2011-06-28
08:00:00

en Gäst-bloggare till

Hejhej! Mitt namn är Johanna Blomstrand Törner och jag är en sprallig, glad och rätt så busig tjej på tretton år. Jag föddes den elfte mars nittonhundranittioåtta.

Här är då jag.


Jag är ägare till världens finaste ponny, nämligen Deri Oceanic, även kallad Oscar. Oscar är det finaste gud nångonsin skapat, han är mitt allt. Han är född den första juni tvåtusen, han är alltså 11 år iår. Han är en liten b-ponny på 1,19. Han är busig, glad & bäst.


Här har vi då Oscar.

 

Jag har ridit i ungefär åtta år. När jag var runt åtta-nio år började jag rida på världens bästa ponny, Oscar. Jag red honom åt våra kompisar, då han var för busig/svår för dom barnen. Sen, ungefär två år senare, skulle dom sälja honom och jag grät floder, tårarna sluatde inte rinna. Men lyckan kom då vi bestämde oss för att köpa honom, min alldedes egna första ponny och helt klart den bästa. Så den sjuttonde december tvåtusenåtta blev jag ägare åt världens finaste ponny – världens bästa dag! Jag är världens lyckligaste, som har min finaste Oscar. Så jag har alltså ägt Oscar i ungefär två och ett halvt år och jag kommer äga honom föralltid, det är en sak som är säker. Mitt fina lilla hjärta!

 


 


 


 

Tack för jag fick gärstblogga här!

 

/ Johanna och Oscar




Tack Johanna för att du bloggade här :D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: