2013-05-31
22:57:55

Nu är jag typ sluuut
Ska så strax som möjligt lägga mig och sova. Klockan ringer halv 6 min och då är det bara till att stiga upp och göra sig redo inför tävling!

Dagen har varit kul, jobbig och varm! Haha. Efter att vi hade serverat så fick vi äta student lunchen och sedan fick vi gå till alla klassrummen och plocka bort. Sedan fick jag gå vid kvart i 12 så att jag skulle hinna med 5 över 12 tåget till Alingsås. Åkte dirr till laingsås och kände redan då att jag var galet trött... Men i alla fall Gick till Nolhaga parken och mötte upp mamma och pappa o några släcktingar så gick vi och kollade och mötte upp min bror från utspriinget såklart! :D Kollade när dem åkte iväg med Flaken och sedan åkte hälften av oss hem. Så kom det massor med mera folk men jag var tvunget att gå vid typ kvart i 6 så fick säga Byebye och gå upp till Simmenäs för att knoppa Petters Ponny och sedan gick vi till Solei och duschade och knoppade henne och sedan hem, Klockan ha lixom bli typ kvart över 9 innan vi var hemma... Galet.. Haha
Ahja, Nu ska jag bädda ner mig i min säng så jag hinner sova lite innan jag ska upp igen för ännu en till lång dag med mycket skoj. 

Så puss och god natt ♥
 
 

2013-05-31
22:24:00

Grattis min grymma bror!! <3  
Grattis ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-05-30
23:59:56

Kanske ska sova lite oxå?
Har percis gjort klart typ 3 uppgifter som har skickats in. Känner mig galet duktig faktiskt. Känns skönt att man bara kan koncentrera sig på dom 2 sista proven nu och sedan är det SLUUUUT! Galet!

Imon så åker jag till skolan då min klass ska servera studenterna med mat. Vilket är ganska kul faktiskt! Sedan när vi gjort det komme rjag åka dirr till Alingsås efter som att min bror oxå tar studenten men deras är lite senare så jag kommer lixom hinna både och vilket var bra! :) Sen åker vi hem hit igen och släckten och alla är här och firar. Fast sen vid typ 5-6 tiden måste jag smita, För jag ska upp till Stallet och Fixa Solei inför Lördagens tävling. Haha!
Fast ska fört till Simmenäs och Knoppa Petters Thellus och sedan hänkar han mig till stallet och hjälper mig att hålla solei så att jag kan duscha henne ossåå! ;)


Nej men godnatt nu då allesammans och hoppas ni får en bra morgondag, Som ni kanske hajar så kommer jag nog inte att hinna blogga så värst mycket ;) Haha
 

2013-05-30
20:21:19

Lite kortfattat om denna veckans ridpass
Måndag: Jag red ner i Ingareds paddocken och där var Lundénarna så Linda kollade på henne och så att hon såg super fräsh ut så jag körde på att ganska bra dressyr pass som gick riktigt bra! Så Lärde jag min LB:1'an efter som att jag ska starta dressyr om en vecka. (Mer om de sen!) Men jag var verkligen nöjd med min sessa och det kändes kanon!

Tisdag: Mamma följde med upp till stallet så att ajg kunde hoppa lite inför helgen. Och ponnyn är amazing, skojar inte. Hoppade lite lågt först och tycke de kändes bra så vi höjde upp dem 2 hinderna jag hade (ett räcke och en oxer) ställt upp till 1m typ och det kändes så lätt. Och Solei bara flög över. Hon rev räcket en gång men kom bara igen och hon hoppade de då braa. Så jag var suuuper nöjd med henne då oxå såklart!

Onsdag: Red ut med Petter och Johanna och backtränade. Ville få upp hennes flås liiite inför helgen då hon tappat de mesta. Men de kommer snabbt tillbaks när man börjar träna igen. Så vi galoppera ganska mycket och red i en skiiit brant och lång backe, förta gången i galopp och dem andra två i skritt. Och Solei var rätt trött kan man säga. Haha men hon kämpade på så sjuuukt bra och försökte även om det var jobbigt!

Torsdag (Idag): Vi red ut en liten sväng och jag jobbade henne i form nästen hela tiden men hon fick ändå sträcka ut lite i galoppen för att hon skulle få igenom kroppen om han hade lite trängingsvärk från igår då hon ska vlia imon efter som att det är tävling på Lördag, Sista Gota cupen och mitt lag ligger 2:a :))
 

2013-05-30
13:25:19

Lyyycklig
*FuckCancer* Btw

 
 

2013-05-30
13:23:06

Idag är det seriöst den bästa dagen i mitt liv!!!
Fört på morgonen så kommer min engelska lärare och säger att jag klarade Nationella Engelska proven och jag belev så sjuuukt jävla galet lycklig!!
Sedan någon timma senare loggar jag in här och ser att Tjejen som nu ägen Hajen har kommenterat på min blogg.... Asså den glädjen i mig, Seriöst, Jag hoppade på Jenny och började gråta för att jag var så otroligt lycklig haha. Shit, Denna dagen i mitt hjärta!!
Ska svara den tjejen ikväll och skicka bilder osså! :)) ♥

Snart är skolan slut och då åker jag och Jenny och solar en snabbis och sedan dirr hem för att rid min lilla ponny skrutta! ♥
 
 
 
 
 

2013-05-28
21:04:37

Solei är en ängel
berättar mer sen, men åh va hon e bra!!
2013-05-28
21:02:36

Standard
Frukt och biggest loser, hehe!! :))
2013-05-27
21:00:57

Frukt och biggest loser
godaste <3
2013-05-27
13:15:37

Sitter och pluggar
sitter i studiestugan och pluggar lite kommunikation med Jesper och Mathilda!
Fick längre rast för vissa hade muntligt nationellt i matte och jag var en av dom, och det gick rätt fort, så rasten blev längre! ;) Provet gick helt okej, är ju inte super smart men fick alla E poäng och något C poäng! :)

Ska snart ha engelska och sedan en lektion till, så måste kila nu! puss hej!

2013-05-26
21:21:06

Hejsan
Som ni kanske förstår så har jag inte hunnit blogga idag för det har änna vart lite fullt upp!!
Solei gick kanon idag och tränade en del halter även om jag red barbacka och så. Men kanon! :)

Min bror och hans "Partener" Cassandra var så sjukt fina. Hihi, Det kommer komma lite bilder på dom men kanske inte just idag för jag måste rensa och fixa först för det blev typ 175 bilder... ;)

I alla fall, imon är det skola? Assååå,,, Ja men precis, går till typ halv 4 och sen ska jag hem och rida lilla Solei som ska få galoppera lite imon med! :) 

Men nu ska jag fixa bilderna, Pusshej, Hörs imon typ!
 
 
 

2013-05-25
22:54:00

Sova lite granna...
Nu ska jag sova.. 

1. För att jag är sugen på något att äta vilket inte är okej så då sover jag bort de istället... haha
2. Ska upp ganske tidigt imon för jag måste hinna rida en liten ponny skrutta (sloei) Innan jag ska till Alingsås för att kolla på min bror som ska på STUDENT BALEN, och vi åker här ifrån vid 2 och då ska jag ha hunnit vakna och rida innan.. Galet, Hur ska jag hinna? Jo jag går upp 9....... :( Hehe


Måste BTW innan jag gå och lägger mig tillägga att jag liknar en Unicorn just nu.... Japp :)
Puss GodNatt hej,
Rätt så lika tycker jag ändå! :D
 
 

2013-05-25
21:24:59

Hur troligt är det lixom?
Fick ett litet hajen anfall precis....
Asså jag skojar inte, det känns så sjukt tomt utan henne och ändå är det mer än ett år sedan vi gick skillda vägar! Ser jag bilder/filmer eller tänker tillbaks på alla goa minnen så saknar jag dig så sjukt jävla mycket och jag önskar med hela mitt hjärta att du vart här hos mig juuuust nu, att du stod i gräshagen på kärbogärde och gnäggat och kommit springande varje gång jag kom. Men så är det inte. Jag ångrar så galet mycket att jag och Mamma lyssnade på vad andra sa den där träningen för lite mer än ett år sedan. Vi skulle inte lyssnat, vi skulle haft henne kvar hos oss och bra låtit henne vila vi några veckor där på våren. Men så blev det inte vi bestämde oss fort att hon skulle tillbaks även om det sved som fan i hjärtat på mig.

Det är helt sjukt hur mycket jag saknar henne, Jag har lixom ingen aning om vart hon är, om hon har det bra osv. Hajen var den som betydde allt för mig och gör även idag. Hon kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta och hon kommer alltid att finnas i mina tankar.
Varje gång ett pass går dåligt varje gång jag inte känner mig okej och inte tycker det är suuper kul med hästarna när det inte funkar så duker hon upp i mitt huvud med en gång, "tänk om jag hade haft Hajen, Då hade jag kunnat göra de och de och de, och det hade gått mycket bättre för hon var en stjärna och kunde de och de och de, osvosv"

Jag kan verkligen inte släppa min sessa, Om jag bara hade kunnat få veta vart hon är någonstans hade det säkert var lättare för då hade jag vetat, och säkert blivit uppdaterad med bilder.. Men jag har ingen aning just nu, Och det gör så ont... Jag skulle så gärna velat se dig, klappa dig och höra ditt gnägg en gång till.
Den största drömmem hade vart att hon kom tillbaks till mig..... Men hur troligt är det lixom?

  
Älska dig då, nu och Föralltid ♥
 
 
 

2013-05-24
19:55:44

Snart dags för Let's dance
HEJA MARIIIIIIAAAAA!! :D


Hoppas på en finaaaaaaaal nu dåå!! Dansaa utav bara H-vete! :D
 
 
 

2013-05-24
17:38:58

världens bästa
brb, ska bara rida lite ;)
2013-05-23
12:46:02

Redan slutat!
Jag har slutat nu, jag hade bara en lektion för första lektionen hade vi inte och inte sista heller, sen näst sista var halvklass, dock så hade jag inte den heller men nu sitter jag här och väntar på Jenny för vi ska dra till gymmet så ska vi köra håårt och sedan så ska jag sola med! :))

Solei, Ja men hon lever. Dock så har pälsen på benet börjat lossna för att det har varit fuktigt uder bandagen. Så nu är hon lite halv svullen men har inte ont utan hon tycker bara det är lite obehagligt och lyfter lite mera på benet i traven. Men jag kan skritta henne idag så jag ska skritta henne lite barbacka :)

Men men, slutar snart så ha det bra så höres vi ;)

 
 
 
 
 

2013-05-22
22:37:13

Förlåt att jag inte har bloggat
Jag har lixom hjorten massa saker hela tiden idag så tiden har inte riktigt funnits där! Vart i skolan och hos Solei, berättar imon hur de är med henne!
sen är jag galet trött för Mathilda körde total slut på mig idag så idrotten, vi skulle springa eller gå en runda och jag och Mathilda spång den 2 gånger och hon har galet bra kondis och jag har inte speciellt bra! Dock är den mycket bättre än va den va förra gången jag sprang den rundan! Men behövde i alla fall gå typ några gånger för att jag inte skulle dö... hahah!! Är rätt stolt över mig själv ändå!! haha orkar inte!!
men i alla fall så ska jag sova nu, har en och en halv timme sovmorgon imon vilket är galet skönt, efter skolan så åker jag och Jenny till gymmet och gymar, jag ska även sola tror jag! Sedan ska jag till Solei oxå men mer om de imon.

puss hej <32013-05-21
21:31:25

Barnkanalen
under tiden som jag och Jenny gick/sprang på bandet så kollade vi på barnkanalen!! Haha avlider va kul!
man kunde bara starta en liten tv där på bandet :D


2013-05-21
21:01:46

Kollar biggest loser, äter frukt och dricker bubbel vatten2013-05-21
15:29:15

Är hemma nu
men ska strax dra igen!
Provet gick helt okej, sista delen var väldigt svår men försökte såklart ändå, dem 2 första delarna var okej ändå och gick okej bra! :)
Efter provet åkte jag och Jenny dag gymade och efter det solade vi vilket var galet skönt och jag känner mig redan lite brun haha, så vi ska sola någon gång till innan fredag nästa vecka! :)

jaaa, nu ska jag sticka till stallet och rida, hade! <3
2013-05-20
22:17:00

*GodnattRubrik*
Nu ska jag gå och lägga mig för att tagga 4 timmars långt nationellt matte prov imorgon. Gött att vi bara har den "lektionen" för sedan ska jag och Jenny dra oss till gymmet i Stenkullen och jag ska i alla fall gymma av mig all matte irritation som jag kommer att ha... haha!
Efter att vi har gymmat så ska vi försöka sola solarium lite oxå. Känner mig faktiskt ganska blek. Oc kommer säkert förbli det för när det är fint väder ute och alla ligger och solar då har jag ridbyxor och tröja på mig och ritter på en liten ponny. Haha livet som hästtjej. :P

Jaja, Sedan ska jag ju hem och rida. Blir lite galopp för min lilla Soliie imon! :D

Ja, Men god natt och sov så gott så höres vi någon gång imon :)
 

Blekfis... Hehe
 
 

2013-05-20
22:11:58

Hur gick orienteringen?
HAHAHA sicken kaos..
Jag kan i alla fall komma med att jag försökte. Började med att hitta 2 kontroller ganska fort och då kände jag mig lite proo, så jag fortsatte att springa ut i skogen och leta men gick vilse så ringde en kompis som var i skolan.. Haha OCh då hittade jag ut till en stig jag kände igen mig på. Så då skulle jag leta lite till och jag lovar jag var på rätt ställe men hitta fan inte kontrollen... :O Blev rätt förbannad.. Haha så jag bara sprang iväg där ifrån och tänkte att jag skulle gå tillbaks för jag hade vart ute i typ 1 timma och bara hittat två och efter som att jag hatar de mest av allt.
Så när jag skulle vandra tillbaks så följde jag bara en stig och försvann helt.. Jag har ingen aning om var jag var, JAg kom ut vid 2 hus jag aldrig sett innan. Så där fick jag lite panik tills jag såg en kontroll som jag skulle ha. :D Så då försökte jag titta ut vart jag var på kartan men asså.. Jag kan inte läsa karta. Så jag gick nog åt fil håll och gick vilse igen. Så då ringde jag min kompis igem med lite mera panik.. Haha men jag lyckades komma från där oxå till en stig som jag kände igen. Men nej då hamnade jag där jag gick vilse första gången... HAHAHA

Men jag hittade tillbaks till skolan efter ett tag i alla fall med 3 kontroller och 4 vilsegångar...
Men som sagt, Jag försökte i alla fall och nu behöver jag aldrig i hela mitt liv göra detta igen <3333333333
 

2013-05-20
20:55:07

Shoppningen
Vitt volang linne - 199:-
Svart linne med stickat på ryggen - 99:-
Grön tröja som jag köpte lite spontant på Cubus lilla rea! - 74:-
BH - 110:-
Bikini 178:-
Randiga Shorts - 249:-
Och rosa shorts 149:-

 

2013-05-20
15:19:35

Lovar och svär
att jag skulle bloggat i skolan under rasten idag.. Meeeen internetet har kronglat i flera veckor och idag fanns de knappt alls så jag kunde inte komma in på internet tyvärr. Och just nu hinner jag inte skriva mycket mera än detta. Så jag får försöka att blogga ikväll efter jag har ridit min prinsessa som har legat och nanat i hagen idag haha söööt♥
Ska kolla biggest loser i kväll med men hinner nog slänga in något inlägg i alla fall! :)

Nu ska jag käka lite och sedan gå upp till stallet! Pusshej ha de braa.
 

2013-05-19
22:30:35

Weeeeiiii
Här e filmerna från förra helgen.
Det är så störande för jag kan inte ladda över dom till datan från mobilen. Och jag förstår inte varför. Men i alla fall så går det ju då inte att sätta ihop grunden och omhoppningen till en film. så nu får det bli såhär istället ;)

Ni får stänga av ljudet eller ignorera min smackande mamma som tycker att det går väldigt förlångsamt!.... Hahaha orkar inte att hon typ tar i från topp till tå för att smacka högt.. :P 

 Lägger upp bilder på kläderna och de imon fr jag måste sova nu! ;) 
Men jag har en lång rast mellan ridprofilen och nästa lektion så då kan jag blogga. Ni kanske vill veta hur det gick på orienteringen oxå?..... HAHA2013-05-19
18:55:03

Hejsanhoppsan
Var ju först i Alingsås med mamma och shoppade lite kläder och så. Gick åt massor med pengar vilket inte var lika kul. Men nu lär jag inte behöva kläder på ett tag i alla fall. Så får klara mig med de jag har! ;)

Sedan vandrade jag upp till stallet för att rida min lilla sessa som kändes bra idag med, Så lite mera trav imon  och sen lite galopp på tisdag. efter det fick hon gå ut i sommarhagen med dom andra hästarna. Hoppas inte att hon sväller för mycket nu när hon inte var gräsreduseraren... Haha Orkar inte Solei ibland... Men det är inte jätte mycket gräs i just den hagen så det gör nog braa! :D

Ska bara duscha nu och sedan så ska jag lägga upp bilder på de jag köpt och även filmer från tävlingen i Svenljunga förra helgen! :))


2013-05-19
09:55:01

God morgon
 Ska precis äta lite frulle, sedan ska jag och mamma åka in till alingsås så ska jag köpa klääder! Hehe!
Senare så går jag upp till min prinsessa och rider ut henne en liten sväng mest skritt och pyyyyyyytte lite trav. Igår kändes hon okej, lite stel bara men de är ju inte speciellt konstigt. Och det släppte litegranna efter bara några minuter. Så jag hoppas att det blir bra nu då! :)
Efter att jag ridit och fixat med henne så ska hon få gå ut i en gräshage med sina polare och käka lite grönt gräs och bli lite tjock.. Haha (Hon blir as lätt tjock tydligen, så en gräsreduserare är påväg hem till oss! Haha)

Nu ska jag i alla fall äta, Puss hej. Ska försöka blogga lite mera idag! ;)
 

2013-05-18
11:50:18

Tjaaaaa
Om typ 10 min kommer mamma och då ska jag vara klar för att åka till stallet så jag får skynda mig att skriva detta! ;)

I förgår när jag skulle rida så kändes hon lite ojämn men ändå inte halt, hon var väldigt trött och hängig oxå. Så igår  fick hon vila men när jag skulle beta henne och så vart hon myyycket piggare och gladare och vad jag såg när jag sprang lite med henne så såg det bra ut. Så jag ska skritta ner henne till paddocken idag och om det känns bra bara trava något varv i båda varven och sedan skritta hem igen! :)

Men ja, Nu måste jag byta om, Hadeee så länge! ;)
 

2013-05-16
08:09:38

sitter i skolan nu!
Och om typ 50 minuter ska jag orientera!! Sjukt taggad? NEJ!
Ska först ha matte i typ 20 min innan jag måste gå och byta om, så värt! :( okej jag ska inte klaga, men de är verkligen så tråkigt och jag har aldrig gillat det! Men det kommer ta 1 timma typ och sen slipper jag de i resten av mitt liv, förhoppningsvis!!
:D

jaja, puss hej!!2013-05-15
22:41:16

Natti nattii
Nu ska jag lägga mig och sova. Är trött som ett as som vanligt men det har vart jobbiga dagar de senaste, Mycket att stå i ni vet! En del grejer i skolan och sen var vi iväg igår och idag hade vi nationellt i Engelska... och hur det gick har jag ingen aning om. Det kan ha gått hur som helst men nu har jag gjort ett försök i alla fall så klarar jag det inte så får jag fortsätta och traggla engelska 1 termin till. Och klarar jag dessa 2 delarna så har jag bara Skriva och prata kvar och det har jag inte jätte svår med så klarar jag dom med så är jag friiiii från engalska i åååååår. Och det hade vart så otroligt skönt. Men är absoluut inte säker på att jag klarade de... Det återstår att se! ;)

Men i alla fall så ska jag sova nu! Hade bra, HejsanSvejsan :D
 
Jag önskar seriöst galet mycket att jag var typ grym på engelska och att jag kunde pratat flytande engelska...

2013-05-15
22:07:08

Ni som läst min blogg vet att jag hatar dettta
.... Vad är det nu av alla grejer jag hatar som jag mååååste göra imon??? Eller måste och måste, Om jag inte bara vill ha ett E i idrott så ska jag göra den. Och klart jag inte bara vill ha E när jag hade MVG i 9:an... hehe!
JO, det är att orientera.. Seriöst, finns inget jag hatar och är så dålig på som orientering. Efter som att jag missade i höstas när jag hadenackspärr så måste jag göra de imon. Jag startar kl 09.00 Vilket är rätt skönt för då får man det överstökat. Dock kan jag inte vara borta i mer an 1 timme och 30 min. Men de löser jag bara jag inte går vilse! För imorgon ska jag och Mathilda dra till GA på våran mega rast och gör en undersökning som vi ska göra i ämnet Svenska.. Så YEYY Fullt ös medvetslös. Nej men orienteringen. Är faktiskt lite orolig. Ska lixom springa själv och jag är kass och jag vill ändå springa den svåra banan. Dock tror jag att jag tar C så jag inte går helt bakom flötet och tappar bort mig totalt i en okänd "vildmark" HEHE....

De värsta är väll att jag kommer dö av pollen allergin typ oxå efter som att jag ska vara med mina älskade och närmsa vänner, Björk... Björk och Ek är ute och vandrar i skogen för att hitta lite orange/vita orienterings kontroller som är sååååå meningslösa grejer som ingen jävel vill känna till... Gud sååå kuuuL! NOOOT.
 

SÅÅÅÅÅÅ JAG!!!!
 
 
 

2013-05-15
21:55:50

Solei, Solei, Soleii.....
Blan undrar jag faktiskt vad hon pysslar med. Det går lixom inte en enda dag utan att det har hänt något eller att hon har gjort något dumt... Hon är så speciell min lilla kråka.. 

Idag när jag kommer upp så står hon utan täcka och jag undrar lite varför efter som att hon hade de på sig när jag släppte ut henne. Så jag tog in henne och borstade av henne för att sätta på täcket igen om hängde i stallet. Men när jag kommer in med henne ser jag att det är massa blod på benet och att det är en flik typ, och2 skrapsår på hasen och sen ett på rumpan. Så ringar ju mamma så hon får komma upp och då kommer även Kristina ut i stallet och säger att när hon kom hem så var alla remar utom fram trasiga och täcket hade blårt fram och lagt sig bubbelt så hon hade tagit av det. 
Så Troligt vi har Solei fastnat i något när hon har rullat sig och så har hon dragit och sådär. Men Skrapsåren är ingen fara, och såret var inte heller någon fara alls. Vi gick ner till Linda som var och red i Ingareds Pd'n så fick hon kolla på det och hon sa att vi skulle tvätta, Lägga på Tjärsalva, och ta sån linda påå. Så jajamen så blev det! och det är mest för att det flikiga ska draihop sig och läka ihop utan att det kommer i något smuts och grejer. Men hon är inte halt eller något sånt så att jag kommer rida lite lugnt imorgon ändå!

Idag skulle jag ändå inte rida för jag har fått utslag på mig kropp för att pollenet börjar komma :( och då ville jag inte rida för att det kliar så mycket så jag skulle bara blivit irriterad på de och på allt annat runt om krig.. :O Men sprang då upp till stallet och sedan hem. 
 
Snälla lilla Solvej... Sluta hålla på och gör massor med konstiga grejer!Är fktiskt lite mer äckligt än va de ser ut på bilden ;P

Snögging.se


 
 

2013-05-15
21:39:07

Kan inte min lilla ponny sluta göra massa konstiga saker hela tiden..


Ska snart berätta vad som hänt!!

2013-05-14
16:02:47

Tjabba tjena.
Som ni märkar så bloggar jag ju inte speciellt mycket. Jag gör det när jag hinner och när jag har något att dela med mig av. I mitt liv händer inte så mycket mer än skola och häst just nu. Och det kanske är lite tråkigt att höra om varje dag oxå. Haha

Men i alla fall. Nu ska jag berätta om dagens skola.. Vi var ju vid havet idag och letade efter olika arter och sånt och men skulle miiinst hitta 25 men vi hittade 72. Rätt okej asså! :)
Men undertiden där så regnade de och blåste sjuukt mycket. Dock de sista 40minutrarna innan vi skulle hem så kom solen och jag och Jesper bestämde oss för att bada.. Haha galet kallt men ville ändå bada så det blev så. Hoppade i med benen först ochändrade mig då och gick upp men man kan ju inte ändra sig när man redan har bytt om osv. Så hoppade i och doppade mig ändå!!! :DDD Sjuukt att jag ens gjorde de... Hahha

Om men liten stund ska jag åka upp till stallet och pysla om mig lilla ponny som har en ganska så svullen ganache. Vet inte riktgit vad hon har gjort faktiskt. Men hon kanske har fått något bett eller något. Hon äter ju och så och jag tror inte hon har ont heller för man kan tryck och klämma där. Men hon har stått i boxen nu ändå så ska kolla till henne idaag! 


 

2013-05-12
16:19:45

Påväg hem från Borås
har vart på kalas i Borås så nu är vi påväg hem men mamma och pappa skulle in på netto och köpa något och jag orkade inte gå med in så sitter och väntar nu då! :)
funderar på om jag ska springa när jag kommer hem, men har inte bestämt mig än, är fortfarande helt slut! :( haha

ahja, film från igår kommer ikväll! :))och nu skulle la den hamna åt fel håll oxå... haha orkar inte! :(2013-05-12
11:17:12

Resultat från Svenljunga
Jag var galet trött igår och somnade kl 8 och efter det har jag sovit som en sten!

Trotts en sprängande huvudvärk och kassaste underlaget så gick det riktigt bra!
Dom har en stoor gräsbana där man kunde rida fram vilket jag gjorde red bara fram där för jag ville inte in i deras tunga Paddock och trött ut henne. Men var ju tvungen när jag skulle hoppa fram. Men jag tog bara ett språng på varje innan jag gick in på banan. Efter som att jag vista att det var suuper tungt på båda kortsidorna oxå så ville jag ändå att hon skulle orka hoppa upp ur groparna.

Men väl innen på banan. Hinder 11 hoppade hon skiiit långsamt över så fick smacka igång henne ordentligt till andra och efetr det flöt det på riktigt bra tycker jag faktiskt. Även om hon inte riktigt hade samma energi som i Ulricehamn så hoppade hon ändå bra, Det var varmt och tungt så jag tycker att Solei skötte det utmärkt. Nollade Grunden och jag blev kanon glad såklart och Solei med för hon orkade till och med bocka lite när hon kom imål! Haha
Då blev det jo omhoppning för mig, Och även mitt total grymma lag som jag var reserv till denna gången. (Även anda gråbolaget gick till omhoppning men slutade där på 14 fel men en 4 plats av 11 lag, 3placerade så det var ju kanon!! ) Men jag gick till omhoppning och jag ville vinna såklart men Solei är ju inte jätte snabb.. Men jag red på så fort och snävt jag kunde. På tvåan klantade jag mig dock och tänkte att jag kunde få in ett språng till, men det gick inte fast de gick ändå. Solei kom skitnära, stannade och hoppade ändå och klarade det! Så sjuukt duktig ponny. Så "rejsade" runt resten(rejsa för mig och solei är ökad galopp så ta det lugnt HAHA). Och gick in och la mig etta. Men åkte sedan ner till en 3 plats som jag är sjuukt stolt och glad över. Vi var lixom ändå bara en sek från 1:an så det var ju braaa! Hehe

Mitt grymma lag kom 1:A OMG så grymma! :D Så till och med jag som reserv fick en Blågul rosett, för reserverna får tydligen oxå vilket jag tyckte var kul! :D
Nästa gång är det final och båda gråbolagen ligger bra till. Och denna gången är jag med i laget :)
 
Väldens absolut bästa skrutta, ILOVEYOU!!


 
 

2013-05-11
08:21:58

Påväg till Svenljunga
Är nu i Borås, har precis tankat på nu åker vi vidare!
vet ni en sak, på den vägen jag trodde jag hörde att en bli krockade med något där var de en lycktstolpe fälld som att någon kört in i den och en annan skylt borta..... knepigt!

ahja, puss hej hörs senare! =)
2013-05-10
23:03:00

Nu är det putsat och packat
Ren och fin ponny - Check 
Putsat - Check
Packat - 
Check √


Om ca 20 minuter så ska jag lägga mig och sova, Klockan är ställd på 05.00. Så då är det bara upp o hoppa!
Jag hoppas att det gå bra imon, hade lixom vart en bra födelsedags present att rida en jätte fin runda, vara dubbelnolla och kanske till och med en placering? :) Nej, men vi får se hur det går!!


____________________________________________________________________________________________
Shit, Nu har jag vart borta en liten stund.. Jag satt och skrev det överstående med mitt fönster öppet när jag helt plöttsligt hör som att den blir bromsar as hårt och sladdar till och sen en krash typ precis som på film, så jag gick in till min bror och kollade om han kollade på film, men nej.. Och det är en liten väg en gata upp från mitt hus.. 
Hahaha, Oj jag ska inte skratta men fick lite panik känsla där. Tänk om någon körde in i ett träd eller något?... 

 
Jaja, Nu ska jag chilla lite och sedan Sova, Puss heeeej! :)
 

2013-05-10
19:38:00

Världens bästa ponny står nu i sin box uppe på Backely Gård....
..... hela hon är heeeelt nyduschad (Behööövligt), Knoppad och nu står hon nerbäddad i sin nya pyamas <3 
Så sjuukt fin e hon, Tror jag avliger va jag tycker om denna ponnyn! Skulle gå från stallet så gav jag henne några godisar och fixade till täcket lite och gav henne en kram så vände jag mig om och gick ut och stängde så stod hon och sträckte mulen mot mig och när jag skulle pussa på henne slickade hon mig i ansiktet... Åhhhh Älskligen ♥

Nu taggar vi inför morgondagens tävling i Svenljunga Hoppar bara lagklassen LD+5 :)
 

 

2013-05-10
09:47:54

It's My fucking birthday
Wihhiiiiiie idag blir jag 17 år och jag har haft världens bästa gårdag med lisa, och denna dagen ska bli minst lika bra eftersom att jag kommer spendera dagen i stallet med att fixa en ponny skrutta, Och Lisa är så go och hjälper mig att hålla så jag kanske kan bada hela ponnin efter som att det är rätt så varmt ute och sen är hon ju bara bäst och håller mig sällskaaaaaaaaaaaap! :D

 
 

2013-05-09
10:30:59

Sjuuuuk träningsvärk
Har galen träningsvärk i Ben och rumpa. Kommer knappt ner för trappan hemma. Och nu ska jag återigen GÅ till satllet och RIDA och sedan GÅ hem Förstår faktiskt inte riktigt hur detta ska gå.. Hahah
Senare i dag så kommer Lisa hit så ska vi tjocka oss en del. Men idag är det okej, För jag fyller år imon så det får bli tjockis firande <3 hehe
Får ta och springa fredag, Lördag hinner jag inte får då är det tävling, Sönda, måndag! Kan inte se ut som en rullande klump om vi ska bada i havet på tisdag! ;) Haha

Ahja men nu ska jag sätta lite fart så att stallet blir klart och jag hinner städa ossååååå ;) <3
 
 
 
 

2013-05-08
23:27:14

Sötaste jag har sett :')
 

 
 
 
 

2013-05-08
16:25:24

Helt slut i benen
Idag på idrotten så hade var vi på gymmet och till en början med så körde jag lite granna på roddmaskinen. Och sedan så var det en kille i min klass som inte var med på idrotten och han tränar crossfit på fritiden så han la upp ett pass till mig och Mathilda Och sjuhelvete va jobbit det var. Först 20 grodhopp typ - 40 Hopprep - Sen va det man skulle mer på marken, göra en armhävning och sedan upp igen hoppa och klappa händerna samtidgt över huvudet en gång. gjoder den 10 gånger - Sedan 20 hopprep - 20 situps - Ja, De x3 Helt galet jobbit i benen. Sedan trodde vi att det var slut, men nej, gå skulle vi gå i utfalls steg med en 10 kilos vikt fram och tillbaks i ett rum som vart typ 20 meter långt. Asså lovar att någon bah, Ah jo men jobbigt.. Ja, För mig var det ta mig f*n galet jobbigt. Jag har lixom aldrig ens gymmat innan typ. Ja springer och går!
Men detta var sjukt kul och jag gör gärna om det igen, Saken är att jag kan göra det själv här hemma för jag behövde inte redskan utom ett hopprep och en vikt ochdet har vi. Men frågan är om jag skulle palla det när man är sjuälv utan pepp och så? Tveksamt!

Men i alla fall så ska jag till stallet nu och jag kommer typ dö! Haha Orkar inte. Men måååste rida för Solei ska konditios tränas och det kan man inte hoppa över! Så nu ska jag svira om och dra till STALLEEEEET.... :'')
 
Like a boss
2013-05-07
22:14:16

Ja?
Ja, Vart ska jag börja?
Till en början så hade Solei lyckats paja innerväggen i transporten..Och då på något sätt fått världens jack i sadeln som satt på henne under ett täcke... På den sidan mot ytterväggen, så förstår inte riktigt hur. Men vi ska in till skomakaren med sadeln för det kanske finns något sätt att snygga till det på.. Men jag är galet glad ändå att hon hade hen på sig för annars kanske skadorna kommit på henne i stället...

Sen träningen... Ja, Det är så galet jobbigt när 2 olika tränare säger 2 helt olika saker.. Jag kände mig mest förvirrad och tycket inte alls att det gick bra idag tyvärr. 
Solei var inte speciellt pigg idag, varmt och sjukt dammigt och sånt. Så hon var rätt slö och jag bruker rida på henne rätt bra framåt när jag tränar för charlotte och jag tycker då att det fungerar skit bra och allt känns så mycket lättare.  Men idag tyckte Sandra att jags kulle lugna mig lite och ta det i hennes tempo. Och ja, Det gick oxå bra (Fast bara på slutet när jag hade ändrat några gånger) men jag tycker att det går för långsamt och det blir så konstigt när man ridit fram fram fram nu rätt länge och det fungerat super så ska jag gå tillbaks still det långsamma. Ja asså jag är fotfarande förvirrad och jag vet inte riktigt hur jag ska göra för båda fungerar ju biland, eller assså..
Sen blir jag ju så frustrerad och efter som att jag inte ofta tycker att det går bra blir jag ännu mera missnöjd och självförtroendet sänks... kul, jätte kul när det blir så. Fattar inte varför jag alltid bara ska se de dåliga i grejerna. Någon gång kan man se det från den braiga vikneln...

Så att ja, Ska jag vara ärlig var det inte så speciellt kul att rida idag och den känslan händer ytterst sällan att jag känner!!
Så nu ska jag lägga mig lite halvsur/glad/förvirrad/irriterad,  Asså allt på samma gång blir inte bra i mitt huvud kan jag lova er. 
Men god natt!!
 

2013-05-07
15:35:49

Hejsan!!
 
Ja, jag lever och är igång för fullt och just därför har jag inte orkat blogga på några dagar och vad har hänt sen sist?

I söndags så Var vi i varberg vilket var trevligt. 
Igår så var jag på Nääs och visade upp Dunja vilket var väldigt kul. Jätte söta mäniskor som var där och provred osså! :)
Så nu, Ja nu sitter jag här i min säng och väntar på bättre tider!. Nej men jag ska om en timma vara uppe i stallet så jag och mamma åker upp och så packar vi iordning för idag ska solei med på denna sista Ridproifil träning vilket ska bli skiit kul! Och även bra för då får jag hoppa en gång till innan helgen då de e tävling! :) De taggar vi. Blir vinröd och svart outfit, Troooor jag, Lutar åt de i alla faaaall. Har haft lite problem med att bestämma mig under dagen... Haha ;)
 
Ahjaaaaaaa, Nu ska jag ta och svira om till ridkläder! :)
 
 

2013-05-04
20:36:01

Kolla film.
Typ som vanligt!! 
Underbart kul lördagkväll! Haha
Imon så ska vi åka till Varberg så Solei vliar. Idag så konditions tränade jag i padocken och jag måste börja öka på tiden ännu mera för hon blir inte speciellt trött av 6-7 min längre vilket är lite framsteg i alla fall! :D
Men i alla fall så ska vi åka typ vid 11. Så ingen sovmorgon imon heller! Men skit samma.

Orkar inte skriva något för jag kommer inte på något vettigt att skriva så det blir bara blaj med blaj på och lite blaj vi sidan, Typ såhär! haha Orkar inte God natt! 
 

2013-05-04
20:28:19

A-sås
Helluu, Va med mamma i Alingsås idag och köpte lite kläder! Alltid lika kul! :D

Det blev-
Ett par byxor som egentligen ska vara thigta men jag köpte dom ganska många storlekar förstora så att dom blev pösiga, Ville ha ett par boyfriend jeans egentligen men dem jag ville ha fanns inte inne, Men så hittade jag dessa och även om den blev såpass många storlekar större så satt dom blra i midjan med ett skärp!! :D
Ett sommar linne
En BH
Och massa låga strumpor för alla mina andra är trasiga! Haha :(
 

Jag kommer att bo i dessa byxorna, Lovelovelove!! ♥
 
 

2013-05-03
22:09:23

Orkar inte blogga...
Är ju fortfarande hel förkyld och äcklig... Asså jag är så sjukt täpp i nästan så ingen luft kommer lixom in.. Haha andnörd.. :(
Jag vill ju vara frisk för jag fyller år om en vecka och då ska jag bada i sjön. Den 14 maj ska vi åka till Havet och kolla på fiskar och växter och massor med sånt och då vill jag kunna bada i havet.. Ah.. Men är jag inte någolunda frisk till dess är det ju bara att glömma. Och jag tänker inte glömma  det, så ända allternativet är att bli frisk då helt enkelt! :)
 
Det värsta är att min nääääässpray börjar ta sluuut!! AMAJGAD.. Får be mamma köpa en ny imon när vi åker till A-sås för att kolla lite kläder osså! ^.^
Nu ska ajg kolla på film och försöka sova, måste rida ganska tidigt och solei ska konditions träna såå att det är bara tt komma upp i tid! Haha

      

2013-05-03
07:03:09

Godmorgon bloggen
Idag är det fredag, Äntligen.
Va händer denna helgen? Inte speciellt mycket faktiskt, Solei ska ridas ut idag och imorgon ska hon konditions tränas. På söndag få hon vila får då ska vi åka ner till min mormor och morfar i Varberg och fira mig och moffa. Så det blir la litemys ändå! :) Och sen är den helgen oxå över och det är dags för skola igen... :(
Tur att vi är lediga torsdag och fredag nästa vecka och attjag fyller år på Fredag och då kommer vi inte hinna fira mig för jag måste fixa i stallet efter som att det är tävling på lördagen.... Men Lisa kommer kanske hit på Torsdag och då så får vi fira mig lite då med mågon kaka eller något... HAHA! Men jag tror jag överlever ändåå faktiskt! ;)

Nu måste jag byta om, sitter i pyamas osmiknad och ska gå om 20-25 min! heh

Är det något jag hatar så är det att vara lång... FML
 
 

 

2013-05-02
12:25:04

Träningen
Träningen gick bra, Solei var mycket kvickare för min skänkel och hon lysnade mycket bättre framåt än förra gången. Jag behövde inte alls säga till henne lika mycket som sist! Kanon (Tummenupp)
Hoppade lite studs i början och det gick bra efter några gånger. Sedan hoppade vi en liten serie, en bom till ett litet hinder, ett galoppsprång till oxer och då hoppade vi lite högre i slutet för jag ville testa det så bakbommen på oxern blev 115! :))))
Sedan hoppade jag en liten bana på typ 90cm så det kändes bra, Allt känns så mycket lättare när hon är framme för skänkeln osså! :DDen laggar lite i början men ja, Detta är när vi hoppa 1,15cm
 
 
 
 

2013-05-02
12:10:57

Tjaa
Sitter i en go soffa med Jennifer. Vi har lång håltimme nu och vi chillar på livet och pluggar lite matte osså efter som att vi är så duktiga!! :)
Efter denna håltimmen så har vi en enda lektion kvar och det är engelska. wiihoo... Mn slutar i alla fall typ 10 över 2 vilket ät rätt så skönt efter som att jag måste hem och rida min lilla ponny skritta. Idag står det kondition på schemat. Nu ska hon svettas och även jag ;) Hehe

Ja nu vet jag inte riktgtig vad jag ska skriva. Så jag får väll skriva en lite kort om hur det gick igår!! 

Matte mys med te och filt <3
 
 
 

2013-05-01
22:21:40

Är galet trött, som vanligt typ...
är typ trött hela tiden! :(

ahja, i alla fall så gick träningen kanon bra men mer om det blir det imon! lite jobbigt att skriva en lång utvärdering på mobilen ;)

klockan är ställd på halv 6.... känns dock som att det är måndag imon, så det är ju rätt gött att det inte är de ;) haha! puss och god natt i alla fall, nu blir min älskade säng min bästa vän :)))))<32013-05-01
14:23:27

1 Maj
Idag är det 1maj.. Och om 10 dagar fyller jag 17, Gelet va tiden går fort! Kändes inte som om det var längesedan alls som jag satt och kollade och det var 72 dagar kvar lixom!
Ja, 17, Intressant ålder? Nä knappast.. 
Pressenten har jag redan fått -Hjälmen. Så det blir ju inte mera. Haha

Asså hej meningslös födelsedag! :* HAHA 


BLÄÄÄÄÄÄÄÄ
 
 


2013-05-01
10:39:24

God morgon
Tjaaaaaa, Ligger i min säng, har precis kollat lite film osså! KOllade även om jag hde vunnit något på hästlotterna, vilket jag så klart inte hade gjort ;( haha
Jaja, Ska i alla fall gå ner och bada Zlatan snart. Han ska bli en ren och fin vovve igen. Dock tycker han inte om att bada så han kommer hata mig i flera dagar efter!...

Senare i, typ halv 5 så ska jag träna uppe på hökhult. Taggad? - YES! :D

Ska kila ner nu, Hörs sedan! ;)