2013-09-30
22:44:36

222
222 dagar kvar till jag är 18 och får göra min tatuering som jag så gärna vill göraaaaa!!! gash!




2013-09-30
21:42:24

myyyys
Är i mitt rum med tända ljus, gosig filt osvosv. As mysigt ju, Sitter och kolla på en film men tänkte att jag pausar lite och slänger in ett blogginlägg för att det blir så galet dött här annars! Bilderna orkar jag faktiskt inte lägga in idag och jag ser så galet ful ut på alla så vi får se om det ens blir av..... Men blir det av kommer dom upp imon!

Var uppe hos Solei förut, och skulle släppa ut henne, så när jag gjorde det så var det massor med bränn nässlor där och jag lixom såg dom och bah jag ska inte hamna i där, men Solei bara släpa iväg med mig rätt ner i bränn nässel havet... Och mina ben, På riktigt, herre min gud va ont det gjorde och gör, för det sticker lixom förtfarande på dom... Då fick jag lite smått ryck på ångloket åh så jag bara släppte henne i hagen utan puss.. Åhh hon fick skylla sig själv att det inte blev någon hejdå puss... Iof vra hon väll glad över att hon slapp så det var väll inget straff direkt men ändåååååå!!

Ahja nu ska jag sluta babbla och fortsätta kolla på film. ^.^
Pusshaaaaaaj <3
 
Men tja gammal bild osv... HAHA

2013-09-30
21:26:34

Everything happens for a reason!



2013-09-30
11:10:00

Dagen
Sitter just nu i skolan men vi har jobbat klar med ett arbete så vi fick göra lite vad vi ville för läraren ska typ prata betyg med oss så undertiden jag väntar bloggar jag lite! :)

Idag vilar Solei, så antingen PW, springer eller cycklar jag upp till henne och fixar iordning allt. Sedan ska jag hem, kolla film och sova för jag är så galet trött efter 2 dagar med tävling och uppgång kl halv 6 och hemkomen vid 5 typ i lördags och halv 9 igår. Så jag käner verkligen det och jag vill verkligen bara att denna dagen ska ta slut så jag kan soooovaaaaaaa <3

Men nu är det snart jag som ska prata betyg, så pusshaaaj! <3
 
 
 
 

2013-09-30
11:02:59

Hejsan på er
Nu ska jag försöka ta detta kortfattat!
Igår åkte vi kl 7 mot Tranemo för att tävla fälttavlan, och ja det var blandade resultat under dagen!
Dressyren- Ja, jag red ju verkligen heeeela tiden, men det bra, dock kunde det gått bättre men jag är nöjd och jag fick 61% (alltså samma som i lördags, Dock är det färre moment i fälttävlans-dressyrprogrammet så det va jätte bra för mig och Solei!) 
Hoppningen- Fick ett stopp på nästsista hindret, hon kom lite nära men jag tycker att hon kunde ställt upp lite för det var ändå bara 70 och hon hade lätt kunnat hoppa de ändå! Så lite butter var jag allt på henne. Men resten av rundan var ganska bra, det gick lite segt men det var ändå inte katastrof!! ;) 
Terrängen- 1,2 gick bra men på väg till 3 mötte vi Lotta och hennes ponny som åkte med oss, och då ville solei typ följa med dom... Men hon hoppade 3 med mycket motstånd, och sedan kom banken och där blev det ett stopp men hon hoppade andra gången, Vi skuttade över 5 och sedan kom vattnet och då ville hon inte, så vi blev uteslutana och det var bara att lämna banan!....

Även om det inte gick jätte bra så är glad och jag tyckte att det var roligt att testa något nytt. Sen är det klart att jag blir besviken när hon lixom stannar och inte ens försöker.. Menmen vad ska man göra? Så jag kan inte gå runt och total deppa, Dressyren gick bra och jag hoppas att den går lika bra i finalen i Div3 dressyren som oxå går i Tranemo! :)


Mera bilder kommer nog lite senare ikväll!!! :)
 
 

2013-09-29
06:22:11

Varför sova och man kan vara uppe nu?
påriktigt.... Detta är egentligen helt galet, att vi hästtjejer o killar går upp så astidigt på helgerna för att åka och tävla, haha det är ju tur att det är galet kul och att vi har våra underbara ponnysar, dock är inte min sååå underbar just nu haha, men lite, jag hoppas hon visa en bättre sida idag och att hon är pigg för igår kväll var hennes ägare uppe och rakade henne!

menmen nu kan jag inte sitta här och joddla, måste sticka nu, puss hej! <3




2013-09-28
18:46:54

Sitter i soffan och chillar på't
ska strax göra en egengjord pizza, Mamn!

Ja, vad ska man säga om dagen? Solei är en fis och hon är dum. Dock så gick programmet helt ok, hon gjorde inget avbrott i galoppen och sådär! Så jag var väll okej nöjd tills jag fick %'en.... Asså den domaren var bland de drygaste! jag smackade någon gång, och det var så lågt så jag knappt hörde de själv, och hon skrev typ att "du vet att man får 2p avdrag för varje smackning"... Man bah men ge mig avdrag då? Sen skrev hon att jag sporrade min ponny, men e du blind? jag drev normalt och hade jag inte drivit hade jag inte ens skrittat runt banan! Man bah men gör det bättre själv din hagga.... haha!
Nej men usch, så skrev hon typ inget bra och bara massa dåligt...! så nej!

jag hoppas innerligt att Solei sköter sig bättre imon, annars blir jag irriterad på henne :(




2013-09-28
08:53:43

Påväg till Svenljunga
sitter i bilen nu med fetaste blåsan på läppen och svinkallt ute, haha!
Nu kör vi, jag är bara reserv denna gången men vad gör det lixom? Ingenting, det är faktisk lite gött för då har jag ingen som helst press på mig ;)
Jag tycker dock inte om Svenljunga, den har dåligt underlag överallt så nä, blä! Haha jaja det går nog ändå hoppas jag, bara jag hittar någon grusväg att rida från på!
men nu är vi typ framme så puss hej vi hörs <3






2013-09-27
21:07:40

Nu är allt klart
nu är allt putsat och de mesta packat! Solei står halvt ny duschat, svans och man är bara tvättat efter som att det är så kallt så är det dumt att blöta ner henne. Hon är knoppad, men dom blev inte så värst bra, haha fristående köttbullar för dom står lixom rakt upp så det var la inte så super snyggt, men men Solei överlever tror jag! ;)

nu ska jag bara packa ner det lilla som är kvar, men jag får vänta till det är paus i idol för jag springer som en galning i pauserna, hahah ;)
Gabriell, Erik, Matilda så grymma!! <3





2013-09-24
21:35:38

Svenska Hollywoodfruar
Ligger i soffan och kollar på Svenska Hollywood fruar, galet va trött jag är det är jobbigt att gå i skolan, haha! Iof hade vi bara 2 lektioner idag, gym- där jag gav allt typ, så jag lovar att jag har träningsvärk imon!Sedan hade vi fritids och friskvårds verksamheter- och ja, där läste jag högt ur en bok för några i min grupp, haha allt var så realistiskt så man bah, ah men okej det var värt haha!!

Cyklade till Solei typ vid halv 4 och var hemma runt 7. Solei gick bra och hon lyssnade bra framåt och bra bakåt, så jag är nöjd och glad med Solei <3

Imon är det studie dag så jag åker in till Alingsås vid 11 tiden, för jag måste köpa ett par ljusblå byxor, för jag känner att jag vill ha det, och jag har inte de ;) Sedan ska jag hem och måla lite och senare på eftermiddagen så ska jag rida och sen kommer Hanna och skor henne! Så en ledig studie dag? hahahah skulle inte tro det, fullt upp jämt ju! ;)
Ska även försöka hinna med och springa lite med för det är ju alltiiiiiiid gött och nu skaaa jag ha en mega bra kondition och en snygg kropp, för det har jag aldrig haft xD haha!

men puss hej nu ska jag kolla vidare! kiss and love, xoxo <3




2013-09-24
16:43:53

Rida liten ponny <3
Nu ska jag byta skor och sedan tränsa, så ska jag och Solei ut och galoppträna hehe, nu ska hon få svettas ;)






2013-09-24
15:38:16

drajjar till stallet nu



2013-09-23
22:33:42

ah denna mobilen kan gå och dränka sig!!
skulle publicera ett inlägg förut om hur veckan såg ut och varför osv, men jag orkar inte skriva det på mobilen nu för det är bara jobbigt! Så jag skriver helt enkelt det imon när jag är inne på min dator. ;)

men ah, puss och god natt igen ;) <3




2013-09-23
22:30:38

Trött som f*n
Låg i soffan uppe och kollade på lite tråkiga program så jag höll på att somna så tänkte ju då att det värt bäst att gå in på mig rum och nana, så det ska jag göra nu!
sprang ju btw upp till Solei idag och jäklar vad jag tog i i början, kändes typ som om jag skulle spy, haha!! Men det var bara att fortsätta, spång upp till stallet tog en liten paus undertiden jag fixade iordning allt, sedan sprang jag hem en omväg för att trötta ut och svettas lite mera, hahah, så underbart <3
Hinner tyvärr inte springa mera denna veckan för priot ligger på Solei, men jag ska gyma imon i skolan så ett träningspass utöver ridningen får jag allt till denna veckan ;)

Men puss och god natt <3




2013-09-21
22:24:40

Tjenare på er!
Kvällen har vart fullt ös medvetslös, haha vi körde pantgömme i mörkret, det är ju så kul även om jag e 17,5! Orkar inte att jag gillar att leka fortfarande, men det är ju kul haha så varför inte? x)
dock är jag helt slut nu så jag börjar bli gammal och kanske inte borde leka :P

Nu ska jag i alla fall sova för jag ska orka upp imon för vi ska ju åka och terrängträna så då måste jag vara pigg och glad och så måste jag bli lite modig oxå...... haha! Kameran följer givetvis med och jag hoppas på okej väder så att det bli några bra bilder!
Vet inte riktigt vad jag ska ha för outfit, men jag tror att det bli flaggschabraket, silvriga boots, blå benskydd, blå ridbyxor, och någon tröja och det beror väll lite på vädret, vet inte heller vilken hjälm för jag tror inte jag vill ha min glittriga om det regnar, vill nog kanske inte ha den i terrängen allsi ifall jag skulle ramla av, då tar jag heldre min lami-cell, men vi får se vad som händer och sker ;)

Nu ska jag NaNa <3



Bilden är efter startfälttävlan som vi gjorde i Askim. ;)


2013-09-20
21:19:11

Grattis
IIdag fyller världens bästa mamma år!
GRATTIS BÄSTA MOMMI <3




2013-09-20
21:15:34

Idol
Sitter framför tv'n och kollar på idol. Seriöst, va grymmt duktiga vissa av dom är, blir typ kär i dom som sjunger så bra, man bag OMG! <3

Idag har jag stor städat hela övervåningen, värt när jag fick betalt för det haha! Och sen kände jag att det behövdes och sen så tycker jag om när det är rent och fint även om jag är King på att smutsa ner hahaha...... sedan kommer det gäster imon så då var det oxå ett måste att städa!
Cyklade till Solei och pussade lite på henne, hon vilade idag, imon ska jag skritta och trava lite och sen på söndag så åker vi och terrängtränar! :)

nu ska jag kika vidare på idol, puss hej <3



2013-09-18
21:26:15

Nu är det dags att gå på dejt!
Jag har känt att det vart dags nu, men jag var tvungen att se idol så min kudde fick vänta, ehehehe! <3

Nej men jag ska sova nu, skolan är slut för denna veckan för jag är ledig imon och på fredag så det blev 3 dagar skola förra veckan för då vart jag ju sjuk, och denna veckan 2 dagar ledigt, och nästa vecka har vi en ledig dag, jo men jag känner att skolan är ganska chill <3

imorgon kommer jag ha träningsvärk i ben, mage, rygg, typ hela kroppen, för ridprofilen igår de känner jag av lite idag men det blir ju värre dagen efter dagen efter. Imorse så körde jag hårt på gymmet och sedan sprang jag när jag kom hem! Så min kropp kommer nog vara ganska mör imon, Om den inte är det dock på kommer jag nog ta en springtur imon med för det vart så galet kul och härligt att springa igen <3

jaja, nu ska jag NaNa, pusshaj <3




2013-09-18
17:42:03

Goderdagen på bloggen!
tjenare tjenixen, nu ska jag ut och springa lite för jag kände mig galet sugen på det för det var ett väg sedan jag gjorde det nu för jag har lixom inte hunnit eller vart frisk, så det får bli en ganska lugn runda och inte så lång men jag måste ju komma igång någonstans! ;)

så vi hörs senare, puss på er! <3


2013-09-18
10:16:39

Lite mera bilder på Hajen
 
Jag ser gaaalet lång ut bvevid dessa goingar.. Haha <3Såå fin <3

2013-09-17
22:04:41

Usch!
detta ridpasset kan vi fet glömma med en gång, det gick så värdelöst och hon lyssnade inte det minsta på mig, galoppen i vänster varv fick jag inte ens fram osvosv!
Det värsta är att jag VET att hon är sån men efter som att det gått bra och jag har känt suget i henne så kände jag att jag äntligen kanske lyckats med att få bort de där som jag inte vill ha, men när det kommer ett sånt här galet bakslag är det klart jag blir besviken och ledsen! Och det är ju inte så att motivationen stiger speciellt mycket när det går som det gjorde idag.... VERKLIGEN INTE!!!

ahja, nu ska jag tänka på annat, hur det nu ska gå, menmen det kan inte alltid gå bra heller men som sagt är det klart man blir besviken och efter som att jag vet att hon kan så bra och sen bara total ignorerar hon mig som om jag inte ens är där på!
Visserligen tyckte dom att det såg bra ut från marken men asså, nej usch känslan fanns inte ens!
vi kastar detta passet i sjön -punkt.






2013-09-16
22:37:43

Hejsan
Ligger i min säng och har pluggat lite för vi skulle gå något förhör imorgon så då kände jag att jag behövde läsa på lite, dock är det värsta att det säkert inte kommer vara kvar i mitt huvud imon för ska jag vara ärlig så är det inget som intresserar mig så mycket och det är för det mesta bara krångligt haha ;)
Menmen, hoppas det sitter!
imon är det även skolfoto, alltid lika jobbigt för hur jag än gör så ser jag hur ful ut som helst.... åh!!
Senare imon har vi ridprofilen och det ska bli kul vi ska fortsätta på det vi gjorde förra veckan, så det blir väll formen för mig, att hon inte ska gå bakom lod, ta upp huvudet i galoppfattningen och så ska jag träna lite halter oxå för hon brukar väldigt lätt när jag gjort halten bli väldigt intresserad av något annat och blir då jätte ful och står som en kossa..... haha!

Sedan går jag bara skolan onsdag med för sen är vi lediga torsdag och fredag så då blir det att rida och mysa <3



Nu ska jag sova, så god natt, puss och kram <3



2013-09-16
11:25:24

Skolan
tja, jag vet att jag inte har bloggat menmen så kan det bli ibland när man inte pallar ;)
men nu sitter jag i skolan och länkte att jag kunde slänga in ett litet ovart inlägg haha!
vädret i f*n, det regnar och blåser, och man märker verkligen att hösten är här, inte kul alls att rida eller ens vara ute i detta vädret, igår red jag lixom ute och det var fint väder men helt plötsligt började de ösregna och jag och Solei blev pisseblöta :( Och idag måste jag skritta henne efter som att jag Styrke och konditionsträna igår och imon är det ridprofilen så då känner jag att det är nog bra om hon får röra lite på sig!!
ja, nu vet jag inte vad jag ska skriva mera så jag kanske ska avsluta här! ;)




2013-09-12
12:22:00

När jag fyller 18
Jag får inte tatuera mig innan jag fyllt 18 så den dagen jag fyller 18 längtar jag galet mycket till! Och det är ändå inte speciellt lång tid kvar typ "bara" 8 månader kvar.. Haha! 
Men i alla fall jag kommer att göra det så fort som möjligt efter att jag fyllt för det är något jag verkligen vill göra och bestämt mig för att göra. Okej jag är mesig och kommer säker vela fam och tillbaks för att det kommer att göra ont. Men tänk ändå va vart att ha lite ont och sedan ha något såå snyggt på sig kropp resten av sitt liiiiv! Åhh vill fylla 18 typ nu!! <3

Det är ingen av dessa som jag vill ha, Möööljigt vis fåglarna på axeln/skilderbladet sjukt snygga med sånna här små och lite diskreta.. Den jag vill ha kommer jag inte lägga upp. Det är liiite störreeeee och gaaalet snygg!..
Hehehhehehe <3
 
 

2013-09-12
11:48:38

Ridprofilen i tisdagskväll
Vi red mest runt självständigt och gjorde dem grjerjna som man behövde hjälp med och då fick man hjälp med det!
Så jag behöver träna på att hon inte får gå bakom lodlinjen, och det är så att jag inte riktigt känner när hon gör det så jag behövde få henne lite upp ur det för jag har fått genksa mycket avdrag på dressyren pga det. sedan var det även galoppfattningarna, att hon ska vara kvar i formen i fattningen och jag gör lixom allt, men hon orkar inte riktigt sätta under sig, så då böjer hon in huvet, och under fattningen kastar upp det. Så jag fick höja handen lite innan fattningen så att hon heldre gick liiite ur form, och så fattade jag och det bliv mycket bättre. Ena varvet var mycket bättre än det andra! så det gick bra!!! Så jag fortsatte i galoppen och verkligen fick tillbaka och fick henne fram i en luftigare galopp när jag ville och det var gaaalet jobbigt för både mig och Solei.. Haha båda höll ju på att dö där. för hon blev tung, hon orkade inte sätta under sig ordentligt och flöt ut och så, men efter ganska mycket slit blev det oxå mycket bättree!
Men jag är nöjd och Solei var helt slut, det rann lixom svett av henne och ela hon var pisseblöööt.. Det är bra, allt fett försvinner och omvandlas till muskler ;) haha!
Men som vanligt finns det mycket mera att jobba på i alla gångarter, så det är bara att jobba på! :))
 
Denna forman är ju egentligen inget fel på, för det är stöd i munnen och så. Men hon går lite bakom lod och det gillar inte dressyrdomarnaaaaaa ;)
 
 
 

2013-09-11
21:51:02

12 år sedan idag



2013-09-11
21:46:35

tjenare
vad har jag gjort idag? faktiskt ingenting, jag har legat i soffan och snorat och hostat.... Så galet trist att vara sjuk man bah ligger i soffan o kollar på film och hatar livet ungefär! Jag kommer att vara hemma imon med, för jag känner mig inte direkt frisk och pigg för att i till skolan, sen har vi 2 lektioner och 2 timmars håltimma, så det är inte värt att gå dit när man inte mår bra!

jag får berätta om ridprofilträningen imon i stället för jag orkade inte idag! ;)
Solei vilade idag och får göra det imon med så får jag rida ut på fredag och sen får det bli lite backar och kondition på schemat för det har varit väldigt dåligt med det sen efter Varbergshoppet, så nu får vi köra igång lite igen :)

men nu ska jag sova faktisk, så puss och kraaaaaam <3


finatjejen <3


2013-09-11
21:46:11

tjenare
vad har jag gjort idag? faktiskt ingenting, jag har legat i soffan och snorat och hostat.... Så galet trist att vara sjuk man bah ligger i soffan o kollar på film och hatar livet ungefär! Jag kommer att vara hemma imon med, för jag känner mig inte direkt frisk och pigg för att i till skolan, sen har vi 2 lektioner och 2 timmars håltimma, så det är inte värt att gå dit när man inte mår bra!

jag får berätta om ridprofilträningen imon i stället för jag orkade inte idag! ;)
Solei vilade idag och får göra det imon med så får jag rida ut på fredag och sen får det bli lite backar och kondition på schemat för det har varit väldigt dåligt med det sen efter Varbergshoppet, så nu får vi köra igång lite igen :)

men nu ska jag sova faktisk, så puss och kraaaaaam <3


finatjejen <3


2013-09-10
22:10:53

Förkyld juuuu :(
sitter i min säng och har typ snytit ut min hjärna känns det som, så sjukt för igår hade jag bara lite ont i halsen och idag mår jag helt galet dåligt, så jag stannar hemma från skolan imon, vi har typ 3 lektioner men jag hade ändå inte kunnat vara med och gymat och de vi gör på dom två andra lektionerna det kan jag göra hemma, för det är bara att skriva en debattartikel ;) så jag är kvar hemma och chillar med vovvarna hela dagen <3

Ridprofilen gick galet bra, men jag hade ju dock orkat lite mer om jag vart helt frisk, kände mig lite svag och dålig men ändå kändes det bra men jag berättar mera imon! :)

Nu ska jag dejta nässprayen, snytpappret, halstabletterna, och sängen, Men jag lovar jag är inte otrogen hehe ;)

puss och kram! <3


2013-09-10
16:41:16

Hemma nu!
Nu är ja hemma, fick äntligen något i magen. Hade sån galen magknip typ kramp i magen på vägen hem, så nu har jag käkat en banan och en macka, och ska se om jag får i mig något mer innan jag sticker!
vi åker väll här ifrån vid 5 för vid 6 på jag gå med solei till Johanna! :)

nu ska jag byta om och packa ner typ hjälm, skor, chaps, sporrar, schabrak osvosv hahaha ;) pusshaj hörs senare <3




2013-09-10
14:39:09

Inköpen från Ullared
Det blev endel grejer faktiskt.. Haha

En Grön stickad tröja med en dödskalle på!
En vit stickad tröja
En blå blus typ
Ett svart linne
En rosa söt sharl(Hur det nu stavass)
+
Trosor, låga och höga strumpor, BH, Sport BH
 
 
En väska


En vintejacka som är hur gosig som helst
Vita gosiga vantar!
 
3 "Alla barnen" tavlor, Haha
En annan tavla
2 Lammfilts plädar

 

Ett Jacson schabrak
Ett guldigt bling pannband
päls/man och svans glans
Gallop tvål för skimmlar, kaaaaaanooooon bra schampo! :)


En svart asgoo väst att rida ii! :D


+ typ en borste, schampo och sånna grejer! ;)
Men det var de, och jag är as nöjd över det! (Y)
 
 
 

2013-09-10
14:24:32

Braaandlaaarm!
Brandlarmet gick för at tag sedan, så vi fick springa ut och stå på fotbollplanen ett tag. Bara övning såklart så vi fick tralla in igen, Det bästa vart ju dock att vi missade 15 min på historian, iof är inte en kvart så mycket på 1 timma och 50 min! Haha men ändååå!

När jag kommer hem så ska jag käka litegranna, ut med hunden/hundarna tror jag. Och senare ikväll åker jag och mamma upp till stallet för idag s¨å är det första ridprofilen för denna terminen. Så jag hoppas att Solei är pigg och glad och vill dressyra!
Outfiten idag blir Bruntbege jacson schabrak, och guldigt pannband som jag köpte på ullared, bruna ridbrallor, bruna skor och chaps, Rosa KL tröja och svart glittrig hjälm. 
DOOOOOCK såå kanske jag ändrar mig, men tveksaaaaaamt veeeeet inteeeeeeeee!! ;)

 
 
 

2013-09-09
12:57:07

Bibbi <3
sååå sööt <3
 
 
 
 
En riiiktigt tjockis är hon, Hahaha <3

2013-09-08
19:42:50

Finaste och bästaste ponnyn i heeeela världen <3
Skriver mera ikväll eller imorgon, Lägger även upp lite mera bilder, men just nu ska jag gå ner och Gosa med Zlatan och Bibbi.... Hahah Pappa och sebbe köpte en hund när vi var borta för att dom saknade Zlatan... Haha pallar ej!! xD

 

2013-09-07
22:11:29

Hejsan på er!
ligger i sängen nu och kollar på lite film är dock hyper varm, håller på att svettas ihjäl!
Shoppade ganska mycket på Ullared hahah en påse knökfull + endel till, jag är galet nöjd över allt och jag kommer att visa bilder när jag kommer hem!
Nu ska jag snart sova, ska ju änna inte vara dödstrött imon när jag ska rida prinsessan och träffa Evelina, shit va jag längtar asså helt galet! <3
ska lägga kameran på laddning nu så ska jag be mamma fota lite bilder, hade vart så kul att ha lite fina bilder! :,)

ja men puss och god natt!!



jag och zlatis tog en promenad ner till havet förut, så myspys <3


2013-09-07
08:53:32

Ullared <3



2013-09-07
07:19:53

20 över 7
Är på riktigt uppe nu för att åka till Ullared, haha sjukt! Vi åker typ runt halv8-8 eller något, jag ska bara byta byxor så är jag färdig. Efter som att det bara finns en toa så går det ju rätt så segt.....
Vad ska jag kolla efter på Ullared då? jo jag vet inte riktigt, ska kolla efter tofflor, filt, och pressentpapper till att tapetsera vårat skåp i skolan med! Sen antar jag att det kommer bli endel spontanköp typ haha!! ;)

men men vi hörs senare! puss o kram <3



2013-09-06
18:49:19

Tjenare
Ett tjenare från Varberg!
Sitter nu i Varberg, slutet av "skolan" blev ju lite kaos, seriöst jag fick damp på en lärare haha! Jag hade blivit lovad utan problem att gå tidigare för att vi skulle iväg och vi slutade halv ett egentligen så då skulle jag gå, men helt plötsligt fick jag inte det.. Och allt var mitt fel och jag skulle fixa grejer innan jag gick men det är ju inte mitt problem efter som att jag hade blivit lovad att gå och det var lixom inga problem från början för läraren tyckte att jag inte skulle tjata på henne när jag skulle fråga om det gick bra, så jag gick och en annan lärare började typ skrika på mig för att hon inte hört från den andra att jag fick gå, haha men det var nog mitt fel!! Man bah käft!

Men i alla fall, nu sitter jag i Varberg på balkongen och chillar lite, myyyys <3

men nu ska jag vara social, pusshej!



Jag tror folk såg oss i alla fall...


2013-09-06
07:19:52

Godmorgon i stugan
Sitter på sängkanten och funderar på om det är något mer som ska packas ner? Men det känns inte så! Efter som att mamma hämtar mig i Stenkullen och jag inte hinner åka hem så får jag lägga ner kläder, kamera och sånt nuuuu!

Nu så ska jag byta om (nu kom Zlatan upp hoppandes i sängen och gnäller.....) i alla fall, byta om till varma kläder efter som att jag ska stå i en as kall ishall halva dagen, inte så kul.... :(
men men, raggsockar och tjocktröja!!

pusshaj vi höres senare, dock kan jag bara mobilblogga under helgen för jag kommer inte ha något Internet på datan! ;) <3


en av Kalle och Christinas valpar, dom e 5 styckna helt galna tokar på 4-5 veckor <3




2013-09-05
22:11:10

Okej jag säger det!!
Imorgon efter att jag vart i skolan, eller ja, i stenkullen i en ishall från 9-1 och säkert frysit både händer och fötter av mig så kommer mamma och hämtar upp mig i stenkullen för då vi till mormor och morfar i Varberg, Sover över där och åker tidigt till Ullared för att shoppa, hehe! :D
-Sover över en natt till. 
Och på Söndag så kommer vi till det bästa. Jag ska ÄNTLIGEN, efter 1 år och 3 månader få träffa lilla saknade HAJEN, Seriös jag tror inte jag kan bli gladare, eller jo, jag fick gärna rida lite oxå. Så då blev jag Ännuuuuuuuu gladare, hur det nu ens kunde gå.. haha!
Men i alla fall, det ska bli så kul att träffa Hajen och henns nya gulliga ägare, kan knappt vänta! Så på Söndag rullar bilden mot halmstad med en superglad och pirrig Jennifer i...<3
 
 

2013-09-05
19:23:12

påväg hem
nu är jag påväg hem från stallet, Solei gick väldigt bra och var väldigt mjuk och fin i kroppen så det var Nice! :)
nu ska jag hem och sen kanske jag berättar en väldigt kul sak, men bara kanske, har inte bestämt mig helt än, haha!! ;)




2013-09-05
07:16:05

OJ!
haha här vart det änna lite tomt på inlägg!
men just nu hinner jag inte skriva så mycket, men jag lever, Solei lever och är ja som vanligt lite halv fet och lat, haha så allt är som det ska!

idag ska jag och fritids gänget vara i Stenkullen på olika aktiviteter för små barn, woho dör typ av tristhet! :( egentligen skulle jag och Mathilda vart vid handbollen men helt plötsligt fanns det ingen så nu ska jag stå vid längdhopp, höjdhopp och sånt..... och imon ska jag vara i ishallen och knyta skridskor gahhh! ahja, bara att bita ihop, vara duktig och positiv efter som att vi kommer få betyg i de!!....

ahja nu ska jag skynda mig lite, byta om och så, kör på joggingbyxor idag hahah goooooott!! <3

pusshaj





2013-09-02
10:25:34

Tjaaatjaaaa
Chaaaaachaaaa allehopaaaa, Vi är snygga, så de såå :D
Pusshaaaaaaj <3

 
 
 
 

2013-09-01
21:49:23

Landat i min säng
Nu har jag äntligen landat i min säng, Ska sova så fort jag skrivit klart detta! 
Tänkte utvärdera och berätta hur det gick på tävlingen ;)
När jag red fram var Solei heeeeelt wild and crazy, jag vart nära på att flyga av typ hur många gånger som helst. Haha det roliga vart ju att alla red runt så otroligt grymt och seriöst på framridingen medans jag var ute och galopperade runt galoppbanan, Haha! Jag var inte ens inne på framridningen innan jag gick in på banan. Kände bara att hon hade blivit seg och omöjlig då! Så jag använde energin från galopp banan där hon höll på att kicka och bocka av mig att antal gånger för att hon vart så galet pigg!
MIn taktik fungerade ju faktisk bra. Okej att hon inte var så pigg som hon vart när jag red fram man jag lovar att hon var 7 gånger bättre än om jag hade ridit fram på framridningen! Men jag kände i alla fall lite go i henne när jag kom in på banan. Jag fick driva som en tog men hon total igga mig inte så det kändes ju skönt!!
Dock så tappade jag ena stigbygeln i fattningen i första galoppen så efter ett varv på volten utan koncentrerade jag mig lite mera på att få tag i den än att driva vilket inte blev så bra för det resulterade till ett avbrott. Mitt fel och det blev en 4 där. Sen red jag dålig väg på volterna, och halten i programmet blev inte jätte bra. men inridningen och den fria skritten fick jag 8:or på! :)
När jag var klar med ritten var jag heeeeeelt slut. Haha

Vi fick i alla fall 65.357% och jag är otroligt nöjd, Även om det inte blev någon placering så fick jag ut det jag ville och Solei lyssnade okej bra på mig! :)



Nu ska jag nana, imon är det skola och jag ska vara pigg och glad så då är det nog bästa att jag hoppar i säng nuu, Jag ska bara kolla på dressyr rundan några 1000 gången innan! Hehe <33