2013-08-31
13:29:37

Kollar lite ponnyhoppning...
... och e taggad på att rida storhäst, hur går det till? haha!
i alla fall går det bra för dom flesta, Johanna kom 6 i LC'n, duktigaaa!!

Väntar på att LC+5 ska börja!! ;)





2013-08-31
09:09:20

Åker strax mot gråbo
godmorgon kanske man ska börja säga! hehe
om en liten stund åker jag och min lilla kamera mot gråbo för att fota och kolla lite, får se om det blir några bra bilder efter som att vädret är som det är! Men några bilder blir det nog!! ;)




2013-08-31
00:17:58

Gråbo imorgon!
Imorgon åker jag till Gråbo ensväng för att försöka fota litegranna på deras Lokala tävling som dom ska ha!
Dock så blir jag där en liten stund bara då Mamma och Pappa ska in till Göteborg i några timmar. Men jag måste upp till Solei och fixka henne med så jag kan inte vara där hela dagen heller. ;)

Solei ska duschas, knoppas, och ställas in imorgon för på Söndag åker vi till Borås och trallar runt ett dressyr program i världens fart.. Hahha (OM ÄNDÅÅÅ </3)

Nu ska jag sova, för jag ska upp vid 8... Ingen sovmorgon denna helgen heller. OCh inte lär jag få sovmorgon nästa helg heller för då ska vi bo hos mormor och morar hela helgen, Åka till Ullared tidigt, Och sen ska vi till ett stället till troligen som ni kommer att få veta lite senare... hehe <3
Men pusshej och god naaatt!
 
 

2013-08-30
23:23:53

Beställt hem lite grejeeeer
 


Dock kommer skorna i mitten av September... Lite segt men jag kan vänta, Har inte brottom direkt, och efter som att jag fick fick dom för halva priset så är det värt att vänta! ;)
Ska även åka och kolla på ett par svarta byxor någon dag nästa vecka(?) Och även försöka hitta en klipp tid till lilla mig som inte har klippt sig på me än 2 år... Haha Så jag har lite panik, vill egenligen inte men ändå vill jag och sen på ett sätt vill jag klippa ganska mycket, men på ett sätt vill jag inte klippa mycket alls... Haha återstår att se hur jag gör....! ;)
 
GALET nöjd över dessa grejer i alla faaaall, Tack mooooommiii <3 <3 <3 <3 <3 <3
 
 

2013-08-30
22:53:40

Bilder från gårdagens Hopp pass
Ja det var första gången sedan Varberg vi ens skuttade över en lien bom, har inte ens hoppat någon sock ute i skogen, Ingenting! Så vi körde någon liten typ lydnads bana som man bara kunde ligga och rulla på ossåå!!
Så i slutet var Solei ganska trött, och stannade några gånger men vi sänkte ner och skuttade bara över lite lätt. :)
Hon var duktigt! :)
 
 

2013-08-28
06:53:27

Godmorgon
Hejsanhoppsan!
shit va jag e trött alltså, ska bli så skönt att vi har sovmorgon på torsdag och fredag! Och jag är ännu gladare att jag har det på fredagar för i ettan hade ju alla andra de utom jag efter som att jag gick extra engelska som vart så galet segt! Men egentligen ska jag nog inte klaga för det var den som fick mig att klara engelskan så ja nu slipper jag även engelskan på torsdagmorgonar pga de!! Så göööööött med sovmorgon!!! :D

I alla fall så ska jag byta om nu och försöka att inte bli sen idag som jag blev igår, jäklar va jag fick springa! xD
så jag kanske borde sluta skriva nu och sätta på ett kål!! hehe
pusshaj <3





2013-08-27
21:07:41

Svenska Hollywoodfruar
kollar på svenska Hollywoodfruar nu! <3


bra bild osv!

2013-08-27
12:17:17

Sitter i korridoren.....
.... och chillar, haha!
har typ rast till 1 så ska vi ha historia i typ 2 timmar, döda mig långsamt så segt de är!! Men vi får sluta typ 40 min tidigare för vi börjar tidigare så slapp vi 2 timmars rast!! ;)

När jag kommer hem ska jag typ direkt till stallet och så ska jag rida ut med Johanna! Kul att rida ut med någon förengångsskull, brukar ju lixom alltid rida ut själv och det är ja inte alltid de roligaste! ;)

Tiden går galet långsamt när man har tråkigt så 45 minuter till av tråkighet kommer att kännas som typ en hel jävla evighet!!! :(
pusshaj!







2013-08-26
22:20:55

Allt e bra typ!
ligger i min säng nu, är typ dödstrött men dagen i skolan har vart bra förutom att det ramlade ner en vit plåt grej från taket och träffade mig rätt i huvudet så fick lite huvudvärk men det gick över efter ett tag haha!! Annars har det vart bra och det rullade på fint och vi fick sluta tidigare så de vart ju gott!!
Åkte hem och sedan så red jag, Johanna och Lovisa ner till pdn och red dressyr, och jag kan säga att det var så varmt och jag verkligen slet och satt ner hela tiden när jag brukar vanligtvis få ont i sittbenen, men nu fick jag skav HAHAH så nu har jag ett skavsår på rumpan för er som vill veta!! haha!!!!
Men Solei gick bra, kunde dock önskat lite mer power men det var galet varmt och så, så det var absolut godkännt!! :) Red igenom programmet några gånger och tränade lite halter och sådär, så de så!!

nu ligger jag i sängen och mobilbloggar, jag har precis gjort lite läxa som blev klar dock fatta jag inte två frågor, men det löser sig senare!! ;)
nu ska jag sova, god natt, puss och kram!! <3


2013-08-25
21:50:42

Imorron är det måndag igen...
.. och vecka 2 i skolan börjar. Ja vad ska jag sga om det? haha -det blir väll kul!

Solei ska ridas lite bättre denna veckan, har låtit henne vila endel för att jag inte har haft ngon motivation, men nu måste jag rida för på söndag är det dressyr tävling så nu har jag något att sträva mot! Iof har jag väll haft det innan oxå, det fungerar ju inte att bara rida en vecka innan tävling såklart. jag har ju ridit men inte så ätte mycket men nu får jag ta tag i det! :)
Idag kände jag faktiskt att det var riktigt kul att rida, och det var längesedan jag kände det. Även om det inte gick kanon bara så kändes det bra. Jag fick ut det jag ville och hon lysnade bra, Hon kunde lyssnat lite bätte, men det var ändå okej! Imon blir det troligen ett dressyrpass i pd'n och träna lite program! :)

Om typ en kvart så ska jag faktiskt hoppa i kojs, helt nystädat rum, det har vart galet smutsigt och rörigt efter som att jag har rensat och grejat så det har vart ett bombnedslag men nu är det rent igen. Så nyduschad, nybäddad säng och rent rum, Så mysigt att lägga sig i det! Så puss heeeej bloggen <3
 
 
Fina Solei <3
 
Fina Maggie <3
skanar henne lite faktiskt, hehe speciell liten dam dedäär!!
 
 
 

2013-08-25
14:44:28

Påväg hem från stallet
Solei var lite halvjobbig men ändå väldigt duktig, så det gick lite upp och ner hela tiden typ, haha!



2013-08-25
11:33:21

Nemen hejsan bloggen
haha, hej!!
känner att jag inte har bloggat alls dom senaste dagarna men har inte direkt haft något att blogga om, och sen har jag gjort lite annant så blogga har väll inte vart prioett lixom, Men nu ska jag byta om och gå till stallet och rida ut som vanligt! Imorgon efter skolan blir det dock dressyr i pd'n och sen någon mer dag i veckan för på lördag, eller om det var söndag,(?haha) så ska vi till Borås och tävla div3 dressyren och jag är med i laget så nu ska solei vara framme ;)

Nu ska jag i alla fall drajja te stalle! och efter det när jag kommer hem så ska leg fixa iordning lite på mitt rum och sedan ut och springa, och om jag hinner kanske måla lite på mina byråer! :)

hade najs, fågelbajs!



Roger Yvest Bost så galet awesome <3


2013-08-22
15:35:23

Till stallet strax
kom hem från skolan för en litenstund sedan, chill dag med 2 lektioner som inte var speciellt jobbiga, dock så pratar nästan alla hela tiden, galet jobbigt när vi är typ 30pers och minst 20 tjötar under tiden som läraren pratar!! -.-

Nu sitter jag och kollar på lite tv och om en liten stund så ska jag i alla fall byta om och gå till stallet och rida ut en sväng på Solei.
såpusshaj <3


2013-08-21
15:35:33

Powerwalk
Det får bli en powerwalk idag istället för jag känner inte för att springa idag men jag behöver ändå röra på mig, så då får det bli en powerwalk! :)




2013-08-21
11:47:01

Sitter i skolan!
Och har typ haft en halvtimme rast nu, och har då typ 1 timma och 45 min kvar av rasten.. Sedan har vi en lektion kvar efter som att jag fick reda på att vi ridare inte har Idrott och hälsa 2 så helt plötsligt så slutar jag vid 2.. Haha! :D Iof lite dumt att ha typ 2 timmar och en kvarts rast för att sedan ha en lektion på 50 min typ.. Haha pallar ej! ;)

Idag så ska jag Sringa när jag kommer hem, känner att jag behöver göra det för jag gjorde inte det igår.
 
 

2013-08-20
21:15:27

Svenska Hollywoodfruar
äntligen har svenska Hollywoodfruar börjat igen, så sitter i soffan med lite melon och glor på TVn!
Dock har jag damp redan nu på Gunilla, seriöst, hann inte se 5 sek innan jag var rasande, haha pallar inte! Men hon förstör allt den där bitterkärringen!

jaja, nu börjar de igen! puss hej! <3


2013-08-19
22:57:54

Hejsaaaan
Ska jag vara ärlig är jag helt slut. Är lixom inte van vid att klockan ringer halv 6 och sen är det fullt ör till sent på kvällen när man sjunker ner i soffan framför TV'n... Vaknade lixom typ tidigast 8-9 på lobet och då låg jag och drog mig och sen käkade man frulle låångsamt, kollade tv osv.. Haha Palla chill liv lixom... 

Nemen startade dagen i skolan i typ en timma o en kvart, fick vårat schema och efter som att jag är klar med 2 kurser som vissa av dom andra förtfarande har så består mitt schema av långa raster och sluttider på typ halv4-4-halv5... Underbart!... ^.^
Efter att vi vart i skolan så åkte Jag, Jenny, Jennifer, och Emma till gymmet och biffade oss lite. Men asså shit, jag är verkligen så galet klen Haha sjukaste jag vart med om, Jenny typ gjorde allt as lätt på en viss vikt och jag orkade inte ens de.. Ahja, får ta tag i de och bli lite mer biff!!
Jag och Jenny drog sedan in till Alingsås och gick runt där och kollade lite, och så skulle jag fixa en till nyyckel. Så nu har jag entligen en.. Ehee! :D

Sen åket jag heeeeeeem, Och red lilla Solei, ja, jag red ut och det gick väll bra!
 
Haha tror oxå vi var rätt söta när vi gick i 7:an!!
 
 
 

2013-08-19
17:19:21

Rida liten Polle



2013-08-18
12:57:48

Ut och springa
ut och springa en sväng nu!
har målat på den ena byrån en gång till, så nu får jag släppa loss lite! senare så ska jag till Solei! :)

hade så länge!



2013-08-17
13:58:54

chillar
ligger i soffan och kollar lite tv men ska strax gå ut och slipa och måla mina byrålådor vi köpte idag på vinden!! kommer bli as Nice! :)
Fixade klockorna dom blev kanon! Gubben som fixade nycklarna var inte där så får fixa de på måndag!
Vi gick även in på intesport och teamsportia och kollade skor, och hittade ett par på teamSportia om satt bra, var Nike, och var billiga!! (y)
jaja, nu ska jag ner och slita... hehe <3 pusshaj!



2013-08-17
00:06:00

Jahaa
Jag hann inte göra något denna kväll. INte städa, inte blogga, inte springa.. Nä inget. Vi kom hem typ kavrt i 7 och då åt jag och sedan kollade jag på Tv med mamma och pappa. Och nu litter jag här och ska försöka sammanfatta dagen!

Jag gick upp till stallet och tog in Soeli för att hennes benoch hovar skulle torka och grejer. Och då får jag reda på att stackars Lady har fått en senskada så ska ha Boxvila i minst 3 månader.. Så tråkigt verkligen! Hon står i stallet och ser ledsen ut! :(
Gick i alla fall hem och kollade lite TV efter det och så körde pappa upp mig till stallet så fickade jag med Solei och så blev Hanna lite sen så jag tränade lite med att ha Zlatan lös i stallet utan att springa iväg och med dom andra hundarna osså, utan att hon fick vara i stallet fritt ossååå! Men Mamma kom och straxdär på kom Hanna och vi diskuterade lite grejer som ni kommer att få reda på så småningom! :/


Nu ska jag i alla fall sova för imon så åker jag, mamma o pappa till Alingsås för att kopiera en nyckel till mitt skåp i skolan för jag har ju lyckats tappa bort den.. Bra Jennifer, Rikitgt bra!
Och så ska vi minska mina klockor som jag fick idag, Dom var änna väldigt stora på mina handleder.. Så det är väll det vi ska göra, vet inte om mamma och pappa skulle göra något oxå?
Ska försöka få med pappa in och kolla efter inne skor oxå, hehe!! ;)
 
 

2013-08-16
11:58:13

Hejsan!
Ska snart byta om, blev en rikitgt go och mysig Sovmorgon tillsammans med den underbaraste Zlatangodingen! <3 Han kom upp och satte sig utanför min dörr och pep, så jag gick och öppnade så sprang han in och hoppade upp i ängen så sov vi typ 1 o en halv timme till, Myspyyyyys!

Ska så fört jag skrivit klart detta ta Zlatan och gå upp till Solei för att ta in henne, För senare kommer Hanna och skor henne och då ska hon vara torrer om fötterna. Så hon får komma in några timmar innaaan! Så går jag hem och Sen så ska jag gå upp igen vid halv 4 så jag hinner borsta och fixa lite med henne innan Hanna kommer! :)
 
Det blir alltså 2 PW'ar... Haha! Och så ska jag försöka orka och hinna springa en liten runda ikväll!
Sedan ska jag även börja röja på mitt rum igen för det är så fult och jag vill ha ny inredning, typ en gadrob, byrå, soffa osv... Haha jag kan ju fortsätta att drömma.. Men mitt rum behövs i alla fall rensas ut på massa gammalt bröte som jag inte använder eller har någon nytta utav! Japps! Så hinner jag ikväll så börjar jag nog lite! :)


PUSSHAAJ <3
 
 

2013-08-15
11:10:24

Väntar på tåget
det var längesedan jag stod här och väntade på tåget! haha o inte har jag saknat de!! ;P
Jaja, snart kommer tåget så, byebye hörs senare! ;)




2013-08-15
09:24:07

Frukost
Sitter och käkar frukost och är galet trött, så imon blir det Sovmorgoooon!
Var bussen 11 har ifrån och tåget 11,11 från norsesund, vet inte riktit vad jag och Lisen ska göra faktisk men något kul hittar vi säkert pååååå!! haha! !
Solen skiner i alla fall dock är det inte speciellt varmt menmen det börjar faktisk bli höst, igår när jag red så red jag med jacka och jag frös! Det kändes iof som vår för det var riktigt frisk och mysigt luft, det droppade vatten från träden osv! haha, kallt men mys! ;)

jaja, nu ska jag fortsätta käka!! ;*




2013-08-14
23:58:00

God natt!
Solei var galet pigg idag och gjorde massor med luftsprång osv, haha! Super kul och jag önksar att hon alltid var så pigg. Men nej... I alla fall så ska hon vila imon igen.. För jag ska till Lerum och vara med Lisa, Hon flyttar ju till kungsbacka på söndag.. Så ville träffa henne en gång innan! :)

Det blev inga skor för priset hade ändrats på natet oxå så får kolla vidare efter några andra :P
Dock beställde jag hem två klockor för ett tag sedan heheh, As snyyyygga! Tack moommiiii <3

Nu ska jag Sova för ska gå upp ganska tidigt och åka bussen och tåget till Lerum vid typ 11-12!
Så hoppa i säng och sova lite guuuuutt.
 
 Kommer sakna diig Lisen ♥
 
 

2013-08-14
13:10:51

Gah
hittade dom skorna jag såg på deras sida på nätet för 499, och dom satt perfekt osv men dom kostade 799 i butik så då beställer vi dom istället!!....
Nu håller dom på att lasta Brädor och jag har bytt om till ridkläder. hehe! Så om en liten stund så är jag i stallet så ska jag rida liten ponny <3

pusshaj! ;)


2013-08-14
10:30:23

Godmorgon
Sitter i bilen och är snart framme hos farmor! Sedan hoppas jag verkligen jag hittar några skor jag gillar! ;)




2013-08-13
22:35:01

Göteborg
Imogon åker jag med Pappa och min bror ner till GBG för att hälsa på Farmor och sedan åka till XXL för att kolla på innomhus-träningsskor till mig, ska även kolla om jag hittar något snyggt träningslinne, och sedan fjeeeeska lite.. hehe! Och sedan skulle vi köpa brädor på hemvägen oxå. 
Sedan släpper Pappa av mig i stallet så byter jag om och sedan rider jag ut en mysig runda på Solei <3
Senare på Kvällen imon kommer det nog inte hänta speciellt mycket, Får väll läsa lite körkortsteori, och om jag känner för det ta samma springrunda som jag gjorde idag, Men pallar jag inte så skiter jag i det, för egentligen är det viiilaaaaaaa ;)
 
 
 
 

2013-08-13
19:40:03

mums
Lite kvällsmat!
äpple med kanel på och lite yoghurt med kanel i att doppa äpplena i! haha! osså lite vanligt vatten! :)








2013-08-13
19:00:08

Har precis vårt ute och sprungit
det slutade åska och blev sol, så jag stack ut på en kort runda, den var la några kilometer men jag sprang på mindre än en kvart, och svettet bara rann, så tempot vart de inget fel på!
Nu ska jag ta en dusch och sedan ta någon frukt och mysa ner mig i soffan och kolla på något bra på TV'n! :)




2013-08-13
15:29:07

Vill ut och spriiinga
Var ute och gick typ 1 timma i morse, men vill ut och springa nu , dock så Åskar det en massa så jag vågar inte gå ut.. Hehe ^^ Får hoppas att det slutar snart så jag i alla fall kan få en liiiten sväng!
Imorgon tänkte jag att jag skulle ha en vilodag från springandet och gåendet. Imon ska jag ängna många timmar med Solei, ska bli en långa och mysig uteritt! <3

Jaja, nu kom mamma så får gå ner och säga hej ;)
Hoppas på att det slutar oska så jag kan springa snaaaaaaaart!

 

2013-08-13
15:10:18

Vad ska jag gööraaa?
Jag har helt tappat motivationen och villjan.....
:'((((
 
 
Love you ♥
 
 

2013-08-12
22:12:07

Plugga lite körkortsteori
Bättre sent än aldrig!!




2013-08-12
20:44:51

Sjukaste vädret idag
Asså dem skurarna som kommer är då inte att leka med, Jag har aldrig vart med om så mycket regn på en dag asså.. Sjuukastee! Ska allderlesstrax gå ut med Zlatan oxå och just nu regnar det galet mycket och det är någon väldigt konstig färg på himelen, typ gul bege..!
Jaja, på med regnkläderna, gummistövlarna.. Kanske dags att inviga Zlatans regntäcke som vi köpte för typ 2 månadersedan!..

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, Har ganska feeeet bloggtorka, jaja, vi får se om jag kommer på något undertiden jag är ute! ;) PUSSHAAAAJ <3
 
 
 
 

2013-08-12
19:05:26

Hej jag har blivit duktig.
Jag har verkligen börjat ta tag i livet och motionera ordentligt nu. Eller ja, Lite mera kanske man ska säga! HAHA
 
Springer typ miiinst varannan dag och idag var jag och Petter ute på en morgonpromenad i 2 timmar och 15 min. Så den va go. Dock lurade han mig totalt för han bah, men den tar inte mer än 1 timma den rundan. NEJNEJ..
Men det var kul och härligt att röra på sig, Sen träffade vi även Lotta Engberg på en väg.. Hon var ute med sina hundar!!! Haha ;)
Men i alla fall så imon skulle vi oxå gå en morgonpromenad, vet dock inte rikigt var vi ska gå men vi är lite sugna på att gå in till Alingsås och åka bussen hem, Eller åka bussen in och gå hem. Men vet inte riktigt om vi skulle göra det. Vi får se helt enkelt! Funderar även på att springa en kort sväng på kvällen imon efter att jag ridit. 
 

Jag orkar inte skriva ett utförligt inlägg om hur det gick på program träningen men kan skriva lite kort här och nu i alla fall! :)
Jag kan säga att jag tycker att hon var väldigt pigg och framåt för att vara Solei. Och det ver till och med så att jag fick bromsa när jag svängde för annrs välte hon bara in eller att vi flöt ut.. Så det var väll iof lite possitivt. ;)
Sen var det lite småmissar men bara från mitt håll så det är bara för mig att tänka på dem grejerna som hon sa. Typ att hon inte gå liiite högerställd hela tiden. Att jag jag tar ett skrittsteg innan halten så att den inte blir så plöttslig, osv. Ja det fanns några saker! 
HOPPAS bara att Solei är så framåt på Tävlingen oxå!!!


 


2013-08-11
20:03:28

Kollar tv
Har precis kollat friidrotts vm och Bolt e ju seriöst sjuuuuk!! haha!
Nu blir det solsidan :)



Bloggar mer lite senare! :)


2013-08-11
01:54:24

Aj som fan
Klockan är snart 2 på natten och jag kan inte sova, jag har någonting i mitt öga som skaver utav bara h-vete, och så fort jag lägger mig ner och blinkar till en gång börjar det skava så det gör så galet ont att jag typ gråter.....
Så nu sitter jag i sängen för då skaver det inte lika mycket, så det får väll bli en sittande natt sömn!
Asså detta är de värsta jag vart med om typ, okej att man får grejer i ögonen men detta har suttit sen i morse!! gahhhh!

ah helt svullen runt ögat oxå så ser helt mongo ut! verkligen kul dehär!!

ja, jag hade inget att göra så bloggen blev bra att skriva lite i för den här vart ganska dö, jag berättar imon hur programträningen gick! Men jag kan säga att jag fick bromsa för att det gick för fort i svängarna!! hahah inte så som de brukar va!





2013-08-09
11:32:03

Tjenare
Sitter i soffan med en sovande Zlatan på mig, underbart.... Han är ju inte direkt en bebis längre, han väger lixom en del!!
Har i alla fall käkat upp min frukost och kollat på Tarzan, underbaraste barn filmen lätt <3
Om en stund ska jag gå med Zlatan och sedan ska jag upp till stallet, va in solei och skritta en runda, sedan ska hon stå inne inatt efter som att vi ska träna imon! Efter stallet får vi se vad som händer, om jag får ett svar så åker jag och mamma iväg en snabbis! Sen så när jag kommer hem ska jag ut på en spring runda! :)

ah vi hörs senare!



2013-08-08
15:21:50

Hemma
Är hemma igen och har precis duschat!
sprang la runt 7 km och sprang även förbi Solei på vägen för hon vilar idag efter som att det är bajs väder och lädret, jag och solei gillar inte att rida i de! Så så fick de bli ;)
I alla fall vart de en in tur, och j*vlar va blöt jag blev xD


linnet som vart rosa ändrade typ färg till orange, och gick att vrida ur ;P



2013-08-08
13:47:49

Ut och springa i regnet!
Hahah så gött!






2013-08-07
23:23:00

Det gick bra!
Med att hålla sig ifrån bloggandet...
haha det gick inte ens en dag, Men när det händer roliga saker eller att det går bra så är det klart att jag vill skriva om det. Även om ingen bryr sig så vill jag få det skrivet så kan jag gå tillbaks och kolla vad jag har gjort och så. Jag Kan ju lixom iband sitta och kolla tillbaks på inlägg när jag hade Hajen och bah åhhhh, det kommer jag ihåg, eller det kommer jag inte ihåg men haha va kul typ ;) Så ja, Ett kul sätt att skriva ner sina dagar, ridpass o andra grejer. :)



     
     
 

2013-08-07
23:06:14

BÄSTA RIDPASSET PÅ LÄNGE
Seriöst... Shit! Jag tror allvarligt talat jag aldrig haft ett så bra dressyr pass på Solei..

Idag... Waaaaaaaaaaaah <3
Seriöst, svävar typ... Okej för vissa kanske det inte hade vart något bra pass, men för mig kändes det så bra för hon var verklligen framme för skänkeln och gjorde det jag ville, hon segade inte ihop en enda gång och gick i en stadig form hela tiden utom lite i galopp fattningen och i avaktningen, men det var inte så att hon kastade upp huvet utan bara tog fram det lite..Men Ja allt kändes riktigt bra ändå!!
Red först endel temopvexlingar i skritt, trav, o galopp sedan lite skänkelvikningar innan jag red igenom programmet 2 gånger.
Och programmet... HAHA förtsa gången jag red upp så red jag åt fel håll.. Så det började bra kände jag.. Haha! Men i alla fall. Började ju såklart om och det gick gaaalet bra. Asså ja, jag har inte mer att säga om det. 
Jag hoppas, Hooooooppas att solei skulle kunna vara så framåt och fin när jag ska träna med Div3 dressyren på Lördag för Pia och på tävlingarna... Men det är väll nästintill omöjligt! Och det är lite tråkigt att hon blir så lam när man kommer ut för hemma är hon en riktigt gudinna! ;)

Sen är det ju galet kul när man får kommentarer om att det ser bra ut och att Solei ser väldigt pigg och framåt ut och jobbar på bra, man blir ju lixom väääldigt glad när man får höra det! :)))




 
 

2013-08-07
14:03:36

Tränar dressyrprogram
sitter framför datan och äter lite lunch och försöker lära mig LC:2... WOHO not!
lär mig den nu i alla fall så ska jag och Petter rida ner till ingareds pdn senare idag och då ska jag rida igenom det några gånger! :)






2013-08-06
18:44:18

Nu hamna jag där igen
I den svackan när det är såå gaaalet tråkigt att blogga..
Så jag tänker skita i det några dagar. kanske att det kommer upp något inlägg när jag har lust men inte mer...

Puss haaaj, så får vi se när jag kommer tillbaks.
 
 

2013-08-05
23:36:55

Inköpeeeen från Hööks

Blev detta
*Vitt schabrak att ha i dressyren
*Lite längre sporrar att ha när jag tränar för ingen som suttit på henne fattar verkliiiigen hur seg hon är i PD´n.
*Täcke till Zlatan, Det var ju sååå tufft så vi var tvungna!
+
(grejer som inte är med på bild)
*Dressyr spö
*Vita gummisnoddar
*En grimma med massa ludd på..
*Sånna extra gummiband att sätta på stigbygeln!
*Lite godis och sånt till Zlatoo!


Lite tråkigt attd et står 2013 på, menmen hittade inget annat okej snyggt! :/


Satte på mina egna lädersporremmar istället för dom fula som var med ;)

Zlatan kommer lätt va snyggast i höst o vinter ;D
 
 
 

2013-08-05
09:28:52

Käka lite frulle
Vaknade tidigt idag :(
så nu sitter jag i soffan framför tv och ska äta frukost, senare ska jag gå långpromenad med Zlatan och så ska jag springa en sväng sedan oxå!

skulle ju laddat upp bilderna på de jag köpte, men jag somnade framför datan så ja, men jag gör det idag! :)




2013-08-04
19:51:00

Ämm, jah?
Just nu ligger jag i min säng och chillar lite på livet, Som vanligt tyyp!
Solei var fatiskt pigg och glad men GAAALET tjock... Haha fast vem blir inte det när man vilar i ett hav av mat i 2 veckor utan att behöva röra sig ur fläcken?... HAHA! Men nu ska fettet försvinna och omvandlas till muskleeeer, Hon är iof ganska biffkrim, men hon ska bli en bodybuilder... :)

Ska fota grejerna jag köpte, dock är det inte så mycket kvar för jag lämnade endel i stallet förut... Hehe ;)


 

2013-08-04
15:33:43

Rida
vi åkte till Borås Hööks istället för 3hästar var inte öppet! fick med de jag skulle ha, och lite till! men visar bilder och så sen!
Nu ska jag äntligen hoppa upp på Solei efter två veckor vila! Så idag blir det en lugn skritt runda på en timme typ! :)




2013-08-04
10:48:14

Sitte på altanen....
.... med Zlatan o kollar i Hööks katalogen, snart åker jag och mamma till Göteborg o Hööks, troligen trehästar oxå! :)
Behöver ett nytt dressyr spö, sporrar och ett vitt schabrak för nu ska jag bli en dressyr tant efter som att jag ska rida div3 dressyren om typ 4 veckor, men innan dess måste jag ju träna lite, haha ;)




2013-08-03
22:15:47

VILL HA
Set finns så gaaaaalet mycket grejer jag vill haaaa, Sjuukt asså!
Vill ha lite nya Höst skor, och byxor. Och sen sånt man kan ha året runt. haha!
Svarta jeans är iof gaaaanska behövligt mina är väldigt sletna och har krymt endel i tvätten :(




Stina 7846 spänne herr
92353-372 Baggy Canvas
 
 
Peeeeengarnaaaa, Peeeeeeeeeeengarnaaaa? Var är ni??
 
 
 
 

2013-08-03
12:45:03

Påväg hem!!!
sitter i bilen påväg hem men mamma och pappa skulle bara handla lite först! ;)


2013-08-02
23:55:56

Men hålla och godnatt
ligger i sängen nu och känner att ögonen snart slår igen på tänkte att jag bara skulle göra ett litet inlägg om kvällen! Vad har vi gjort? Jo, chillat, ätit glass och fiskat vid bryggan! Fick faktiskt två fiskar en kunde man dock inte äta men stor var den, så vi slängde tillbaks den, och sen fick jag en makrill! :)
Imon går vi upp lite tidigare och åker ut med båten och fiskar lite till, dock ska det blåsa en del imon så vi får se hur vi gör!!

Haha det är faktiska riktigt kul o fiska när man får näpp och det går som man vill, även om jag ligger på andra plats vi våran tävling på fyra fiskar och sebbe och Fredrik ligger först på fem! Men ähh jag tar ikapp imon! ;) haha!!

ahja nu ska jag sova då, puss, god natt, haiiiiij ;)




2013-08-02
19:28:56

Bild på mig och firren
den va faktisk okej god för mig som inte är jätte förtjust i fisk! haha!!




2013-08-02
18:08:25

Kollar lite båtar
sitter vid bryggan och kollar lite båtar just nu, dock är det lite dött men några snygga kommer det allt hehe!
Ska snart gå och köpa glass ;)




2013-08-02
15:15:00

Tidsinställt på 15:15, Kyss dina handleder!!
För att fylla ut min otroligt roliga blogg som jag antagligen bloggar skitdåligt på när jag inte är hemma....
_______________________________________________________________________________________

Jag hatar.

Dryga folk, som tror dom är något, Som tror dom är bra för att dom har pengar, som inte kan glädjas åt andra. Får totalpanik på dessa människor, hör jag eller ser jag dom börjar jag skrika och da,pa loss inombords och det är såå nära iband att jag säger rakt ut vilka idioter dom är. Eller ja, Jag tänker väll inte att jag ska säga ordagrant att dom är idioter, men ni förstår nog?...

Mitt otroligt långa hår när det är tovigt, ruffsigt, elektriskt osv. Jag tycker om att det är långt men det blir ju tovigt hela tiden, , ruffsigt mitt uppepå.. och elektriskt 24/7, Varför? I DON'T KNOOOOOW???....
Måste klippa det snart asssååå!

Katter.... Finns det något värre djur? Dom bah ligger på gatorna och glor på en när man går för bi och biland kommer dom fram och vill stryka sin äckliga päls mot mina ben... EUUW! Tänk va dom har rullat i och typ aldrig blivit tvättade, Ryser av bara tanken. Och sen vissa katters ögon, Såå otroligt läskiga!
Finns otroooligt få katter som jag klarar av!

Fötter är ju oxå blande e äckligaste. De går inte ens beskriva hur äckligt det är... 

Alla sortes av flugor.. Seriöst bland det äckligaste som finns, Man får aldrig vara ifred från dom bara surraren upp i anskiktet och om man har tur så åkr dom inte in i munnen för att tungkyssas...... Nej usch på dessa äkliga flugfän!!

Jag hatar att jag älskar glass , Försöker dock att hålla mig undan från allt sånt och det kan gå veckor utan de, sen bah OMG GLAAAAAAAASS... INTE OK NÅGONSTANS.. ONYTTIGT...
 
Förlora det är inte min grej det! Typ, i löpning 60m, typ detta vi gjorde på Öland med att stapla stenar (tur att jag vann dååå Mohahah) minigolf... Nej men allt typ.. Blir typp bitter och sur, och märker jag att jag är påväg att förlora så ger jag upp...
 
 
 
 

2013-08-02
13:40:54

Tjolahopp
sitter och fikar lite, haha!
vi har ju vart ute och fiskat nu, och jag fick två styckna en näbbgädda som jag blev livrädd för att dra upp, jag tycket lixom småfisk är lite små läskigt haha så min reaktion skulle ni sett, haha!! Och sen fick jag en makrill oxå :D
pappa fick en, sebbe en och Fredrik fick två! Så det var ju ganska lyckat! :D

Nu ska vi väll chilla lite och sen kanske bada? det är väldigt varmt och soligt här, så vi får se hur de blir och vad vi ska göra sen! men vi hörer, puss hej! ;) <3


2013-08-01
23:29:28

Ligger i sängen
Ska försöka sova nu! Imorgon skall vi ut och fiska med båten och jag hoppas jag har lite mera tur än vad jag hade nu på kvällskvisten när vi var nere och fiskade, det var jag min bror, min kusin, hans pappa och någon random gubbe. Sebbe fick en stor fisk, Fredrik min kusin fick två, hans pappa fick 1 eller 2 och den randoma gubben fick 4.... Och jag fick inte en ändå j*vla fisk!
Men imon skulle vi ut och diska igen vid typ 11 eller något, så hoppas på lite bättre tur dåååå! ;)

nu ska jag i alla fall sova, pusss och god natt :)



den goda men otroligt stora räkmackan jag åt förut, orkade dock inte äta upp hela, är lixom inte så stor i maten! ;) Men god var denoch natt blev jag på typ halva haha!



2013-08-01
18:10:01

Båttur nummer 2
åkte ut med min och sebbes kusin! Galet roligt för shit va han körde och jag satt längst fram, haha!! Älskar verkligen att åka båt och det var så längesedan sist! Vi åkte till en Ica affär först och sedan åkte vi vidare en sväng och hehe, galet kuuuul :D


snart ska vi gå ner till resturangen som ligger precis vid havet ska käka en räkmacka som tydligen ska vara stor och god, haha kommer säkert inte äta upp allt om den är så stor som dom säger, haha! :))

jaja, pusshaj för denna stunden!




2013-08-01
14:39:28

Woooop
har precis kommit tillbaks från båtturen och shit vilka vågor det fick lite längre ut och min bror fick testa köra och herre jävlar va han körde, haha!! Höll på och dö för shit va vi flög, men gud va kul! haha ;)

Nu ska vi snart äta lite korv med bröd och senare ikväll vid typ 7-8 ska vi gå och käka på resturang :)

puss haj! <3




2013-08-01
13:05:15

Åka båt



2013-08-01
13:03:52

åka båt!

2013-08-01
01:33:11

Tjörn imorron då
ååker till Tjörn imorgon, var gaaalet längesedan jag var där, kommer lixom inte ihåg sist. Så de blir väll lite barndomms minnen där då, HAHA! Nej men hoppas det är fint väder så jag kan sola, bada och vara ute hela tiden och bli ännu lite brunare! ^.^

Men vi åker ganska tidigt så nu ska jag lägga mig i sängen och naaaaaaana är tanken, tror jag kommer somna fort för klockan är myycke (WööööW) och jag e trööööött!! Bloggningen, jaa den kommer väll inte vara direkt braa men lite bilder och lite uppdatering kommer det ändå att vara, Men puss haj ni får ha det så braaa! <3