2012-09-20
20:32:22

Ridprofilen - 19/9-12
 
Stasia var väldigt jobbig och stel i början och ville inte alls sammarbeta utan kickade och studsade mest för skänkeln, Men när vi harde galoppert igång lite så fick jag hjälp av Pia i vänstervarvet som både jag och stasia har svårt för. Massa skänkel och lite hand så blev hon fin. Men måste öva mer i dedär vänstervarvet. Inte bara byta varv för att de inte går! Bytte sedan varv och i högervarvet blev hon HUR FIN SOM HELST, för hon är lättare i de varvet och sedan så viste jag hur jag skulle göra, Så mums, Kände verkligen hur ryggen höjdes och bakbenen kom in under och började jobba!

Sedan så började vi hoppa en liten serie som var en planka ett galoppsprång, 3 studds och ett galoppsprång till en planka. De gjorde hon hur lätt som helst och de var typ storhäst avstånd. Men hon har så himla lätt att reglera galoppen så de blev lagom ;) Hon hoppade de jätte bra. MEN efter hindrerna så drar hon bara så jag MÅSTE jobba henne vidare in på en volt jobba henne lugn innan hon får bryta av. men de ville inte hon så hon kicka, gjorde luftsprång och sån skit. Så blev lite arg på henne.

När vi hoppat studdsen så gick vi in på en linje med 28m(Tror jag de var?) Alltså typ 8-9-10 galoppsprång för mig! Och jag gick på 10 för att jag ville få tillbaks henne och att hon skulle hoppa upp och över och inte bara över (Haha hänger ni med?) Få lite spänst på de! Hon hoppade de bra. De va en blast mur grej som hon tittade till lite på första gången men hon hoppade glatt ändå. Dock stannade hon andra gången jag kom på de, från andra hållet men kände att jag kunde vart på henne lite mera. Men jag håller på att lära känna henne. Jag har bara haft henne i 2,5 vecka så jag tycker att de är okej att de blir missar på träningar för då vet jag vad jag ska göra bättre sedan!

Hon blev bättre och bättre efter hindret varje gång så de kändes skönt. Men jag får inte bara bryta av utan jag måste jobba vidare till jag är nöjd. annars kommer jag inte få bra vägar osv på tävling!!! 

(FILM KOMMER)
 



från v. JenniferÖ, JennyW, EmelieW, Och Jag :)

Lånade bilden av Emelie(http://norrakullensstalls.blogg.se)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: