2012-11-13
21:38:35

HATA VÄSTTRAFIK
Kom upp till stationen i Norsesund där jag ska åka tåget till stenkullen och ser att mitt tåg är inställt och dom pratar ut i högtalarna att alla tågen är helt försenade och de är kraftiga förseningar pga ett fel i Floda osv... man bah FAAAAN. Men de kom ett tåg tillslut och de blev bra med tiden ändå! 

Kom till Toleryd och vi tog in hästar och borstade av alla! sedan putsade vi lite och sen var de dax för lektionerna att starta och då frågade Pillan om jag ville rida, Och så klart ville jag de (De kommer ett enskillt inlägg om de sen) Så då red jag och sedan så va vi med och kollade på lektioner vilket jag gjorde tills jag slutade! Eller ja, dom 5 sista minutrarna gav vi nogra hästar hö! ;)

nu har jag ätit osså, Så nu ska jag skriva om ponnyn jag fick rida och om anastasia! ;)
 
kyssen

Kommentar:
#1: Västtrafikmegahataren

Rubriken säger allt! Jag har också haft det besvärligt när jag åkte buss. Jag skulle till skolan en vinterdag år 2011, buss 302 mot Svenljunga skulle avgå 07:23 från hållplatsen Överlida centrum, men när en tjej, som skulle på samma buss som jag från samma hållplats som jag, kontaktade Värsttraskit efter att bussen inte kom på länge, lovade informatörer att bussen skulle vara 22 minuter sen, men den uteblev och jag fick åka bil till skolan.

Nu går jag inte i grundskolan vilket jag gjorde då utan på gymnasiet, men det blev ännu besvärligare för mig när jag började pendla till och från Skene. Jag skulle hem två gånger med en Överlidabuss som avgår 14:19 från hållplatsen Kunskapens hus men bussen uteblev på två onsdagar som var skoldagar trots att bussen skulle gå alla skoldagar. Jag kollade Värsttraskits webbsida, irriterad för att bussarna uteblev, men då stod det en helt annan sak på tidtabellen som var utlagd på nätet än den jag tryckte. På webbsidans tidtabell stod det att turen inte går onsdagar och torsdagar, vilket inte Värsttraskit har ens informerat oss resenärer om att de skulle dra in bussturen för onsdagar och torsdagar! Jag skulle till skolan den 16 november 2012 med en Kinnabuss som avgår 07:15 från Överlida centrum men bussen uteblev. Även då fick mamma köra mig till skolan. Den 7 december 2012 skulle jag till skolan men busschauffören kom två timmar försent. Några dagar efteråt skulle jag hem men busschauffören som såg mig springande och visste lika perfekt som jag själv att jag skulle på hans buss smet ifrån mig en minut för tidigt. Den 5 juni 2013 skulle jag hem med en extrabuss som avgår 11:15 från hållplatsen Kunskapens hus, men buss 371 i riktning mot Holsljunga kom, det kom inte ett skit i riktning mot Överlida. Jag blev så livstidsirriterad och ringde min mamma och frågade om hon kan hämta mig hem men jag har en lillasyster som hon då har matat så hon kunde inte hämta mig alls utan jag blev tvungen att vänta i två timmar på nästa buss! Nu vet jag vad jag ska ta mig till: jag ska ta körkort och skaffa mig en elbil i framtiden, aldrig mer ska jag åka med Värsttraskit.

2014-02-21 @ 11:47:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: