2013-06-17
22:38:00

Resultat -Startfälttävlan
I helhet var det myycket bra och väldigt roligt. Det är verkligen något jag vill fortsätta med!

Dressyren (Ryttarmärke 2) - Ja, den gick bättre än va den gjorde på Gråbo och Solei var okej framåt ändå. Stora mittvolten i trav i början blev väldigt ojäm för jag tappa stigbygeln och koncentrerade mig mer på de, Första galoppen blev lite sen för jag fick inte igång den tyvärr. Haha men resten av programmet gick bra och det kändes okej lixom! :)

Hoppningen (60cm) - Kändes ganska bra och fick bra och lite stora distanser som behövs på de större hindrerna sen, så hon kröp inte nära bara för att det var lågt, FÖRUTOM på ett där la jag henne lite nära och hon var lite nonchalant och REV(!!!) men men, de kändes bra och det var lite skit pet så jaja,

Terrängen (60cm) - den var riiitigt kul på 3:dje hindret hade jag precis ridit ut från banan där man startade och de blev hon lite fundersam på så hindret som var bakom gick lite segt att hoppa men hom över, Vatten graven, den stanna hon först på men skritta sedan igenom (inga fel efter som att hon inte tog något steg bakåt) men hoppade ett hinder efter där så efter de kom det en stock som var nere i marken typ och efter där var det ett dike, men jag tänkte att jag testar då man kunde välja ett annat hinder som stod brevid, Men hon stannade på de så jag tog hindret bervid på andra försöket och då hoppade hon kanon. Så suuper nöjd där med. 

Fick rosett och var godkänd i alla discipliner :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: