2014-04-18
23:34:50

Alingsås!
Idag gick jag upp ganska tidigt för att åka med Charlotte till Alingsås på tävling, super kul!!
kom hem runt 5 tror jag och då satte jag igång och städade mitt rum och resten av övervåningen för imon är det ju påsk och det kommer folk hit så då får det vara rent, hehe :D
Nu ska jag i alla fall sova för jag är galet trött, och imon ska jag upp vid 8 för jag ska rida på morgonen och sedan ska vi hem och fixa lite ossåå!
Men vi hörs, hade gött pusshaj <3


godingen efter den väldigt regniga ridturen igår, tur att han hade heltäckandetäcke!

2014-04-16
23:23:32

Cactus
Cactus är grym, jag älskar hnm och ja, han är bäst helt enkelt <3

Tränade för Sandra hemma hos henne idag!
Cactus stannade för första gången på hinder idag, han gjorde det 2 gånger, en gång på ett start/vitt lågt och sen en gång på ett räcke ut kombinationen och då vart jag lite halv nära på att åka av... haha!! Jag hade glömt min väst hemma så de kan nog legat en del där, efter som att jag ALLTID rider med väst så blir jag lite osäker utan! Men jag fick låna en av en snäll person som var med och tränade, hon hade en i bilen! Så jag tog på den när vi hoppade lite högre! Det kändes jätte bra när vi hoppade lite högre och Cactus hoppar så braaaa <3 Duktiiiig!
Super nöjd, och inte bara de, han har vart lite krånglig att lasta både till och hem från ställen, men idag när vi skulle hem gick han typ bara rakt på <3

nu ska jag sova, imon ska Cactus bara skrittap ut så det blir ingen lång sväng i stallet! Men jag ska mysa och pussa på han och Malvija som jag tror inte ska ridas för hon är på återbesök idag :) <32014-04-15
23:41:50

De sista av denna tisdag!
Idag har det inte hänt så mycket, gjort de vanliga typ! Softata, ridit, och gått PW haha standard grejer!

Ridningen gick bra, jag till typ tävla dressyr på Cactus imon... haha, fin häst!
Malvija är lite små galen och hög på livet samtidigt som hon gärna till göra rätt, haha söt!
Gick även världens goaste kvälls Pw på ca 70 min förut med hundarna, solen sken och det var lite kyligt men ändå inte kallt lixom, åh va jag älskar vår! <3

Nu ska jag sova för imon blir det att gå upp innan tuppen... haha!
ska upp vid 6 för kl 9 ska jag hoppträna hos Sandra! All in lixom.
När jag har tränat och kommer hem ska jag antingen ut och springa eller ut och gå, och sen ska jag gå en lite längre promenad med hundarna på kvällen om det är fint väder :D
Motionen och motivationen är på topp så det är bara att köraaaaa <3
2014-04-14
11:50:16

2 hål
orkaaaaaaaaaaaa.........

hopp då får de bli lagning och aj som fan, har typ aldrig lagat innan så jag kommer ju typ dö, Måndag 5 maj.:/ kommer typ gå och va nervös in för de ända tills dess nu bara för de, hade ju vart bättre om man fick det överstökat :( Ahja nu kommer jag nog börja sköta tänderna bättre!!!!!

Ahja, skit samma nu drar jag till stallet och rider Cactusen, sen hem och ut o springa!
2014-04-14
10:25:07

Godmorgon!
Var galet trött igår när jag kom hem från gråbo... Det var svinkallt att stå där för det blåste sjukt mycket men dagen gick ändå ganska fort så det var ändå inte sååå farligt!

Idag är det måndag, väldigt skönt med lov måste jag tillägga, dock ska jag till tandläkaren om en liten stund så jag är väll inte speciellt taggad på det, känns som om jag kommer ha massa hål.... haha! Inte okej!
Men efter jag vart hos tandläkaren ska jag till stallet och rida och när jag kommer hem så kanske jag ger mig ut på en springtur! ;)

Ha de gött så länge ;)


hajis <3

2014-04-13
00:15:45

Trött som ett as...
Haha dags att sova då kanske?
Jo men jag ska, slå bara uppdatera lite först! Red båda hästarna idag och båda gick väldigt bra, Red dressyr och Cactus visade verkligen den lilla dressyr hästen som finns inom hnm ;) Malvija var fin och avslappnad, galopperade dock inte då hon vart hel galen när jag gjorde det igår, så ja...!

Nu ska jag i alla fall sova för imon så ska jag upp tidigt för jag ska vara funkis på Gråbos pay and jump, hoppas på lite bättre väder än va de är nu... orkar inte stå kall och blöt hela dagen ;( Men det ska annars bli kul faktiskt :)
Men god natt och sov gott så hörs viiiii ;)
2014-04-11
08:54:08

Påsklov
Idag är det fredag, jag börjar skolan halv 11 och slutar 20 över 11 och sen har jag PÅSKLOV! Fy fan va skönt det ska bli att bara ta de väldigt lugnt, rida och ha kul.
Men i alla fall efter skolan drar jag till stallet och rider både Malvija och Cactus, blir dressyr på dom båda + att Malvija ska få galoppera lite idag för första gången sedan i vintras, hehe!
Jaja, nu ska jag byta om och fixa mig lite så ska jag dra till skolan! :)
2014-04-10
14:32:40

Nämen hej!
Vaknade i morse och mådde illa så jag bestämde mig för att stanna hemma och fortsätta sova och bara slappa hela dagen! Så jag sov till 11 kanske och jag kommer verkligen inte ihåg senast jag sov så länge haha!
Men i alla fall börjar jag må lite bättre så jag tänkte att jag skulle gå en lite längre promenad med hundarna om en stund, kan ju vara skönt att komma ut och få lite frisk luft och dunka lite musik ;)

Nu ska jag fortsätta slappa lite!
och jag skaaaa försöka blogga lite mera men ibland är det segt och jag glömmer... hahaha!
2014-04-05
19:43:11

Äntligen klar
Nu är allt klart inför imon, tvättat, knoppat, putsat, packat osv! Skönt att allt är klart nu så kan jag sitta och slappa hela kvällen :)
Cactus blev riktigt snygg i knopparna så jag är glad att jag gjorde dom så jag hoppas att dom sitter kvar imon när vi kommer till stallet haha!


Taaaaaaggad!

2014-04-05
12:03:13

dagen
Om en liten stund ska jag och mamma åka till stallet för jag ska rida cactus och sen ska jag duscha hnm och kanske knoppa, men vi får se, tycker det är sjukt snyggt och stilrent, men de tar sån tid! Så får se, tror jag är ganska säker på att jag ska göra det :)

Nu ligger jag och softar och ska snart byta om, så vi hörs senare :)2014-04-04
22:49:32

...


2014-04-02
21:44:17

Här ska det stå en rubrik
Hejsan hoppsan.

Dagen idag har gått väldigt fort. Konditions tränade Cactus förut och han skötte sig bra och det gick bra! Imon ska jag rida efter skolan, slutar halv 5 men till hegen är det tävling så han ska bara ha en vilodag denna veckan och den fick han igår. Imon ska han i alla fall ridas över lite bommar. Känna så att han går att korta och läng emellan och att jag ska se avstånden :)
Igår var det ridprofil och det gick ganska käpprätt år helvete. Red en ridskolehäst som hette Messi, supersöt och duktigt häst, men svår, riktitgt svår. Och jag red bara katastrof dåligt och efter som att jag inte vrukar vara supernöjd efter som att jag alltid ser att det finns saker som kan bli bättre så kändes det inte alls bra. Men men det är bara att ta nya tag och jag insåg när jag red att jag älskar Cactus mer än vad jag tror.. Haha! Nästa gång vet jag vem som får föla med i alla fall! ;)

Jaja, Men nu ska jag bara skriva i Funbeat och sen ska jag sova för jag är trött och imon börjar jag 20 över 8 och slutar som sagt halv 5 och då är det dirr till stallet så fullt ös! Så God natt och sov så guuuutt :)

 

2014-04-01
14:22:15

SWAG, YOLO, #2014-04-01
14:21:13

Apr. 01, 2014