2012-10-08
21:15:53

Funderingar
 
Under helgens tävlingar började jag fundera på en del saker, Tar upp 2 här den 3:dje kommer i ett annat inlägg..
 
1. När jag kom ut från banan från första klassen fick jag ganska snabbt frågan om hur de gick. Jag svarade då skit dåligt och de tog då personen som att jag vägrade ut mig. SKA de vara så? Skit dålig runda kan lika gärna vart en vinnst? Bara för att de går skitdålig måste man inte vägra ut sig.
Och sen när jag kom ut från klass 2 fick jag samma fråga, och denna gången svarade jag ganska glatt "Helt Okej" Och då får jag som svar Dubbell nollade du? "Nej de gjorde jag inte". 
Jag förstår inte?
De gick dåligt = Uteslutning
De gick Okej/Bra = Dubbell nolla...
De kunde gått okej bra och jag vägrade ut mig på sista hindret men hon gick bra resten av hela banan osv.

Jag tycker att de är så sjukt att man ens tror de.


2. När man skyller på ponnyn..
Små tjejer kommer ut från banan och och säger "åh gud va dum han var han stannade.. " 
"Åh mamma han galopperade förfort och rev" OSV
Och när jag även som jag tog upp i nummer 1 fick frågan om jag vägrade ut mig sa personen, "Vägrade HON ut sig" med ett litet hån typ :oo Fick ett rent jävla frispel. Bet ihop och red iväg... Men jag va så arg så jag börja seriöst gråta. 
FÖR DE FÖRSTA SÅ ÄR VI ETT EKIPAGE OCH FÖR DE ANDRA SÅ SÄGER MAN INTE SÅ TILL EN PERSON SOM ÄR SKITSUR NÄR MAN KOMMER UT FRÅN BANAN. Man ska inte säga ett piss egentligen.
De är välldigt sällan de är ponnyn som gör felet, Och jag tycker de är ALLT för ofta föräldrarna och banen skyller på sina ponnys vilket jag nästan spyr på att höra. Jag lägger alltid skullden på mig då jag alltid vill förbättra min ridning! (Såklart finns de undantag men inte ofta!)
 
 
Lite rörigt men nu fick jag skriva av mig lite av känslorna som ville ut...
puss puss god natt

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: