långa backen så hade vi kommit 3/4 upp i den så var hon nära på att bryta av men så peppade jag hanne med rösten så kännde jag hur hon tog i liiite till för att orka upp! Då blev det massor med beröömmm såklart♥

Måste rida dit oftare för hennes kondition är inte så speciellt bra! Så den ska jobbas upp nu. Ska helst gå till backarna minst 2 gånger i veckan. För om ca en månad så kommer första tävlingen gå av sapeln så då ska hon vara i kondition! :)

 
 

2013-02-17
21:12:00

De är söndag och skola imon.
Ah lovet har gått i lagom fart faktiskt, Hade dock inte tackat nej till en vecka till.
Tror det kommer bli fett jobbigt att gå upp imon så det gäller att lägga sig i tid. Klockan är som vanligt ställd på halv 6 -.-' Dock kommer jag inte upp för än 6 som egentligen är försent!

KAn tillägga att jag har fett ont i kroppen idag med asså... typ Ryggen bah: AJ.. :( Men men det blir bättre med tiden, eller hur är de ma säger? x))

Ahja, Ska skriva lite om ridpasset osså.
Så jao. Puss o Kram så länge! ♥
 
 
 

2013-02-16
22:45:36

Måste bara klaga lite... :(
Asså jag har så ont i heela min kropp. Kanske ska börja att inse att jag inte är typ 12 och vig som en (vig sak)Nu kände jag mig gamal när jag sa så.. :(
Men i vilket fall som hels, ung eller gamal så borde jag börja ta det lite försiktigt. Jag är typ helt blåslagen, Mina knän gör ont och är blåa min nacke och rygg gör ont, armar, axlar, rumpa, och ben har blåmärken. Asså Haha det är så kul och ramla och inte vara försiktig men i efterhand är det inte lite skoj assåå. Segt :(

Melodifestivalen... Jaah.. Helt klart rätt låtar som gick vidare till finalen (AV DOM 5 Som tävlade om att gå till 2Chansen och Finalen) . Men sen undrar jag? VA FAN HÄNDE MED AMANDA FONDELL? Hon var ju den bästa av dom allehopa. Jag mena hur kan Caroline af ugglas gå vidare till andrachansen och Amanda hamnar på en 7 plats. Nää, en icke nöjd Ek som hatar Caroline. *Fäller en tår*
Men Värsta Jävla Schlagern va i alla fall Värda att gå till finalen :D haha!!*
 
Åh är så sjukt trött så det är inte sant :( 
Så nu ska jag lägga min i sägen och göra va..? Nä men vad tror ni? JOOO TITTA PÅ FILM.. haha standard! :)
Men det är gött sömn medel typ. 
Imon så ska jag rida. Bil antingen pd'n eller styrka o kondition. Känner mig lite ensidig när man tyo inte kan hoppa eller rida ett ordentligt dressyr pass osv. Åh snälla snö SMÄLT FÖR F*N så jag kan rida och hoppa och att man kan åka iväg och träna. Vågar lixom inte köra upp transport och sånt i våran branta backe nu när det är massa snö och halt.. :(
************************************************************************
Någon mer som har något mer att klaga på så go for it.. ;)
Nä nu får de va slut. NATTI NATTI!!  ♥

2013-02-16
19:28:10

Sitter i soffan nuu
Har haft 2 sjuukt roliga dagar med Lisa. Gort massor med kul och vi har lärt oss att åka snowbord ramlade en jävla massa innan vi lärde oss åka bra iof men det var AS kul i alla fall! Har dock JÄTTE ont i mina knän och ont i skulldebladen.. HAHA. Vi har käkat godis och tjockat oss framför Data och Tv!!
Vi har verkligen haft super kul! alltid lika kul att vara med Lisa!!

Nu sitter jag i soffan och vantar på att Mello ska börja. Dock får jag vänta en halvtimme till.. :(

Solei fick vila idaag. Sprang upp till stallet och fixade allt och kollade igenom henne och gosaade med henne osså. Mys ponny, Gah Love this pony ♥
 
PYSSPYSS ♥

2013-02-15
21:55:27

mums



2013-02-15
21:52:56

Tjenare
sitter i soffan och kollar ut med Lisa nu, har vart ute och åkt snowracer och snowbord. fett kul fast vurpade en gång och fan va ont jag fick i knäna :( haha!!

ska fortsätta kolla nu och sen ska vi chilla med godis och sånt :))


2013-02-15
11:06:37

*GÄSP*
Är såå jävla trött så de är inte sant! ska gå ut mad Zlatan nu och få lite frisk luft så jag förhoppnings vis piggnar till lite granna. 
Efter jag vart ute med hnm är det full fart upp till stallet, Rider barbacka. Känner att de hade vart mysigt, Träna lite balans osså ;) Haha Nejdå hon är sneeel.
Efter det är det hem och städa, städa, städa och städa lite till Uhhuu, Nej men ska städa typ till lisa kommer vid 5-6 någon gång. Kanske inte alls tar så lång tid att städa, men då har jag stället tid för att blogga ;)

Fick fett ont i magen med. Tog lite vanlig yoghurt i ett pytte plas för vi hade ingen laktosfri... Fattar inte när jag ska lära mig att inte göra det även om jag är sugen på de. Får ju bah ont i maaaagen.. :((
Ahja, hoppas de släpper innom koooort!!

Ahjaa, Nu ska jag ut i det fett tråkiga vädret! HADE
 
 

2013-02-14
22:49:00

Film tips!
Lyssna på denna låten som jag länkat nedan. Den är sjukt bra!
Om ni sett den otroligt grymma filmen Cyberbully så är denna låten med där i. Om ni inte sett filmen så rekomenderar jag er starkt till att göra det!

 
Jag tycker att man bode visa filmen i skolan då man verkligen öppnar ögonen ännu mera för mobbning och hur det kan se ut över internet och i skolan och hur folk faktiskt bahandlar varandra och hur sjukt långt det kan gå... så jag rekomenderar er starkt att se denna filmen om ni inte sett den. Otroligt sorglig men så otroligt bra, Jag har sett den MINST 4-5 gånger och jag har gråtit varje gång!


 

2013-02-14
22:35:00

Stalleeet, Träning Och godnatt
Cyklade upp ganska tidigt som sagt. Fotade massor (Bilderna kommer imon eller något) och gosade massor med lilla pluttan! Red i alla fall bort till Sommar hagen där jag nu fått till en jätte fin volt så red ett tag på den först innan vi busade. Men fick nog igenom det jag ville igår och hon släppte nog sjukt bra utan att jag riktigt märkte det eller så var hon på riktigt bra humör idag för, Asså WOW!! Helt J*VLA magisk var hon. Gick dom en klocka och var hur mjuk och fin som helst och gjord allt jag bad om, Underbart!!
Efter att hon vart så himlans fin i 15-20 min typ så blev det några race rätt över hagen. Haha så fort har hon aldrig srpungit tror jag. Och jääsus va hon bocka, Så det var bara att hålla i sig. Asså skrattar lika mycket varje gång för hon har verkligen öronen spikade framåt och så är hon så glad när hon får springa för glatta livet. 

Det är en liten uppförsbacke där jag galopperar upp, (plant där jag har volten) Så jag skrittar alltid på långa tyglar tillbaks, Men hon är så söt för när jag kortar upp tyglarna när man komit ner där voten är så vänder hon och står och studdsar och verkligen vill iväg, och när jag lägger på skänkeln pyyyytte lite så PAAANG.. haha sååååå gulli <3

Imon så ska jag upp ganska tidigt oxå för på kvällen kommer bääästa LISA som jag inte vart med på AS länge, Fett kul! Men i alla fall så tror jag att det blir styrka och kondition imon. Känns som att det är en bra grej att köra och det behövs även om det redan känns som om den redan blivit lite bättre! :) Antlingen det eller så rider jag ut en ganska lång sväng, Kanske barbacka? Vågar jag de tro..

_________________________________________________________________________________________

Imon kommer som sagt Lisa på eftermiddagen/kvällen vilket ska bli sjukt kul.
Stallet blir som sagt gjort ganska tidigt för jag måste hem och städa mitt rum som är i ganska stort behov av det. Hinner ju inte springa imon, men var faktiskt duktig och gjorde det idag även om det var segt att komma ut. Men fett nöjd över mig själv att jag gjord de. Men gör som sagt inte det imon. Får göra det på Lördag och söndag i stället! :))

Nu ska jag sätta på en film, YEH STANDARD, O Käka ett äpple!
Sen så blir det att SOVAAAA <3
 
PuSS PUSS
Mycket text och rörigt det blev nu då, Hoppas ni orkar läsa allt detta ovärda.. xD haha
 
 

2013-02-14
22:11:56

Tävlings sugen!
Är så sjukt tävlings sugen! Att bara få gå upp riktigt tidigt och dra på sig dom vita ridbyxorna, Knoppa och göra hästen så himla fin! Åhhh läntar som bara den.
Det är "Bara" 2 månader kvar till gota cupen och innan dess så har jag tänkt att komma iväg på någon tävling eller CR för att känna på det. Och jag hoppas det blir någon CR så snart som möjligt så man kan hoppa lite lägre och ändå få hoppa efter som att jag inte har så mycket hopp möjligheter nu tyvärr!!


Men i alla fall så kommer jag att starta våren såhär och köra på Gota och några med tävlingar innan sommaren. Kommer även att försöka få in någon dressyr tävling såklart!! Sen så kommer det att bli ett Lerumsmästerskap på gråbo som är både dressyr och hoppning vilket jag ska försöka vara med på! 
OCH om allt går bra och solei och jag känner oss riktigt trygga med varandra så kommer jag att ha som mål att försöka åka på Varbergshoppet i sommar! MEN detta är OM vi känner oss redo och att vi känner oss verkligen som ett TEAM. Jag vet inte om jag iså fall kommer att Debutera LB där eller om jag kommer att göra det innan. Men det är ju oxå beroende på grej!

Men jag kommer att ha denna planen fram tills i sommar:
1-2 tävlingar innan Gota. LD-LC
Gota Cupen LD+5
Hoppa lite olika och även starta någon dressyr tävling fram till sommaren.
Lerumsmästerskapet som kommer att ligga där det inte är så mycket andra tävlingar vilket är bra!
Och sen Varbergshoppet OM (och jag säger verkligen OM.) allt fungerar bra och ägaren tycker att det är okej och tror att det skulle fungera så har jag det som ett STOR mål så att säga!!

Har lixom inte tävlat seeeen.. Div 2 sista omg och då gick det ju KAOS. Så är riktigt taggad på att komma igång nu! Men nu hoppas jag fört och främs att snön (helvetet) ska försvinna och bli + grader så att man kan hoppa i PD'n. Och som sagt, Verkligen komma igång och hitta knapparna i hoppningen!
 
1m som ingenting lixom!
 
 

2013-02-14
15:40:00

Hemma och bakat kaka
 
Stallet gick ganska fort känndes det som, men hann ändå fota massor och rida osså, men mer om det sen! Och räkna med att det kommer bilder!! hehe
Åkte hem som en raket och nu har jag och min bror bakat en kladdkaka som står och inväntar mamma och pappa! Hehe :))) Den bleeev fin, Vet dock inte om den är god men de återstår väll att se? ;)

När Mamma kommit så ska jag antingen gå en ganska rask rpromenad med Zlatan för min brorder gorde de förut så ska göra det lite senare då. Eller så Springar jag! Skulle behöva springa idag för sprang inte igår, Dock är jag inte på något springhumör idag :( men får la ta mig i kragen och göra det ändåå! 
Tittaaaaa va fiiiN! Kingarna på att baka HAHA
Bloggar mera sen! Ska försöka skriva lite mål jag har med Solei och såntdär ikväll!
 
 

2013-02-14
09:32:46

Stalleeeeet
Nu ska jag skynda mig iväg till stallet. Rida och ge ponniiiin massa godis!! (egentligen får hon bara Fredags godis, Men idag är det ju lite speciellt så de är klart hon ska få godis idaag! Hehe)

Efter det hem och gå 40 min med Zlatan och sedan ska jag och min broder fixa en grej! :)

Ahja, Vi höööres senare! HADE ♥
 
                                                                     

2013-02-14
08:45:51

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG <3
LIte såhär känner jag idag faktiskt! Haha *_*



Ska pussa och gosa lite exta med lilla Solei idaaag!!!!!! <3
 

2013-02-13
22:47:00

Hej, god natt, osså!
Red Solei i Pd'n idag, och... Ja asså kan inte riktigt beskriva hur det gick för det var så upp och ner hela tiden. Ett tag gick det bra och sen så helt plöttsligt blev hon helt konstig och börja hoppa omkring och backan och sånt. Så blev lite arg efter ett tag och fick verkligen säga till henne ordentligt! Men som sagt så gick det väldigt bra ibland och sen lite mindre bra. Kände att jag tappade stöd och kortade och längde tyglarna hela tiden vilket inte blev så bra. Så till slut knöt jag änden av tygeln där jag kände att dom var lagom långa för den formen jag ville ha. Så knöt jag så att jag hade 5cm marginal från handen till knuten för då blev det ett bra avstånd mellan händerna och jag tappade inte stödet utan jag hade bra stöd hela tiden. Så dom sista 15 minutrarna gick i heeelt otroligt bra! Hon lyssnade kanon bra! Och jag fick igenom det jag ville. Härligt att sluta bra!!

Red nääästan hela passet utan stigbyglar. De ända var när jag skulle ta första galoppen så blev hon aas pig så då tog jag dom och så galopperade jag ett varv i pd'n och sen så gick jag in på min volt jag hade gjort i snön och släppte dom igen! Men ahh de är så jobbigt, eller inte jobbigt. Eller jo. Jag får så sjuuukt ont i sittbenen när jag rider utan stigbyglar och även med när jag rider längre så tänk då när jag rider utan.... Haha så fail ändå :(

Ahja, Imon så ska hon få gå på ängen och busa av sig! Tror verkligen hon behöver dom dagarna för hon tycker det är så sjukt kul! Sen så är hon så OTROLIGT pigg just nu så hon behöver bli av med lite energi. Sen tycker jag ju oxå om att frääza på lite granna på ängarna! Hehe :D

NU ska jag kolla på en film, Som de brukar bli på kvällarna. Haha Upp ganska tidigt imon för jag vill rida tidigt så jag kommer hem vid 12-13. Så får gå upp i tid helt enkelt! ;)
 
 
 

2013-02-13
19:29:29

Synd att man inte fick rösta på pensionärerna!
 Dom var LÄTT bäst!! :)))))))

 
 
 
 

2013-02-13
19:27:45

Sanningar
♥ Jag måste matcha dendär nypan man sätter på brödbåsen med färgen på påsen.

♥ När jag fyllde 15 (tror jag de va) så var det första gången jag var ute och sprang frivilligt!

♦ När jag blir riktigt irriterad på något kan jag vara irriterad och tänka på de hela dagen, Sen sover jag och då är det helt borta dagen efter

♥Jag tycker egentligen inte om hundar. Bara min egen och viiiissa andra!

♥ Jag är ingen katt människa. Bokstvligt hatar katter :(

♥ Om någon säger till mig att inte göra vissa saker, Typ "trampa inte på A-brunnar" Då trampar jag på alla A-brunnar jag ser.

♥ Jag älskar Sean banan!! Haha

♦ Får panik på folk som sitter på FB och VARJE vecka klagar på samma program och lägger upp as många statusar om hur dåligt de är.... DE ÄR FÖR FAN INGET MÅSTE ATT TITTA, DU GÖR ETT VAL, MEN TYCKER DU DE ÄR SÅ JÄVLA DÅLIGT SÅ BYT BARA KANAL ISTÄLLET FÖR ATT KLAGA...!!!!!!!!!! åhh

♦ Har sjukt svårt att se de bra när jag rider. Jag vill alltid göra allt ännu bättre! 

♦ Jag är rädd för att misslyckas och vill alltid ha kontrollen när jag rider. Man måste dock Misslyckas för att lyckas, Men ja..

♥ Jag älskar popcorn och de är ganska bra och helt okej "nyttigt". Att äta en Popcorn påse är som att äta 3 winergummi. Och hur ofta äter man bara 3 winergummin när man väl får napp på att äta dom.. haha. Så nä föredrar POPCORN om man ska äta något till helgen! :)))))
 
 

2013-02-13
18:20:58

Ingen har väll glömt denna rundan?
WC i GBG 2011
Angelica Augustsson

Helt sjukt hur bra hon rider! Ryser varje gång jag tittar på denna rundan.

Saknar att se henne på Tv'n. Hoppas att hon är igång snart igen och att vi får se henne i GBG i April!
En riktigt grym ryttare som är förebild för mig och sääkert många andra oxå!
 
 

2013-02-13
10:49:00

God morgon
Solen lyser utav bara saaatan. MYS
Ska gå med Zlatan i 40 minuter om en liten stund.
Sedan så cyklar jag upp till stallet och rider min fina prinsessa <3

Får skynda min lite nu, Zlatan vill komma ut.. Heh. 
 

Så jag :(
 

2013-02-12
23:45:49

Fett ont i halsen..
Inte kul. Kan ju inte gå och bli sjuk nu? De är ju L.O.V lixom. Iof är väll de bra så lär jag väll inte bli sjuk senare så jag missar massooor i skolan. Men det är så jobbig och tråkigt att va sjuk. Så får hoppas att det lägger sig helt enkelt! Får dricka massa te imon på morgonen innan jag åker till stallet. Osså får jag ha halsduk x(

Ah... Nu ska jag sova i alla fall. Imon så ska jag gå en hyfsat lång promenad med Zlatan på morgonen och sedan ska jag åka till stallet för att rida. Ska försöka rida i Pd'n. Ska dock "bara" träna övergångar och så, så även om det är lite hårt så kommer jag inte att galoppera varv efter varv. NoNo!! Utan lungt och fint men ändå jobba på bra. Och sen ska jag verkligen innan jag börjar med annat se till att hon är preeeecis där jag vill ha henne i skritten innan jag börjar trava! Är ganska dålig på den biten om jag ska vra ärlig. Så inte fuska!!!
Om jag känner mig bättre när jag kommer hem så ska jag springa en sväng oxå då jag inte kommer att hinna göra det på torsdag pga en grej! Så hooooooppas jag är bättre. Annars blir de 2 dagar utan springning och det är inte så bra!! :(

Ahja. Trött och halvsjuk tjej säger GODER NATTEN!!!
 
 

2013-02-12
23:37:21

Inköpen

Rosa byxor - 149kr
Halsband - 20 kr st (Gå till ur och penn, Maaassor med snygga smycken för bara 20 kr)
Pennor - 15kr
Stift - 10 kr
Block - 10kr
Balsam - 20!
Eken gillar att handla billigt! Hoho
 





Det är en Rosa pärla på hjärtandet ♥
 
 
 
 

2013-02-12
21:03:16

Nu- Maria och Mindy BFF



2013-02-12
17:48:54

Rubrik
Nu är jag nergosad i sängen efter att ha vart ute och sprungit och fixat stallet osv. Käkat lite nyss så nu sitter jag i min säng med en Morot och ska snart kolla på någon film eller något!
 
Mysig dag i stan med Jenny. Fikade och kollade i massor med affärer och var där i mer än 2 timmar! hehe
Dagens inköp blev:
Rosa Jeans ♥
2 super fina halsband
Balsam
Block
Pennor och stift

Allt var Billigt och bra, Och jag är super nöjd med köpen, till och med pennorna stiftet och blocket haha!! x)

Bild på byxorna och halsbanden kommer lite senare för nu ska jag vara kanin och kolla FILM!

 
 

2013-02-12
15:15:24

Stallet
hemma nu, så ska springa till stallet med zlatovitch nu!!



2013-02-12
00:10:01

Nattii
Ska bokstavligt talat slänga mig i sängen nu. Är dock inte så trött men de får jag ändå på för nu måste jag sova. Ska upp ganska tidigt imon. Ska gå med Zlatan, fixa mig ochsåvidare(....) innan jag sätter mig på bussen till A-sås. Så upp vid 8. :( Vill sooova ju! Men de får bli en anna dag. Ska hinna med en del imon och då kan jag inte ligga o dra i sängen även om jag hemskt gärna hade gjort de och fått bestämma själv när de skulle bli kväll o natt! Men nu går ju inte de heller!

Ahja i vilket fall så.. God Natt! ♥♥♥
 

2013-02-11
19:30:25

Långtur
Efter 2 ½ timma i sadeln så fick jag fett ont i sittbenen.. Haha benig rumpa.. :(
Men i alla fall så red jag med bästa Julia och vi red hem till hennes mormor och skuttadeÖver lite små sockerbits hinder. Sedan red vi iväg på en runda typ där Hajen stod på sommarbete när jag började rida henne. Så där red vi. Galopperade rätt mycket och i början var hon skeeet pigg och bockade och hade sig! Haha. Men i slutet var hon trött så det var ju väldigt bra efter som att hon ska få bättre kondition så då är de bra att busa och galoppera mycket! :))

Miorgon får hon vila för hon lär ha lite träningsvärk och hon har sin vilodag på Tisdagar dock kommer den ändras till Onsdagar efter Lovet. Men Imon så ska jag till A-sås med Jenny och shoppa byxor och klocka, block. Och så ska jag och Jenny fika lite! Myys. Efter det ska jag springa till stallet och fixa allt och pussa på min sessa <3



2013-02-11
10:54:26

Frulle


*Laktos yoghurt
*Fullkorns flingor
*En halv banan

godaste frukosten <3

2013-02-11
10:44:32

vaknade för 20 min sedan
ja vaknade för ett tag sedan, tog på mig och ska bara käka lite frulle på ska Zlatan få en promenad och efter de drar jag upp till stallet ganska omgående, för jag ska rida ut med Julia vid 1!
Så ja, nu ska jag käka, hade!



2013-02-11
00:14:51

TACK SNÄLLASTE
Tack såå mycket snällaste Johanna Törner - http://shinnys.blogg.se/  <3
Nu ser bloggen ut som en blogg igen och inte bara något ruttet vitt papper som någon har kladdat lite text på! Någon dag kommer det att komme en ny Header. Detta är lixom bara en tillfällig osså.
Kommer nog en ny design ossåvidare med! Bloggen blir i alla fall helt nyrenoverad. Och det kanske var på tiden? Eller vad säger ni? Så det kanske var bra att jag raderade allt? OHH NOO, Kommer gråta mig till sömns. Är typ helt depp.. MIn älskade blogg som var så perfa. Allt utom headern :(

Ahja nu ska jag sova, GoD NaTT och SoV GoTT...
Nu började jag blöda näsblod oxå.. YEHYEH det går bra nu!!


2013-02-10
23:02:00

Hej jag heter jennifer och jag hatar mig själv just nu
Råkade ju f*cking återställa hela blogg designern när jag skulle försöka sätta in en ny tillfällig header. Men nej lilla jag tog bort hela j*vla skiter i stället... Snälla någon. SKJUT MIG!!!!!!


Måste få ordning på detta nuuuu!. 
AAAAAAAAAAAH

2013-02-10
22:10:00

2013 please be better than 2012
Du vet mycket väl vad du gjort, gjort, gjort mot mig.
Den där blicken du ger mig är gammal nu, nog för mig.
Jag vet hur du funkar jag kan dig ut och innan till 
Så hälsa ditt hjärta att allt är slut, död för mig.
 

 
 
2013 har börjar väldrigt bra! Dessa 1,5 månader som har gått har gått sjukt fort och det är pga alla fina vänner och en underbar ponny som jag är total förälskad i.
Detta året ska bli helt Awesome och jag ska utesluta och skita i allt patetiskt folk och bara koncentrera mig på mig själv och Solei och inte tänka på vad andra tycker/tänker och säger.. Förra året brydde jag mig för mycket och de slutade ofta i tårar efter tävlings starter. Även om det faktisk gått bra så fanns det faktorer som gjorde mig ledsen. Detta året ska jag som sagt bra utesluta allt sånt! Jag ska köra mitt rece och bara lyssna på mina tränare. Jag vill jobba i ett riktigt bra Team med Solei sen behöver de inte gå topp hela tiden man jag vill ha kul och då måste jag lyssna och ta till mig till 100% även sånt som man kanske inte vill ta till sig vissa stunder. Men Sandra och Pia känner Solei så bra och dom vet de bästa så bara lyssna och ta till. Jag vill bli så bra som möjligt!!

Sen måste jag bara erkänna en sak... Att När Solei kom hem till mig så har inte saknaden efter Hajen vart så stor. Hon har verkligen gjort ett bra jobb med att "ersätta" hennes plats på bästa möjliga sätt! Det är SÅKLART jag saknar Hajen, hon var den första häst/ponny jag haft någolunda framgångar på. Men Solei är oxå en ponny med otrolig personlighet precis som Hajen, Men jag kan inte gå runt och sakna ihjäl mig efter henne i all evighet. Även om jag gärna vetat vart hon varnågonstans, Jag vet dock att jag kommer att tänka tillbaks på våran bästa tid när jag ligger i motgång med Solei. Jag vet att jag kommer att önska att hon är här då. Men jag får tänka att hon är hos någon annan som hon kan ge framgångar och göra lycklig! Och att jag får kämpa tills de blir till de bättre...
Jag och Solei kommer i alla fall ha så roligt och jag hoppas, som jag sagt innan, Att hon kan lita på mig till 100% när tävlingarna drar igång. Det ska vi se till att ordna till dess!!

Jag hoppas att denna våren och detta året kommer till att bli Kanon bra. Träningar, Tävlingar och bara ha så sjukt kul tillsammans för det är nog det viktigaste. 
Men en sak jag MÅSTE ändra på till detta året är att utesluta och inte låtsas om folk som vill mig illa eller snackar massa gojja. Jag ska inte bli ledsen och jag ska inte låta dom förstör för mig. Jag SKA ha så jävla kul och ingen ska kunna stoppa det. Inte ens DU....
 
 
 

2013-02-10
19:36:26

HUR GRYM?
Tur att jag har biljett till Finalen :D
♥♥♥
 

2013-02-10
19:10:39

Kollar Maria och Mindy BFF <3


redan sett de men kollar reprisen för de är på bra och kul! :D haha

2013-02-10
18:47:00

Onyttiga helgen..
Denna helgen har jag var onyttig utan att träna. Så nu är det slut med det igen och denna veckan ska Jag köra på hååårt! Inget onyttigt ochär jag sugen på något ska jag ta en frukt eller grönsak.

Har vart ute och sprungit idag. Så sjukt skönt när man väl kommer ut och verkligen gör det! Och älskar känslan i slutet när man inte orkar mer men man springer med viljan och benen är så slut när man kommer hem att man knappt kan stå! HELT oootroligt underbart! 
Så nu ska jag fortsätta springa och göra situps nästan varje dag denna veckan! :)
 
#INSPOOO

 

 

2013-02-10
11:52:04

Rubrik
Sitter i pyamas och tittar på lycka till Charlie som snart är slut iof, så när jag orkar ska jag byta om och dra till stallet och rida! Tror jag rider på ängen, eller så backtränar jag.


XoXo

2013-02-09
23:51:08

God natt
Sean banan är lätt KINGEN! Ah bara de jag ville säga!

I alla fall är jag helt galet trött nu, Ät förvånad att jag ens orkar skiva detta... Så ja, hej kom och hjälp mig inlägg blirre! Nä för tänker slut skriva nu...

God natt.
 
 
 

2013-02-09
21:33:52

VILL HA GREJER


* Rosa jeans


*Boyfriend Jeans

*Svart tröja med kors

*Svara Paladium

*Låga vita Converse

*Plattång

*En fin klocka


Önskar jag vaaaar riiiiiik!!
Nej men Rosa byxor och Svart tröja med kors på ska bli mitt innom snar framtid! YES♥
Och en plattång måste jag ha, min pajade ju innan jul! :((

2013-02-09
18:43:19

Kallt
Asså de har vart sjukt kallt idag och blåst jätte mycket så när jag kom hem från stallet så var mina tår så sjuk kalla så jag kunde knappt gå.. Började typ gråta när jag cyklade hem för att det gjorde så ont, Eller kanske inte gråta men haha, Ont som faaen gjorde de i alla fall! :P Fick sätta mig och hålla uppe fötterna framför brasan när jag kom hem.

Sket i att srpinga idag. De är för kallt så jag hoppas att det är varmare imon eller i alla fall inte blåser så jag kan springa då! 
Snart ska jag äta men sitter och kollar på TV nu. 
Bloggar nog mer sen!
 
 
 

2013-02-08
22:41:18

Äntligen helg och tid för massor
Det är nästan bara på helgerna jag hinner att springa och träna. Vardagrna går ju till skola och häst, Visst rida är träna och jag cyklar upp till stallet varje dag, Men det är inte de samma som att proppa i musik i öronen och ge sig ut på en springtur!
Men nu jäklar är det helg och jag ska springa som ett as. Skämt år sido. Men jag ska i alla fall springa Lördag och söndag med lite situps och plankan efteråt. Sen så är de ju lov veckan som kommer och då ska jag försöka att springa Tisdag, onsdag, fredag, lördag, söndag! 


Riktigt skönt att det är lov nu med, För det är verkigen välbehövligt för min del för vi har jobbat jävlar i skolan och de har blivit sena kvällar, häst, Plugg, och massor mer! Men nu kan jag sova tills jag vaknar, Gå upp och chilla lite, dra till stallet rida långa turer och ordentligt utan att stressa och sen ändå hinna med att träna efter det! Underbart :)
 
Yes, nu ska jag äta lite godis och till WILD KIDS..
ska jag vara ärlig så är inte godis så gott som jag minns det. Bli mest bara äcklad om de inte är något favorit godis! Så nä.. Inget mera godis efter detta på ett tag kan jag lova! Blää. (Om jag ska äta onyttigt så kan de får bli glass någon gång då, och då. Så mycket godare.) Så inte massa onyttigt slabb i onödan!.. 
 
 
 
 

2013-02-08
19:23:11

Bäst i Melodifestivalen 2013 deltävling 1
Imorgon är de Melodifestivalen igen och ja, jag kollar på de. Alltid gjort och kommer nog alltid göra! Men i alla fall så ska Sean Banan va med och han är lätt klart min idol. Hoppas han är bra nu! ;D

Förra veckans "bästa" låt var Yohio- Heartberak Hotel. Sen hans stil -Fräck.. Men ändå inte! haha Tycker i alla fall han sjunger bra och de är bra att han vågar se ut som han vill ;D
 

2013-02-08
19:18:54

Idag har vart en AJ dag
På en timma så lyckades jag få en tå i ögat.... Sen så åkte jag på löpbandet och det gjorte ont dedär sista. Sen efter idrotten så skulle jag dricka vatten på toan och öppnade dörren helt. men när jag vänder mig om så hade den åkt igen lite så jag smäller huvet rätt in i den.. Så har ont i pannan nu, och en gosig bula :((

Skolan var helt okej. Fick jobba på en massa då de ska vara några grejer inlämnade idag men blev klar med allt utom en grej som jag kunde få lite extra tid på! Snäll lärare! :)) Gick på bandet i 20-30 min i HÖGT tempo på idrotten. 
Kom hem och cyklade ganska dirr upp till stallet! Gos ponnyn fick vila idag. Men goooosade(haha) massor med henne och fixade allt. Så ride såklart imon då! :)
när jag cyklade hem så stannade jag i lill affären och köpte lite godis. För det var längesedan jag åt en godispåse och det är okej ibland, Sen så ska jag ut och spring imon och på söndag och gick idag så det är okiiikej, Köpte inte så mycket heller, Utan bara lite så man kan får fira att de efterlängtade LOVET är här ♥
Har precis käkat lite mat. Men dom hade gjort köttet så att de var lite rött och jag äter inte rött kött för det är så jävla äckligt så jag fick äta potatis och sallad! :P

Ahja ska om en stund kolla Gladiatorerna, Så ska försöka blogga lite mera nu om jag kommer på något att skriva!

2013-02-08
18:13:43

Jag vill testa en grej!

Ung och dum, men haha väldigt kul och ganska ont!!


2013-02-07
21:12:06

Rida i snön <3


Mysigaste på länge, red i våran sommarbetes hage. Tanken var ju attträna sitsen men fick istället träna på balansen! Hon var helt vild, hehe nej men när jag galoppera så var hon as lugn och jag och lurade märkte jag efter ett tag för hon tog bettet och bockade jädrar. Haha jag höll på att dö av skratt!
Det är så kul när man märker att hästen verkligen tycke att det är roligt, hon hade lixom öronen framåt hela tiden och bockade för att de var kul! Mysigt <3

LoveyouSolei <3


2013-02-07
09:04:26

Skolaa
 

 
Älskar att ta snögga bilser med webcam... Haha




2013-02-06
20:04:55

Måste plugga
Måste plugga nu, och troligtvis hela kvällen så tror inte att jag kommer att blogga.

Men kan skriva snabbt att jag red ut med Jill idag en musig runda i all snö! hehe :D Imon ska jag försöka rida på en äng utan stidbyglar.. Får se hur det går. Men ska nog fungera bra! ;)

XoXo Jennifer

2013-02-05
22:18:42

Snööö :/
Snöar så in i h-vete... blir lite ledsen nu, för förra veckan en dag var de varmt och fint väder och då blev jag taggad på att använda converse och skinnjacka.. Men nej det går ju inte!!
sen lär ju tågen vara rå försenade imon när de kommit snö.. åh love life!!
ahja nu blir de sängen, är så trött så!
god natt <3



2013-02-05
20:56:05

Koppetiikoppettttiiiii!
Skolan gick väll okej snabbt och det är tur att vi har Naturkunskap sista letionen för läraren är så bra och tiden går så fort, Så det är brao! Dock var detta sista gången vi slutar så häst sent nu. Så de är ännu skönare!!

Men i alla fall bytte om och åt lite på skolan innan vi tog bussen till Gråbo.
Jag, Jennifer och Jenny fick en stoot häst som hetter Santos! Så en fick titta, en fick logera och en fick sitta på. Så byttes vi av. Dock så blev jag yr av att stå i mitten så jag fick stå blevid och kolla när jag inte red. Hahaha :(( Men kan typ inte göra något som snurrar utan att bli yr! Kasst..
Men i alla fall, red ca 10 min. Kort men de behövdes lixom inte mer för att förstå vad de var som man måste träna mer på med sitsen. Och jag måååste träna på att komma ner mer i sadeln för när jag gjorde de blev de så bra. Så jag ska försöka rida utan sigbylar så mycket som möjligt nu!! Sjukt jobbigt men de kommer blir mycket bättre så de är bara att görat! :)
Haha känndes så annorlunda att sitta på santos än solei kan man säga. Galopperna var heeeelt annorlunda! 
 


Känns så mycket bättre att sitta på en storhäst efter som att jag är så lång känner mig lite lång för ponny. Men tråkigt att tävla storhäst! Ne ponny är bäst.. Får kapa benen lite!



2013-02-05
19:53:04

Hemma!
Är hemma nu efter en lång men kul dag, har precis tagit på mig pyamasen och ätit mat! Så nu sitter jag i soffan med mamma och pappa och tittar på TV!
Skriver om dagen och ridningen och så!
Kl 9 börjar Maria och mindy, på de måste jag kolla på!! Så bloggar nog efter de ;)

puss och kram <3


2013-02-05
17:06:02

snart åker vi till gråbo



2013-02-04
21:37:05

H*lvetes lång skoldag imon...
Börjar 20 över 8.... Och går till 7 på kvällen....
Har vanlig skola med lektioner och så från 20 över 8 till 10 i 5. Sen Efter de så ska vi ta kvart över 5 bussen till Gråbo för att sitsträna med Ridprofilen kl 10 i 6. Riktigt lång dag blir det och vi ska hinna byta om och äta innan vi sätter oss på bussen till Gråbo. Det kommer bli tajt men det får funka helt enkelt! ;)

Ska ju ha idrott och man ska alltid ta med datan + att alla ridgrejer ska med till skolan. Öhh mycket att bära på! :(
Haha jaja jag ska inte klaga. Det ska bli kul!!

Solei kommer då att få vila imon. Har fixat maten så dom i stallet kollar till henne ossåå!!
Kommer ju heller inte bli någon bra update för kommer helt enkelt inte att hinna det som ni kanske förstår! 
 

2013-02-04
21:26:00

Dagen
Skolan gick fort som saaatan. Gjorde IV valen oxå. - Fett jobbigt och krångligt men de löste sig bra hoppas jag! :)

Fick sluta lite tidigare så skulle åkt ett tidigare tåg med det var ju såååklart inställt. LOVE VÄSTTRAFIK..
Men i alla fall kon hem och åt lite för min mage skrek efter mat! Efter de så bar de upp till stallet i sket vädret var tvungen att rida idag med då hon ska stå imon (men varför tar i i nästa inlägg) Hon hade träningsvärk idag och hon total hatade mig ibörjan.. Haha ville ju få loss henne men de ville inte hon. Så hon kickade en gång men efter de så blev hon super fin. Känndes som om hon bara behövde få ut sina aggressioner lite.. D Men efter det blev hon i alla fall super fin och då fick hon strävcka ut på långa tyglar! :)) Blev bara 30-40 minuter men de var verkligen inget kul väder att rida i för de lixom blåste gärnet och snö/regnade :(

Blev lite arg på henne när jag skulle ta in henne BTW... Så bara drog hon iväg in på den andra lösdriften, de var ju stängt och så. Men hon bah drog så då blev jag lite arg på henne.. :oo Så får hon inte göra. Men efter va hon lika gullig igen och stod och luta pannan mot min mage! Sööt bebiii ♥



2013-02-04
11:38:53

Matte
Ska precis börja matte lektionen.. Såå kul! :(

 
Otroligt vackra! :D
 
 
 

2013-02-04
11:32:49

Bilder





 
Min fina lilla Solei ♥
 
 
 
 
 

2013-02-03
21:40:00

Sista inlägget för idag!
Nu ska jag gosa ner mig i min säng. Nyduschad och rummet nystädat. Känna mig duktig efter springrundan och så ska jag kolla på Solsidan sässong 1, Underbar och chill Söndag kväll!
Ska fixa ett tidsinställt till imorgon med bilder som fotades under dagen idag! :)

Imorgon är det skola som vanligt och efter skolan så är det stallet som vanligt oxå. Ska bli bajs väder imon så får väll bli en liten runda ut i ingenstans. Men de är ju mysigt det oxå! haha! Allt är kul, vilket väder de än är, Bara jag får vara med Solei ♥

God natt och pusspuss


HAHAHAHA

2013-02-03
21:33:00

Riktigt taggad för våren 2013
Är riktigt taggad för att få börja tävla igen. Har lixom inte gjort det sen jag hade Anastasia. Och sista gången där kommer ni nog ihåg hur det gick? - Ute i båda klasserna..

Jag hoppas med hela mitt hjärta att detta kommer till att bli bra. Känner att jag behöver lite framgångar nu. Det var längesedan sist. (Visst vinsten med Stasia. Men de var en riktigt engångshändelse och kände inte WOW) Senast var nog GP ponnyn med Hajen. De var sist jag var Riktigt riktigt nöjd med en tävling och verkligen kände framgång! :)
Så hoppas som sagt att Solei och jag kan jobba tillsammans och att vi tror på varandra på banan så blir detta nog kanooon bra! :D


Gråbo ♥
 
 

2013-02-03
20:48:39

Ridningen
Blev ingen hoppning idag... Då dom höll på att fixa i ridhuset och då blev jag även tillsagt att jag inte får rida där och betala gångvis utan måste betala för ett årskort på 3000kr och de gör jag inte med de kass underlaget, och sen är de snart vår så kommer inte att använda de då.... Fett kul! Nu kommer jag inte kunna hoppa eller rida dressyr ordentligt på 1 månad typ. Efter som att det är sten hår i marken i IngaredsPD'n. Japp... Får hoppas att de blir + och tinar fort som F*N!

I alla fall så red jag och Emmy ut. Alltid lika kul efter som att hästarna blir galet taggade. Vi red i Backarna och back och konditions träna. Så när man vänder upp mot samma backe så vet hästarna va de är som gäller. Efter som att jag inte vart där med Solei än fattade hon inte riktigt grejen första gången så när Clint drog iväg så va hon lite efter så jävlar vilken kick och sen bock hon gjorde. Hahahaha så söt.
Men i alla fall blev hon svin trött. Så hennes kondis måste upp nu! Så ska rida där några gånger i veckan för de är kanon bra. :D
 

2013-02-03
16:49:01

ut och springa
Är hemma från stallet nu och skriver mera om det sen!
nu ska jag ut och springa i de kalla, gött -på med peppande musik och svettas gärnet! haha! Nej men ska springa tills jag inte orkar mer! efter de blir de en varm dusch så ni får vänta på update ;)



2013-02-03
12:25:58

Byta om och dra till stallet
Nu ska jag byta om och sedan dra till stallet vid 1 typ. Fint väder, men förhårt i marken för att hoppa i en PD så det får bli Manegen, tyvärr får man väll säga!

XoXo Jennifer





2013-02-03
12:22:17

Längtar till sommaren!!
Saknar sommaren 2012. Öland med Lisa var så otroligt kul!!
Och nu längtar jag till sommaren 2013 och förhoppningsvis blir de Öland igen. Och hoppas på att Lisa kan följa med denna sommaren oxå! :)
Hej röd och bränd.. :D haha
 

2013-02-02
23:41:59

Nattinatti
Ska sova nu. Eller ja, snart! Ska kolla på någon film ett tag och hoppas på att jag blir trött.

Imon ska jag rida bort till simmenäs igen och rida med Emmy. Ska troligen hoppa litegranna. Ställa fram typ 5 oenhalvan och någon sockerbit. Ska kolla om Emmy kan filma någon gång när jag hoppar :)

Ahja, Godernatten!
 

2013-02-02
22:36:30

Träna är kul och bra!
När man väl kommit ut. Idag kände jag när jag cyklade hem från stallet att jag bara ville ut och springa och då blev det så oxå. Tog med Zlatan och sprang ca 40 minuter. Jag har ju verkligen igen bra konditon men sprang nästan hela tiden och dom sista 10 minutrarna sprang jag på ren vilja. Skulle egentligen aldrig orkat med dom. Jag skulle typ lagt mig ner och dö om det var för et ett halvår sedan! haha!
Kom hem och gjorde ca 40 situps och sen Duschade jag en varm duck och efter det kände jag mig så otroligt nöjd! Skönt! 
Så imorgon ska jag oxå försöka att hinna med en springrunda när jag kommer hem från stallet. Det är verkligen underbart att bara springa på med bra och peppande musik i öronen! :) Ska blir mera utan det!

 

2013-02-02
21:44:55

Diss
Jag tycker ofta att kingslad har dom snyggaste ridkläderna men vissa tillfällen kommer dessa kläder och man bah -Va hände där?



Visst att det snart är vår och blommorna och fjärillarna kommer men att dom slår ut på ett par byxor..... Jag skulle ALDRIG köpa dessa byxorna för de pristet.  Visst den rosa kepsen till en liten tjej på 8-9 år som rider B-ponny, Okej. Men annars nej.
 


Diss från mig, Men det är vad jag tycker! :)
Fast Hiss till myyycket annat av deras grejer typ dom nya och fina kavajerna! :D
 
 
XoXo
 

2013-02-02
20:38:00

Äntligen
Äntligen är det riktigt kul att åka till stallet igen! Jag har inte känt den känslan sedan jag hade Hajen, Tråkigt men sant. Har lixom inte känt att det vart kul eller att ag ridit en häst som verkligen vart jag. Utan jag har bara fått ha dom överblivna små ponnysarna som ingen vill ha typ. Visseligen var Hajen en sån men hennes persolighet var helt otrolig dock var de bara jag som kände så och varkligen såg de bra inom henne. Anastasia var verkligen ingen jag ponny och jag tyckte inte att det var kul att rida henne! Men nu, nu är det äntligen folk som är avundsjuka på mig för att jag får ha Solei. Och ska jag vara ärlig så käns det så sjukt bra för jag har alltid fått vara avundsjuk på alla andra!

Men varje dag så vill jag upp till stallet. Jag kan inte vänta på att få sitta på Soleis rygg och bara mysa med henne i stallet är så otroligt kul och mysigt varje gång! Hon käns som en "jag ponny" Hon har sitt temprament och försöker ibland testa mig om hon verkligen behöver eller inte. Hon går hur bra som helst när jag väl rider! Nu hoppas jag bara att de fortsätter så här och att hon kan lita på mig ute på tävlingsbanan när tävlingarna drar igång på allvar, så ska vi kämpa tillsammans och ha så himlans kul!
 
                                                                  LOVE YOU SOLEI 

2013-02-02
18:38:22

Hemma
Nu är jag hemma och nyduschad så nu sitter jag framför TV'n och ska äta strax!

Red bort till Simmenäs och red dressyr i manegen, gjorde lite allt möjligt, bla dressyrprogram och sånt kul! Och det gick så himla bra. Eller ja, Det kan ju så klart gå bättre men jag är nöjd med passet och för att ridit henne 5 dagar och mest ridit ut så är jag super nöjd. Och shit va kul det är med en häst som inte stegrar eller gör luftsprång så fort de blir jobbigt. Hon jobbar verkligen på och vill och det är så kul med en häst som lyssnar och gör det jag ber om!!
Hon är verkligen som en storhäst att rida och man får verkligen rida, jag var lixom helt slut efter passet! haha!
Men i alla fall är jag nöjd och hon är BEEEST <33

Cyklade räser hem och stack dirr ut och sprang med Zlatis. Och i slutet så sprang jag bara mid viljan. Var helt slut men de känndes så skönt när jag väl kom hem! Så nu har jag duschat och ska äta!

Hörs senare Bloggishen ;)
 
 

2013-02-01
22:53:21

Har lite bloggtorka
Som rubriken lyder. Känner att de jag skriver är inte speciellt intressant men kommer ju inte på så mycket att skriva och då blir de mest om var som har hänt på dagarna och vad som kommer att hända. Rid pass osv!Tråkigt men just nu är de de ända jag kan komma på att blogga om. Visseligen har jag några lite längre inlägg som jag ska börja på men inte riktigt orkar sånna här dagar så de får vänta lite till..
____________________________________________________________________________
I alla faall. -- Nu kommer de ett sånt inlägg. IMON SK JAG GÖRA...
Tror att jag åker med Mamma och Pappa till A-sås för förhoppningsvis åker vi bort till Sussie.. Mohaha jag i en hästaffär.. Näpp inga pengar ska med, jag ska spara dom till GBG HS!!

Efter det ska jag cykla upp till stallet för att sedan rida bort till Manegen och rida dressyr! 
På söndag ska jag oxå bort dit och rida. Men då blir de lite hoppning. Ska dock inte hoppa alls mycket utan bara ställa fram 5 och enhalvan för att hoppa den några gånger. Så blir väll tillmestadels dressyr där oxå! ;)

Nu ska jag sova, Så ni får ha de bra, Pyss o Kram!
 

2013-02-01
22:45:34

Hmm..
 Lite kul är det ju ändå att han inte kan rida. Men ändå synd om den stackars pollen x( haha

 
 




2013-02-01
22:28:36

Fredag
Ja, idag är det fredag!  Började som vanligt 20 över 8. Hade extra engelskan och vi var bara 2 stycken. Kan säga såhär, att har ni svår med engelska eller kanske något annat ämne och får en sån här chans, så ta den! De kanske inte är så taggande att börja 1 timma innan alla andra och gå på en tråkig lektion med ca 4 pers. Men det är värt de. Har lixom gått 3 lektionen och känner redan att de flyter på bättre :D


I alla fall. Hade några andra lektioner sen slutade jag runt 10 över 3 så var inte hemma för än vid 4.. Så åkte bara upp till stallet och fixade allting och gosade med bebisen som jag idag haft hos mig en vecka. Så fick hon sitt fredags godis. Åh hon stod och pussa på mig efter de. aldrig träffat en ponny som vill mysa så mycket ;)

I alla fall har jag suttig med familjen och ätit dipp och grönsaker framför Gladiatorerna och Farmen hela kvällen så nu ska jag försöka komma med något mer inlägg så ska jag sedan kolla på Wild Kids på datan!