2013-03-26
16:58:27

Här ska det stå en rubrik
Har kommit hem och ätit lite nu. Om lite mindre än en timme så ska jag iväg till ridprofilen. Ingen rast inten ro (eller hur man nu säger) hah nejdå. kul med fullt ös hela tiden! ;)

I alla fall skolan gick ganska snabbt. Hade ett tal/redovisning eller vad man ska kalla det. Det gick kanon bra men jag HATAR att stå och prata inför folk. Finns nästan inget värre! Så det var tur att vi var 2 så man slapp stå ensam där uppe. Skade som ett as efter! haha. Men det är skönt att fått de gjort nu i alla fall så behöver man inte oroa sig mera! ;)
Resten av dagen var ganska chill. Sista lektionen gjorde vi ingenting för vi är redan klara med att sätta ihop filmerna och det som vi filmade när vi var iväg. Så vi satt bara och kollade på dom! Gött.

Sen fick vi reda på att vi skulle ha nationella i svenska i slutet av Aprill. Och jag bah NEJ, det kommer säkert ligga på dem dagarna när vi är på GBG HS 24 och 26. Men vi hade sån tur att dom låg 23 och 25!! Haha tror nog inte att man kan ha mera tur än så faktiskt :P
 
 
Ska strax byta om, Så vi hörs typ ikväll eller någooot! ;)
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: