2013-03-31
23:33:48

Trööööött som f*n
men om jag ska gå och lägga mig måste jag hämta min mobil laddare som ligger nere och vi har galler för trappan, så kommer väcka hela huset. Men jag kan ju ändå inte sitta uppe, för då kommer inte mobilen bli laddad ändå... Ilandsproblem. Mobilen har dock bara 1% och jag har fått en snapchat..

Gahhhh Orkar inteeee får lösa detta på något sätt.. God naatT!
 

2013-03-31
22:50:48

Solei 31/3-13
Konditions tränade som sagt i PD'n idag körde 3 styckna 5 minutare med 2 min paus imellan. När man hör det såhär så låter det inte mycket, men när man väl sitter där upp och rullar i 5 min på en häst som blir tröttare och tröttare så är det sjukt långt!
I alla fall så var Solei så sjukt duktig, Hon försökte verkligen och kämpade ända in i det sista. Sista omgången så var hon verkligen superduper trött men hon försökte ändå och galopperade på bra även fast det gick lite långsamt och lite slösigt. Men vad mer ska jag begära? Hon gjorde det hon skulle och det gjorde hon bra. Hennes kondition är verkligen inte bra så en duktig ponny skrutta idag!
När jag skulle skritta av den långa rundan för att hon verkligen skulle få skritta av ordentligt och bara sträcka ut så gick det inte fort, Haha hon va så trött min lilla skrutta!

Kommer nu att göra detta tyyp 3 gånger i veckan och öka på en min för varje gång. Nu kör vi och hennes kondition ska var i toooopp! :D

Världens bästa Solei, Ååh älskar henne så! <3
 
 
 
 

2013-03-31
16:42:20

skrittar av världens bästa ponny!!
shit va hon kämpade bra så nu blir det avskrittnings runda på 30 min <3






2013-03-31
12:54:00

Grejer jag ska köpa under Göteborg Horse Show
 
Saker jag ska köpa
- Prioett är en ny hjälm. Ska ha en Charlies Owen wellington classic glitter, svart.
Wellington Classic Glitter

- Sedan måste jag ha ett nytt dressyr spö "tyget" runt mit har på någotsätt gått väldigt sönder..
- Pannband med brunt läder
- Gummisnoddar
- Fleece täcke
- RegnLändtäcke


Om jag har pengar över
- KL/ Mountain horse tröja
- Schabrak 
- KL mössa 
Kingsland Mirzam
-HV polo Piké

 
 
 

2013-03-31
12:21:34

SOMMARTID :D
Yes nu är det äntligen sommartid igen. Skönt när det är ljust så sent in på kvällen när man slutar vid 4 vissa dagar, så hinner man rida ändåå! :D Som jag har längtat, jag som är så mörkräd.. Hehe!

I alla fall, sitter och tittar på ARN som går på någon random kanal på TV'n (jag förstår btw inte hur dom har kunnat hitta så mycket nordsvenskar.. HAHA), har precis käkat lite frulle men ska hämta lite melon oxå, alltid lika gott. Om en stund så ska jag upp till stallet och rida min prinsessa. Ska rida i padocken och konditionsträna :) Behöver ju dock inte stressa, Det blir ju inte mörkt för än seeent, Haha! Nej men är trött och så, så kan ju ligga i soffan och vila ett tag! :)

 

2013-03-30
22:13:00

Det går så fort...
Testade att rida på lågnosgrimma idag för jag ville testa något annat då jag bara ridit på vanlig innan. 
Började i alla fall passet så sjukt bra. Hon gick kanon fint och var bara helt Amazing. Gick in i PD'n och travade igång lite innan jag skulle trava upp för en av backarna där vi backtränar med hästarna.
När jag väl var där uppe bröt jag av till skritt. Så skulle jag svänga runt ett träd, och när jag gjorde det så började hon smårava lite och då hörde jag ljudet som blir när hästarna halkar med broddar och hennes ben bara försvan under oss.. Eller jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände om jag ska vara ärlig, bara att vi gick omkull. Allt gick så fort och plötsligt låg jag och hästen på marken och mitt ena ben under Solei..

Hon reste sig upp relativt fort, och till en början kände jag inte smärtan i mitt knä.. När jag väl ställt mig upp och kollat igenom henne så att hon inte hade några sår eller var halt så började mitt knä bulta av smärta... Stod stilla ett tag och bara väntade på att det skulle gå över. Dock gjorde det inte det. Men i alla fall så gick jag och kollade va det var hon halkade på.. Men hittade liksom inget som hon skulle kunnat halka på?.. Men i vilket fall var det väldigt läskigt och jag är lixom lite chockad för det gick verkligen på ett ögonblick... Hann lixom inte uppfatta något innan jag låg på marken..

Solei var pigg och glad och fattade nog inte riktgt vad som hänt så jag hoppade upp igen så skrittade jag på långa tyglar tillbaks hem. 
Kollade henne lite extra i stallet men hittade inget sår eller någonting så det var ju skönt att hon klarade sig bra och även jag, täck va mycket värre det kunde blivit, jag är gld över ett stort svullet, blått knä och en blå armbåge..! :)
 

2013-03-30
21:49:13

Sitter i min säng nu.
Allt e lugnt och fint. Sitter med lite påskgodis.. Ajabaja. Men i alla fall ska snart sova, ska bara skriva ett inlägg om dagens otäcka ridpass...


Yes, Ska skriva det nu. BAJBAJ
 
 
 

2013-03-30
12:55:20

rida söt ponny


som står konstigt!! haha

2013-03-30
11:21:00

GLAD PÅSK
Hopps ni får en bra dag och att ni får många påsk ägg och mycket påskgodiis! :D
Jag fick inte godis i mitt ägg, Jag fick 250 kr istället. Så mycket bättre! Wiihoo!!

 
 
 
 
 

2013-03-29
23:03:50

God natt
åt detta till let's dance, sjukt mycket godare än godis och sån skit! :)


nu ska jag i alla fall starta en film och sedan försöka somna till den ;) pusshaj!


2013-03-29
22:59:36

Hej, Solei är en Gris...
Idag va jag arg på Solei. Yes. 
Hon va riktigt jobbig bara, och skulle göra exakt tvärtemot vad jag bad henne om. Åh vad jag älskar henne dessa stunder. Haha
I alla fall så i början av passet, Hade kanske skrittat? 8 minuter eller något. Så ska jag gå förbi ett hus med lite småbarn som är på gräsmattan vid huset. Ganska långt bort från mig och Solei. Ingen fara att gå förvi där lixom. 
Men joooo. Svinfarlig. Hon bara ställde sig fast och stirra, Så fprt jag drev vände hon och stegra/luftsprånga iväg.. Och så höll hon på i 10 min säkert. Så sjukt löjlig är hon ibland. Men jag lyckades, envis som jag är, få förbi henne.
I alla fall, Sen restan av turen var hon bara jävlig typ. Ställde jag åt höger gick hon och tryckte åt vänster och ville ställa om dit hela tiden. Hon hängde sig i handen osv.. Gah. sket ponny idag. Hoppas det var för att hon vilat och hade lite mycket energi och ville ta ut det på annat! 

Imon så ska hon Ridas ut en sväng oxå. Hinner inte jätte lång med 45 min i alla fall med skritt trav, galopp! :) Sen på Söndag så blir det kondition i PD'n som förövringt smält ännu mera i nu! Underbrat! :)
 

2013-03-29
20:02:00

Nu blir det Let's Dance!!
HEJA MARIA :DDDD
 

2013-03-28
22:45:19

God natt
god natt bloggen, blev sjukt trött och så fick jag ont i magen efter glassen efter som att det är mjölk i och jag e laktos egentligen, men men det var lite värt det i alla fall för de var gott! orkade inte hela såklart så sparar hälften till imon!
men nu ska jag i alla fall sova! Har även sån sjuk träningsvärk i hela kroppen sen i tisdags, igår när vi hängde massor i ringarna och sånt! galet, kan knappt röra mig utan att det gör ont! ;)

käka, godnatt, höres imon!!! :))<3




2013-03-28
20:35:20

Chillar med Ben & Jerry!


Firar att det är påsklov, känner mig dock lite ensam! haha :(
fetaste ångesten oxå, inte bra med på mycket glass, huhu! ut och springa hela veckan efter detta!!!


2013-03-28
18:59:02

Det är så vi rullar!


2013-03-28
13:09:42

Sista lektionen sedan är det LOV!!!
Sitter i klassrumet och sista lektionen börjar typ nu. Efter det är det LOV!!! Så otroligt skönt att äntligen få lov efter denna proppfulla vecka. Är helt slut ju ;)
Ska blir gött att kunna rida varje dag och ändå hinna springa. YES gött! :D

I alla fall så ska vi ha engelska nu. Så ah tråkig sista lektion, men men får överlevaaa!  ;(
Börjar nu, så ha det!
 
 

2013-03-27
21:53:38

Lite random grejer...
♥ I inlägget innan så skrev jag "haha trött ponny" och när jag bara skrev så skrev jag "som röker hash..." Men jag tog bort det.. Hehe, Älskar att bara skriva o säga helt konstiga saker!

♣ JAG HATAR GUMMISNODDAR SOM GÅR SÖNDER....

♦ När jag knoppar en häst måste jag vara ensam, bilr arg om någon stör mig. Är så sjukt koncentrerad... HaHa

♠ Har sjukt höga krav på mig själv när jag rider... Kanske lite för höga ibland.........

♥ Rider nästan alltid i joggingbyxor på vinten för det är mycket varmare och skönare!

♣ Jag fick en stor gosedjurs elefant när jag föddes och den sover jag med varje natt :) thihihi.

♦ Mitt rum är i nystädat skick MAX en dag efter att jag städat. 

♠ Jag klipper bort lapparna i nacken på alla tröjor. Får panik om dom sitter där och skaver....

♥ Jag har nästan alltid uppsatt hår för om det är utsläppt så flyger det åt alla håll och kanter och råkar jag få det i munnen så spyr jag typ. Usch!
 
♣ Har världens jävla fotfobi...

♦ Tycker att det är skit äckligt att ta i dörrhandtag i skolan och på andra allmäna platser. Så mycket äckliga hände som tagit på dom.

♠ Jag tycker att redovisa eller stå och prata inför folk är bland det värsta som finns...


HAHA, ja mycket kul info..? Naaaaaat mest för att jag ska fylla ut bloggen med inlägg.. 

2013-03-27
21:34:33

Ja, vad ska jag skriva nu då?
Vet inte riktgt vad jag ska skriva så nu skriver jag bara något så blir det säkert ett halvlångt inlägg.. Kanske ovärt, kanske inte. Som ni kanske märker nu så babblar jag bara men snart så kommer jag på något att skriva för det brukar jag gör när jag bara skriver.. Lalala

Jo just det, Solei. Henne kan jag skriva om, och lite om hur träningsupplägget ser ut nu!
Hon har haft några dagar vila nu. Vilket hon nog behövde. Haha trött ponny! Så nu efter några dagar vila så på fredag så ska jag rida ut, Lördag blir det samma. Och sen söndag ska hon konditions tränas i PD'n. Ligga och galoppera i 5-6 minuter i sträck och sedan skritta 2min och sedan 5-6 min igen och så göra så ganska många gånger! :) Detta ska jag sedan försöka göra ca 3 gånger i veckan och sedan öka på tiden. Konditionen skall vara i topp till gota så det gäller att ligga i.
Ingareds Pd'n är faktiskt rätt bra att rida i nu och det försvinner bara mer och mer is och snö på "skugg" sidan. Så lite mera än halva går att rida på. Så Där kan jag galoppera. Sedan börjar våra backar blir bra oxå så där kan man ju variera sig lite oxå. Behöver ju inte bara sitta och nöta i PD'n utan variera med att galoppera upp för backarna oxå emellan åt!


Ja hej, Det blev ett inlägg med lagom lång text.. Hehe
 
 
 
 

2013-03-27
18:16:06

hemma igen
I feel good, lalalalalala!!!




jobbigt som satan men nöjd som f*n! Underbart att springa som en galning och svettas som ett as! mumma! Det värsta är att min kondition fortfarande är kass men springer fort och mycket ändå så blir ju skit trött! haha!
ska hoppa in i duschen så hörs vi sen ;)

2013-03-27
15:58:12

Chillar på livet.
Sitter här vid datan och chillar på livet. Ska snart springa till stallet och gosa med min gose ponny som har vilat några dagar nu. Och kommer att vila en dag till. Sedan är det hårdträning som gäller asså!
Men i alla fall så ska jag springa. Bränna lite fett! Hehe... Så skönt att springa och så kul och skönt att rensa huvet lite ;) Ska strax gå och byta om.

Har btw ont över allt. Har träningsvärk i magen, benen och i ena skinkan (HAHA) från igår, Och jag förstår inte ens hur jag kan ha träningsväsk... Osså har jag ont i händerna för vi hängde i ringar och gjorde volter i dom och så på idrotten, Sen gjorde vi volter från en sån trappets(eller va det heter) Och då lanada jag lite konstigt när jag skulle försöka landa stående så hamnade lite långt fram och ramnade av mattan så jag har lite ont i nacken med.. Haha men det hindrar mig inte att dra ut och springa. Lite smärta häradar ;)
 
 
YallaYallaYalla! :D
 
 
 

2013-03-26
21:09:50

Känns så underbart....
Förstår inte varför jag aldrig kan få en bra känsla eller i alla fall känna att detta gick lite bra. Kanske vara nöjd med min insats även om hästen inte gick kanon, eller att jag är nöjd över hästen men min insatskanske inte var så bra osv.
Men aldrig. Jag är lika besviken, arg och ledsen varje gång. Mest på mig själv för jag vill kunna klara av att vara någon jävla superman som löser alla problem och kan allt...
Nej usch, är riktigt besviken på mig själv idag. Alla rider så sjukt bra och jag bara sitter där som en pajas som inte klarar av någonting och typ ridit ett halv år. Känns så underbart...

Nej, rycka upp mig lite kanske?... Tror jag får sova på den saken. God natt!
 
 
 
 

2013-03-26
20:29:02

Ska bara
ska bara äta lite bajs mat först (ris och kycklinggryta, gah äckligt som f*n) innan jag bloggar mera!

hörs om typ 20 minuter!

2013-03-26
16:58:27

Här ska det stå en rubrik
Har kommit hem och ätit lite nu. Om lite mindre än en timme så ska jag iväg till ridprofilen. Ingen rast inten ro (eller hur man nu säger) hah nejdå. kul med fullt ös hela tiden! ;)

I alla fall skolan gick ganska snabbt. Hade ett tal/redovisning eller vad man ska kalla det. Det gick kanon bra men jag HATAR att stå och prata inför folk. Finns nästan inget värre! Så det var tur att vi var 2 så man slapp stå ensam där uppe. Skade som ett as efter! haha. Men det är skönt att fått de gjort nu i alla fall så behöver man inte oroa sig mera! ;)
Resten av dagen var ganska chill. Sista lektionen gjorde vi ingenting för vi är redan klara med att sätta ihop filmerna och det som vi filmade när vi var iväg. Så vi satt bara och kollade på dom! Gött.

Sen fick vi reda på att vi skulle ha nationella i svenska i slutet av Aprill. Och jag bah NEJ, det kommer säkert ligga på dem dagarna när vi är på GBG HS 24 och 26. Men vi hade sån tur att dom låg 23 och 25!! Haha tror nog inte att man kan ha mera tur än så faktiskt :P
 
 
Ska strax byta om, Så vi hörs typ ikväll eller någooot! ;)
 
 

2013-03-25
22:14:03

Resultat från Borås -
Klass ett LD+5: Denna rundan kändes riktigt bra även om det gick lite långsamt utan famåtbjudning vissa stunder. Men tillmestadels gick det i ett bra tempo med bra framåtbjudning. Solei hoppade super och vi nollade grunden utan några problem. Omhoppningen gick oxå väldigt bra, jag tog inga snäva svängar men ändå inte till Kina och tillbaks. Men nollade med okej tid och där var målet nått.
Såklart när jag kommer ut och det vart 8 som starat så var jag den ända dubbelnollan. hihi. MEN det var ca 40 starter kvar... Så jag åkte långsamt ner till en 6:e plats. Och den är jag såå himlans, himlans nöjd med. Det var 9 placeringar men bara 6 som fick komma in på prisutdeling så det var ju lite kul att jag ändå fick följa med in på den! :D Dock önskar jag att Solei hade lite av den energin hon hade där kunde vart när jag hoppat banan! HAHA rumpan gick i ett xD

0+0 - 6:e placering
 
Klass två LC: Ja.. Solei var riktigt trött efter många timmar i transproten och en runda på 12 språng utan någon speciell kondition. Så inne på framhoppningen så kom vi supernära en gång och hon hoppade och var tvungen att ta i för kung och fosterland. Men kom över så skulle jag komma igen och hon kunde hopat av men orkade antagligen inte det och tog ett mini språng och det blev ett likadant hopp, sen ville hon inte hoppa oxern alls för det blev jobbit och hon blev lite osäker. Så jag ville egentligen inte starta. Men pratade lite med Linda och hon tycke jag skulle försöka och utgå eftre några hinder. Så jag hoppade räcket på framridningen bara för att få kommit över ett hinder innan vi gick in på banan..Men väl inne på banan så ville hon inte. Så hon stanna 2 gånger på första hindret och då valde jag att utgå.
Så stannade henne och gav henne en lugn klapp och skrittade ut på långa tyglar. 
Jag är supernöjd över henne så det är verkligen inget att bli arg över. Det är ju lixom inte hennes fel att hon inte orkar! Så nu blir det till att konditions träna och ta nya tag! :))

UTG


2013-03-25
14:18:35

Avokado smaka blä


LOKA'N var fett god dock! :D <3


2013-03-25
13:40:26

Kanske borde blogga, haha
Jag var så otroligt trött igår när jag kom hem så jag  gick och la mig rätt tidigt och somnade direkt. Därför bloggade jag inget. Men ska göra det nuu!
Idag skulle jag åkt till Bergsjön egentligen. Men jag fick inte åka dit för mina föräldrar! Så jag och örnen bestämde oss för att åka till skolan och träna på våran redovisning/tal vi ska ha imon. Sen käka vi lunch och sådääär! sen åkte jag hem så har vart hemma i ca30 min nu.
Ska äta lite frukt och grönt nu innan jag springar till stallet för att gosa med världens bästa ponny ♥

Skriver resultaten och det kommer film (måste bara försöka få bort ljudet, för det är sjuuukt pinsamt för jag pratar en jävla massa med Solei när jag rider.. Haha fulaste någonsin.) och sånt ikväll.
 

2013-03-24
07:47:22

Påväg
Påväg till Borås med bästa lill sis! <3





2013-03-23
22:56:30

Klockan är ställd på 5...
Majgad... Helt otroligt att man går upp så tidigt för att åka och tävla.. Iof tycker jag det är lite av grejen, Gå upp tidigt, och få ta på sig de vita ridbyxorna och skjortan och allt. Åka till stallet så tidigt och möta hästarnas gnägg. Haha. Skulle dock önskat att det vart mer mot 3 grader så tidigt och typ 10 på dagen. så man hade sluppit frysa röööven av sig. Men men antar att jag överlever ändå! ;)

Nu ska jag i alla fall lägga mig som ni kanske förstår. Måste vara pigg och glad imon för då blir allt så mycket roligare och jag och Solie peppar varandra!! :D

GOD NATT ♥
 
 
 

2013-03-23
21:39:36

Fina ponnyn med köttbulle-knoppar



Nu taggar vi för tävling och en felfri runda med bra avstånd och ett härligt framåtläge!!! :))

Bloggar mera om en stund!






2013-03-23
13:42:23

Powerwalk
Kör på PW till stallet idag så får jag ta med joggingbyxor så jag inte fryser bena av mig när jag är där uppe!! ;)






2013-03-23
11:26:30

God morgon.
Vaknade typ kvar över 7.... Men har legat i sängen till nu. Har kollat lite film och bara kännt mig riktig slapp! Ganska skön faktiskt. Dock hade jag önskat att få sova lite längre då jag är så sjukt trött efter gårdagen. 
När jag kom hem igår vid 9 typ så åt jag mat och sen så somnade jag nästan i soffan så då gick jag upp och la mig och somnade direkt. 

Träningshoppningen gick.. Ja, Jo men den gick sådär. Jag måste lära mig att hitta framåtläget, och jag är inte riktigt van vid att försöka hitta det för alla hästar jag har ridit har haft det. Så att det var jätte bra att Sandra stod där i mitten och berättade hur jag skulle göra och att jag fick ta om vissa grejer och sånt som inte blev så bra.
Hoppade en 70cm bana. Hoppade felfritt men hittade inte riktigt avstånden efter som att jag inte riktigt fick framåtlägena i början. Men sen när Sandra berättade hur jag skulle göra så Gick det mycket bättre och avstånden blev bättre. 
Sedan MÅSTE jag försöka landa i rätt galopp och inte korsgalopp eller något annat för då var det oxå svår att få framåtläget. Men detta är typ 3-4 gången jag hoppar henne så att vi kommer ju att svetsa ihop oss och med mer träning sedan när det går att hoppa ute så tror jag att de kommer bli kanon och Sandra tyckte andå att hon såg vädigt framåt och glad ut och inte som hon har gjort innan när hon kommit ut på tävling. Så att det är ju kanon!
Så nu hoppas vi på att det gå lika på Söndag som det gjorde i slutet av hoppningen igår!!! :)


Nu ska jag i alla fall gå ner jag käka lite frulle. Sedan ska jag till stallet och fixa lilla SOLIIEE, ska faktiskt knoppa för det ser snyggt och stilrent ut. Och jag hatar manar som står åt ALLA HÅLL OCH KANTER som hennes man gör.... Så knoppar får det bli. Jag total älskar ju att knoppa och fixa och greja. 
Måste även ta med min sån skimmel spray så att jag kan få bort allt baj på benen och förhoppningsvis på lite renare man och svans. Tråkigt när man inte kan duscha henne för att det är så kallt. Men jag får göra det bästa av situationen och spraya och spraya och gnugga och gnugga! HAHA :D
 
 
 

2013-03-22
14:41:17

Ska dra mig neråt.
Ska strax, när jag skrivit klart detta, gå ner och byta om till ridkläder och sedan ska jag cykla upp till stallet och försöka hinna fixa allt innan vi åker. Känns skönt om det är klart när vi kommer hem efter som att vi inte är hemma jätte tidigt så att sägaaa! ;)
Blåser som f*n och solei vilade igår alltså måste jag hålla i mig när jag börjar rida.. Annars kommer jag inte att sitta kvar, Det garanterar jag nästan.

Måste kunna ha mina blåa ridbyxor så jag hoppas inte att dom springer mera. För då kan jag ha dom... Haha får la ta med ett par exrtra byxor. ;)

I alla fall. Ni får ha de, Så hörs vi när jag kommer heeem! :D
HADE!
 
 

2013-03-22
13:24:59

nu är jag hemma
är redan hemma för vi blev klara så snabbt! :)
innan vi åkte hem på käkade vi på subway! Och efter det hade vi lite tid på oss innan tåget gick så vi gick runt och kollade i lite affärer och vi gick blandannat in på Wasséns och kollade lite där, så såg jag ett fint rosa mobilskal på rea men tänkte inte köpa det men kollade på priset bara för skojskull och då såg jag att det bara kostade 9 kronor, HAHAH så jag köpte det ändå, det skulle lixom kostat 99 kr egentligen! ;) haha!


bandet var dock lite långt men det är ju bara att fixa till det ;)



mums :D



2013-03-22
09:23:17

Tja
sitter i Örgryte nu och väntar på att det ska komma förbi lite folk som vi ska intervjua men det är ingen som vill! :) haha!
har köpt jätte gott godis innan vi åkte hit så nu kommer jag överleva denna dagen!! :D







2013-03-21
22:08:53

SOVA
Shit va trött jag är! Så nu ska jag gå och lägga mig för imon blir det en LÅÅNG dag!

♥♥♥ GOD NATT ♥♥♥
 
 

2013-03-21
21:58:20

Vill använda alla samtidigt och nu!!
Tycker det är så kul att matcha och hålla på! :)
 


Dessa 2 setten ska jag ha i Borås och det blåa ska jag även ha i alingsås imon! :)
Dock kommer jag inte ha bootsen, och jag har inte bestämt vilket av pannbanden jag villa ha? Haha!
____________________________________________________________________________________________


Detta, Bruna Hööks settet och HL settet är nog favoriterna just nu! :D
__________________________________________________________________________________________
 
 
 
 
 
Har flera schabrak än dessa, Vill dock ha ännuflera... Hahah typ ett snyggt vitt, ett snyggt Rosa, ett snyggt Lila och ett jävligt snyggt vinrött schabrak! Åh jag vill ha så många schabrak men dem flesta som är otroligt snygga är så sjukt dyra :( Inte så kul! Men ska försöka hitta något på GBG Horse Show! :D
 
 
 

2013-03-21
21:42:04

Morgondagen
Imorgon så ska jag upp samma tid som vanligt. Klockan är alltså ställd på halv 6 och jag går upp vid 6. Jag och min lilla grupp ska åka till Örgryte och intervjua folk men innan dess ska vi till 4 gott och köpa lite godis för att överleva dagen. Haha sen ska vi käka på Subway oxå! Haha onyttiga fredag jag tycker inte om dig egentligen!! :(

I alla fall så måste jag vara hemma vid 3 typ. Eller verkligen verkligen senast halv 4... Kommer blir stressigt. Men men. Cyklar upp till stallet och åker sedan iväg till A-sås med Soleei! <3


 

2013-03-21
21:27:55

Oj vad jag är duktig på att blogga.
Hej.
Ja, vad ska jag skriva nu? Om min händelserika dag? Neeej. För idag har min dag varit lugn och en standard Jennifer Ekberg dag. -Vakna -Gå till skolan -Vara i skolan -Åka hem -Äta lite -Åka till stallet -Åka hem -Kolla TV -Sova. Så går det till ungefär varje dag! Haha underbart! :D
I alla fall skolan. Chill
Stallet, Solei fick nya skor och jag fixade bara iordning allt.
Imon åker ju vi iväg och hoppar Träningshoppning på Alingsås. Känns bra att jag bara får känna på henne lite och så innan söndag. Bara känna hur hon känns på annan plats och sånt. Så jag vet lite mera hur jag ska rida på Söndag! :)


Asså kännder knappt att jag har tid för att blogga och denna bloggen är så otroligt ful så det är linte kul att klicka in på den heller.. Gah! Väntar iof bara på en Header till den andra bloggen som jag håller på med som jag vill börja blogga på så snart som möjligt! :)


2013-03-20
21:37:00

Nu ska jag sova
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Imon är det skola och oxå den ända dagen i skoan denna veckan. För på fredag så ska jag och 4 till åka till Örgryte och intervjua folk. Haha så random men ändå lite kul! Måste dock vara hemma SENAST halv 4. Helst 3! Efter som att vi ska åka till Alingsås och hoppa så måste jag ju fixa allt och sådär innan nu åker vid typ halv 5-5.. Stressa som vanligt. Men jag är ju van vid det här laget så ;)

Men i alla fall nu ska jag sova. Sussa sött. Det behöver jag verkligen enfter domma långa dagarna som gjort mig helt slut i kroppen. Men BTW så fick jag A+ på Praktiken.  HAHA. Om man nu kan få det. Men stallchefen skrev det på mitt pappaer i alla fall. Fett stolt! hehe :D

GOD NATT
 
youaremydream, you'remyangel, IwishIcouldhaveyouasmine,onlymine..♥
 
 
 

2013-03-20
21:27:09

HAHAHA
Denna bilden beskev Solei så bra när man vänder ryggen till i stallet. På typ 2 sek är hela stallet ner rivet men så fort man tittar på henne så står hon med världens "det var inte jag" blick...
Orkar inte... HAHAHA
 

2013-03-20
19:33:52

Ligger i soffan
är så sjukt trött efter dessa dagar med praktik och sen direkt till stallet och rida och sen gå hem osv! man blir trött av att åka vid 7 och inte vara hemma förän vid 5 Halv 6 igen! :/ segt! Men nu är praktiken slut för denna gången, lite tråkigt för jag har haft så kul med Jonna dessa dagarna! Vi har fått rida igår och idag. Och jag har fått rida Dunja båda dagarna, så himla kul att rida henne igen! Det var så längesedan jag red henne. Idag fick jag även hoppa henne så det var extra kul, vill verkligen köpa den ponny! Önskar jag hade ett jobb så jag kunde tjäna ihop egna pengar och köpt henne för dom pengarna! Men tyvärr! :( Älskar verkligen ponnyn och jag kommer typ gå i kras när hon säljs :(((( men men sant är livet ibland tyvärr!

Solei har vart lite halv vild dessa dagar!! Haha helgalen ;)
Imon kommer Hanna, ägaren och skor om henne så imon så ska hon vila! :)









2013-03-20
07:18:54

godmorgon
sitter på bussen nu, orkade inte blogga igår för jag var på sjukt trött och lite halvförkyld så somnade typ dirr när jag la mig i sängen ;)

btw, känslan som uppstår när jag märker att mina älskade bästa Kingsland byxor har spruckit mellan benen... börjad typ gråta, seriöst! inte dom ända sköna byxorna! fan nya!
så nu får jag ha mina självlysande röda byxor, hur snygga lixom? haha!

ahja nu ska jag lyssna på musik resten av vägen!


2013-03-18
21:44:06

Trött efter en hel dag med hästar.
Är riktigt trött nu efter en hel dag med hästarna!
Åkte ju till Nääs vid kvart över 7 så var där kvart i 8. Var en annan tjej är typ 14 som gör son Prao där så att det är kul. Grymt snäll och rolig tjej. Haha! Men det är kul att ha någon att göra allt tillsammans med, Tjöta hela tiden osså! Nej men det är nice! Och hon ska vara där under den tiden jag är där med och längre men det är ju kul i alla faaaaall! :D

Slutade typ 20 i 2 för vi hade typ gjort klart allt så vi fick sluta. Så jag stannad kvar en 20 min och åt med Jonna som hon heter. Så gick jag sedan ner till Bussen och åkte till stallet och red mödarmaskinen.. haha idag ville hon döda allt i sin närhet kändes det som.

När jag skulle ta in henne så ville hon inte gå in först för att det var lite hundar där. Och när hon väl gick in så ville hon inte vara vän med vovvisarna.. När jag skulle börja rida så kicka hon i ett.. Höll på att åka av några gånger. Men red till PD'n och Galopparbetade MASSOR. Hon blev så trött så hon knappt orkade gå. haha nej, kanske inte riktigt, men det var ett hårt pass! :)
När vi kom tillbaks till stallet och jag skulle mocka snabbt så hör jag hur det rasslar till typ så tittar jag ut och då så har hon rivit ner täckena på täckes hängaren, så det hänger bara ett schbrak kvar på. Och Solei står och tittar på mig men så fort jag gömmer mig och spionerar på henne så biter hon tag i schabraket och drar ner det på golvet och ställer sig på det.. man bah WTF..? Osså "det var inte jag blicken".. Döda schabrak. för hon vägrade att flytta sig ut fläcken oxå. PALLAR INTE SOLEI VISSA DAGAR. HON E SÅ RANDOM! HAHAHAHA 
Var hemma runt halv6. Verligen heldag in tha stall, kul men jobbigt! ;D
 
 

2013-03-18
15:54:26

skrittar av en trött prinsessa



2013-03-18
07:42:27

god morgon





2013-03-17
22:24:59

Hej och godnatt
Ska väll mesta säga god natt och säga att jag inte har bloggat så bra.. Men men. Skit i det, ska bli bättring.
Imon så börjar jag 8 på Nääs kommer dock vara där typ kvart i 8 efter Som att jag åker buss med det är ju skit samma! ;) Varma kläder är prio 1 asså. Ska ju till stallet dirr efter så jag vill ju inte frysa rumpan av mig! Dom är det lite snö och det kommer säkert bli mera. Så kaaaaaaallt och äckligt!

Men i alla fall, nu ska jag sova så jag orkar med att arbeta! hehe :D
GOD NATT
 
 

2013-03-17
21:36:39

Mina nya springskor <3


ska dock försöka hitta något annat skosnöre... haha dom är inte på fina i färgen! ;P
skiiiit sköna skor! :D<3


2013-03-17
20:14:20

Helt jävla underbart!!!!!


4 svenskar till finalen!! omg underbart! :D

2013-03-16
19:45:56

blablabla
haha shit va vuxna pratar i munnen på varandra!! Mina öron kommer snart ramla av snart för dom orkar inte lyssna mer!! Haha nej då det är jättetrevligt och vi har ätit god mat osså!

Hittade ett par lila, Nike springskor förut, skit sköna! fick ett par gråa joggningbyxor oxå!
Tar bild på skorna sen ;)




2013-03-16
15:33:12

PåVägTill GBG
Vi ska först åka och kolla på springskor till mig innan! Weiii :D






2013-03-16
10:42:25

Har precis käkat god frulle!
Snart ska jag sticka till stallet och rida, blir ett pass i pdn! :)
I eftermiddag så ska vi på kalas och typ träffa släckten på pappas sida, det var ett tagsedan jag träffade alla dom så åker då med, har lixom ändå inget annat att göra! ;)

nu ska jag byta om och sticka till stallet :D



2013-03-15
23:28:44

Ikväll är det jag och min idominsalva..
Mina läppar gör så otroligt sjukt j'vla ont så jag håller typ på att avlida. Så idag är idominen min enda vän! <3



I alla fall, Bloggen har var ganska död idag, men jag har lixom inte kommit på något att skriva om och inte haft tiden eller orken att blogga, och vissa dagar blir det så! ;)

Red i alla fall ner barbacka på Solei till Pdn och red LITE där. Kom hem ganska sent så min jacka med mitt busskort blev inlåst i ett annat skåp och "ägarna till det skåpet stack -.-*. Så fick hämta vaktmästaren och grejer. så missade tåget. Men snäll pappa som jag har hmtade han mig så jag var ändå inte hemma så sent som jag skull vart om jag tog tåget. 
Men i alla fall så red jag i PD'n som var mjuk och fin så galopperade ganska mycket, alltså rätt intensivt pass, Gjorde en del galopp ombyten och dem sitter i ena varvet men i anda är det lite svårare, antingen är det för att jag inte riktgt vet hur jag ska göra än, eller så har hon lite svårt för det varvet! ;)
Men i alla fall så var hon super fin, Och i slutet så gick hon såå bra. Red inte så länge, Men lagom. Tror jag rider i PD'n imon med! ;) Får see, Annars gör jag det på Söndag!!
 
NATTI
 

2013-03-15
08:15:40

Skolan
sitter i skolan nu och väntar på att någon ska komma och socialisera sig med mig!! ;) sitter lixom forever alone här.... haha

ahja, ska ha extra engelskan snart, gud så kul.... gah!

efter skolan ska jag rida sen så om jag hinner efter det så ska jag springa tror jag! ;) hehe

yes!!!!! :))


nu kom örnen, hörs sen! :)

2013-03-14
21:48:24

Natti
Skriver det nu, Efter som att det just nu är eklam och jag ska lägga mig efter att Fuskbyggarna är slut.
Börjar 20 över 8 imon med extra engelskan... -.-'' Gah tråkigt! Men men vad gör man inte?
Slutar så jag är hemma vid 4 eller halv 5, kommer inte riktgt ihåg! I alla fall så ska jag till stallet och rida Solei efter skolan. Rider nog lilla rundan om jag inte rider med Jill, beror lite på ;) haha

Men ja, God natt!, Höres imoooon! :)
 
 
 

2013-03-14
21:37:40

Stigbyglar
Jag rider nästan aldrig med sigbyglar längre då jag tycker att jag kommer ner så mycket bättre i sadeln och jag håller om mycket bättre. Jag har börjat tycka att det är jobbigt och obehagligt att rida med stigbyglar för att jag knappt gör det längre.. Så nu som jag tränat på att rida utan stigbyglar så får jag träna på att rida med stigbyglar.. HAHA

Skulle rida lätt idag med stigbyglar, höll på att avlida lite faktiskt. Det var inte kul! Nej men nu får jag börjar rida lite med stigbyglar igen. 
Det är jätte bra att rida utan stigbylar efter som att man kommer ner mycket bättre, Får förhoppningsvis bättre sits, Jag tycler själv att jag fått lite bättre sits i alla fall dock måste jag få bättre magmuskler för jag orkar inte riktigt sitta emot. Typ som när jag red Epos i Tisdags, När han drog i bettet så åkte jag fram.
Sen blir ju balansen lite bättre tycker ju jag då. Efter som att Solei inte alltid är så snäll när man rider ut. HAHA så de gäller att ha balans. Och den blir bättre och bättre ;)


På ett sätt älskar jag att rida med Stigbyglar, MEN att rida utan är annu bättre!! Så otroligt underbart. För typ ett halvårsedan så fick jag lite halv panik när någon sa att jag skulle släppa stigbyglarna, Nu så väljer jag själv att rida utan!! ;)


MED - UTAN
 
 

2013-03-14
21:22:21

Fuskbyggarna
Sitter och tittar på fuskbyggarna nu.. Som jag sa förra veckan.. Vilka idioter det finns!!

I alla fall vart jag i stallet förut och red ut, Solei var piggelin men super snäll och gick kanon bra. Känns så härligt när hon är så sammarbetsvillig! :D Hon var koncentrerad näst intill hela tiden och blev inte rädd för minsta lilla som han kan bli ibland. Hon var låg i formen och ja som sagt gick hon kanon. Kan inte säga så mycket mera. 

Galopperade lite fortare på en grusväg och hon blev så glad och kickade en gång och bah drog iväg. Haha så himla söt och det är så skönt när hon gör så med öronen spikade framåt för då vet man att hon uppskattar det och tycker att det är så kul!! :D

Ska skriv ett inlägg om rida med eller utan stigbyglar nu. Men ska kolla TV'n oxå. Jobbigt att göra båda samtidigt, så ska försöka lösa detta nu. HAHA
 

2013-03-14
09:40:00

Tja
Sitter i skolan och vi ska snart ha Hälsopedagogik.

Slutar vid 2 idag så idag ska jag rida ut lite längre. 
Igår så var jag i stallet och fixade allt och gosade med Solei, sedan sprang jag bort till simmenäs för att socialisera mig lite med hästfolket. Kul men jävligt kallt. Kom i alla fall hem lite sent så därför blev det inte så mycket bloggning då jag åt, gick med Zlatan och sedan satte jag ju mig i soffan och tittade på Mia på Grötö, sedan somnade jag dirr när jag la mig i sängen. Haha!

Men i alla fall så ska jag rida idag, Och nästa vecka så kommer jag att kunna rida hela veckan för att jag ska ha APL och då jobba på Nääs och slutar vid 3, Och efter som att jag åker buss så kommer jag att hoppa av vid stallet på vägen hem. Så då kommer jag att kunna rida varje dag! :)
Så kommer att rida varje dag till torsdag, Alltså kommer hon vila på Torsdag efter som att jag ska hoppa på Fredag. Se så ska hon vila på Lördagen så jag ska tävla på söndagen. Haha ja, Ni hajar xD


Nu börjar vi!! :)
Tjaaaao!
 
 
 

2013-03-14
09:18:33

Saknade lilla ponny <3
Saknar dig så enormt!! 
♥ Världens bästa ♥



2013-03-13
21:27:30

Tittar på Mia på grötö och äter lite frukt!
ska försöka skriva något lite längre inlägg sen när det är slut!!! :)
men får se, för är rätt trött, annars så skriver jag det imorgon eller något sånt! haha







2013-03-13
16:58:28

vila
Solei får vila idag med då jag känner att det blir lite sent och mörkt då jag typ kom hem nu!
men det gör ingenting då jag ändå kommer att rida resten av veckan, helgen och veckan som kommer!
Jag springer upp till stallet nu, ska bara byta om!

Ska fixa och gosa med Solei, och så ska jag ju på klart fixa maten och allt sånt annat som man brukar göra i ett stall! haha!!

XOXO
HÖRS när jag kommer hem igen!






2013-03-13
06:59:13

God morgon.
Det ligger snö ute och jag är inte det minsta glad över det. Snarare riktigt arg! Det är ju inte ens mycket så varför kom det ens?.. Iof försvinner det ju fortare om det inte är så mycket! Men åh orkar inte sätta på mig alla äckliga tjocka klumpiga vinterklader igen.. -.-'


Sitter i min säng nu och ska byta om när jag har skrivit klart detta otroligt meningslösa inlägg.. Börjar somvanligt 20 över 8 och idag slutar vi 4... Blöööö!
Lilla Solei ska ridas idag oxå. Rider min lilla favvo runda. Får se, Kanske ride barbacka, om jag vågar. Haha ni vet ju har det gick sist! 

Nu ska jag skynda mig! Puss puss, Hadee!! ;D
 
 
 
 
 

2013-03-12
21:40:02

Hur gick det idag..?
Jag tycker det gick åt skogen och jag är inte det minsta nöjd....
Epos var... Över allt och ingenstans, Jag red sjukt kasst så nej, jag är inte nöjd över huvud taget.
Ska jag vara ärlig så kändes det som om jag ville ge upp ett tag (iof skulle jag aldrig göra det men när den känslan kommer vet man att det går sjukt dåligt, eller ja, känns sjukt dåligt i alla fall) Och jag hatar att känna den känslan.. 

Nej asså vet inte riktigt vad jag ska säga. Är i alla fall ganska så besvikan på mig själv att jag inte red bättre och faktiskt lite besviken på Epos oxå. Visseligen är han stel och så men...aah!

Det känns verkligen som man misslyckats totalt efter ett sånthär ridpass. 
Visst han gick bra vissa stunder, men man kunde inte njuta av det då för jag vara bara så trött och irriterad på hnm och irriterad på mig själv att jag verkligen inte orkade sitta tillbaka när han började bråka...
Kändes i alla fall inte bra.. Det kan jag säga.

Nu ska jag sova.. God natt!

2013-03-12
20:25:21

Ut med Zlatan
Ska ut och gå med Zlatan nu, och det SNÖAR SOM F*N.... Seriös :O

ah i alla fall, bloggar mera, typ om ridpasset när jag käkat och vart ute med voviii!





2013-03-12
17:03:28

Hemma
Och ska snart byta om till ridkläder, Åker mot Gråbo vid kvart-20 över så får skynda mig lite för jag är ju inte så snabb på det här med att byta om ossådär. Haha!
Hoppas jag får rida Epos igen för jag vill rida i dressyrsadeln.. Man sitter så mycket bättre i dem. Sen är Epos gosig med! <3


Kan btw säga att jag ska även hoppa Solei på en sån träningshoppning på Alingsås fredagen innan Borås. Men ska bara hoppa en runda och på 70 cm. Mest för att känna hur hon är ute på annat ställe och för att jag ska få hoppa lite innan. 
Så får hon skritta up på Lördagen och sen tävling på Söndagen. Så det blir jätte bra!! :)
Rätt mycket starter i Borås, typ 35 i LC'n, Men skiter i det. Ska bara rida runt och ha kul och satsa på nolla. Blir det en placering är det ju bara ett +.
Så nuu köör vii. Eken är taggad och jag hoppas lilla Soliiiiie är det åxå. ;) Bebiiisen ♥

 Japp, Nu ska jag byta om. HADE!!
 
 

2013-03-12
15:20:15

slutat
så ska snart vandra till tåget ;)







2013-03-12
11:37:57

Nu e jag glaaaaad!!
Den 24 så skah jag åka med Solei till Borås och tävla! :D Hiihhi är så glad nu att det gick att lösa! 
Ska hoppa en LD+5 och en LC. 

Mahaha Gah taggar att knoppa och göra Solei så himla fin. Det är så kul!! :D

HAHA GLADTJEJ.SE
 

2013-03-11
22:43:04

KAOS
Försöker välja vad jag ska ha på mig imon.... Seriöst. Pallar inte att jag inte kan bestämma mig. Och saken är att jag måste bestämma det kvällen innan för annars blir det ännu mera kaos imon.
Måste veta om conversen passar till de, eller till de, osså vill jag ha skinnjacka, osså vill jag ha de, o de, o de....
Sicka sjuka problem jag har. 

Nej men nu är mitt nystädade rum helt nerdröst med kläder igen. Dock rena klader. Men ändå... Pallar inte för nu måste jag sova. Så kommer bli kaaaaaaaos imon, kommer bli så att jag kommer prova en massor och klockan kommer rusa iväg och jag kommer få dra ruushen till bussen i fula kläder ändå..

HAHAHAHA ååååååh, Pallar inte mina problem asså.. :((((((( 



God natt. Nu måste jag sova om jag ska orka upp imon, Hadefiint.

2013-03-11
19:59:00

Mihihihi
I lördags gjorde jag en godgärning fast från början visste jag inte om det. 
Jag skulle Ringa på Yohio, och det gjorde jag med, men jag tittade på fel nummer och ringde alltså på det dyra... Tihihi dunktig är jag utan att veta om det. Visseligen så vet jag inte riktgit va min ring kostnad ligger just nu på mobilen... Meeeen, vad gör de? Jag kan ju bara säga att jag ville vara snäll och ge pengar till Radiohjälpen. De kan ju ingen bli arg på!! Dock tor jag inte den har gått över, MEN OM.. ;)

Haha, Var bara tvungen att dela med mig för jag känner mig faktiskt snäll och jag tycker att andra oxå ska göra detta. Jag skulle ju iof aldrig ringt på de numret om jag fått välja, det var lixom första gången jag ringde på det ocg det var inte ens meningen! FAST det var bra att jag gjorde de, för det fick mig faktiskt att tänka om. För tänk vad bra vi har det, Att lägga 6 kr extra och ringa det dyra numret-Radiohjälpen och då hjälpa rödakorset, rädda barnen .M.M. 6kr är lixom ingen summa för oss. Men det är det för dom, och om alla skulle göra det så skulle så många flera barn i olika länder få gå i skolan, få mat osvosv!!
Nä ska nog börja göra det. När jag blir större och tjänar pengar så komme jag lätt att ge pengar i månaden till någon sån organisation!! :)


Världens Barn


2013-03-11
18:32:45

Har,
ridigt, kommit hem, städat, badat hund, o ätit! Så nu ska jag hoppa in i Duchen

bloggar alltså mera sedan! ;)
känns btw som det är söndag, nu kommer veckan bli sådär jobbig igen för jag kommer inte att veta vilken dag det är!! Visseligen så kommer jag tror att de är måndag imon, osså är det tisdag så det är ju iof väldigt bra! haha!

ahja, BRB!!



2013-03-11
13:36:58

Ska strax till stallet,
och rida ut min fina prinsessa <3
Ska bara äta lite Lunch först!


springrundan var fett jobbig, men men det måste vara jobbigt för att det ska bli bättre!! :)


2013-03-11
12:32:50

ute och springer


och jävlar va isen knakar!!!!



2013-03-11
00:12:57

God naaaatt!
God natt och sov gott. För det ska jag göra, hehe!
Imon så ska jag som vanligt sova tills jag vaknar efter som vi har studie dag som jag nämnt några tusen gånger! Imon ska jag springa, vet inte om jag ska göra det före eller efter jag åker till stallet?.. Ahja, det behöver jag inte bestämma nu.
Solei har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra. Men tror det blir en chill uteritt för dom är så mysiga!
Sen ska jag bada Zlatan, Städa rummet, byta lakan, ducha och krypa ner i sängen och gooosa. Haha bästa som finns med nystädat rum, nya lakan och nyduchad!

_________________________________________________________________________________
Veckan för Solei kommer typ att se ut lite såhär:
Måndag: Chill uteritt
Tisdag: Vila, för då är det ridprofilen och jag ska rida ridskolehäst.
Onsdag: Uteritt
Torsdag: PD'n
Fredag: Vila (tror jag)
Lördag: Dressyr eller hoppa
Söndag: Gör det jag inte gör på Lördagen

Går det inte få till att hoppa i helgen så blir det nog uteritt eller något annat skoj ;) Hehe
__________________________________________________________________________________

GOD NAAAAATT
 
 

2013-03-10
22:07:14

Detta visste ni inte!
 
Innan jag provred Solei så provred jag en annan ponny.
En Grå skimmel skäck. Som hette Nicko, kommer inte riktigt ihåg hur gammal han var men trooor han va 11(?).
Han hade gått LA-MSV hoppning och dom ville låna ut hnm å foder eller sälja hnm. 
Det var en riktigt speciellt ponny som inte litade på folk då han inte blivit så bra omhändetagen innan han kom till Sverige och denna familjen. Så han såg väldigt sur och faktiskt farlig ut. Men dom sa att han inte gjorde något bara visade och så var det. Men det tog inte långstund innan han stog och slickade i min hand med öronen framåt. Hehe
Tyckte jätte mycket om hnm faktiskt. MEN. Han hade lätt Autros i frambenen som dom iof aldrig kännt av innan han hade fått en kotledsinflamation och dom hittade de då.. Men i alla fall så om dom skulle låna ut hnm ville dom inte att han skulle vara tävlings ponny. Kanske bara tävla någon gång ibalnd Ld-Lc och någon enstaka LB. 
Och så klart, det förstår jag oxå. Det är klart att dom inte hade velat ha hem en skadad ponny bara för att jag tävlat endel. Helt förståligt men lite tråkigt för mig så jag fick ju leta vidare och hittade då Solei!

Solei åkte vi och provred nästan precis när mamma opererat foten och därför var Linda sååå himla snäll och ställde upp och körde. 
Den provridningen var väll inte mycket att ha.. HAHA! Men jag blev kär i Solei direkt.
Så hon kom ju då hem till mig. Och efter några veckor så ringer dom med Nicko och säger att dom gjort någon undersökning på hnm och att dom fått svar från något annat land att Autrosen knappt finns kvar så dom ville att jag skulle ha hnm ändå och kunna tävla och så. 
Jag hade gäärna haft 2 hästar. Men tyvärr har vi inte möjligheten att ha det. Så jag hoppas att dom har hittat någon annan som vill ha hnm. :))

Super fin var han verkilgen(Har tyvärr inga bilder)! Och som sagt hade vi haft möjligheten till att ha flera hästar så hade jag så gärna velat ha hnm oxå! Det hade vart så kul.. Men men jag är super glad att jag har Solei här nu. Hon är en underbar ponny!!
 
 
 
 

2013-03-10
21:37:17

Har precis vart ute med Zlatan
Helt galet hur kallt det är. Det var stjärnklart så ganska mysigt ändå.

Sitter just nu och försöker komma på något att blogga om men fortfarande står det ganska still. Men ska nog komma på något. Imon är det studiedag så kan jag ju blogga hela natten. ;) Haha



2013-03-10
17:09:10

Frös ju ihjäl..
Är hemma från stallet nu. Sitter med en stoor kopp varm cholkad och försöker att tina upp igen. Frös verkligen hur mycket som helst  och värst var när jag skulle cykla hem. Det stack så sjuukt mycket i mina ben och jag kände dom knappt. Har bara frusit mer än så här en gång denna vintern. (och det var när ett tåg var försenat och det var typ -8, blåste, snööade och det åkte godståg förbi hela tiden) Och nu frös jag näästan lika mycket så ni kanske förstår?? ;P

I alla fall så red jag till PD'n som dock var lite hård men inte så farligt så red enstund där. Red dock inte jätte länge just där efter som att jag skittade dit på 10-15 min så när jag komdit var det ju bara att köra på och då så höll jag på i kanske 25 min och sen sktittade jag hem igen.. Så blev ganska bra ändå. Och jag kände inte att jag behövde mera tid. För i början så var hon jäävligt pigg och så, det steget hon fick då ville jag haft hela tiden, men naaaah haha. Efter några minuter slappnade hon i alla fall av och blev OTROLIGT fin. Asså helt galet. Var sjukt nöjd med henne efter att jag flyttat lite. Gjort massor med övergångar och galopperat lite och så, så jag nöjde mig där och när jag skulle trava av så sänkte hon sig så fint.
MAAAH, Nöjd Jennifer!!
 

2013-03-10
13:45:59

Nu är jag trött!!!
Har precis kommit hem från spring turen och det var det jobbigaste någonsin! sprang typ runt hela ingared kors och tvärs, och tog i som ett as i alla uppförsbackar. Riktigt kul!
Sprang bland annat förbi ingareds PD'n och såg att isen är smält på halva och efter som att den är så stor så går det att rida där nu! Så efter att jag duchat nu då så åker jag till stallet och så rider jag dit och rider ett ordentligt dressyr pass! Som jag längtat efter det! :D

Btw, så sprang jag även upp för backarna där jag brukar backträna med hästarna, och jag säger bara: jag förstår att Solei tycker att det är jobbigt.!!! haha usch!




2013-03-10
12:13:15

Tjeee-Tjeeeena
Vaknade runt halv 11. Äntligen få sova lite längre!
Sitter just nu och tittar på Live sändningarna från SM:et på Billdal. Inte många ekipage kvar så när det är slut så ska jag ta med mig Zlatan och springa en runda på 45-50 minuter. 
Det är fint väder men kallt och blåser så får ta på mig så att jag inte fryser. Fast grejen är det att då blir man svinvarm undertiden man springer.. Haha Ahjaa de löser sig nog ;)


Nu började WebTV'n lagga oxå.. LOVE.. Säkert slut nu. ÅHHH ELEKTRONIK.. DÖÖ!!

Ska byta om nu då och dra ut och springa, Hörs efter! 
 


2013-03-09
22:57:07

Va hände?
Robin vann?..........
Att utlandet ska få bestämma vilken låt VI SVENSKAR ska skicka till Eurovision som ska representera VÅRT land..? Är inte det lite fel. Det är väll ändå vi svenskar som ska bestämma det eller. Och hade vi nu fått göra det så hade Bästa Yohio gått vidare. 
Men nu ska vi skämma ut svärje med en tondöv "sängare"..
Folket som ska titta kommer att stäng av TV'n, dra ut kontakten, stänga av elen, sätta i öronproppar och försäkerhets skull dra täcket över huvudet för att slippa höra Robin sjunga. Man vill ju inte spränga trumhinnorna... Det är helt sjuukt. Alla låtar var bra! Till och med Louise hoffsten MEN, Robin går vidare för att representera Sverige? Inte okej någon stans. Får flytta utomlands eller något, INNOM SNARAST FRAMTID!!

Åh jag är så Arg för Yohio var verkligen bäst av dom alla!

 
 
Ska försöka släppa detta nu, Kommer inte bli lätt, Speciellt inte när Jenny och Jennifer kommer att döda mig med Robins låt......
Så det kommer inte bli lätt!! HAHA
Nu ska jag sova.... Arg som jag e.. :((
 
 
 

2013-03-09
20:34:03

Mello-mys med mamma <3



Får springa bort dom där chokladbollarna imorgon!!
Heja Sean banan!! :D HAHAH



2013-03-09
18:01:58

Vill blogga
Men kommer ju inte på någo att skriva.. Haha hemskt ju!
Bloggtorka på HÖÖG nivå!

Men gamla Youtube filmer som man sett massor med gånger fast det var ett tag sedan, fungerar alltid att blogga med. HAHA
Och detta är seriöst bland det sötaste jag sett. Så himla fint. Hästen är så försiktig och barnet kan göra vad som typ! Gah va gulligt de e! ♥
 
 
 
 
 

2013-03-09
16:30:03

Vet ni en saaak?
Solei heter egentligen inte Solei. 
Hon heter egentligen Soleil med L i slutet. Fult men sant. Hahaha!!

 

Solei, Soliiiie, Soleil....
 
 
 

2013-03-09
15:41:47

Hemma från stallet
Gudars vad kallt det var att rida.
Solei var lite bråkig i början men efter att tag gav hon sig och blev riktigt fin!!

Skiter i att springa idag för jag har sån träningsvärk i benen och jag ska springa imon och på Måndag oxå så tycker att jag är förtjänt av en liten vila! Hehe!
Ska strax gå en Lite sväng med Zlatan och efter det ska jag lägga mig och dö i sängen. Kolla på Wild Kids som jag aldrig lyckades kolla på igår för att jag somnade så sjuukt fort. Haha! Ska äta lite frukt ossådäär. 
Shululululul, Bloggar mera sen, när jag kommit på något att blogga om.
 
 


2013-03-09
11:32:51

Åhh..
Vaknade sååklart tidigt. Typ vid halv 9, jag förstår inte varför jag aldrig kan få sooova?
Ahja, Nu är jag uppe och har hela dagen framför mig. Har käkat frulle och sitter nu i soffan och kollar GP-ponnyn resultat på Equipe, Själva Gp-klassen har inte starat än med snart så. Första året på 3 år som jag inte är med! Hehehe. Fortfarande lite småsur att jag inte red liiiiiiiite noggrannare på Hajen.. hahah :(

Snacka om jag att jag blir sugen på att tävla. Var ju tanken att jag skulle åka till Borås med Solei den 24/3 men tror inte det blir så efter som att mamma inte kan köra än!! Ingen som vill agera chaufför till mig då? hehe :'))))))


Ska snart, Om en stund när jag orkar resa mig från soffan, åka till stallet och rida min lilla ponnyskrutt! Fint väder, Dock är det kaaaallt så får ta på mig massor med kläder!.... Huhu :P
 
 
 

2013-03-08
23:22:22

NattiNatti
Har precis ätit upp några goda jordgubbar och känner mig så duktig för jag har inte ätit eller drukit något onyttigt denna fredagkväll och jag är inte ens sugen på något sånt. Vilket är vääldigt bra! Frukt, grönsaker o bubbelvatten är så mycket godare och man känner sig frächarare på någotsätt efter man ätit det, än om mn hade sotoppat i sig en chokladkaka och flera glas cola..

I alla fall. Nu ska jag lägga mig i sägen och kolla på Wild kids som jag missade. Om jag orkar efter det ska jag kolla på Topmodel som jag glömde titta på i Måndags! HAHA

Imon ska jag sova tills jag vaknar och det ska bli såå sköönt, Saknar det endel faktiskt. Har inte sovit ut på jätte länge ju. Tyyyp sen förra helgen om knappt det. För det värsta är att jag vaknar runt halv 10 även om jag skulle vilja sova till 11-12 en dag bara för att få sova ut!! Ahja, Hoppas på att kunna få sova. Vad som är jallafall bättre än halv 6!!!!!!!!!!!!!!
 
Haha, Hej random!!
 
 

2013-03-08
22:54:33

"PUSS"
Idag så lärde jag lilla Solei att pussas. Snabb som sjutton på att lära sig!
Gjorde ett test första gången bara så att hon tog mulen mot min mun och samtidigt sa puss när hon gjorde de och sedan massor med beröm och en godis. Andra gången jag sa puss fattade hon precis vad som skulle göras! Snabbtänkt och klok liten puss ponny ♥ Naw blev så glad för sen ville hon pussas hela tiden. Men var ju tvungen att fixa allt annat och för ett springa hem innan det blev mörkt.
Lovade henne att hon skulle få någon godis imon med så att hon kunde få pussas mera .. HEHE :D ♥♥
 
 
 
 

2013-03-08
22:49:52

Mina ben gör så ont...
Sprang ju till stallet och när jag skulle hem så tog jen en mycket längre väg. Sprang nääästan hela tiden och plågade mig själv i alla backar. Så när jag kom hem var mina ben helt lealösa... Och nu gör dom så ont! Typ som att jag redan har träningsvärk..? Fast det kan man väll inte få så fort efter att man sprungit, Tar inte det någon dag innan den kommer? Ahja i alla fall så känns det J*VLIGT gött för jag vet att jag tagit i och gjort det bra!

Ska springa imorgon oxå. Och även söndag och troligtvis på måndag oxå efter som att vi har studiedag då. I alla fall så ska min kondition bli på topp. Har lixom ALDRIG haft bra kondition och jag vill ha de. + Att jag vill vara slimmad och ha en snygg mage!!
Vill i alla fall jobba upp min kondition till vi ska ha ett konditions test på idrotten i vår. Och vill kunna få bra på de. Vill lixom få bättre an bara E som jag skulle få i dagsläget! HAHAHA!!!!

2013-03-08
16:58:46

all in



2013-03-08
16:31:36

springer till stallet
Ja, jag springer till stallet så får Solei vila idag! Ska fixa allt, gosa och ge henne hennes fredagsgodis! :D hehe

Men får vänta lite innan jag springer för jag har precis käkat några mackor när jag kom hem, så får vänta ca 30-40 min innan jag springer för jag vill inte ha håll för det är bland det värsta som finns!!
Så byter om och chillar lite innan jag drar!
Ikväll blir det inget godis, utan jag ska göra dipp och grönsaker, kanske lite salta pinnar och käka det till gladiatorerna ;)







2013-03-08
07:00:29

God morgon!
ska precis byta om, bli jeans och deg tröja idag, tror jag! haha.
Fett kallt ute, men skinn jacka och converse är det som gäller ändå! haha lär ju frysa, men det är vår nu och då ska jag ha de på mig!!

vet inte om jag ska rida idag, har inte riktigt bestämmt mig, vill hinna springa idag oxå så kanske springer upp till stallet då, men är det fint väder och sol rider jag nog en sväng! ;)<3


dröm magen typ? :D


2013-03-07
21:57:39

Tv
Ligger i soffan och kollar på fuskbyggarna, vilka idioter de finns asså.... :O
I alla fall ska jag sova efter det för jag är riktigt trött!! Ska vara pigg och glad imon, vart lite trött och tråkig idag. Imon är det fredag och veckan har gått skit fort! Så nu är det helg igen och då ska man vara glad!

Solei var gosig idag och jag red ut och så hade jag höga krav i början och hon gick kanon så efter det så busade vi och myste bara! hehe! ;)

God natt allesammans :)<3




2013-03-07
19:24:43

Sköönt!
Så skönt att det fortfarande är ganska ljust vid halv 7. Finns inget göttigare än ljusa kvällar!
Tänk bara sen när det blir sommartid med. Kommer ju lixom inte vara mörkt för än 10. Älskvärt! 
Sommaren, Du är väldigt välkommen. Tänk när man kan rida i T-shirt på kvällarna, det är ljust länge, och man kan rida så lååångt på eftermiddagarna utan att frysa. Jag gillar vinter men inget slår sommaren! Underbara sommar. Kan seriöst inte sluta längta!! :(

 
Denna sommaren SKA jag bli brun med. Seriöst, Förra sommaren så fick jag ingen färg förän vi åkte till Öland och då brände jag sönder mig och började flaga bort allt 4 dagar efter att vi kommit hem.. :( så nu ska jag börja sola som en dåre när solen väl kommer. Börja i tid och sola lite hela tiden så att det sitter kvar! Dock är det så sjuukt tråkigt att sola. Bara ligga och vänta på bättre tider. Nää :(
Och den det svåraste som finns när man är ryttare.. Att inte få raggarbränna.. Fina vita t-shirt ärmar. Jag lyckas alltid med det, Dock vill jag verkligen inte få det för det är så extremt otroligt j*vla fult! :(
 
 

2013-03-07
16:04:21

Cykla till stallet!
ska cykla till stallet nu, fick sluta tidigare så jag har vårt ute och sprungit och ätit lite och nu ska jag då till stallet! wiie! Rida gos ponny i det fina vädret :D <3



2013-03-06
21:20:33

Lite god och nyttig kvällsmat <3


bland godaste man kan äta och man känner sig mycket duktigare än om man skulle äta lite choklad, ska nog börja leva på frukt, bär och grönsaker varje dag och hela tiden!! Nyttigt, gott och bra! :D
#love!!!! <3



2013-03-06
20:16:00

Hon luktade på allt baj...
Idag var Solei huur fin som helst!! Kändes så himla bra efter som att det gick som det gick i Måndags. 
Red ut, (Som vanligt kan man väll säga!). Gjorde lixom uterittsDressyr. Red utanstigbyglar nästan hela passet. Tog dom en gång när det kom en stor buss som skulle köra förbi! Haha. Men annars så red jag utan hela tiden! Känner att jag kommer ner och kommer runt henne myycket bättre!
Men hon var i alla fall kanon fin idag och jag bah, ÅH VAD JAG ÄLSKAR DIG SOLEEEEEI <3 hehe!

Dessa dagar påminner hon verkilgen mig om varför jag fastnade för henne och ÄLSKAR henne!! ♥

Så va hon så söt när jag skrittade hem på långa tyglar så bah gick hon och varje gång det låg en baj på backen skulle hon lukta på den..... HAHA.. 

 
Imon var ju tanken att jag skulle träna för AnnaE. Men jag känner att jag inte passar i den gruppen. Det var jätte kul att träna för Anna. Men dom flesta hoppar mycket högre än mig. Och jag vill ha någon som skriker på min när jag inte gör det jag ska. Jag är liiiite hopprädd när det gäller de lite högre. Och Sandra känner mig och vet hur mycket hon ska skälla på mig! HAHA
Så nä. Sen är det en annan anledning oxå. Men inte så bra att skriva de här kanske.
Så får vi hoppas att Våran fina ingareds PD blir fri från is så man kan börja hoppa där!!!

PUSSS
 

2013-03-06
19:52:00

Gårdagen -
Var kanon. Åkte ju med Örnen hem och vi skyndade oss iväg till hennes polle och sedan vidare till ridprofilen. Kanon kul! Lite kallt, hade 2 jackor men frös ändå haha men men jag överlevde och det var kul att titta på alla som red. Fast det hade ju vart roligare att vara med och rida... Vill gärna ha ett drag och en hel mamma som kan köra bil så att Solei skulle kunna följa med. Känns som om vi skulle behöva det!!
Men i alla fall, Så även om jag inte kan vara med och rida varannan gång när det är i Våthult så ska jag försöka att åka och kolla dom gångerna!!


Efter ridprofilen så åkte vi till deras stall igen och fixade in allting! Och sen hon till Jennifer och kolla på Maria och Mindy smtidigt som vi åt lite gottiigottii! Myspys. Sedan hoppade vi i säng och låg och pratade och skrattade ett tag innan vi somnade!! Haha!
♥ Det var en kul och mysig daag med min godevän!!! ♥
 
 
 
 
 

2013-03-06
14:19:05

Fixar ny blogg!!
 
 
Håller på att fixa en ny blogg just nu, Får en header av snälla Emma i min klass och så har vi fixat design och så nu då!! Men kommer att länka den när den är klaaar! :D
Kommer dock ha kvar denna bloggen då jag känner att om jag ändrar mig så har jag alltid min kära vän kvaar! Hehe!

Nu har vi precis slutat i alla fall. Så ska snart gå till tåget och åka hem. Slutar tidigare då fista lektionen blev inställd! Ingen är gladare än jag!
JallaJallaaa!!

Ska till lilla Solen när jag kommit hem och ätit lite osså! Rida ut och gosa med min BEBIS <3
 

2013-03-05
14:42:59

Sista lektionen...
Har sista lektionene nu har dock en liten bensträckare. Har Svenska och vi ska göra något konstig ointressant... Fett tråkigt men man får lyssna ändååå!! Pallar inte :( huhu!!

I alla fall. Slutar 5-10 över 3, GÖTT! Åker kvart över bussen till Gråboo!

Nu blev det ett sånthär ovärt inlägg igen, men annars så hade det typ inte blivit någon bloggning alls denna dag! Haha, kanske hinner att blogga lite mera ikväll!
Funderar BTW på att byta blogg. Sluta blogga här och börja blogga på Nattstad!? Men är inte säker asså. Älskar ponyryttarna.blogg.se fast vill ändå förnya mig lite och byta namn, ny header och lixom börja om från början ;)
Ahja, Får tänka på saken...




 

2013-03-04
21:47:00

Andas inte med munnen vid en hund som fäller...
Nej, Gjorde de för typ en timma sedan.. Och har fortfarande hår i munnen... Gahh va äckligt! ;(

Nu ska jag sova. Måste gå upp med en gång imon för måste packa ner lite grejs som jag ska ha med. Kommer säker glömma något ändå. Typ laddare till mobilen eller något sånt viktigt!...
Naaj nu ska jag sova/nana/sleeeepa!
Sleep well cykelställ! :D
 
StenTuffBruud.Se. Kaxa inte, Du åka på BOX!!!
Ne måste säga att jag e lite sööt i keps. Tihihihiih
 
 
 

2013-03-04
21:36:38

Detta är nog bland det roligaste jag har sett...
HAHAH så sjuukt kul.. Dör lika mycket varje gång jag ser den!


 
 
 

2013-03-04
20:28:02

Morgondagen-
Imon så är det ju skola som vanligt! Slutar viiid? 10 över 3 typ..När vi slutar så ska jag med Jennifer till hennes polle så ska jag hänka med till ridprofilen och kolla på dom duktiga tjejorna. Kan man inte vara med och rida får man stå på marken och ta in det som går. Älskar seriöst att titta på folk när dom rider. Och speciellt när jag gjorde samma övningar förra veckan. Då kan man verkligen se från marken och lära sig ännu mera! :D
Efter det ska jag med Jennifer tillbaks till stallet och sedan ska jag sova hos henne! Mysa och kolla på Maria och Mindy! Haha underbart!




2013-03-04
20:15:23

Ston.... *SUCK*
Idag var Solei riktigt jävlig asså.. Hon hade nog vaknat på fel sida, för idag var hon helt otrolig. Hon retade gallfeber på mig inna jag ens hann komma till stallet. Haha nej inte så farligt.
Men när jag skulle ta in henne, Så gick hon inte alls eller så gick hon bara när jag typ ville att hon skulle stå stilla. När jag skulle göra iordning henne så klia hon sig på ALLT, bah stod och krafsa, sparka och ja. Va helt random. 


Jag red min favvo runda. Barbacka... Vilket nog inte var rätt dag att göra de på. Hon kickade mest hela tiden, så fort det inte passade madam. OCh när jag skulle galoppera på en grusväg så kickade hon lite granna för att hon inte ville. Så jag galopperade några gånger fram och tillbaka där för att vinna över henne. Det gick kanon bra tillslut, Men sista gången så drar hon en radda bocksprång... HAHA, så jag tappar helt balansen och åker på sidan och hänger ändå kvar ett tag i typ slängrtav så de var inte så lätt att hålla sig kvar så åkte ner i marken och skrapade upp lite på handen.. Men haha Jag lever! ;D

Ston när dom vaknat på fel sida är inte kul att sitta på :(
Ahja hoppas hon är på bättre humör på Onsdag!
 
Men jag älskar dig ändå Solei, Du är världens bästa ponny <3
 
 
 

2013-03-04
12:22:22

Skolaaaaa
Ska snart käka lunch, Dock inte alls hungrig men får käka ändåå! Äta bör man annars dör man...
I alla faaaall. Har 2 lektioner sedan, engelska och Lärande och utveckling där vi ska skriva på Ätstörnings grejen!


Slutar vid halv 4 så är hemma 4 typ. Ska rida min lagom långa favorit runda idag!! Hihihi!

Ahjaa, Hadeee!
 
 
 

2013-03-03
22:56:25

God natt!
Måndag i morgon har har inte så panik över det. Vi har ju inte så mycket prov och sånt vilket är skönt.. Så Det är inte så farligt att det är skola igen! Haha.
I alla fall så ska jag gå och lägga mig nu. Klockan är ställd på halv 6........ Gaaaah!

Pusspuss och god natt! <3
 
 
 

2013-03-03
22:54:20

Väldrens vackraste ponny!
Solei är verkligen så bäst och så fin, Åh vad jag älskar henne mycket! Underbara ponny skrutt ♥

Red med Emmy och Clint på en äng idag och Solei skötte sig ganska bra. Några kickar och några ivägrusningar, men de var bara kul, Vårkänslor typ.. + Att jag inte ridit henne så mycket under veckan. Igår skrittade jag och travade bara puttelite barbacka.. 
Dock kan jag ju säga att jag straffar mig själv genom att rida.. Mitt knä gör ju inte mindra ont. Men ska jag vara ärlig gör jag allt för att få rida min prinsessa <3

♥ Solei ♥
 
 

2013-03-03
22:00:00

*Bloppis*
Förbygel -
Svart förbygel i bra skick. 
Det är några extra hål gjorda och resoret är lite smutsigt. Men annars är den super fin och väl skött. 
Storlek Cob på Själva bröstan och Ponny så Martingallen. Men finns tillräckligt med hål för att länga den till Cob, Jag fick min kopis Ponny martingall för att jag tyckte att Cob martingallen var FÖR lång och inte gick att korta mera.. Förbygeln är använd på Mindre C-ponnysar och lite större C-ponnysar men skulle kunna passa mindre ponnysar oxå! 

Nypris 450kr
150 kr och jag står för frakten. Kan du komma och hämta den blir det 100kr
 

Hoppgjord -
Svart hoppgjord i mycket fint skick. Använd ganska mycket men mycket väl omhändertagen. 
110cm lång

Nypris 600kr
300 kr och jag står för frakten. kan du komma och hämta den blir det 250kr.


Sadelgjord -

Mycket fin svart sadelgjord i mycket fint skick inte mycket använd. 
110cm lång. 

Nypris 300
200 kr och jag står för frakten, kan du komma och hämta den blir det 150kr!


Vintertäcken - 
Ett vintertäcke, Brunt utan hals. Helt och super fint i skicket, Dock inte tvättat och har ingen möjlighet att tvätta det heller. Inte så smutsigt. Men sänker priset lite där av. Så sätter 250 kr på det. 300kr och vi betalar frakten!
Nypriset var 600kr
Storlek 125. 

Grått vintertäcke med Hals. Oxå super fint bra och helt. Inte heller tvättat så där av sänker jag priset på det oxå. 300kr om ni kan komma och hämta det, 350kr och jag står för frakten!! 
Nypris: 800kr
Storlek 125.
 
 
Intresserad av något? Skriv till mig på FB- Jennifer Ekberg
Eller skicka ett mail till- [email protected]
 
 
 

2013-03-03
12:34:51

NYYYYYYS
Jävlar vilken nys jag presis nös.. HAHA


Ska strax dra till stallet, ska rida till en äng med emmy och fota massor emd fina bilder!! :D
Så ja... Bloggar inte mera nu. 
Men i kväll kommer det komma upp en bloppis på lite grejer till bra pris! JAO, håll utkik!

Men puss puss, HADE, Nus ka jag leta efter en snygg outfit! Kyss!
 
 

2013-03-02
15:51:22

strax framme!


bloggar mera sen!

2013-03-02
10:46:11

1 ÅR
Idag fyller min lilla bebis 1 år,, Nu är han en stooor pojk och det firade vi, eller han med en korvtårta som jag gjore till hnm när jag vaknade! Han blev så glad och åt som en hel häst.

Gamla bilder, Ska fixa nya när det blir lite finare väder och VÅR.
Fatta gulligt, en Zlatan i alla vitsippor typ! Haha :D
 
 

2013-03-02
10:41:59

Inlägget innan...
Publicerades nuu, När jag loggade in? Ahja, det skulle vart upp i går kväll. HAHA ahja,, de var väll ingen som läste då ändå. Så skit samma. 
Ska srax åka till stallet och puuuussa på min bästa ♥
 
 
Jaaao, Hörs sedan om jag hinner blogga innan vi åker till Borååås!! ;)
 
 
 
 

2013-03-02
10:39:51

Ska lägga mig i sängen och chillaxa nu.
Är Galet trött, Lång dag i skolan med ont knä så då blir man trött som ett as ochså ska jag upp ganska tidigt imon efter som jag ska hinna med stallet innan vi ska åka till Borås. Ska till några kompisar och fira ens födelsedag!! Gutt.

Så nu tänkte jag tänka på refrängen,,, Haha eller va det heter.
Ska i alla fall lägga mig med mitt knarr/knak/Brak/Aj knä lugnt och fint i någon bra position och kolla på någon bra film, eller säsong 2 av solsidan. Någoot sånt. Kan ju försöka bestämma mig under tiden jag publicerar detta. Det blir nog bra!.

God natt och sov så gott alle hopaa! :))


Lånad bild av : http://emeliewilliamssons.myshowroom.se/
 
 

2013-03-01
22:29:55

Åh vad jag saknar Solei! <3
Har inte träffat min prinsessa på 3 dagar nu... Saknar ihäl mig efter henne! 
Imorgon så ska jag upp till stallet och så försöka skritt henne lite barbacka i alla fall så att hon får röra lite på sig! Känner att jag kanske inte ska ha stigbyglar och bara hoppa upp och rida nu när jag har ont...
Men får se hur det känns imon om jag skrittar lite granna. Så får jag se hur det blir på Söndag och hur ont jag har. 
På torsdag är det Anna-träning så ska jag vara med på den så behöver hon ju gå i alla fall måndag-torsdag ordentligt! 
I alla fall så ska jag upp och suuper mys gosa med henne! Hon ska få massor med godis, för att jag ska vis hur mycket jag älskar henne och att hon inte fick sitt fredags godis idag.. hehe ♥

♥ILOVEYOU♥



2013-03-01
06:54:25

Tjo fräääz!
God morgon!
orkar inte att jag är sär i engelska måste lixom gå upp 1,5 vinna tidigare för att åka på den! Plus att de är på jävla tråkigt och tiden går på sjukt långsamt, vi gör samma saker hela tiden och de suger... Underbaaaart, not!!!!!!!!!!

fortfarande ont oxå, när jag sträcker på benet braka det till lite typ! haha :(
får hoppa på ett ben till skolan och gå mitt knäskydd över byxorna, åh snyggt!! :(

ahja, ska byta om nu, hade!! pösshaj!