2011-06-30
23:55:38

Bilder från utb.hoppningen
Runda 1

De rev hon första rundan.
Bakvikt..
Runda 2 
bliningar -.-


Alla bilder tagna av EMMA ELIASSON http://eeocht.blogg.se/:D
Jennifer

2011-06-30
22:58:21

???
emelie om Söndagen 26/6 Uteritt:
är de din häst? och smart att köpa en sån häst till dig.
IP: 81.235.32.177


Nej de är inte min!! Och hur menar du med de sista?? -.-


Jennifer

2011-06-30
21:17:15

Söndagen 26/6 Uteritt
Red ut med Lisa och Elsa de gick jätte bra och hon gick fram och var lite överdrivet taggad, men de var roligt tills hon gjorde ett sånt stort luftsprång så jag tappade stigbyglarna och var nära på att åka av, men som TUR var kom de en bil och elsa som var framför mig fick stopp och då fick jag oxå stopp. In med fötterna i BÅDA stigbyglarna och red glatt för bi bilen som stod och vänta! :) Vi red vidare och allt gick bra studsade lite men de var bara roligt!
Men när vi vände för att rida hem så tog vi de lugnt!! När vi skulle över bron i Nääs Alé'n så vägrar hon att gå över så då får hon en smisk med spöt och går snällt över och får MYCKET beröömmm!
Men när vi kommit över och in på en sandstig så vägrar hon att gå igen så då driver jag till och hon stegrar sig, när hon landra driver jag lite igen och då ställer hon sig så högt att mina fötter åker ihop bakom saden hon stog rätt upp enligt elsa och lisa, och de kändes verkligen så oxå. SÅ läskigt var de. Men resten av vägen går bra men när jag kommer upp på stallplanen för att gå till PD för att vinna över henne så börjar hon stegra IGEN, men tillslut får jag in henne i PD och då gick de super bra! Så då nöjde jag mig där!! :)


Hade en SUPER kul natt med Elsa och Lisa oxå :DD


Jenniifer

2011-06-30
20:40:27

Träningsläger dag 1
Pass 1: Dressyr var de som stod på schemat! Jag var riktigt taggad på de för jag ville rida dressyr för tränare efter som hon kan gå riktigt bra i dressyren. Men när vi började rida så blev jag mindre taggad, hon började studsa och hålla på.. Men sedan gick de bra ett tag och sedan skulle vi flytta dom på volterna och då börjar de... Hon stegar och stegar håller på som en galning. Högt stegrar hon oxå inga mesar. Försöker att ignorera de men de var inte så lätt när man var tvungen att ge henne björn kramar varige gång hon stegra för att hålla min kvar... Efter att hon stegra så mycket och jag tyckte de blev lite läskigt så travade jag bara runt så att hon INTE skulle bråka, men när vi skulle skritta jätte kort innan vi fick släppa ut tyglarna så började hon igen, men jag vann över henne...
VILL BARA DRA ETT STRÄCK ÖVER DETTA RIDPASSET!!!

Pass 2: Detta började bättre med bara lite stegringar och hoppa i luften! men när vi skulle börja hoppa så bara hon drog men kunde inte galoppera! Vi skulle hoppa låga hinder på ca 50cm och bara tänka på sits, vägar, takt och rytm.
Men hon började cpa så de gick inte rida, hon stegrade sig mellan hindrena och INGET fungerade.
Man skulle ge varandra poäng så som man ger i Dressyren fast säga till varandra men jag fick säga mig takt och rytm själv och då fick jag en 0 av 1-10 heh.. Och så efteråt skulle vi säga något som vi var bra på men jag kom inte på något bara för att jag var så himmlans sur! Men då fick jag kommentaren av Elsa att jag var duktig på att sitta kvar på den stegrande saken. Haha :))

Men drog ett STORT tjockt sträck över hela dagen, (Utom kvällen men bästa personer Emmahttp://eeocht.blogg.se/, Elsa och Lisa!!)


Jenniifer

2011-06-30
16:58:47

Tävling hos Ponnysanning :D


http://ponnysanning.blogspot.com/2011/06/tavling-i-samarbete-med-libresse.html#comments
JEnniifer

2011-06-30
00:09:26

lite bad en varm sommarkvällMer bilder finns här.

2011-06-29
23:26:18

Resultat
Pållen (70): JÄTTE stel, stark, almänt jobbing på framridningen!! Men in på barnan och han hoppar jätte bra, Bästa rundan han gjort någonsin!! Verkligen jätte fin var bara nära på att riva en gång men bomen låg kvar så felfria blev vi!!
CR

************************************************************************************

Hajen (Första 80): Fin på framridingen och stegrade bara en gång! In på Barnan och hon går snällt in och hoppar 1 bra rider 2, hoppar 3, 4 stort men bra och så kommer vi till 5:an och de var lerumsgymnasium hinder, Hade visat henne de innan och hon drar mot de som mot alla andra hinder, men precis framför viker hon av så jag åker av in i infångaren, (haha) men de gick bra, och efter som att de va CR så hoppade jag upp och tog de hindret så at hon skulle koma över för hon skulle INTE vinna över mig på de viset!!!!!
Utesluten

Hajen (Andra 80): Går in på barnan och är lite små sur på henne.... Och de första hon gör är att stegrar så då fick hon 2 rapp på röven och så röt jag till på henne och då gick hon framåt och hoppade galant, kom lite nära på 2an och 8an, (Sandra stod och tjoade att jag skulle ta de lungt. Haha va så på att jag skulle på runt henne, haha)
CR


Duktig Pålle, och GANSKA duktig Haj :DJennifer

2011-06-29
23:05:20

Tjenare
Kom hem igår men som sagt har jag varit jätte trött så har inte orkat sitta vid datorn.
De har gått bra och dåligt, men jag uppdaterar de imon om dagarna och så. :)
Har vilket fall haft sjuk kul med alla glada mäniskor, vi har ridit för Sandra hela tiden och hon har plågat oss så vi knappt kunde gå på tisdag kväll.. Haha AS bra igentligen, Har lärt mig massor, och Haft RIKTIGT KUL! var as tråkigt att de var slut och att de bara var 2 dagar.

Imon drar jag upp till nääs för att käka tårta (lisaN åkte av;D) och fota lite på terräng lägret tror jag :)Resultat från utbhoppningen kommer :)

Jennifer

2011-06-29
17:00:00

Outfit

snygging i Repris

Jennifer

2011-06-29
11:28:40

Ni sitter väl inte inne nu?

Hoppas verkligen inte att ni gör det. Det ska vara årets hittils varmaste dag idag, gå ut och sola! :D2011-06-29
08:00:00

JULIA JANSSON

Julia ville inte skriva själv då hon trodde de skulle låta konstigt. Haha Så då gör jag de, INTE slipper hon undan!

Julia är Mitt KusinsBarn, vi känner varandra inte jätte bra men vi har träffats några gången och då har vi kommit bra överäns! För ca 2 veckor sedan kom jag på att jag ville snacka mera med Julia då hon är den enda i min Släckt som gillar hästar, så jag sökte på Julia Jansson på FB och då kom hon upp! Vi började Chatta med en gång och vi bestämde oss för att träffas någon dag i sommar, Vilket kommer bli super kul! :D

Julia har en Pappa som köper in hästar till henne som hon rider till och sedan säljs dom. Jätte kul för Julia för om hon Gillar någon so kan hon ju ha kvar den!! Julia red för ca 1 och ett halvt år sedan en C-ponny som hette Babette som hon hoppade Gp-Ponnyn finalen på och kom 7 (om jag inte minns fel) Super coolt!
Som Även julia beskriver de. De var Svin kul att hoppa i scandinavium!!

Hon är 13 och fyller 14 i Oktober, Hon bor i onsala/Göteborg, Hon tävlat nationellt på sina ponnys, Hon tränar Fredrik Jansson o Stefan Jansson ( pappa stefan ) 
Hon har1 lillebror, 1 lilla syster o en halv lilla syster

Lite info om henne :)


Söta är dom, Dock har hon inte kvar denna ponnyn längre uten denna söt nosen

Vist är dom Snygga? :D
Julia Hälsar Kram (har jag bestämmt);D haha
//jenniifer2011-06-29
01:28:38

bildbomb
Lite blandade bilder som jag har på min data. Alla bilder är tagna med min kamera, därför har jag dem på min data. (:


2011-06-28
17:00:00

OutfitNice Outfit i Repris :D


Jennifer

2011-06-28
08:00:00

en Gäst-bloggare till

Hejhej! Mitt namn är Johanna Blomstrand Törner och jag är en sprallig, glad och rätt så busig tjej på tretton år. Jag föddes den elfte mars nittonhundranittioåtta.

Här är då jag.


Jag är ägare till världens finaste ponny, nämligen Deri Oceanic, även kallad Oscar. Oscar är det finaste gud nångonsin skapat, han är mitt allt. Han är född den första juni tvåtusen, han är alltså 11 år iår. Han är en liten b-ponny på 1,19. Han är busig, glad & bäst.


Här har vi då Oscar.

 

Jag har ridit i ungefär åtta år. När jag var runt åtta-nio år började jag rida på världens bästa ponny, Oscar. Jag red honom åt våra kompisar, då han var för busig/svår för dom barnen. Sen, ungefär två år senare, skulle dom sälja honom och jag grät floder, tårarna sluatde inte rinna. Men lyckan kom då vi bestämde oss för att köpa honom, min alldedes egna första ponny och helt klart den bästa. Så den sjuttonde december tvåtusenåtta blev jag ägare åt världens finaste ponny – världens bästa dag! Jag är världens lyckligaste, som har min finaste Oscar. Så jag har alltså ägt Oscar i ungefär två och ett halvt år och jag kommer äga honom föralltid, det är en sak som är säker. Mitt fina lilla hjärta!

 


 


 


 

Tack för jag fick gärstblogga här!

 

/ Johanna och Oscar
Tack Johanna för att du bloggade här :D

2011-06-28
00:32:57

Allis har det bra!

Smsade med Allis förut, hon har det bra på lägret! :D

Min och Allis historia, mycket kortfattat:

Jag och Allis träffades på ett dagridläger på ridskolan Jutagården för ett par årsen. Vi blev vänner och umgicks där. Folk bytte ridgrupper titt som tätt och ett tag red hon i gruppen innan mig på lördagar. Men efter ett tag så bytte vi till Nääs RF. Sen så började Allis rida Catania och slutade på Nääs. Sen så började jag rida Catania och så slutade jag också.2011-06-27
18:00:00

Första dagen på lägret...
Har för hoppningsis gått bra och hon har skött sig exemplariskt (önsketänkande) 
Undra vad vi gjort?, Dressyr, Terräng, Hoppning markarbete, Badat? Något roligt för hoppnings vis :D

Hajen Hajen AHAAHA Hajen <3 :P


Haha Galen ponny kom förnära.. FAIL

Fin Ponny :D


Jennifer

2011-06-27
13:00:00

Outfit


En röd outfit. Fast inte jätte röd!


Jennifer

2011-06-27
08:00:00

Gäst-bloggare :D

Jennifer bad mig att gästblogga här nu när hon är på träningsläger, so this is my life.

 

Jag heter Julia Erlach och jag bor i Ingared, där även Jennifer bor för er som inte visste det.

Jag går på Gustav Adolf skolan där Jennifer och Allis också går fast ingen av oss går i samma klass, lite kul ändå.

Min kära lilla familj består av mamma, pappa, en lillebror och två feta katter, eller ah en tjock och en smal.

Sen den viktigaste familjemedlemmen är ju såklart min älskade D-ponny Elin´s Nino.

 

Jag började rida när jag var 6år kanske på Alingsås Ryttarsällskap, där red jag en gång i veckan i många år tills jag äntligen fick hyra

en ridskoleponny vid namn Herkules i 4 veckor på sommarlovet.

Sen hösten 2008 så började jag hjälpa till med C-ponnyn Timmy (Fires Tim), en ponny som många känner till. Med Timmy så lärde jag mig sjukt mkt, jag fick vara med i hoppgruppen på onsdagar och jag som ryttare växte ngt enormt. Sen efter många turer och ett halvår senare så slutade jag rida Timmy. Mamma och jag funderade länge på om vi skulle skaffa foderponny, men det slutad med att vi bestämde oss för att skaffa egen ponny istället.

 

Vi började leta, och leta, och leta. Vi åkte och provred en massa olika ponnys tills jag hade bestämt mig för en 17 år D-ponny som hade gått MSV B hoppning. Toppen tänkte jag! En läromästare.. Hhmm.. Mamma letade vidare och hittade D-ponny stot Chancy, eller Chancy Rose som hon egentligen heter. Vi åkte och provred henne och det var ett sådant ögonblick då det var kärlek vid första ögonkastet. Så vi köpte henne och kallade henne för Rosie då Rosa som dom kallade henne på det förra stället lät som en ko, heheh.

 

Rosie är en fantastisk ponny som älskar att busa. Jag och Rosie gjorde allt som man ska göra när man har ponny, vi badade, hoppade barbacka (slutade med att jag ramlade av men men), tävlade i både hoppning och dressyr. Jag älskade Rosie mer än något här på jorden men alla sagor har ett slut och jag och Rosie kom nog aldrig riktigt överens , så vi bestämde oss för att sälja henne. Man ska inte ha kvar en ponny som man inte trivs med så det var det bästa beslutet för både mig och henne.

 

I Mars 2011 så hade vi fortfarande inte fått sålt Rosie, hon hade varit till salu i 10 månader så vi bestämde oss för att göra ett s.k byte med en hästhandlare, han köper Rosie av oss och vi köper en ny ponny av honom och betalar mellanskillnaden. Han skickade en länk på en ponny från Holland, jag tänkte nej inte en seg ponny som ponnyn på filmen såg ut vara så vi visade filmen för Sandra (Björneland), superfin tyckte hon att den såg ut så vi sa till hästhandlaren att vi ville ta hem den.

Så dagen innan min födelsedag, de 20/3 så åkte vi upp till Skara med Rosie i transporten till hästhandlaren.

Där stod han, den gula lilla smala übersöta ponnyn i en box. - Här är han, världens snällaste, sa hästhandlaren. Den tyska beridaren som jobbade där tog ut han och sadlade och det var bara att hoppa upp. Ännu en gång så var det kärlek vid första ögonkastet. Han skulle bli min! Den gula lilla ponnyn var Elin´s Nino. Han blev min födelsdagspresent, kunde inte ha fått en bättre!!!

 

Så nu har jag haft Nino i 3 underbara månader, jag älskar honom mer och mer för varje dag. Vi tävlar just nu regional 1m klasser, med placering. Nino är bäst helt enkelt!

Vi ska ta och debutera 110 när det känns okej med allt så det blir nog snart. Som tur var är Nino allt annat än seg, han är pigg och glad och älskar att jobba, han är lite som Nicke Nyfiken hihi

 

Tack så mycket för att jag fick blogga här, så nu vet ni lite om mig.

 

Puss

Julia

 

 
TACK JULIA FÖR ATT DU VILLE BLOGGA HÄR :D  //Jennifer

2011-06-26
22:00:00

LÄÄÄSKIGT
Nu kan jag tro att vi är lagon rädda, och vi ska sova i ett tält vi ligger säkert och trycker och är livrädda! Första natten är vi bara 3 personer! och FYY va rädda vi är de kan jag loova. OM vi inte ligger i kaféterian nu och trycker istället. Haha Jag vet inte, Men men Hoppas att de inte är för läskigt!!

Idag har de nog gått bra För hoppningsvis :))


Haha Jennifer

2011-06-26
16:23:51

vila
Catania får sig en liten vila idag i det fina vädret. Aldrig fel att chilla i hagen hela dagen, right? (;2011-06-26
16:21:03

outfit


vet inte riktigt om det går med de röda detaljerna på ribyxorna...


2011-06-26
16:00:00

Outfit
En blå Outfit önskades oxå :) Så fick bli denna!!

JENNIIFER

2011-06-26
15:42:21

Amanda här

Fick i uppdrag av Allis att blogga här medans hon är på hoppläger hos Anna Emanuelsson.
Tror att dem flesta vet vem jag är? Ska försöka presentera mig någorlunda iallafall.

Jag heter Amanda Liljevall och bloggar på http://amandaliljevall.blogg.se. Jag tränar/tävlar en c-ponny som heter Catania. Hon är född 1997 (som mig) och är tävlad upp till LB i hoppning. Jag har ridit henne sen januari 2010. Som ni säkert vet så var det Allis som red henne innan mig. Catania står Tellos "grannstall". Det tar bara några minuter att skritta från oss till Allis.

Jag tränade för Sandra Björneland förut men pga. lite olika skäl så gör jag inte det längre. Letar efter ny tränare nu.

Om ni undrar något så är det bara att fråga så ska jag försöka svara så snabbt jag kan :)


2011-06-26
11:49:14

ful och blöt

hahaha, min fulis!
som ni ser så går det inte att tvätta honom i ansiktet..
haha, har lite till att lägga in innan det är fixat och klart


Mamma fixade till manen. Har bara sett den som blöt.. får se idag hur den ser ut nu när den torkat2011-06-26
11:00:00

DiSS

Vad hände där??....
De va faktiskt den fulaste hjälmen jag har sett typ.. Och från GPA som vanligt vis gör de snyggaste hjälmar som finns..

NU FÅR NI TÄNKA OM...Eller vad tycker ni??


Jennifer

2011-06-26
00:39:55

Massa
Massa tidsinställda inlägg kommer, ÄVEN GÄSTBLOGGARE har jag fixat till.
Så håll utkik Detta får ni inte
missa :D


Jennifer

2011-06-25
22:13:41

Hajen 25/6
Hon kom upp till Nääs last ur henne allt gick bra och vi ställde in henne i boxen och de första hon gör är att kissa och sedan slicka på väggarna.. haha. Så de gick bra och hon gjorde sig hemma stadd, Jag hade ju självklart råkat låsa Skåpet och koden hade ändrat sig... Så vi fick försöka få upp de, och till slut fick vi klippa upp de, och nu har vi ett putterlitet lås... Smidig jag är!
Sedan Red jag och jag skulle rida Dressyr och flytta henne lite och de gick ganska bra, så gjorde de väldigt lite, men hon fick lite ryck men då fick hon pet med spöt på bogen och framåt. och sedan gick de bra, jag red dressyr Programet och de gick ju son de gick, Hon har svårt att hålla GALOPP samlat så hon kors galopperar och travr med baken och sånt, så ahh de gick ju som de gick.. Men resten gick bra utom den längde traven då gick hon in i galopp men de är bara att träna för dressyr vill jag kuna rida på henne/ Kanske tävla dressyr med ngn gång :)Imorgon åker jag ypp tidigt och släpper ut henne! Och då åker mamma och köper Mat, chips, dricka typ. 
Och då mockar jag. Och putsar alla saker! När hon kommer in får hon en snabb dusch och sedan ider jag ut henne med Lisa och Elsa :) Och sedan ska jag hoppa Pållen lite inför Onsdag då jag ska hoppa utbildningshoppning på 70 med HNM! :)


Jennifer, Jag ska göra Massa tidsinställda Så att de inte blir trist på bloggen för att jag åker, (fast amanda ska ju blogga åt allis, Så hon får va igång ;D Haha )

2011-06-25
20:30:50

NEW
Pioneerstövlar


Hunterstövlar
Kan lätt säga attt detta var dom två bästa köpen på länge!

2011-06-25
19:04:35

resultat länktävling
Försten som svarade rätt var Natalie Nygren, som svarade" Tellos mamma ".
Och visst var det det! Det visste ni inte va, att Tellos mamma var skimmel;)

Eftersom att hon svarde rätt först så får hon nu en länk!
Länkar till eran nya blogg istället:)

http://hastochponnyryttarna.blogg.se

Kika in, riktigt söt blogg!
2011-06-25
18:58:36

Next stop
Åker ju till Anna på träningsläger på söndag och stannar där tills på fredag. Men bara för att det inte ska bli så himla tomt efter mig(hihi) så kommer Amanda blogga åt mig under den tiden.
Förövrigt så har det inte hänt så mycket idag. Vi har hämtat trasport, packat Tellos stuff. Badade även min prins idag, se att han skull vara ren och fin tills imon.

Men det varade ite så länge.. När jag skulle lämna honom i hagen så tänkte jag lite smart och tänkte att jag skulle lämna honom lite lägre ner i hagen där det är gräs istället för jord. 
Men självklart så ska han lägga sig ner i det leriga iallafall. Han bara stannade när vi gick och la sig ner...
Tur för honom att han är sö

Mamma fick även jämna till den riktigt fula manen. Jag klippte ju den gräsligt fult i våras... Men nu har den vuxit ut (någolunda) så mamma ryckte den bra igen, dock lite kort. Men det är bättre än att den är ojämn!

2011-06-25
15:17:01

HEMMA
Nu är jag hemma från Varberg vilket är ganska skönt, jag är super trött så jag behöver vila lite innan hajen bajen kommer. Vilket fall var de en ganska lyckad kväll igår. Först va vi vid ett missomarfirande och spelade lite på olika saker och sånt. Först sköt jag innebandy och då skulle man sätta ihål och då satte jag 50 poäng och vann en godis påse, sedan skulle jag kasta boll, och då vann jag en godis påse, sedan ville jag skuta innebandy igen, och sätter 50 och vinner en godispåse! + att jag snodde en av pappa, sedan hittade jag en krona på marken och pappa bah "här ta domma 2 kronerna och gå bort och lägg dom 3 kronerna på bricka nummer 13" ja säger jag, de är ju mitt tur nummer, jag springer bort dig lägger och vinner första pris, en aladin ask :D sedan så tar jag 3 kroner av mina egna och ska spela där igen och säger till mamma jag ska ta 13 igen för då vinner jag, jag går bort och spelar på 13 och vinner en chokladkaka. Hahaha Så De blir massa bra godis till lägret ju :DDD

Åket till Häst snack!! CA kl halv 5 åker vi till stallet med alla saker till hästen och så fixa hö påsar mat och spån ocå så sedan kommer hon vid 5. Och då ska hon gör sig lite hemma stadd med en hö tuss, sedan tar jag ut och borstar och sedan rider henne. Hoppas att de går bra för Min kopis Jessica som har varit bortrest kommer upp. (saakner henne)(Henne jag köpte ridlektionerna av ;D)
<3

Jenniifer

2011-06-25
10:00:00

Jaa?
Nu har jag kanske precis gårr upp eller så är jag på väg hem, och säkert VÄLDIGT förväntans full, Bilr så hul att ha Hajen på nääs några dagar innan så jag får rida lite riktig Dressyr för de är hon grym på !! :)Hihihi
Hon kommer på kvällen men jag ska upp lite tidigare och fixa boxen och mat och lite sånt, alla mina srejer och så där :)
Ska även rida när hon har kommit, och då ska jag träna på öppnor, slutor och skänkelvikningar. För de är de hon hatar! och börjar dampa på. så om de går bra och jag bara gjort lite så slutar jag så hon förstår att hon är duktig! för hon kan om hon vill! ;D


Jennifer
2011-06-24
23:30:00

HOT or NOT ...7...

sofialovee.blogg.se
Sits: Medium. lite svår viklel att se på men fram liite med skänkeln, och läng lädrena lite när de är dressyr
Matchning: Hot. Blått och vitt
Samspel: Hot. hästen är i fin form och ni serut att trivas med varrandra!!
Hästens form och undertramp: Hot. Fin form men jobba ihon baken lite till
Utrustning/klädsel: Hot. Vet att detta är en ridskole ponny men OM detta är på framfiding hade jag nog tagit blåa lindor
Helhet: HOT
Övrig kommentar: Fint ekipage som trivs med varandra :)) Jobba lite med att skjuta fram skänkeln LITE så blir de HOt där oxå :))


Jennifer

2011-06-24
18:00:00

Veckans fråga ALÀ Jennifer
Vad tycker NI om Tretorn Advace? De är mång som har dom så drf frågar jag!! Jag hade dom innan och jag tror ni vet jag vad jag tyckte? :)Men vad tycker ni?


Jennifer

2011-06-24
15:00:00

Hur söt kan man få lov att vara??

Min lilla Prinsessa <3


Jennifer

2011-06-24
12:00:00

Outfit

En outfit "önskad av mig" haha :))

Denna vill jag ha till Hajen :) Inte för mycket rosa men ändå Rosa :)


Jennifer

2011-06-24
09:12:42

Midsommar :D
Idag är de då midsommar och jag ska dra ner till varerg till mina kusiner och ha de skoj, sover över där tills imorgon och när jag kommer hem så är de direkt till nääs för då kommer Hajen dit inför träningslägret! :D

Men Alla blogg-läsare för ha en go midsommar!! För de ska jag ha :D


Lite tidsinställda kommer :))


Jennifer

2011-06-24
09:00:00

är i stallet
Just nu är jag och mamma i stallet. Jag ska rida oså, sen så ska vi ta hem de schabrak, täcken osv. som ska tvättas. Tello får väl sig en lite skritttur i skoge eller liknande, ska iaf inte rida mer i PD nu inför lägret!

När vi kommer hem så drar vi till stan, jag ska köpa ett par H*N*E*S*Ö*L*R. Hoppas nu verkligen att den enda affären i alingsås är öppet och har i min färg och storlek! hoppashoppas


Lite senare i eftermiddag så åker vi till familjen Ryhnell och firar midsaommar. Mamma och pappa ville inte hitta på något "stort" denna gången. Har vart så mycket, partyföräldrar förstår ni;)2011-06-23
21:31:51

HOT or NOT ...6...
http://klarasofiab.blogg.se


Sits: Medium. Upp med blicken ban med skänkeln, du hamnar lite i stolsits
Matchning: Hot. Blått och annan fär på schabraket! NICE
Samspel: Medium-hot
Hästens form och undertramp: Medium, Under lodlinjen med huvet. och jobba ihop baken lite.
Utrustning/klädsel: Hot.
Helhet: Medium-Hot
Övrig kommentar: Klara my friend, Satsa på dressyren kanske? riktigt fina tillsammas. Jobba bara på de små saker ;D


Skulle även hälsa från Klara att hon tycker att hon är bäst... (fast de är hon inte.haha NONONO..)


Jennifer

2011-06-23
21:10:40

Outfit- stilren med röda tretorn
Julia Villa tt jag skulle göra en stiren outfit med röda tretorn. Och detta tycker jag är stilrent :)
Julia för åxa en länk- http://juliaolsson.devote.se/ :))


Jennifer

2011-06-23
21:03:19

Träning.
BOM BOM BOOOOM.... Haha

Träningen på Highen gick hur bra som helst, först gången jag hoppar henne och även arbetar dressyr i PD för tränare! Hon tjurade en del i början med sa till henne REÄLT och då slutade hon!! Vilket var riktigt possetivt hon var suuper fin i dressyren!!, hon var pigg och drog mot hindrena men testade lite för att INTE behöva hoppa, men sa till henne där oxå och hon hoppade riktigt bra!! Så som jag vill ha de!!

VILL INTE HA KOMMENTARER OM ATT JAG ÄR STOR!! (jag vet att jag är de, men hon behöver mina ben!!!)

Damp ryck ;) Så stegrar och och sånt...


Inget fullständigt namn ELLER ngt får ni.. Hemligt hemligt.. Haha

Jennifer

2011-06-23
19:48:20

vad tycker ni?
Ska jag ta mig systemkameran eller digitalkameran(så jag kan filma också) till lägret nästa vecka?
Eller ska jag ta med båda? 
För nån av dom ska självklart med, för jag vill ju foto oså:)

så, vad tycker ni?

2011-06-23
19:43:40

im on the right track baby


Im beautiful in my way
Cause god makes no mistakes
Im on the rigt track baby
I was born this way


2011-06-23
17:13:27

Tello 22/6
Red i med bommar på marken i paddock tillsammas med Amanda. Red som i förrgår, lägde och kortade mellan bommara, volter, trav hopp över 40-50cm räcke osv.. Asså det är helt galet vilken galopp Tello har nu, går inte och beskriva!
Hoppas han håller den även på tävling!
Den är hur reglerbar som helst. Kan korta hur mycket som helst, utan att han bryter av eller liknande.

Mellan bommarna vet jag inte avståndet, men
när jag gasande på riktigt ordentligt så fick jag in endast tre stycken och när jag kortade som mest fick jag in nio ! Inte dåligt va?;)

Sen när jag kom hem till stallet igen så red jag lite galopp på ängen, och herregud vilken galopp! ännu bättre än vad den va i paddocken.
A M A Z I N G


Efteråt så var han helt genomblöt av all svett så jag spolade av hela honom och gick sedan en liten sväng och betade honom, medans han skulle torka lite :)


Allis2011-06-23
15:58:37

svar
Felicia om länktävling:

När jag tittar närmare ser jag att det är vårtat träns, då är det väl jag eller min syster som tagit bilden då.. Vart hittade du den? :)


Jag sökte på hennes namn på goggle, så kom det upp massa bilder på henne. Och då kopierade jag en av dom, från google asså :)


// Allis ( funkar inte att lägga upp mitt namn )
2011-06-23
15:01:31

blogg.se -.-
Nu är de inte riktigt som de ska IGEN. De går Inte ladda upp bilder, så drf kommer det inga tidsinställda under tiden jag är borta idag.. För de är Outfit´s och Hot or Not och de måste ju vara bilder till de..

Om några timmar bär de av till träning för Sandra någonstans mitt ut i ingermasland.. haha
Ikväll blir de kanske bilder på hemligheten, (INGEN FAKTA) men vill ni ha bilder vill jag ha 7 kommentarer! Och gärna mer, för ni vill väll vete hur den ser ut, och vad de är? ;D


//Jennifer

2011-06-23
13:46:14

next week
Nästa vecka så ska jag ju åka på träningsläger och för att det inte ska bli så "tomt" utan mig så har jag fixat en som ska blogga åt mig under dessa fem dagar ( måndag-fredag )

Denna tjejen ska blogga åt mig:


Kan ni gissa vem det är?2011-06-22
23:09:29

Lektion- Brownie
Hade ju gymkharna(stav) som sagt och de gick väll helt okey! Hon var lite seg men ändå piggare än vanligt. Mitt lag förlora dock med 2 poäng typ 2-4 eller ngt? men jag är sjukt stolt över att jag tog i kapp as mycket på en gren. Lisa snorberg hade elsas Häst och den är ju super pigg och jätte snabb, så var jag sist och vi låg under med typ en sträcka, så sa jag de är ju inte äns någon ide att köra för lisa vinner ändå, men jag körde fullgalopp upp, tar koppen och flyttar, och då ser jag att Lisa Fipplar så jag travar fort och tar nästa kopp och snabbish travar till nästa stolpe och lägger på den i farten och den stannar kvar, och vi vann den grenen ;D haha Bäst
Jag är ju sån tävlingsmänniska så de är sjukt, Och de är Lisa oxå så vi syka varran hela tiden och höll på mot varran. Kul. Om vi kommer tävla eller ngt när vi sover över på nääs så kommer vi ärligt talat DÖDA varran... hehe xDJenniifer

2011-06-22
18:00:00

HOT or NOT ...5...
www.mandhaa.blogg.se
Sits: Medium. upp med blicken och Lätta på handen
Matchning: Hot, svart och vitt
Samspel: Hot, passar bra tillsammans
Hästens form och undertramp: Medium, Försök att jobba ihop baken lite så att den blir innom ramen såattsäga
Utrustning/klädsel: Hot.
Helhet: HOT
Övrig kommentar: Super fina, men lätta lite på handen och försök jobba in bakbenen lite till så kommer ni gå LÅNGT i dressyren :D

2011-06-22
17:42:46

Dagens HISS
Dagens hiss rån mig går utan tvekan till john whitaker ridbyxorna! Dom är både snygga, sköna, stilrena, finns i dom snyggaste färgerna(utom brun, hehe)

Själv har jag fyra par! Blåa, svarta, röda och vita.

Vad tycker du om dessa byxor? Hiss/diss?


2011-06-22
14:51:10

Svar
Emelie om Packat:
fråga till jennifer:
har du ingen egen häst? eller har jag missat det?
är ny på bloggen så har inte riktigt koll...

De kanse är många som inte vet, vi har ju ganska mycket nya läsare??
Nej de har jag inte, Jag rider en sto häst åt några han heter Pållen och är 20 år, jag får typ öra vad jag vill med hnm, jag rider han ca 2 dar i veckan :)
Sedan har jag ridit lektion på Nääs RF åt min kompis så ramlade av för några/någon månader sedan och de hände ngt i ryggen så hon fick inte rida. Och nu domma senaste 4 lektionerna, var de sakner hon inte kunde vara med på eller att hon skulle åka bort, så jag köpte dom av henne för att jag ville rida mera :))
Och sedan har jag lite hemliga saker på Gång så ;))Jenniifer

2011-06-22
14:30:00

Outfit- Gul

Estrid "utmanade" mig med denna oxå (Gul)
Estrid får en länk till http://ejls.blogg.se/
Den va lite svår, men inte jätte ;P

Skulle faktiskt Lätt kunna rida med detta och de de på min häst för att skicka ut ;D

Jennifer

2011-06-22
12:37:01

Packat
NU har jag varit duktig och börjat packa till Lägret, Dock är de bara måndag tisdag, men jag ska vara där söndag, måndag, tisdag, och onsdag (de är på nääs) men ni vet själva hur mycket saker de är som ska med både till häst och ryttare! Har änn bara packat till häst (och tvättat lite av de jag ska ha med, men de var lixom att leta igenom hela garaget efter Kwanzas gamla saker!
Jag kommer åka på söndag vid lunch och kommer hem tisdag kväll. Men jag kommer göra en de tidsinställda inlägg

De är alltså ett tränings läger på Nääs jag ska på för Sandra Björnerland och Linda Tång! Jag Lisa N, elsa S, och Emma E ska tälta uppe på nääs under 2 nätter fast vi kommer va så rädda.haha! Men vilken häst jag har de får ni inte veta ÄNN ;)

Nu ska jag nog lägga fram de jag ska ha med mig, sedan ducha och sedan dra till stallet! Måst hinna se forsta gruppen idag, för dom ska typ göra någon uppvisning, så ska dom ha vita ridbyxor och kavaj och sånt! Så gulligt, så jag får inte missa de.
Sedan ska ju vi ha gymkharna(stav) och jag ska ha seg proppen Brownie, få hoppas på att hon blir pigg och springer fort :)

Ha de bra, (Tidsinställda kommer, så håll utkik :))


Jennifer2011-06-22
10:52:53

Tello 21/6
Småhoppade lite borta i "grannstallets" paddock. Gud sicken ponny jag har!
Galoppen var helt underbar. Kunde reglera den hur mycket som helst utan att han stretade imot, han verkade verkligen trivas med det. Det var en riktigt härlig känsla kan jag säga då han alltid annars typ brukar bryta av eller liknande..
Men igår så lyssnade han exat precis hela tiden på mig!

Red på detta sättet:svarta sträck= bommar på marken
rött sträck = räcke (70-80 cm)


Red först en del mellan bommarna på marken. Kortade och längde galoppen väldigt mycket, så att han skulle bli uppmärksam på mig. Gjorde detta i båda varven några gånger.
Sen efter det så kom jag på räcket några gånger, vilket gick galant.
Mitt "avståndsseende" har blivit mycket bättre!

Sen så la jag även till bommarna på marken igen. Galopperade över dom, kom på räcket osv.. La även till litevolter här och var.
Och gud vad han lyssnade på mig, asså galoppen var helt underbar!

Sen i detta så var det självklart, trav, skritt osv..:)
2011-06-22
09:00:00

länktävling
Vem är denna sötnosen?

Försten som svarar rätt får en länk!


2011-06-21
23:02:49

Bada
Idag red vi en gansa lång tur! Mycket galopp och hon toka sig :P
Vi gick till en strand och badade med hästarna, galopperade och travade i vattnet, dock bråkade hon innan och höll på men fick i henne till slut! Super skojigt var de, och ngn dag när de är finare väder ska vi bada mera :)


Imorgon är de lektion på Brownie och gymkharna :)

Och på torsadg är de träning för sandra :DDJennnifer

2011-06-21
17:28:47

Varberghoppet 2011
Vilka av er ska till Varbergshoppet i sommar?
Om ni ska dit, vilken cup ska ni hoppa :)
2011-06-21
17:27:45

Mot Tello
Om en stund drar jag till Tello. Vet inte om jag ska rida eller longera, men får se. Stannar över natt hos mormor för imorgon klockan halv två kommer hovslagarn och då ska tello vara inee oså, men för att jag ska slippa åka buss/tåg ut imon så sover jag över!

Förövrigt så ska jag inte göra så mycker i veckan eller jag ska köra upp för moppekörkort på torsdag, sen så ska jag åka på träningsläger på söndag.

Vilka är det som ska på anna emanuelssons läger nästa vecka?finast i världen!
2011-06-21
16:30:00

HOT or NOT ...4...

Sits:
Hot, Försök bara att vara lite närmare sadeln, Ser ut lsom du kommer ganska högt upp annars
Matchning: Medium, Ta en blå eller röd tröja så blir de HOT
Samspel: Hot, Ni ser ut att ha kul och fint över hindret och så, Ni kommer komma långt :)
Hästens form och undertramp: Hoppbild
Utrustning/klädsel: Medium-hot
Helhet: Medium-Hot
Övrig kommentar: Fint ekipage som kommer koma långt! Fixa en röd eller blå tröja så blir de HOT ;)


Jennifer

2011-06-21
15:47:17

Frosties
Frosties var en D-ponny som stod på Nääs ridskola när jag började rida där, Jag var så sjukt rädd för hnm i örjan och fick jag honom stor vägrade jag att rida!! Jag var värkligen livrädd för honom jag gick aldrig nära i stallet då han var sur och grinig i stallet han sparkade, bet, och knädde upp en i väggen!
Men efter tag ville jag komma över rädslan för hnm när jag fick hnm på lektion. Så mamma fick göra iordning, och jag red! och de är jag glad att jag gjorde. Han var sjukt pigg och stark, men ändå ganska snäll när man red, fast dom i gruppen fick inte komma för nära för då sparkades han!!
Jag red hnm nästan hela tiden ett tag och alla sa att jag red honom jätte bra. Och jag var liten då jag jag blev ju så glad så jag nästan sprack.Jag red hnm ännu mer, och jag tycket de va jätte roligt!
Men red hnm inte så mycket sedan efter som jag red ridskoleponnyn Nikita som jag tävlade dressyr på så mycket och så

Jag och fristies

Men så En sommar för 2 år sedan tror jag de var? Så fick han spatt, och kunde drf inte gå på ridskola mer. Han skulle tas bort men Fam Norberg, Min trogna vänn Lisa som jag var hos igår, köpte hnm så han fick leva vidare och han har de så bra nu. Men får inte hoppa högre än 50 (Tror jag de va)
De va så kul att träffa hnm igår, Så snäll han har blivit!! super kuligt verkligen!! <3
Jennifer

2011-06-21
15:30:04

Åhh smart
Natalie om Please?:
kan ni inte ha typ 2 tävliingar i veckan här på bloggen. 

Typ " gissa tellos mammas namn och vinn en länkning eller ngt " med 3 alternativ 

Och att ni ska ha veckans ponny/ häst ! 

Skriv om bra ridövningar som ni brukkar göra, outfits.. Skulle också vara kul om ni skrev om er själva och la ut bilder från när ni var små till där ni är nu ! :D


Allis fick denna kommentaren!, och de som stod i slutet haffade jag på!.  Vill ni ha bilder från när jag började rida (haha fina bilder där), Och sedan upp till dit jag är nu?. Vill ni de för iså fall fixar jag de!!!Jennifer :)

2011-06-21
15:15:02

Please?
Snälla säg vad ni skullle vilja läsa om! Har fått total bloggtorka..

please, tell me?!
2011-06-21
15:00:00

Outfit

Estrid ville att jag skulle göra Skrik rosa och Grått.. Men ha de gick ju som de gick..
http://ejls.blogg.se/ Du får en länk för att du önskade färg ;)

(kommer flera färger någon dag)


Jenniifer

2011-06-21
13:04:37

Rubrik?
Snart drar jag iväg och rider! Hoppas på en långtur, med lite plask i vattnet.
Åker vid 5- halv 6 någon gång och hoppas på att de ska bli lite finare väder, Varmt helst lite sol och kanske lite vindar, Så blir de perfect!!


Tidsinställda inlägg kommer!. Lite önskade outfits och så :)
Jennifer

2011-06-21
00:01:00

Flätade pannband :)
Kommer ni ihåg att jag flätar pannband? Som jag även säljer!sittar bara fast under grimman för att visa på.

kan även flata in namn

Bara flätat inga rosetter


Vill man beställa?
Har man pannband som man kan fläta på, tar jag 150kr
Har man inte de tar jag 250kr

Om man har pannband, och inte vill ha rosetter, 100 kr
Mina pannband, utan rosetter , 200

Köparen står för frakt! :)Jenniifer

2011-06-20
22:54:13

Outfit

Lite udda, men de är coolt!!

Ge förslg på fägrer till outfits,!! Och de kan vara exakt vilken färg som helst! (Utmana mig! ;P)Jenniifer

2011-06-20
22:20:50

LISA
Idag var jag hos Lisa Norberg, Vi gjorde lite allt möjligt! Och då menar jag ALLT MÖJLIGT. 
Agillety, Promendera, Sådde gräs, Gössla, Lekte med plast hanskar, kolla på grejer,  åt, åkte fyrhjuling, red, Och väldigt mycket mera!!
Allt va aaas kul. 
När vi dom red så fotade jag massor, Men fick även rida, och jag hade ju inga ridgrejer med mig så ja.. Haha (bild kommer på hur de såg ut)
Men fick trava och skritta av Mira Sjärnljus. Lisas ponny! Och sedan hoppade jag Vreona Elsas ponny :)

Nybörjare här då (asså är oserriös på bilden)
Snyggish outfit, fast jag har faktiskt Tretorn


Elsa stenbergs Ponny, SUPER FIN, hoppade grymt! Kär i den!!!


Men sedan så blev de lite tokigt hon stannade och då tappade jag stigbygeln och då hoppar hon ändå när hon var ända brevid, och de var 80-90 så jag tappade HELT balansen och åkte av rakt ner i leran...
hahaSuper kul dag!! Längtar jätte mycket till Träningslägret om mindre än en vecka då ska jag vara med dessa personer + emma eliasson http://eeocht.blogg.se/! Kommer blii så sjukt roligt :D


Rörigt ilägg men ahh ;D


Jenniifer

2011-06-20
20:33:53

veckans fråga
Vem tränar du för?

själv tränar jag för Anna Emanuelsson och är super nöjd med henne!

2011-06-20
20:07:23

HOT or NOT ...3...

Sits:
Not, Fram med skänkeln, tåna uppåt, kolla framåt, Vinkla upp händerna så att du inte lägger knogarna mot tygen igen.
Matchning: Not. Matcha bättre helt enkelt
Samspel: Medium. Ni ser ut att trivas tillsammans men behöver nog jobbaihop er lite till
Hästens form och undertramp: Medium, På god väg :)
Utrustning/klädsel: Medium
Helhet: Not-Medium
Övrig kommentar: Söt Ponny, Men tänk på de jag skerv så blir de toppen :))Jenniifer

2011-06-20
19:42:43

come on!
Några dagar tillbaka så va det galet mycket kommentarer. Men nu?

Ni la väl märke till våran grymma update vi hade? Vi bloggade endast så mycket för att vi fick en massa roliga kommentarer, tips, frågor osv.. helt enkelt respons!

Så jag tycker att ni ska ta er lilla tid och kommenterea ett inlägg eller två, för man blir galet mycket mer bloggsugen när man vet att gulliga(oftast) kommentarer väntar på en!

;)

2011-06-20
17:24:58

Ja, vart vill jag komma?

Inom ridningen finns det väldigt många mål som man kan/vill uppnå. Man kan vilja nå SM i dressyr, hoppning, fälttävlan, voltige osv.. Finns väldigt mycket som sagt.
Men vad jag och Tello riktar oss mot är framförallt hoppningen.

Mitt allra största mål just nu är att få flera säkra nollor i LB för att sedan gå upp till LA igen! För er som inte vet så har jag trappat ner ett steg från LB/LA till LC/LB. Endast för att jag inte känner mig säker på varken höjden eller Tello än. Kan inte hjälpa honom med det stödet han behöver på den höjden än, därav steget ner.
Mina framtidadrömmars mål och självklart Ponny SM. Tänk att få rida på en sån bana, alla hinder, publik osv.. Det hade vart riktigt häftigt.

Men, vet vet? Kanske inte jag och Tello är dom rätta för det. Kanske vi stannar på LB och LA höjd tills jag säljer honom. Visst, kanske lite trist att tänka så.. Men det är faktiskt inte alla som når sin största dröm!
Men Tello är en ponny som vill väldigt mycket! Oftast när han stannar så vill han hoppa hindret stillastående eller om han nu stannar och jag kickar till eller driver på iallafall så hoppar han.

Jag tror inte att Tello är en ponny som vill stanna egentligen. Men på grund av hans feghet så kommer dom små retstoppen in i mellanåt.

Jag kan berätta om den tävlingen där vi vägrade ut ossi båda klaserna. Det var i Billdal och han hade aldrig stannat på tävling innan det. Men redan iförsta klassen så var han helkonstig, lyssnade inte alls och vi fick två stopp på samma hinder..

Sen i andra klassen så är han mycket finare, inte helt övertygande men fin. Hoppade bra fram till 5:an. Det hindret stog mittimot en spegel på ridhusväggen en bit bort. Mennär vi red imot hindret så tror jag att Tello måste ha sett sg själv springa mot sig sig själv eller något liknade för det tog tvär stopp och han vände direkt.

Och det såg ut såhär:A, ni ser själva i spegeln?
Men att jag satt kvar och kom upp igen, vet jag inte hur det gick till;)


2011-06-20
12:01:51

Mot stallet
Nu om e stund så drar jag till stallet. Men innan så åker jag och mamma upp till sussies och köper ett nytt bett till Tello för hans är lite vasst!

Men mer update när jag kommer hem igen:)
2011-06-19
22:32:48

porträttbilder - Clo PortelloMY PRINCE!


2011-06-19
21:15:12

Kwanza historian
Saknar dig sjukt mycket! Allt vi gick igenom...

försöka ta berättelsen i bilder och text!

Så söt och scharmig samma dag eller dagen efter som hon kom <3


När jag provred henne! Och jag fastna för henne så Sjukt mycket, jag älskade henne redan när hon kom!!!! <3


De började med att hon var skadad HELA tiden var de inte de ena var de de andra, Först en stor svulnad på ena bakbenet, hon stod i kanske 2 veckor sedan en seg igång sättning, När vi hade satt igång dig och hon skulle ut i en en vanlig hage, så fick hon 2 jack i ena benet och 1 i andra benet, 2 av såren var så ljupa så att dom gick in till ben, Och då såg hon ut såhär på benen i EVIGHETER. Seg igång sättning där oxå, Detta tog HELA sommaren. Vi var på Ale djurklinik stup i kvarten!!


Promenader. Promenader. Promenader!!


Hon fick nya hag kompisar och allt fungerade toppen!!


Vi kom igång ordentligt och allt fungerade super, Vi tränade och tränade, lärde känna varrandra!


Jag fick för mig att jag ville prova kvala till gp. Första tävlingen LB lixom. Haha Vägrade ju ut mig på 4 hindret i båda klasserna, Men ändå att jag kom så långt!
Men vi beslutade oss för att träna mera och tävla till våren istället så vi fick träna ca 3-4-5 månader till innan vi skulle ut och tävla


Jag tränade och tränade ännu mer för att vi skulle bli ETT. Hoppade mycket CR men både goda och dåliga resultat, En Cr var hon helt konstig, hon stannade MELLAN hinder och stegrade och stannade på hinder och höll på. Hon var sig inte lik, jag grät och grät!! Jag ville inte ha henne mer jag ville ha hen häst som gjorde de jag ville, Hon bara streta emot ett tag! INGET gick som jag ville. Jag åkte av när hon stannade på hinder hemma när jag hoppade!!
Men jag kämpade vidare även om jag inte ville!!


Vi busade och hade kul ett tag över vintern istället, Busade runt och hade de kul i snön!! Allt var bara bäst


Efter den snööiga vintern, så Åkte vi iväg och hoppade en del cr och de gick jätte bra!! Hon var som en dröm ponny!! <3


Första tävlingen gav resultat efter höstens/vintens hårda träning och de roliga vi haft i snön!
Detta var bara början!,
Gota cupen gick SJUKT bra, 
Grästorp: 5 i förklassen, 12 fel i lag omhoppningen, Laget 6
Alingsås: 4 i förklassen, 6 i lag klassen och laget 4
Nygård: 4 fel i förklassen, 4 i lagklassen, laget 5, Och 4 i hela Gota cupen

Allt rullade på bra tills gråbo
Hon stod emot, och hon stannade flera Meter innan hindrena och var så J*vla seg så de var sjukt!!
(Sandra var där, och såg allt så på träningen veckan efter fick hon bannemej kämpa!!) Jag tränade för Sandra mera nu!
Och allt flöt på bra, Tävlingar och så :)

Lerums Mästerskapet var den sommaren man tävlade i lag och själv, Och de kunde verkligen inte gå bättre,
Dressyren första dagen, Vann jag även om jag red fel! Laget kom 2:a
Andra dagen, förklassen hoppning: Kom 2:a
Lag hoppningen(Och själv), Kom jag 2:a, liite störande att komma 2:a men så liten marginal 10 hundradelar eller ngt
Laget blev inte placerat tror jag!

Jag skulle kommit 1:a i hela LM, men de belv lite kaos och så, Men jag kom 2:a och är så sjukt nöjd med den helgen
Laget kom 3 i hela LM oxå :)

Blev med i dressyr laget som Ägde FETT :D
Drebut dressyren i Mark rider jag LC:2 och vinner den på 68,84% (Fick lite minus för att hon snubbla i ökningen, Annars hade jag fått ännu mer, SÅ lycklig var jag!!!)
Laget kom 2:a hade någon fått 0.11% bättre hade vi vunnit. Hehe små missar ;P

Första dressyr omg, var jag INTE med för jag tror jag tävla hoppning då.
Men då kom laget oxå 2:a
sista Omg kom vi 3, och kom 2 i hela Div3 dressyren :))
http://www.youtube.com/watch?v=w-zhQCIKoI4
Bestämde mig för att testa GP-ponnyn nu när jag var med upptränad, 
Och de gick galant ingen bra runda men nöjd ändå, fick kankse inte super poäng 52 -4,  54 hade den som kom 10 och 9 så :):)
Men super nöjd!! :))


Detta var den näst sist träningen på henne, och den träningen går inte beskriva med ord!!
Jag lärde mig att lita på henne, Den oxern låg på 90 och vi skulle komma i snabb galopp och inte bromsa, men jag fegade ur lite och du kom nära, men vi tog de igen och vi bara sväva över!!<3

Alla små roliga minnen vi hade... som när vi hade varit i billdal, allt hade varit piss, så vi strök oss från andra klassen och åkte hem och hoppade CR, Jag hade knoppar, vita ridbyxor.. Och de gick inget vidare, Haha så pinsamt var de xD

Men ALLT tog slut den 31 januari 2011!!

Kommer ALDRIG glömma den dagen!! ALDRIG

Så jävla mycket jag har gråtit för denna ponnyn, Ibland har de Absolut inte varit en dans på rosor, Men jag är så glad att de har varit hon jag jag!!! <3
TACK Mørkbak's Kwanza, Du lärde mig MYCKET igenom 1,5 år <33
De är med tårar i ögonen jag skriver detta, Men ändå ett leende på läpparna, Att JAG har gjort så mycket med dig, då var så Ja vet inte vad jag ska säga, BLÄÄ ibörjan,  och sen efter 1,5 ponny vard 1000 guldklimpar :'''')

Hoppas ni uppskattade de jag skerev och så för de tog enstund  ;))


Jenniifer

2011-06-19
15:55:17

HOT or NOT ...2...
joannatengros.blogg.se
Sits: Hot, Du sitter fint, lagom nertramp, tummen uppåt, Kollar dit du ska. De ända, ihop lite med händern!
Matchning: Medium, Blått, svart, och rött, Tycker nog att du skulle tagit blå ridbyxor för att matcha bättre
Samspel: Hot, Båda ser bekväma ut i situvationen (stavning)
Hästens form och undertramp: Not, Ser ganska lång ut (Men vet att de är ridskole ponny)
Utrustning/klädsel: Medium Gillar inte pös tröja. Men resten är bra :)
Helhet: Medium
Övrig kommentar: Lite små saker att jobba på, så blir de super :) Men sitter jätte fint!!Jennifer

Ps
Anonym  (janina.larsson@live.se) om Dunjis:
kmr de fler hot or not? :)

ja de gör de, Kommer en om dagen, Ibland 2 :) Så fortsätt skicka in till jennifer.ekberg@hotmail.com

2011-06-19
15:31:42

Dunjis
Hoppade Sill och Nubbe hoppning idag på Dunja, och skulle hoppat 80-90 men efter som att vi var i stora PD,n så var undrelaget SUPER dåligt!! Så jag tog 80-80 istället :)
Jag red ganska korta vägar då efter som att hon inte har jätte bra kondition
Första 80 rundan fick jag ett ner, hon kom konstigt och hoppa jämfota typ.
Andra rundan fick jag INTE till en sväng, så hon kom nära och rev!
Men de var ingen annan som blev nolla heller och efter sm att jag hade ridit korta vägar och ganska fort (Hon galopperar fort för att orka hålla galoppen) Så fick jag snabbast tid i grunden och vann 80 klassen :))
Super kul! men jag är inte så nöjd med min ridning och de var tur för mig att dom andra rev!
(Dock var underlaget kasst, så jag skyller lite på de oxå, Man lixom sjönk 10 cm och de blev som en sugpropp)
Inte okey ;)


Bilder kommer efter som jag hade määster fotografen med mig xD Haha


Jennifer

2011-06-19
13:10:54

mer på gång
förlåt för kass update, men hag inte haft tid. Lovar er att det kommer ikväll för nu ska jag och pappa åka och köpa moppehjälm sen så ska jag till stan och fika med Richard osv..

Men vi hörd sen, puss2011-06-18
20:35:52

HOT or NOT ...1...

Sofia Hansen http://sofiiahansen.devote.se/
Sits: Medium, Ihop med handen lite och ner med hälen och lite bak med Axlarna så blir de HOT
Matchning: Medium, Svart, vitt, och brunt, Försök ta ett svart eller vitt schabrak så blir de snyggare
Samspel: Hot, Ser ut att vara glada tillsammans och du är lagon för din ponny!
Hästens form och undertramp: Hot, ser ut at gå trevligt i form och jobar på bra
Utrustning/klädsel: Medium
Helhet: Medium
Övrig kommentar: Ser fint ut och jobba på dessa små saker så blir de HOT HOT HOT ;)/Jennifer

2011-06-18
20:15:00

Betes-släpp
Idag var de oxå betes-släpp för nääs hästarna/ponniesarna. Jag var inte där men lisa hade taggat mig på 2 bilder på FB som pållen var med på!
Så ni får dom här :)

Tror att de gick bra för Pållen då han är ganska försiktig :)Molly, Söt Kwanza, Och min Maffia BOSS :D
Pålle puss, Alla Älskar gammel man :)

Bilder: http://ponnyochryttare.se/

Jenniiifer

2011-06-18
20:06:29

Trav
Idag var jag på en trav anläggning med bara trav hästar! Var där med en person som ja hade sjukt kul med!!!
Vi fick rida travare, och de va så sjukt kul, Dom travade RÄSER trav typ Haha. Vi red på deras travbana och hästarna trodde de va tävling fast med oss på!
Super duper kul! (Dock är jag inte så mycket för trav, då man knappt värmer hästarna. Men de gjorde vi efter som vi red på dom :P!)

Vi va borta nästan heela dagen, Och när jag kom hem var jag sjukt hungrig, så ny har jag ätit och ska snart lägga fran sakerna jag ska ha imorgon på Dunja, De är Sill och Nubbe hopp och ja ska hoppa 80-90 :)


Jennifer

2011-06-18
19:11:00

Nytt på gång
Ny header på G


2011-06-18
19:09:06

Tello 18/6

Tello har stått i två dagar nu. Dels för att jag inte hunnit och att jag inte orkat..
Men lite vila skadar inte!
Problemet var bara att lämna en ponny att stå i två dagar i en gräshage gör honom inte smalare precis, haha!    En himla tunna till ponny jag har nu..


Men tillbaka till passet.
Red ett kort dressyrpass i dressyrsadeln idag, har inte kunnat göra det på ett tag för den har varit iväg och blivit omstoppad. Gick fin fint! Tello skötte sig osv.. lite pigg då och då, men det har jag förståelse för!

Eftersom att det gick så bra i traven och skritten så struntade jag i galoppen. Bara för att när Tello är pigg och jag ska galoppera så blir han 10 gånger så pigg efter galoppen och då skulle vi bara börjat bråka!
Så jag struntade i det.2011-06-18
12:00:00

HOT or NOT
Tänkte att jag kör igång med HOT or NOT om ni vill de?

Jag dömmer er med denna bedömning -
Sits:
Matchning:
Samspel:
Hästens form och undertramp:
Utrustning/klädsel:
Helhet:
Övrig kommentar:

Dom som vill vara med Kan skicka en blid och blogg-adress på Min mail, (Man får självklart en länk om man är med:P)
Dressyr bild som hoppbild går bra :))

Mail: jennifer.ekberg@hotmail.com


Hoppas ni uppskattar de?
Jenniifer

2011-06-18
10:14:03

Tjoo
Nu drar jag iväg på lite Hemligheter, idag oxå!!
Ska nog vara borta ett bra tag, Så troligt vis INGEN update :P

(ngt tidsinställt kommer tror jag)

Jenniifer

2011-06-18
01:04:44

SuperKuul
Nu är man uppdaterar bra, blir de Mycket kommentarer!! De diggar vi, Fortsätt så :D
// PONYRYTTARNA.BLOGG.SE

2011-06-17
19:00:00

Outfit


Något jag ABSOLUT skulle kuna tänka mig :))
Jenniifer

2011-06-17
15:00:00

Hiss/Diss
Jag vill ge pioneer crocodile en Hiss och Diss, Dom är sjukt snygga och sitter snyggt på folk med snala ben! Och de är en STOR HISS. Men Folk som här smala ben har oxå ganske långa ben, Och dom är ganska korta i skaftet. Se de är en liten Diss!
Vad tycker ni om dessa Stövlar??

-Snygga
-Fula
-Bra
-Lagom
-Förkorta
-Egenåsikt ;)
Precis va ni tycker


(tidsinställda inlägg då jag inte är hemma idag, så bloggen ändå är igång)


Jenniifer

2011-06-17
11:50:36

Hästfri
Som rubriken säger!!
Inga hästar idag, Fast Eva-Lena undrade om jag kunde ta pållen idag, Fast jag Ärligt talat orkade inte, Jag är lite förkyld, Och så har jag och Disa bestämt att vi ska gå på Potatisfestivalen idag så ja ingen Pållen, Anneli kunde Rida hnm så de var ju bra! :)

nu ska jag käka lite frukost och sedan dra mig mot bussen och åka till alingsås :))Gårdagen gick som planerat, Men än får ni inte veta!! Om ni inte kan gissa? Va tror ni att de är? :P
Jenniiifer

2011-06-17
10:22:59

Q&A
Michelle Verona Sjöö om bilder - arraxi:

han är från sjöstjärnan va? :) är det kommando eller bus? ;pJapp, hon kommer från sjöstjärnan. Det är bus/dumheter som hon håller på med.Anonym om Bilder eller ej?:

Hej, varför har inte din ponny någon bild på www.aramennoc.se?


Det vet jag inte.ida (ida.lewenhaupt@hotmail.com) om Bilder Tello:

fina bilder! vad har du för sadel? den ser skön ut ;)


Det är en globus clic, tror jag. Det är riktigt go!

2011-06-16
23:04:33

Morgondagen
Imorgon så ska jag ta mig en lång sovmorgon med en riktigt god frukost! Sen vid 1 så kommer emelie och vi går och badar om vädret tillåter. Sen på kvällen så ska vi dra oss ner till potatisfestivalen och titta och lyssna när Moa Lignell spelar och sjunger. Ni som ite vet vem det är, sök på youtube för hon e grym!

Tello tror jag får vila imorgon igen, han vilade idag. Känner mig lite elak mot honom, men jag orkar verkligen inte åka ut tidigt imorgon. Lite bekvämt av mig, jag vet..  Men någon gång får ma ju vara det också.
Som att jag aldrig är det, hehe


Kom gärna med förslag om vad ni vill se, läsa om. Kanske bilder på något speciellt t.ex runt och i stallet, på mig(?), osv..  säg till så fixar jag det så bra som jag kan.2011-06-16
19:35:01

DISS!
Vill bara ge en stor fet diss till den nya skvallerbloggen-----> http://gangsterponnyn.blogspot.com/

Jag hoppas verkligen att ni som sitter bakom denna blogg fattar vad ni håller på med!
Människor som ni, som sitter och spottar ur elakheter om/till andra människor måste ha en fruktansvärt dålig självkänsla. Varför inte starta en blogg och börja skriva om sitt eget tråkiga liv?

USCH! Blir arg bara jag tänker på denna ofattbart meningslösa blogg. Att mna kan med och såra, kränka osv.. andra människor över nätet på det sättet. Det är helt sjukt om ni frågar mig!

Ta er en titt på deras blogg och kommentera gärna vad ni tycker.
Tycker ni samma som mig, eller är det bara rätt att större bloggare än än själv ska bli nertryckta på det sättet?
2011-06-16
19:22:45

bilder från ponnyderbythaha, fulismen gud! hur sitter jag?

Inte så himla många, men iallafall några!


2011-06-16
19:09:37

Q&A
Julia om aww:

Är du nöjd med ditt Dyon träns ? Tycker du att det är vart pengarna ?
Jag funderar nämligen starkt på att köpa ett men är lite osäker på storlekarna och om det verkligen är vart pengarna :)


Ohja! Köpte ju andreas(ponnyochryttare.se) oanvända i februari för ungefär halva priset. Tycker jag absolut att det är, visst ett träns för så mycket pengar..
Men det är snyggt, hållbart osv..!


Tror att mitt är cob och det passar Tello som är D-ponny alldeles utmärkt! Jag tycker både att det är det och att det inte är det, haha   Men det är helt och hålletupp till dig!
Kan lova dig att du inte blir besviken om du köper det ;)
Anonym om bilder - arraxi:

Det är Arraxi från sjöstjärnan va?? :-D

Japp, Disa hyrde henne därifrån.Julia om Bilder Tello:

du har jättebra tramp i stigbygeln ser det ut som :D
men dock ser underlaget väldigt tungt och djupt ut??

Har ingen som helst aning om jag har det, men tack iallafall!

Den är väldigt tung och djup nu! Men det beror på att den inte är klar. Det ska fyllas på med grus/sand snart. Kanske redan nästa vecka om jag inte har fel.2011-06-16
15:53:50

Allis minitävling, "resultat"
1.http://anneliesara.blogg.se

Föll direkt för denna urgulliga header!
Så himla söt så man bara vill äta upp den, haha.

Allt rosa, naturbilderna och framförallt godisbilden gjorde att jag fastnade för den. En riktigt fin och välgjord header som sticker ut på sitt eget söta sätt, i mina ögon!


2.  http://lmochhb.blogg.se
3.  http://kellyochjenny.blogg.se
Ett stort tack till alla som var med! Självklart fanns det en massa mer headers jag föll för, men dessa tre var dom jag tyckte var riktigt söta och som stack ut på "sitt eget" sätt. Ett bra sätt!

2011-06-16
15:43:18

Secret <3
Snart ska jag iväg och göra lite hemliga saker (Bara jag, Mamma och 2 personer till som vet vad). Detta kommer bli riktigt spännande, och jag får se om ni kommer få reda på ngt när jag kommer hem! Haha


Mohahah //Jenniifer

2011-06-16
12:22:17

Hiss
Jag gillade INTE skvaller bloggar, då jag fick ett dåligt intryck på de, precis när alla startade och jag och Allis var med, De var BARA taskiga saker (Ni kanske kommer ihåg dom?)

MEN JAG VILL HISSA DENNA SKVALLERBLOGGEN SOM LÄGGER SIG PÅ EN LAGOM NIVÅ.
Jag tyckte inte om denna ibörjan heller då jag var med pga djurplågeri (Grevagården rundan GP-ponnyn):S
Så fick ett dåligt intryck och bloggen var bara almänt taskig!!


Men nu, Hon har gått från en skit blogg TILL Vad jag tycker, den bästa av dom skvaller bloggar jag har läst!!! Riktigt grym är Tjejen som lägger ner sin tid på att driva den boggen!!!
Och gör de på en så bra NIVÅ!!! 

Stor HISS till http://ponnysanning.blogspot.com/


Skvallerblogg
JENNIIFER

2011-06-15
23:39:02

Ridlektion
Fick Zenia Men bytte med min kompis så jag fick Brownie i stället, Hon är en ganska almänt bred D-ponny som kan då skit fint i dressyren, Hoppar oxå JÄTTE bra (älskade henne förut och red henne HELA tiden :))

Idag hade vi dressyr och övade på att Göra öppna och sånt, OCH de behövdes kände jag! Men de gick väll ganska bra efter ett tag. Hon har väldigt 4-tacktig galopp men de gick oxå bra!! (Jag som har tränat så mycket med att mina händer ska vara stilla, Fick jag beröm om idag :D) Och när jag satt stilla med händerna blev och oxå mycket stadigare i formen!!
Super! Och de var lite härligt med uppstruckturerad (Eller va man säger) Dressyr :)
Nästa gång är de gymkarna, så hoppas på att hon tänder på sitt pigga Brownie och kör gärnet xD 
Jenniifer

2011-06-15
23:09:16

aww

Tello & Hjalmar(min 5 åriga kusin)

Visst fler än jag som tycker att Tello is the best !


2011-06-15
22:41:22

Fråga till er
Tycker ni att jag är för stor för Tello?
(Jag käner mig inte stor och tycker det inte själv men kul att veta vad andra tycker )
kanske inte jätte bra bild, men duger!
2011-06-15
22:37:35

Bilder Tello


Ta och kommentera riktigt flitingt nu !

2011-06-15
22:11:42

HISS


Vill ge en hiss till dessa Mountain Horse ridskorna. Riktigt goa skor som inte alls är för klumpiga att gå i, ser ju väldigt klumpiga ut! Dessutom tycker jag att dom är ganska så fräna och jag är själv ett fan av "feta" ridskor.

Äger dock inte ett par sådana själv, men på bilde så rider jag i min kompis emelies skor. Vill gärna ha ett par, får fjäska lite med mamma eller pappa ;) hihiVad tycker ni om dessa skor? hiss/diss osv..


2011-06-15
17:00:00

Veckans fråga ALÀ Jennifer
Vad tycker DU om pessoa Bett?Den som har BÄSTA förklaring/tycke om Bettet den texten lägger jag ut och personen får en länk :)


Jenniifer

2011-06-15
14:22:22

Dagens Outfit
SVART, VITT, RÖTT och liite guld


JW Hjälm
Någon tröja? :P
Catago Ridbyxor
Tretorn FalsterboJennifer

2011-06-15
13:51:07

Träningen igår...
.... gick JÄTTE bra, Han var lite pigg och stuttsig men inte så konstigt när han vilat i 2 dagar och inte gått ute pga skon, men han gjorde de jag ville och han hoppade bra utan att riva, Han rev typ 1 gång om äns de!
Hoppade lite tittiga hinder, och han tveka inte ens, kan kom nära på ett bara för att jag titta på de och rodde han skulle göra de, Men NEPP!!
Hoppade en bana på ca 80-50 (Jag vet att de låte lågt, men får Pållen är de stora framsteg i livet!!!)
Ska hoppa
Utbildningshoppning 29 juni på Nääs 70, 70 men om de går bra på den första 70 kanske jag höjer den andra till 80, beror på underlaget oxå, om de är i stora eller lilla pd,n!!!


Om någon timma ska jag bege mig till stallet och rida lektion tror de är byta häst och dressyr? :)
JeNnIiFeR


2011-06-14
19:21:38

Bilder eller ej?

Emelie fotade idag när jag red, har lite fina bilder från det som jag tänkte lägga upp när jag kommer hem! Men om ni vill se dom så vill jag ha minst 10 kommentarer! Säger som Lisa, är det en deal eller?


Smakprov:


min fina !2011-06-13
23:15:42

BUSIGA PÅLLE
Kom upp till stallet och fixade allting, men skulle inte rida då han sko inte är på men sömmarna är kvar i hoven (slit för hovslagaren imon ska jag säga!!)
Gick ut och betade hnm och de tyckte han var super gott, men sedan ville jag testa om den gamle mannen kunde följa mig, så jag gick in i ridhuset kopplade bort grimmskafftet och WROOM så va han iväg XD Han bockade och hade sig, super söt verkligen, hoppade på stället. han stod igår och i lördags tror jag, så han hade nog energi så de räckte till och blev över. Men när jag ropa på hnm så kom han springande men så fort jag snacka så bocka han iväg med öronen framåt HELA tiden <3
Jag unde inget annat än att skratta åt honom 

sedan när jag gick ut från manegen kommer de en massa dagis barn typ, och alls vill klappa och mata med gräs och så, Dom lixom sprang fram till honom och så och han bara njört och tyckte dom va jätte söta typ. Värsta gigantisk barn ponny!!!

Min VÄRLDS snälla Gamla gubbe!!
Den bästa<3
Han kommer säkert vara super spridad imon när jag ska hoppträna, men bara han inte är över jobbig så ska de nog gå bra!!


Jenniifer

2011-06-13
23:06:27

Veckan för mig
Måndag(Idag då): Var uppe hon lilla Pållen, han har tappat en sko och sömmarna är kvar i hoven så han fick stå! (HAN HAR INTE ONT)
Tisdag: Hovslagaren kommer, Så ska träna För Sandra vid 7.
Onsdag: Rida Åka upp tidigt till stallet, vara med LISA NORBERG, och seda rida lektion på Någon, (Byta häst tror jag och hoppas jag)
Torsdag: HEMLIGA PLANER
Fredag: Hästfri? och PotatisFestival i Asås med Disa sedan sova hon henne:D
Lördag: Hästfri?
Söndag: sill och nubbe hopp med Dunja 80 och 90(första90på henne>.< Läskigt)Jenniifer

2011-06-13
20:20:45

Allis här

hej alla söta! Är bara här för en snabb update om gårdagen oså.

Igår red jag i paddocken lite grann. JESUS vilken galopp ponnyn hade! Bara flöt på i kort galopp som ingenting, i form dessutom. Avslutade direkt efter den underbara galoppen och det fick bli med massa skritt.
Efter det så körde pappa mig till Nääs. Därifrån åkte jag med Lisas mamma hem till dom och sov där inatt.

På förmiddagen idag så åkte vi till Nääs, där kom mamma och hämtade mig och körde mig till Emelie. Jag fotade när hon red Kola, det gick super! Tello fick alltså vila idag.
Sover här inatt och imorgon så får jag följa med henne på hennes avslutning. För dom har inte slutat än, hehe

 
Min goossssiii (a)
2011-06-12
16:25:57

svar till Sara
sara om bilder - arraxi:

vet du vart hon har köpt sin piké?
kan du kolla det isf? och för hur mkt?:)
ta det i ett inlägg så är du snäll :)


Hon har köpt de på second saddle i gbg.
Man kan dock inte köpa sånna pikéer längre då det är den gamla kollektionen.2011-06-12
16:19:36

Allis mini"tävling"
Tänkte att jag kunde ha en liten minitävling.

Det går ut på att ni länkar eran blogg till mig och sen så går jag in på den, tittar på era headers och sen om några dagar så gör jag ett inlägg och i det så skriver jag vem jag tyckte hade de finaste/snyggaste headern. Självklart lägger jag ut bild på headern, skriver motivering och länkar dig. 
Utser en tvåa och trea också, fast dom får bara en länk, men ingen motivering!


Så allt du behöver göra är att länka din blogg till mig i detta inlägg och hoppas på att det är du som har den snyggaste headern i mina ögon! 

AVSLUTAD!


en av våran gamla header


2011-06-11
18:14:17

Resultat Alingsås
LB: Shit asså! Har nog aldrig varit med om en så SEG Tello. Fanns inget bjud i det alls, fick typ tviga honom att                 hoppa. Och så brukar det verkligen inte vara.. Fick därför med oss andra och sista i grunden.


LA: I denna klassen var han hur pigg som helst! Jätte fin på framridning/hoppning. Kommer inte på banan, hoppar hinder 1, 2, 3, 4abc( som var en bank med två upphopp och ett ner, om ni fattar ) Sen kommer vi till femman, kommer nära och river. Sen till sjuan som vara rakt fram så tappade JAG konsentrationen och styr lite mycket åt höger så han blev lite förvirrad och stannar. Men det var inte hans fel! Sen kommer jag på det igen och då hoppar han, men kommer för nära och river. Hoppar hinder 7ab, 8, 9, 10, 11, 12, 13 fint! 9,10,11 var terränghinder(stockar)

Sen kommer vi till hinder nummer 14 och det var en trippelbarr. Jag tycker att trippelbarrar är läskiga, och eftersom att jag tveka så tvekade han. Han typ tvärnita, men bestämmde sig för att hoppa ändå vilket resulterade i krasch. Kom självklart efter i språnget, slog i näsan i hans manke..  Efter trippellbarrens krasch så var det bara två hinder kvar, men jag kände att jag inte ville hoppa mera så jag utgick! Det var både för min och Tellos skull, jag ville inte mer p.g.a att jag tyckte det var läskigt och att jag tyckte att Tello skulle behöva hoppa mer efter den kraschen.


Nu har jag och mamma bestämmt att jag inte ska hoppa mer LA. Utan går ner i klasserna och hoppa LC/LB framöver. Jag tycker rentutsagt ätt det är jätte läskigt och alldeles för högt! Och eftersom att jag tycker det så tappar jag självförtroendet och då går det oftast inte bra. Sen så tappar man sugen på att tävla om det nästa aldrig kan gå bra. Så jag behöver få tillbaka mitt självförtroende igen, men det är inte på LA höjd!
2011-06-10
22:42:15

Pållen
Slutade ju tidigt idag efter som vi nu har SOMMARLOOOOOOOOOV :D

Åkte upp till stallet tidigt så hann fixa allt till han kom in, Dressyr stod på schemat, men när jag skulle sadla så fick jag krupp på hans dressyr sadel så jag gick in och tog hoppsaden istället, Fixade resten och gick ut i den vatten fyllda paddocken och insåg snabbt att han INTE ville vara där, studsade och höll på så jag gick in istället! Och shit va fan han blev!!! tränade mycket på galoppen och galopperade LÄNGE och han fixade de super äkade och kortade en del.
I slutet red jag även lite dressyrprogram som gick tipp topp bra :)
Vill dressyr tävla nu!!!


Gammal bild

Jenniifer

2011-06-10
22:30:09

Snören i eller utan på?
När de var Regional tävling på Nääs såg jag att de var en tjej som hade snörena till Falserbo stövlarna slänandes och flängandes!
Jag tycker de då var gräsligt då de var stilhoppning och då ska de vara prydligt och ingen fladrande!

Utan påI stövlen


Vad tycker ni?
I eller utan på? ALLA SvararJenniifer

2011-06-10
21:58:59

startar sommarlovet
Så här startar jag mitt sommarlov:
hörni, har ni fått sommarlov än? Om inte, när slutar ni? :)
2011-06-10
21:52:52

tävlig imorgon
Imon är det tävling i alingsås som gäller! 
Hoppar LB:noch LA:n. La:n är derby, vet inte så exakt vad det är för ågot, men vet att det kan tillkomma terränggrejor, typ som bank oså. Sen så kan man ibland hoppa ut från banan och hoppa något hinder utanför och sedan hoppa tillbaka in på banan igen. 

Det ska bli riktigt kul och jag hoppar att Tello sköter sig riktigt bra, och hoppar kanon!
min toknisse!2011-06-10
21:04:13

svar
Carro om bilder Tello:

Vad har du för sadel? Ser grymt skön ut och jag letar sadel nu så kan passa på att fråga :) NI är jättefina tillsammans btw :)


Det är en globus, vet dock inte vad modellen heter.
Men tror att det är e allround mot hopp.( mer imot hopp )
Den är riktigt go, fast jag tycker att den är lite för mycket "Oflatback", om du fattar? Men grymt mjuk och skön förövrigt.
Tack :)2011-06-10
18:08:00

Titta vad jag hittade i tidningen
thihi fy va piinsamt

lite tråkigt att inte hela laget var med oxå!!


//Jenniifer

2011-06-10
17:38:40

alla svarar
Tycker DU att Tello passar/är fin i sitt nya AS schabrak?(färgen på schabraket är som det mörkaste, alltså som det längst mot huvudet)


Snälla, svara för Tellos skull ;)
2011-06-10
13:29:55

stallet väntar
Alldeles snart så drar jag till stallet och fixar med prinsen. Ska rykta honom finfin, fixa broddhålen och fläta luggen. Den ska var lockig imon!
Tänkte longera honom idag istället för att rida och så ska han få skritta mycket! Får se hur det går med longeringen, var längesedan jag gjorde det. Men det ska nog gå bra;)

Men nu måste jag dra!  
Hörs senare

2011-06-09
23:16:41

svar (igen, haha)
Anonym om bilder Tello:

Varför har du alltid så korta läder när du rider? ^^


För att jag rider i hoppsadeln och jag brukar inte ändra mina läder på varken dressyr eller hoppsadeln! Därav blir det att jag rider i kortare läder t.ex när jag rider på ängen.
Sen så trivs jag i det, så varför inte?
(Sen så är dom inte så korta som dom ser ut på vissa bilder!)


Sanna Olsson om bilder Tello:

fina ni är!
förresten, hur tycker du det fungerar med remont-nosgrimma? :)


Tack!
Kul att du frågar! Jo, men det funkar finfint. Tello går bra på den + att ha inte kan gnaga lika mycket på bettet som har gör typ oavbrutet annars.. :)


2011-06-09
22:58:11

NEW
Eftersom att Tello inte längre behööver sin förbygel så har har ju ingen martingal.. Så jag och pappa åkte upp till sussies idag och köpte en.


En så här blev det


Hubertus Classic 598:-

2011-06-09
21:13:22

Svar
Jag hoppar ca 1 gång i veckan.
Ibland två.

2011-06-09
21:07:30

bilder Tello

HAHAHAHAHAAHAAHHAHA
HAHAH, går det att bli fulare?haha


goossii

min snyggis!2011-06-09
21:05:43

Genom tänkt pris Outfit

 

Börjes Schabrak (Riktigt fint): 109 kr
Hööks läderstövlar (Ett billigare val på Pioneer): 1299 kr
Uvex ridhjälm (Billig men riktigt säker): 1199kr
Hööks pannband med strass stenar (Billigare alternativ för svarowski) : 199 kr
Lindor (Vet inte så mycket om dom): runt 50-100 kr

Total summa: 2906 krOch så gämför vi med min senaste:

Tretorn Falsterbo stövlar: 5000 Kr
Charles Owen air8 hjälm: 2695 Kr
JW schabrak: 500 Kr
Swarovski Pannband: 700 Kr
Guldiga boots: Ca 150 Kr

Totala summan: 9045Man tänker INTe när men gör outfits utan man tar de som är snyggt och matchar, Priset spelar ingen roll!! de är verkligen så!! ;)


Jenniifer

2011-06-09
18:16:05

Ang. tagit ett jobbig beslut
SJÄLVKLART SÅ DREV JAG BARA!  

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Gud va rolig jag är!
Aldrig skulle jag tröttna på min älskade prins! Han ju mitt ALLT.

Men en puss och ett tack till er som brydde er. Gud va dum jag kände mig när ni kom med så fia kommentarer och tips osv..♥ Men jag var bara tvungen att driva lite;)

Visst var det lite kul iaf? min gosssiii♥
2011-06-09
13:08:33

gjort ett jobbigt beslut
Ska jag vara helt ärlig så har jag tröttnat en del på ridningen. Känner inget sug att åka till stallet längre som jag gjorde förr..
Därför så har jag tänkt och tänkt hur jag vill göra och nu har vi kommit fram till att vi kanske ska sälja Tello.
Detta är nog det jobbigaste beslut jag tagit, men Tello vill hoppa, tävla osv.. Och det ska vara med nån som också känner ett sug för det!

Clo Portello, min egna prins från ovan!
I will always love you
2011-06-08
22:04:16

ridsport på tv
Just nu är det ridsport på eurosport!

2011-06-08
21:53:24

Tellos dumma ovanor
1. När man ger honom långa tyglar så biter ha alltid på dom. Detta kanske ni inte ser som ett så stort problem, men       eftersom att vi ska tävla lite dressyr så blir ju det lite dumt!

2. Ska jag vara helt ärlig så har han kliat sig på benet varje ridpass sen jag red honom första gången.. Detta för       han oftast för att komma undan. För inte ka det väl klia på benen varje dag, just när jag ska rida?

3. Han är lite småtittig på nya saker. Detta som är ett problem är att han bjuder på det och sen inser att det visst       var jätte farligt och kastar sig åt sidan och får nästan panik och kan ibland få för sig att hoppa stillstående!             Detta inträffade i måndags och då såg det ut så här:
foto: Annelie


Sen finns det massor med annat, t.ex så är han typ rädd för allt.. Som, älgar, får, kossor, alla ljud, sprayer osv..
Det är lite jobbigt, men han är faktiskt på bättringsvägen!


Har era hästar några dumma/jobbiga ovanor?2011-06-08
20:51:04

kommentarer?
Nu när jag legat i och bloggat med mycket bilder och frågot så hade det varit roligt om ni tog eran lilla tid och kommenterade! Lovar er att det blir dubbelt så roligt att blogga till nästa gång då, mer bloggsugen för man vet att det väntar respons när man loggar in. Det vet ni säkert själva ni som har blogg?  :D
2011-06-08
19:03:24

Dagens ridning
Jag red på ängen med Amanda. Det gick bra, Tello lyssnade oså men jag red ite så mycket lydnad, utan bara för att ha kul!
Moa var med och fotade mig, så har lite fina bilder (igen) som jag vill visa. Men då vill jag ha minst 7 kommentarer

Det är bara för att jag vill se att det finns intresse!


smakprov(somvanligt):
min fina
2011-06-08
18:53:12

frågeinlägg, pannlugg

Vad tycker ni om Tello i vågig pannlugg?
Själv tycker jag att han var riktigt fin i det!
2011-06-08
18:49:41

Tello och Catania
Ena stunden kan det se ut så här:Och andra, så här:
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Konstigt det där med hästar?


2011-06-08
18:46:02

Bildbomd Tello

Tello & Catania


snygga...ca: 110 cm
Kom nu med massor av kommentarer, åsikter osv.. !

2011-06-07
22:34:24

Träning
Hopptränade Pållen idag och han var så fin!! Jag red och inte bara feppla, så de gick JÄTTE bra, har rev några gången men kan inte räkna med att han lyffter jämt han gör sitt bästa. Jag får koncentrera mig på de jag ska göra, så är de hans problem om han river! 
En gå kom han jätte bra men lyffte inte alls så du hoppa han rakt in i bomen och snubbla till, men tog om de och han kom galant!<3
Ska hoppa Lite CR på sommarlovet på lite lägre höjder och även leta dressyr tävlingar :D
Taggar gäret till nästa vecka då är de hoppträning igen.

Inga bilder :(

Kan ta en gamal bild :)

mobba inte sitsen ;PJENNIIFER :)

2011-06-07
20:47:20

see you later
hörs efter att jag varit i stallet osv..
Ska be mamma fota lite, både när jag rider och porträtt bilder, hihi

2011-06-07
17:51:36

klassgrillning på g
Alldeles snart så drar jag och pappa ner till sjön( stranden playan ) Det är ån grillgrej där med klassen. Vi ska grilla, fika spela brännboll osv..   haha, ska la bli kul kul, träffar roliga väner ;)

Om ni vill se dom finfina bilderna från igår när jag hoppade så får ni allt kommentera det lite till HÄR


2011-06-06
22:46:47

LÄNK
länkar denna underbara tjej som jag saknar som tusan!
2011-06-06
22:43:46

Tello 6 juni
Idag hoppade jag, har inte mer att säga än att det gick galant. Han klippte räcke på 120 som ingenting! 

Paula var med och fotade finfina bilder så  om ni vill se dom så vill jag ha minst 10 kommentarer!


smakprov:


2011-06-06
22:12:31

Ingen fattar någonting..
Ibland är livet ingen dans på rosor direkt, Puss på deee! -.-Imorgon är de Hoppträning på Pållen, hoppas att de muntrar upp mig och att de går bra :)
Ska RIDA och inte grejs för mycketJenniiifer

2011-06-06
21:54:06

back on track
Hejhej, nu är jag tillbaka från en fett varm helg i strömsholm. Har varit riktigt kul, laget var jätte duktiga. Slutade på en 8:e plats eller nåt, men grymt!
Fick köpt lite grejor, Röda jw brallor, annascarpati schabrak, flughuva och ett spö.

Det var verkligen galet varmt i lödags! Dum som jag var hade jag enn tunn t-shirt och innte linne vilket resulterade med bonnabränna...  När vi satt på läktaren och kollade på hoppningarna såhadevi solen rakt på ryggarna. Jag blev helt blöt typ, haha
Men nu är jag hemma igen och har fått världens färg i ansiktet! Tummen upp för det. Pappa och jag tog oss en sväng till Allum idag på. Hittade en del fina saker :D

Där har ni min helg lite kortfattat.

2011-06-06
21:34:30

Moget att ta bort inlägget Allis så jag tar de igen :)
lina om NAAAW:
Ledsen Ylva om jag trampade på en öm tå! Men det är så att Kvanza såg frächare ut var mer musklad o hade bättre kondis när Jennifer hade henne, och varför skulle hon inte ta med det på sin blogg!Ylva om NAAAW:
det är ju inte så jävla kul för mig när du lägger upp en sån här kommentar jennifer! och jag


Lina: Lite taskigt skrivet, Men jag håller med dig lite!!

Ylva: Fast de var ju inte mot dig, de var till mig, Jag tar Creed för att dom tycker att hon var fin inna och att de var min förtjänst, Jag blev glad att jag fick denna kommentar efter som jag slet så mycket med henne, MYCKET blod svett och tårar men oxå mycket framgång och då blir man glad när folk reagerar!!


OCH ALLIS... TA INTE BORT, du har inget med detta att göra :))Jennifer :)

2011-06-06
19:28:02

inte okej
Såg att vi fått en kommentar om Kwanza. Vill inte ha sånna kommentarer på bloggen då det inte är så jätte bra mellan Jennifer och Ylva! Och du som kommenterade så som du gjorde, håll sånt för dig själv, för det kan såra andra.

Ylva, Kwanza är super fin nu, kämpa på !
2011-06-05
23:52:51

Terräng CR- Dunja<3
Första rundan (60cm): Helt Tokig och hoppade högt över på allt!! Och hoppade Allt oxå så de blev en CR :D

CR

Andra rundan (60,80cm): Denna gången blandade jag 60 och 80 hinder, för att jag ville hoppa några högre! Och hon hoppa lika bra denna gången men va liiite tröttare, så efter som att de inte gick på tid så var de en lång raksträcka som jag skritta en bit på så hon skulle orka!


CRFIASTE PONNYN I HELA VÄRLDEN! <3


<3


INGEN FATTAR HUR J*VLA MYCKET JAG ÄLSKAR DENNA HÄST!!! <3
Tihihi


Jenniiiifer

2011-06-05
23:17:28

NAAAW
lina om Ingen Update:
Vad har hänt med Kvanza? Har kolla runt lite på resultat o sett lite tävlingar (bla östadkulle verkar inte vara på topp direkt dålig kondis o omusklad. Längtar hon efter dej eller? Ni var så fina tillsammans! kram Lina

Vet inte riktigt vad jag ska säga, Men neä hon kanske inte är i toppform just nu!
Man kan ju hoppas på att hon saknar mig lite för jag saknar henne sjukt mycket<3
Tack Va sööt du är :)<3Jenniifer

2011-06-05
23:15:16

Och vinnaren blev.......
Malin Hönsvik på http://ponnybrudar.blogspot.com/

Grattis Grattis :) Du kan ju Kontakta mig på FB så kan vi bestämma färger och så!

2011-06-05
20:59:55

Tävling-avslutad
Då var Tävlingen om pannbandet avslutat. Och vinnaren kommer upp någon gång under kvällen :)
Lottar fram vinnaren, OCH ABSOLUT INGET FUSK FRÅN VÅR SIDA!!!!!!


Jenniifer, Allis

2011-06-03
20:32:28

Q&A
Ebba om DressyrTränling:

Hej hej! Klickade in på eran blogg för första gången, och det första jag tänkte var "shiiiet, vilken snygg design!". Vem har gjort eran design? :D
Kram!

Hej, va kul! Tack så mycket, det är Elisabeth Ågren som driver ponnyochryttare.se som har fixat den åt oss.Anonym om DressyrTränling:
känner ni 2 som driver bloggen varandra? är ni nära vänner? kan inte ni skriva varsitt inlägg om hur mke ni betyder för varandra???? :)

A, det gör vi! Vi har kännt varandra ganska så länge 4 år kanske?
Vet inte om ett sånt inlägg skulle vara åt jag vill skriva, men kom gärna med andra förslag.elisa om NEW:

så sjukt snygg!hur mycket kostade den?:)

Kan bara hålla med! Eftersom att den modellen på piké sälj längre så köpte jag den av en tjej för ca 350:- Emelie om stressad..:
Nej men funderade, försent att anmäla sig? :)

Såg tyvärr att det redan var fullt.


2011-06-03
20:21:04

dålig update i helgen
I helgen blir det dålig update från min sida. Vi åker ju till Strömsholm imorgon bitti och kommer hem på söndag kväll. Men får hoppas att jennifer ligger i som bara den! Se till att stötta henne då med massor av kommentarer ;)2011-06-03
19:36:59

Torsdagens dressyrträning
Träningen gick hur bra som helst!
Tror aldrig ha har gått så fint på nån dressyrträning någonsin. Han var stadig i formen iallafall 90% av passet och lyssnade hela tiden på mig. Han var till och med lite seg, men det var ganska bra för ibland så vill han spriga på p.g.a sin pigghet, men nu orkade han inte det!

Jag tror det berodde på att han står ute på nätterna nu, dom sover kanske inte lika länge då och imed att det var första natten utomhus så var han nog trött. Lisa tyckte det såg jätte bra ut, även att jag satt bättre osv..


Mamma fotade lite granna, men slänger upp det som blev hyfsat bra:ös på med kommentarer och åsikter nu dåå2011-06-02
13:01:38

Ingen Update
Nu ska jag duscha och fixa mig sedan drar jag till stallet då vi ska sova där!!! LÄSKIGT...
Inte rida idag men imorgon blir de Pålle bus, och ska se om någon kan fota :)


Ha de bra i kväll och i natt medans NÄÄS ligan ska sova med spökena ;DJennifer

2011-06-01
23:19:58

svar på veckansfråga
Frågan var om Tello var en renrasig connemara.
Och svaret är----->  Såklart är han det!

Och först med att svara rätt var min kära kompis Amanda
Tryck på namnet så kommer ni till hennes blogg ;)2011-06-01
23:06:30

dressyrträning imorgon
Ska somsagt dressyr träna för Lisa imorgon. Ska bli riktigt kul för jag vill verkligen att Tello ska kunna gå i korrekt form och bli superduper fin ;)  haha, kul att varken mina stövlar eller dressyrsadeln har kommit tillbaka.. Men får göra det bästa av situationen(stavning) och rida med hoppsadeln och skor och chaps. 

Ska be mamma fota lite! Kan lägga upp här om det finns intresse?
2011-06-01
22:36:01

NEW
2011-06-01
18:20:01

dålig update...
Har varit dålig update från min sida, jag vet! Men det ska bli ändring på det. Blir ännu roligare om ni kommer med förslag om vad ni vill läsa, mer kommentarer, osv..
Tello blev vaccinerad i ,måndags och fick då vila. Red i skogen i 1,5 timme i tisdags och idag så får han stå igen p.g.a student grejs.
Det blir som en liten vilovecka denna vecka, eller han kommer inte gå så mycket.

Veckan som är kvar ser ut så här:

torsdag: Dressyrträning, Ida kommer, sova på Nääs med alla tjejerna

Fredag: Allum med pappa och handla kläder + skor, kan säga att det behövs!

Lördag: Gå upp tidigt och åka till Strömsholm tsm med Sara och Felicia. 

Söndag: Titta på SM när Klara hoppar mambo!


Som ni ser så får Tello vila både lördag och söndag, men det kan vara lite skönt för honom det med, eller hur ?;)

puss på vädret måste jag säga