2012-09-13
20:28:24

Gårdagens pass med ridprofilen
Jag red då som nämnt 10000 gånger, Bosse :D
Ridskolan hade satt på hnm ett stång bett.. Vilket varken jag eller Sandra gillade! Jag tycker inte att han behöver de och han gick bättre på de 2 delade han hade! Men men nu var de som de var jag de var bara att göra de bästa utav de!
Vi skrittade fram och sedan så gick vi in på volterna och skrittade och verkligen va noga med ställning/böjning form, Trampet osv. Bosse skrittade väldigt fort och ville inte jobba i början men efter ett lite tag så lossnade han och skrittade lugnt men ändå med energi och tramp! Han blev kanon fin.
Vi flyttade dom lite hit och dit och kände på de. Jag tyckte de var SKIT bra att skritta så här mycket och verkligen jobba igenom dom INNAN man börjar trava! Ja efter ett tag då så började vi trava lite granna och fortsatte med de vi gjorde i skritten! I slutet så travade vi lite över bommar så man red i en 8.
Ingen galopp vilket jag inte tycke behövdes!
Riktigt lärorikt för de är verkligen något man slarvar med i vanliga fall!!
 
Sandra tyckte även jag jag blivit myyyycket mer noggrann i min ridning och har en plan hela tiden när jag rider!! Och de tycker jag med! Jag tänker verkligen på sitsen, hur hästen går och förbereder hela tiden för nya saken jag rider verkligen igenom till de släpper och ger inte upp OSV.
 
så ja är riiiiktigt nöjd med gårdagen!! :D
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: