2013-06-29
15:26:01

Tjolahopp! :D
allderles strax ska jag dra, men jag måste bara byt om och fixa mig lite först, men det går fooort!!

Jag gick bara och kollade till Solei idag för vadret var riktigt bajs och hon vart blöt så barbacka hade jag inte kunnat rida och det hade inte vart snällt och lägga på en sadel för hon hade rullat sig i lera så det var ju blött och man har inte fått bort allt. Får rida imon och då blir det en go uteritt! Sen i veckan någon gång blir det förhoppningsvis träning för Charlotte, vilket alltid är lika kul! :D


Jaja, Vi hörs väll lite senare, För nu måste jag faktiskt skynda mig lite för jag brukar alltid bli sen in i det sista ändååå! ;)
 
 

2013-06-28
23:26:57

Nu ska jag sova
Nu ska jag försöka sova så att jag inte somnar så sent som jag gjorde igår. Ska upp ganska tidigt för jag måste rida, och måste vare hemma runt 3 igen för kl 4 så åker jag till Floda och är med några kompisar. 

Tanken är att Solei ska ridas ut men kanske bara gör det barbacka för det ska regna massor imon och det är inte gutt att gö det med sadel och grejer, så blir nog en liten halv lugn barbacka runda på 30-40 minuter, det kan nog bli lite lagom för hon jobbade på som en tok idag på konditions passet, och innan osv. Hon gick skita bra idag så idag vart jag nööjd med henne!! :))

Men god natt sov så gott! <3
 
 

2013-06-28
19:24:00

Tränset
Köpte storlek Cob och fick spänna allt utom nosgrimman till sista hålen, nosgrimmam är på näst sista! men jag fattar inte hon är ju ingen liten och smäcker D-ponny precis, haha! Mini huvud! ;)Men i alla fall så var det svin snyggt på henne dock ville hon inte agera modell idag vilket hon annars är ganska bra på, men idag ville hon bara sova så jag ni får ursäkta bilderna lite, hahaha så söt!


Måste dock köpa nytt likadant bett fast i silver för det var inte så snyggt med silver spännen och guld bett :(Sen måste jag även köpa tyglar, haha för mitt andra bruna träns är ljusare så tyglarna till de var inte så snygga till de nya, kan dock hända att jag använder dom ändå, Så sjuk Goa ju!! ;)

2013-06-28
16:09:01

påväg till pf'n


e påväg till pd'n nu!
tränset var kanon snyggt på henne men visar mera bilder på när de sitter på sen! :)


2013-06-28
14:23:31

Hajsan
I natt vart jag rikitgt arg.. Och är det fortfarande, för jag FÖRSTÅR INTE HUR MAN KAN BEHANDLA FOLK SÅ? 

Jaja, Nu ska jag släppa det för att tag och gå till väldens bästa ponnyskrutta! Idag är det kondition som står på schemat så hon lär få svettas idag! ;) Jag kan verkligen säga att denna träningen har gett resultat, när jag började så kunde hon knappt galoppera i 2 min utan att försöka bruta av eller "galopptrava" (ah när det går långsamt och känns konstigt haha). Men nu kan hon galoppera 7 min utan några som helsta problem, dom sista 2 minutrarna är ju jobbiga och därför kör vi en extra, så galopperar i ca 8 minuter. Och det är rätt mycket egentligen. Men ja, Solei har fått mycket bättre kondition vilket man märker för när man är ute och galopperar så dundrar hon på utav bara den, verkligen full fart och det gjorde hon inte innan även om hon tyckte det var kul för hon fattade typ att galopperar jag fort i början blir det väldigt jobbigt på slutet. Men nu är det fullt ös hela tiden ;D HahaNu ska jag i alla fall byta om, Så ni får ha det sålänge så hörs vi sedan! :) PUSS HAJ :)


Världen bästa <3
 
 

2013-06-28
02:04:19

Riktigt arg....
Jag hade tänk att sova nu, men jag mååste skriva de här först Och jag kan redan nu be om ursäkt för mitt ordval.....

Men jag blir så OTROLIGT jälva jätte förbannad när jag hör, och sitter och läser om personer som blivit nertryckta av en VUXEN människa som även tryckt ner mig.
För det första, hur kan ens vuxna människor stå och trycka ner barn inför folk rent utsagt mobba dem för hur dom rider, vad dom gör osvosv. Visst alla kan göra misstag, fine. Men bara för det så skan man inte stå och skälla som bara den. Man kan tala om att det var fel och tänk på detta till nästa gång.
För det andra, Hur fan kan man stå och säga massor med elaka saker en dan och sedan dagen efter låsas som ingenting har hänt. 
En vuxen människa som inte har mer vett i huvet än att dom tror att ett barn/ungdom släpper det över natten borde ju inte få gå utanför dörrarna. Det är klart att man tar åt sig. Står en vuxen människa och säger elaka eller nedlåtande saker till mig går jag runt och grubblar, är arg och ledsen på det i dagar, veckor, för vissa grejer i månader.
Denna personen är jag så trött på så att jag snart spyr. H*n har fåt min att vara såå nära på att sluta rida. Men jag tog mig i kragen och SLUTADE att lyssna på h*n och tog saken i egna händer, och gjorde det jag kände för och trodde på, och hur har det gått, Jo men hitintills jävligt bra!

Jag förstår inte hur en VUXEN människa ens har mage till att stå och trycka ner barn så mycket, asså jag vet inte ens hur jag ska skriva det för det är så gelet olågiskt, det ska inte ens behövas tas upp att detta händer. 

********************************************************************************************************************************

När jag ändå är i farten och är arg kan jag ryta till lite extra på mera hästmänniskor...
Sen förstår jag inte, bokstavligt talat INTE vilken värld vi lever i, Det är för mycket jävla tjafs och tjöt kring dessa hästar och hur man tar hand om dom hit och dit. Det är väll för fan ens ensak om vilket bett/ täcke/ sadel/träns/benskydd/strö till boxen man vill ha. Allt ska dessa jäkla häst männiksorna lägga sig i. Okej om man rådfrågar, okej om det är en tränare som inte tycker ett visst bett och ger ett allternativ till ett annat, Men  att stå och klaga på att någon anväder de bettet osv, är fan inte okej. Sköt ditt så sköter jag mitt, Min häst mitt bett mitt problem, svårare än så är det inte. 

Jag är glad att jag står i ett litet stall utan massa jobbiga människor som ska tycka och tänka om allt. Jag tycker att allt kring hästar och ridsporten blir så galet tråkigt när man får höra allt detta jag har fått höra nu. Man blir bara så paff, arg, ledsen, irriterad och jävligt förbannad. 
Jag har lärt min att skaka av det mesta men det är klart att får man knivar i ryggen så sitter som fast. Och det är så sjukt tråkigt att höra som se dem som råkar ut för det nu. Hur lesna och besvikna dom blir, och jag vet PRECIS känslan. Så nej. Usch, det mesta får man bara dra in genom ena örat och ut genom det andra.. 

 
 
Nu ska jag runda av och be om ursäkt för mina fina ord jag har använt. Men nu har jag vart arg, GOD NATT!
2013-06-27
23:21:52

Solei
Igår så red jag ut med Petter, De regnade något kopiöst mycket och jag hade massa regnkläder men jag kunde gärna vart utan för dom läckte in så sjuuukt mycket.. Meeen ja, det var en kul och blöt tur!

Idag fick hon vila för jag hann inte rida!

Imon så ska jag såklart rida och då blir det kondition i pd'n i det nya tränset om det inte regnar! Heehehe :D

 

2013-06-27
23:16:00

SHOPPAT :D
Zlatans grejet orkade jag inte ta upp och han leksak får jag inte ta ifrån hnm.. :P
Men kom på att vi köpte en sång att snurra i brobbhålet innan man sätter i brodden och brodd plugg oxååå..


 
 


 
 
 Taaack snällaste, bästaste mammiii <3
 
 
 

2013-06-27
15:34:08

Hejsan
sitter hos min farmor nu för vi ska fira henne!
innan vi åkte hit så var jag och mamma på Hööks och jag hittade tyvärr ingen skjorta så jag får svettas ;) Men jag hittade en tjocktröja, ett super snyggt träns, och sånt man sprayar på regnkläderma, sen på fick Zlatan en leksak och ett regntäcke!! :) allt var de halva priset på, utom Zlatans leksak men han behövde en ny och så råkade jag trampa han på svansen så då fick han den så då blev han jätte glad och leker rövare med den just nu!! haha!
Jag tar bilder på grejerna sen när jag kommer hem! :)
2013-06-25
14:32:00

Hejsaaan
Just nu sitter jag ute i det halvgooa vädret med Zlatan, vi ska dock gå in när jag skrivit klart detta för jag måste byta om och gå till stallet om ca 10 min..
Jag ska somsagt ner till pd'n och konditions träna, galoppgaloppgalooooooopp typ! 

Ska jag vara ärlig så har jag inte så mycket mer att skriva just nu, så ja, Vi hörs sedaaan! :)
 
       
 

2013-06-24
23:18:30

God natt
Nu ska jag kolla lite på en film och försöka bli väldigt trött. :) Haha
Imon så går jag en sväng med Petter på morgonen, Dock går vi en lite kortare runda imon, vi kände att vi behövde lite variation och jag har lite ont i min fot så jag kanska inte ska gå så långt. 
Sedan så ska jag rida, vet inte riktigt när dock men ska rida i padocken med Johanna och Petter, Jag ska konditions träna och dom skulle rida dressyr tror jag! ;)

Jaja (som jag alltid säger när jags ka avsluta ett inlägg,, HAHA) nu ska jag lägga min i sängen och kolla på fiiilm. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS
 
 
 

2013-06-24
17:16:00

Mosad fot..
sitter hemma hos Thureson och kollar på solsidan vi har de rätt chill, de gick bra att bada med Solei och hon simmade och tyckte det var kul! vilket jag oxå tyckte, dock hände en grej när vi var påväg hem efter att vi lämnat Solei, jag gick barfota för att jag var sandig på fötterna, så jag gick väldig bra bit ifrån Johanna och Petters hästar så att jag inte skulle bli trampad, men thellus blev rädd för en gubbe som drog igång en jäkla trimmer på han flög typ 4 meter av mitt håll och trampar såklart rätt på min fot.... så ja, den är rätt svullen och lite sårig men jag överlever ;) Så mamma, om du ser detta innan jag säger de till dig så var jag försiktig och jag lever och även foten, puss hej <3

2013-06-24
12:59:00

Måste ha grej!
Detta är nästan ett måste...
PÅ torsdag så ska jag och mamma till GBG och då åker vi nog till Hööks för jag behöver ha en långärmad tävlings skjorta för det är för varmt att rida med en skjorta, en tröja eller kavaj över de + väst när det är strålande sol ute. Som när vi var i bollebygd då höll ju jag på att dö.. Men i alla fall så är det ju även bra på vintern för då blir det dubbla tjöjor/ kavaj ocg då blir det lite varmare! haha ;)

Men känner i alla fall att jag måste ha en sån. ;) Haha..


2013-06-24
10:03:54

Godmorgon
just nu sitter jag och äter frukost, har vart ute och gått ca 1 timma de var gött dock var de lite oskönt väder, de regnade :( ahja, vi överlevde!
Om ca en timma ska jag gå till Solei för halv tolv kommer Petter och Johanna förbi mig och då går vi ner till båtbryggan och badar med hästarna hoppas att regnet håller i sig då, inte för att vi kommer att vara torra när vi är klara även om det inte skulle regna, men de kanske är lite mer mys utan regn! ;)

Jaja, ni får ha de så gott så länge!! pusshaj


minfinaballerina <3

2013-06-24
07:30:00

Schabrak jag vill ha!
Hööks JH Collection

349:-
Scapa Schabrak

700-800:- ca?
 
 

 
Anna Scarpati

Priset vet jag inte men de är fördyrt för mig i alla fall.. :-
 


Equiline
 
1000:-


MARVEL SCHABRAK ALLROUND BRUN GLEN GORDON
GlenGordon

429:-


Jag vill rensa bland ALLA mina schabrak och sälja några så att jag kan köpa några nya.. Men det är så svårt att skillja sig från alla JW, Lami-cell, HVpolo osvosv... De är ju mina små älsklingar och jag skulle verkligen kunna ha hur många som helst. Även om jag någon gång skulle sluta rida skulle jag inte skunna sälja dom... :( haha
men jag vill ändå ha något nytt, dock är jag allderles för fattig för det :(
Skulle helst vilja ha alla Dessa Schabrak som jag lagt upp nu! :D
 
 
 
 
 

2013-06-23
22:59:39

Ska strax sooova lite
Imon ska jag upp vid 8 och halv 9 så ska jag vara vid Petter så ska vi ut och PW'a! Gött mos lixom.
Sedan så ska jag väll hem och äta lite frulle så får vi väll se när vi ska rida sen då. Efter som att vi skulle ner till sjön och bada med hästarna, Är det fint väder tänkte jag nog ha bikini och se om hon vill simma lite. De är ju alltid roligt! :D MEn beror på vädret kommer nog ha short i vilket fall för man blir så otroligt blöt efter som att det svätter såå!! ;)

Jaja, nu ska jag nog nana lite, ska bara borsta tänderna och sååå! PussHAJ
 
 

2013-06-23
22:27:13

Lite bilder från varberg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här skulle jag kunna tänka mig att bo faktiskt. 
 
 
 
 

2013-06-23
22:03:00

Man blir ju så glad!
jennie Om: Bilder från LerumsMästerskapet
vet att man inte ska döma ett ekipage utifrån bilder men dressyren såg helt jävla amazing ut!! så grymma är ni!!

Haha tack va snäll du är man jag kan lova att av ca 25 bilder blev bara 4 bra pga av att jag antingen sitter skitfult för att jag måste driva arslet av mig eller så går hon som en kratta.. Så i detta lägetkan jag inte säga att jag har bjudit på de dåliga denna gången.. ;P
Men tack så jätte mycket ändå! :D
 
 

2013-06-23
14:37:36

tjänare
hejsanhoppsangaloppsan!
Nu ska jag gå till Solei och rida, det blir kondition idag, för jag red inte igår då jag inte hann för att jag var tvungen att städa så då blev det en !dag vila för Solei! Så idag ska hon få jobba, och imon rider jag ut med Petter och Johanna ner till båtbryggan på ska solei få jobba i vattnet! :D haha sen på tisdag är det kondition igen!!! får ligga i nu med konditionen!

ha de fint så hörs vi sedan!! :)
2013-06-22
22:39:01

hej glad
Fick låga converse idag!! <3333
2013-06-21
19:25:22

Påväg hem
Nu är vi påväg hem!
Har typ inte gjort annat än att äta jag har hamnat i matkoma, Blä har ju käkat för flera dagar :((

Nu har jag bara typ 1 timma och en kvart i bil kvar innan vi är hemma När vi väl kommer hem på måste jag städa för imon ska vi ha gäster och jag måste rida och konditionsträna Solei, måste ligga i nu om hon ska orka med att galoppera runt den stora banan i Varberg!!
2013-06-21
10:18:20

påväg till Varberg
Sitter i bilen påväg till Varberg nu! käkar jordgubbar som frukost typ, haha as gott! :D
hoppas att vädret håller i sig för då tar jag Zlatan och går ner till havet och fotar lite senare! :))


2013-06-21
00:06:27

Bilder från LerumsMästerskapet


 


 
 
 
 
 

 
 
 
Langa bakkärran
 
 
Jag tror Solei tycker det är lite lågt... Hon hoppar ju knappt.. :P
 
 
 
 
 
 
Mera bilder kommer imon, Dock är dom väldans mycket bättre än demma ;D

2013-06-20
23:43:15

Gokväll
Kände att jag inte hade bloggat så mycket idag, MEN det har vart fint väder och då är det inte direkt så att jag går in och sätter min framför datorn.. Nej men idag har det varit väldigt varmt fraktiskt, sitter just nu på mitt rum som är som en bastu, ändå har jag fönstret öppet... Jaja, Jag ska inte klaga för det är mycket härligare med värme än kallt och regn! ;)

Vad har hänt idag, Jo jag kollade med Petter om vi skulle rida ut, men han hade redan ridit så jag kollade med Christina om han kunde få rida Lady vilket han fick. Så vi red ut en en ganska lång runda i supermega värmen, Svettiga och trötta hästar! Men det var kul!! :)
Efter det gick jag hem och busade med Zlatan lite, och sen gjorde jag inte så mycket mera. 

Vad händer imon, Imon åker vi till Varberg och firar midsommar och firar min Mormor. (Blir inget campande där för det ska bli skit väder så vi kommer åka hem på kvällen igen) Men det ska bli mysigt! Solei kommer att få vila men vi kollar till henne på vagen dit eller vägen hem!

Just nu är jag väääldigt trött meeen jag ska ladda upp bilder från LerumsMästerskapet nu :)


 
 
 
 
 

2013-06-20
17:13:38

AAAJ SOM F*N
Var precis ute och busade med Zlatan på gräsmattan, där han sitter fast i en lång lina. Jag kastar iväg ett ben och han sprang efter de såklart men på något sätt går linan runt min fot och bränner till utav bara sjutton! precis där conversen slutar precis där byxorna slutar, kommer få paniken! :(

ja ni ser de röda sträcket, det är ju inte speciellt tjockt men de går runt halva foten på baksidan och ni vet säkert själva hur såna brännsår svider, dem behöver lixom inte vara så stora :(


2013-06-19
23:51:56

God natt
Galet vad jag är trött asså, så det är dags att hoppa i säng.
Imorgon blir det en PW på morgonen, Upp kl 8 och ut kl 9. Tror dock det kommer vara jäkligt segt och ska jag vara ärlig så är jag inte säker på om jag verkligen kommer komma upp. Men jag ska försöka, så får jag typ säga till mig själv att jag är "ledig" från det fredag och lördag. 
OM jag inte skulle orka upp så får jag väll ge mig ut och springa någonstans mitt på dagen tyyyp!! Ta igen det lite. Men jag ska försöka tvinga upp mig själv även om det känns jobbigt. För jag känner mig så duktigt när jag väl har gjort det. Hehe ;)

Nej men nu ska jag sova, God naaaatt! Höres imorgooon! :)
 
 
 

2013-06-19
22:09:00

Ett litet klipp från hoppningen igår!
 
 
Hindret ligger typ på 105-110cm :)


 

2013-06-19
21:58:05

Liten ponny bada i stor sjö
Red barbacka typ 100 meter från hagen till sjän för att plaska lite + att jag måste vänja Solei lite vid vatten för jag märkte att hon inte tycket om det när vi var iväg på Terrängen. Hon var lite tveksam till att gå i från början men jag sa bara till henne att nu ska vi i vattnet och det är jag som bestämmer. Så då gick hon i efter inte så mycket omständigheter. Väl i vattnet så tycket hon det var super kul. Travade som en tok och jag blev väldigt blöt om benen.. Haha
Efter att vi hade badat lite så skrittade jag en lite längre runda som avslutning och sedan släppte jag henne i hagen igen! :))
 
Blööööööööt </3 

2013-06-19
19:21:56

Kollar på hästhoppningar


bloggar mera sedan!!2013-06-19
14:35:41

plaska lite2013-06-19
10:04:33

ChaCha Bloggen.....
Sitter just nu och ska äta frukost. Har vart ute på en timmes PowerWalk nu på morgonen. Så segt att gå upp och väl göra det, men när man väl är ute är det riktigt skönt att börja dagen med det. :D Så det blir troligtvis imon oxå, dock så gör jag det inte fredag lördag söndag för då är jag i varberg och då kommer även bloggen som jag precis börjat sköta okej, ligga lågt. Kommer säkert komma något mobil inlägg här och där men inte mycket mer tyvärr ;)

Nu ska jag äta min frukost. Puss hej! :)
 
 

2013-06-18
21:44:25

Hoppningen idag
Gick väldigt bra faktiskt, hade en Kombination bara. Hoppade den på lite olika höjd men vi höjde sedan upp till 1m som det kommer bli för mig. och ja, det gick kanon. Sedan tog vi bort räcket och jag kom bara på oxern och det gick med kanon hon hoppade fint och vi kom bra på det. Sedan tog vi ett räcke på 105-110 typ, inga problem där heller så det kändes jätte bra faktist. 
Så nästa vecka så ska jag ner och hoppa typ 1m bana så vi får ett flyt på meter bana oxå! :)

De är grymmaste Johanna Törner som fotat denna bildeeeeen! :D
 
 
 

2013-06-18
21:16:09

Ska bara äta, bloggar sen!
ska bara äta de äckligaste i världen först -kyckling! Ryser så galet äckligt e de! :(
bara äta och se glad ut, not :(2013-06-18
18:52:06

påväg till pd'n


2013-06-18
11:11:57

klockan är bara kvart över 11
shit, gött att man hinner med någor och inte går upp runt 11. Så nu har jag vart ute på en 50 minuters powerwalk ätit en bra frulle efter det och nu ligger jag och chillar lite med Zlatan, ska troligen dra ner och bada om en liten stund!! :)

Vad ska jag göra sen? jag vet faktiskt inte. Dagen blev så himlans lång och det känns som att klcokan egentligen är 3.. Haha ;)

Senare idag kommer det komme en bildbomb från lerumsmästerskapet för nu har jag fått massor med bilder :D
 

2013-06-17
22:38:00

Resultat -Startfälttävlan
I helhet var det myycket bra och väldigt roligt. Det är verkligen något jag vill fortsätta med!

Dressyren (Ryttarmärke 2) - Ja, den gick bättre än va den gjorde på Gråbo och Solei var okej framåt ändå. Stora mittvolten i trav i början blev väldigt ojäm för jag tappa stigbygeln och koncentrerade mig mer på de, Första galoppen blev lite sen för jag fick inte igång den tyvärr. Haha men resten av programmet gick bra och det kändes okej lixom! :)

Hoppningen (60cm) - Kändes ganska bra och fick bra och lite stora distanser som behövs på de större hindrerna sen, så hon kröp inte nära bara för att det var lågt, FÖRUTOM på ett där la jag henne lite nära och hon var lite nonchalant och REV(!!!) men men, de kändes bra och det var lite skit pet så jaja,

Terrängen (60cm) - den var riiitigt kul på 3:dje hindret hade jag precis ridit ut från banan där man startade och de blev hon lite fundersam på så hindret som var bakom gick lite segt att hoppa men hom över, Vatten graven, den stanna hon först på men skritta sedan igenom (inga fel efter som att hon inte tog något steg bakåt) men hoppade ett hinder efter där så efter de kom det en stock som var nere i marken typ och efter där var det ett dike, men jag tänkte att jag testar då man kunde välja ett annat hinder som stod brevid, Men hon stannade på de så jag tog hindret bervid på andra försöket och då hoppade hon kanon. Så suuper nöjd där med. 

Fick rosett och var godkänd i alla discipliner :)


2013-06-17
22:24:00

Hej, nu ska jag uppdatera min otroligt aktiva blogg...
 
Jag har ju knappt bloggat nägot de sista, Varför? Jo jag har lixom inte pallat, tiden har jag haft men inte orken och viljan tyvärr. Men imon så ska jag dra igång igen lite så. Några inlägg om dagen osv ;)

Så jag kan la köra igång med ett litet vad har häntidag inlägg tyyp.
Ja, vad har hänt idag? Jag har sovit, kollat film, kollat film och kollat lite mera på film, sen gick jag med Zlatan till Solei och kollade till henne i den nya gräshagen. sen gick jag till simmenäs och gick med johanna och petter hem. Sedan så gick jag hem och kollade film igen och åt, efter de gick jag ner och badade med Petter sen gick vi hem till han och kollade på Lotta på Liseberg där Julia och Linnea var med och dansade i Woopa gangnaaaaaaam style :D hahaaha såå söta.
Gick sedan hem och nu sitter jag här.
Imon är klockan ställd på halv 8 så nu ska jag inte sova bort dagen. Ska upp och PowerWalka med Petter på morgonen och sen ska jag väll inte göra så mycket mera, På kvällen sedan ska vi ner till pd'n och hoppa litegranna :)

 

2013-06-16
05:48:46

åker hemifrån nu!
det fick bli mössa och vinter jacka idag.... åh, hahah!!
2013-06-15
21:46:00

klockan är ställd på kvart i fem....
åh herre, varför gör man de ens? jo för att man älskar sina hästar och älskar att tävla och träna, men att gå upp innan 5 måste nästan vara förbjudet! :( jaja, vi får hoppas att det blir av bara efter som att det just nu regnar väldigt mycket och den kan ställa in om det är väldigt blött på banorna! :/ hoppas hoppas att det går ändå!!var inne i Alingsås på potatisfestivalen med familjen och jag fick ett linne, en tjocktröja och ett armband, så jag är väldigt nöjd med de, taaaaaaaack mammii och pappii!!! :)


100:-150:-
antar att det inte är något riktigt converse linne men vem bryr sig? hahah inte jag i alla fall ;P
90:-

2013-06-14
13:44:38

Konditionspasset jag red i tisdags....
.... gick faktiskt inte så bra. I början av 3:dje galoppen fick Solei sig ett litet spel, Hon vart galet pigg, men jag tänkte ändå att hon skulle vara lite tröttefter som att det ändå var 3:dje 6 minutaren. Så när jag skulle göra en galopp ökning så sitter man ju till lite och när jag satt till och sköt på lite då sköt hon igen. dem 2 första gångerna var det lite kul även om jag tappade balansen lite. Så hade hon nöjt sig med två, Ja, då hade det inte vart några problem. Men hon nöjde sig inte så utan gjorde 3 till. Och i sista var jag nästan helt ut balans och då svänger hon ganska snävt mot staket hållet.. så ja jag åkte av och skrapade upp armen lite granna... HAHA
 


MYYYYYYS
 
 
 

2013-06-14
13:36:48

Tjenare hallååå
Ska strax bli körd av min bror till stallet så ska jag rida, men det blir ingen hoppning idag för på Söndag så åker vi till Askim och hoppar startfälttävlan, så det blir ju lite mycket att hoppa idag med då. Iof är det bara typ 60 cm höga hinder men ändå lixom, Ska hoppa på tisdag oxå så dår gör vi sååhär. Ska bli skitkul att rida startfälttävlan faktiskt. Man börjar med dressyr, hoppar sedan en bana och sedan ut i trängen! :)

Idag får det bli en uteritt istället, galoppera en massor, och sen imon så får hon nog vila om hon ska orka gå 3 "pass" på en dag så imon får hon istället bli lite iordning fixad, extra borstad och såå! Haha :P

Jaja, Ska strax byta om. Hade!
(Och jaaa, Jag försöker lägg upp filmen på YT från mobilen med det vill verkligen inte samarbeta... Så får se om jag kan lösa de senareeeeeee...)
 
pusshaaaj

 
 

2013-06-13
11:36:51

Bra start på lovet!
regnar utav bara h-vete, men som alla har sagt så kan det ju bara bli bättre!!
Får se om jag rider idag, känns inte så kul i detta vädret faktisk! :( Är i alla fall påväg hem från Alingsås med Jenny nu, det gick ingen buss från norsesund så fick åka till Alingsås och Jenny har ingen buss för än två så hon hänkar mig! :)
2013-06-11
17:43:29

konditionsträning i pd'n står på schemat


btw så kommer jag utrota alla jävla flugor som flyger en upp i ansiktet och inte ger sig, ni ligger illa till flug jävlar!!2013-06-11
14:18:43

grymmast!
BF1 äger alla!! :D
2013-06-11
08:50:53

Åker nu
ska precis gå till bussen för nu ska vi vill Stenkullen och spela fotboll! :D
2013-06-09
23:07:49

Har ju lovat....
....att skirva om hur det gick i torsdags och fredags och lägga upp bilder och så. Men just nu har jag världens konstigaste huvudvärk och har haft hela dagen, 
Assåå det typ kommer i korta omgångar, de går lixom från mitt högra öra upp i ena siden av skallen.. Så kommer de skitfort och sen försvinner de igen, typ som att de pulserar.. :(( 
Tog en ipren under dagen idag och det hjälpte, men glömde ta en nu, Så det gör galet ont när de väl kommer så jag tror att jag ska lägga mig och sova nu. Men jag kan skriva utvärdering och lägga upp bilder imon!

Här e veckan i alla fall för er som bryr er vad jag ska göra.. Haha
Imon är jag ledig för vi serverade ju studenterna med student lunchen och då fick vi en ledig dag nu då. Rätt skönt faktiskt. Så Solei ska ridas ut en sväng imon!

På tisdag ska vi spela fotboll med klassen mot andra klasser och lärare om jag förstod de rätt. Från typ kvart i 9 eller kvart i 10 till 2. (För dubbelkolla de med Thildooo) Sedan ska jag hem och rida, då blir det konditionsträning.

Onsdag, Antar att vi inte går heldag i skolan, Men man vet ju aldrig. Ska i vilket fall hem och rida efter, Uteritt med myyyycket galopp!

Torsdag, SKOLAVSLUUUTNING, WOOPWOOP, 1 år på gymnasiet har försvunnit med vinden, känndes som om det var igår vi började typ... Solei rids ut lite lugnare!

Fredag, Ja jag är ju ledig så sova ut kan alla räkna meeeeed! Sen ska mamma följa med mig till PD'n så ska jag hoppa lite bana! :D

Lördag vilar Solei och vi åker troligtvis till Varberg till mormor och morfar för mormor fyller år! :))

Söndag, Kondiitioon för lilla ponnyskruttan! :D2013-06-09
22:54:14

WoopWoop
Anmäld till Varbergshoppet som går av stapeln om ca 6 veckor! 

Så nu är det bara att träna och träna och träna OCH träna lite till. Hoppa mycket 1m banor hemma så att vi känner oss säkra på det! Planen som den ser ut just nu är ju att jag ska debutera LB där nere. Dock kommer jag troligt vis att hoppa LC - LB - LC+5. Känner jag att det inte blir riktigt något Flyt i LB'n men ändå skulle lyckas gå till Afinal så kommer jag inte att hoppa den utan då kommer jag välja att hoppa Consolation. Får jag dock ett bra flyt och en trevlig LB och lyckas gå till Afinal så kommer jag ju så klart hoppa den. 
Men så är väll planen, jag måste tänka lite smart, Jag vill ju att Solei ska tycka att det är kul att hoppa högt och mycket. 
Vi kommer att stå i fasta inneboxarna då Solei är lite Speciell och det är bättre med en fast box så hon inte river hela mobilbox stallet.. Hahah ;P

Så somsagt blir det att träna på mycket 1meter banorn nu. Det är ju inte höjden som är något problem det är mest att jag ska våga och inte tänka för mycket utan rida som vanligt och få en bra avståndsbedömning! :)


2013-06-08
23:02:18

Vii är liiiite sjuuukaa faktiskt!! :D
 HAHAHAHAH :D
 
 
 
 

2013-06-08
18:20:28

Tältar
Mamma och pappa åkte inte iväg så jag och Lisa slog upp tältet på gräsmattan så vi sover där i natt! :D
As mys är de verkligen med tält <3


2013-06-07
21:22:53

Skriver allt imon eller något.
Känner inte att jag orkar nu, Ska typ gå och lägga mig för jag är sjukt trött och imon kommer Lisa så då kan jag inte ligga och slaaaappa! ;) Men jag akn säga att jag är gaaaalet nöjd med dagen och Solei har vart så sjukt J*VLA duktig <3
Stooolt över min lilla tjej!
1:a, 3:a, 3:a
 
 
 
 

2013-06-06
21:44:25

Skriver mera utförligt imon
Trotts myyyycket smackningar och en häst som knappt ville trava så fick jag ändå en OK procent!
Men jag är inte speciellt nöjd och fick absolut ingen bra känsla! Och jag var väldigt ledsen efter åt för jag gjorde verkligen allt jag kunde, jag bankade med skänklarna, snackade och svettades bort minst 10kg och jag fick inte ett ända gensvar, hon bara lunkade på och var (tycker jag)lite elak, jag mena, hon kan men hon är så sjuk lat och verkligen total ignorerar mig! gah, sket ponny, tur att hon är söt i alla fall! ;))<3Vi kom 3:dje sist men ahja, godkända blev vi i alla fall! :)
hoppas det går lite bättre imon!


2013-06-06
19:31:26

grillar like a boss
Lär mig att grilla! hehe för jag och Lisa ska grilla på lördag när mamma och pappa är borta! :)
2013-06-05
14:14:02

Hemmaaa
Sluutade 10 i 12, så det blev ännuu tidigare äv va vi trodde. För saken var att alla lektioner blev tiy framflyttade då vi inte har något att göra. Så det var 2 timmar till Idrotten när vi slutade näst sista lektionen s då var det några som gick bort och frågade om vi verkligen behövde ha den lektionen, och de behövde vi inte så då fick vi sluutaa! :D

Hoppade av i stenkullen och där kom mamma som hade vart och köpt spårn till boxen vi ska låna, Så vi åkte till gråbo och la in det så de är klart när vi kommer ikväll! Sedan hem och nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå.. Sofftar lite så efter skolan för en gångs skull.. Händer inte ofta ;)

Nu ska jag skicka in några arbeten så att jag bara har eeeeeett ändaaa kvar som kommer bli färdigt i helgen! KANOOOON! :D
Men vi höres KANSKE i kväll. Vi får se för det lär nog bli ganska sent tror jag! ;)


2013-06-05
11:38:08

Tjaaa
 


Tjaa, Har percis haft våra två prov och nu ska vi få tillbaks ett annat.
Och nu fick jag de, fick C så ja, de känns bra Hihihi! :D

Ska bara ha Idrott oxå, sen slutar vi för vi har inte sista lektionen så då är det hem och fixa grejs och sedan ska vi åka till stallet och fixa Solei så kommer Linda och hämtar oss vid 8 typ så åker vi till gråboooet! ;))
PussHej... ;)

2013-06-04
20:11:32

Så här kommer det typ se ut på Torsdag
 Eller nej inte riktigt, Den hästen travar ju i alla fall..... 

Åhh idag var solei ett litet piggsvin som jag bara ville länma i padocken typ. Gaaash, Hon var inte medvillig idag verkligen inte asså, Försökte rida programmet säkert 7 gånger men 6 av dom gångerna fick jag bryta mitt i för de bara gick åt skogen... Siista gången gick super bra och det var ju vääldigt tur det, att jag slutade på ett bra sätt!!2013-06-04
08:14:22

Springa
idag är det tisdag och vad händer idag? Jo, först skolan och får har vi inte sista lektionen så vi slutar tidigare! Så ganska chill dag i skolan, måste dock springa typ 5 kilometer på 40min på idrotten för att jag ska kunna få C i betyg i idrott, kommer avlida i denna värmen + att jag glömde hörlurar = inte kul att springa!! :( men men det är en gång jag måste gö de sen har jag mitt jäkla C... ;)

slutar ju ganska tidigt idag så ska rida till pd'n och rida massor med dressyr träna lite övergångar, halter och program! Så himmmlans kul!! :)


pusspusshejhej

2013-06-03
21:03:22

mums


frukt, bär och biggest loser! <3
2013-06-03
14:17:46

Skööönt
Nu var sista nationella provet klart för min del. Hoppas jag få E på den med.. Haha Men det tror jag att jag gjorde, Det är nog rätt omöjligt att inte klara det! ;)
Ialla fall var det sjuuukt skönt att ha gjort det så att nu är alla nationella proven klara för denna terminen!! Wiiie, Nu är det bara 2 prov och 2 inlämningar kvar -.-' haha

Har en lektion kvar nu, dock har typ alla gått hem så det är ju bli jag och 5 till.. Men jag behöver hjäääälp så det är ju bra att vi inte är så mågaaaa :P

Jaja, Nu vet jag inte va jag ska skriva mera så innan jag börjar skriva heeeelt meningslööös text som jag iof redan börjat med.. Haha ;)
Blaaablablaaa Puss hej! 


2013-06-03
09:33:21

Tjaaa bitches
Sitter i skolan nu, HAr ridprofil men har bara pratat betyg och skrivit utvärdering osså så nu har vi inget att göra så då tänkte jag att jag bloggar litegranna.. haha ;)
Vet iof inte riktigt vad jag ska skriva haha!
Kan la dra dagen lite snabbt.. Ointressant men okej!
Skola.. Wiiie, Noooot! Slutar typ helv 4 så då ska jag dirr hem och käka lite och sedan Dra till stallet och rida, Ska konditionsträna och Petter kanske skulle följa med, Men vi får la se, Jag ska göra de i vilket fall som helst. Hon måste få upp flåset liiite inför helgen i alla fall! ;)


2013-06-02
12:37:54

Gråboo!

2013-06-02
12:28:39

God morgon världen
Sitter i min säng, chillar på livet och lyssnar på musik!
Om en liten stund så ska jag gå upp till Solei som står i hagen och äter gräs idag. Ska kolla till henne och pussa massor på henne!  Solei kommer att vila idag, Chilla på livet i gräshagen och ja, bara ta det allmänt lugnt! :)

Imorgon så ska jag gå ner till ingareds paddocken och konditionsträna lite så att hon får upp flåset lite inför kommande. Hon går in från gräshagen och upp till lösdriften och fåren igen.. Haha

På tidag så ska jag rida Dressyr och träna 1000 gånger på LB:1 så att den sitter som klister i huvudet på mig

På onsdag åker jag upp till stallet efter skolan och duschar och knoppar henne för att sedan bli upphämmtad av Linda som kör Solei till Gråbo ridklubb där hon ska stå över några dagar under Lerumsmästerskapet!

På torsdag är det dressyr och då rider jag en klass, LB:1 som är lerumsmästerskap klassen

På fredagen är det hoppning och då hoppar jag 2 LD+5 klasser! :) Och sedan åker Solei hem på kvällen och får gå ut i hagen och götta sig igen! :)
 

2013-06-01
23:15:46

Världens bästa ponny
Hon är verkligen grymmast.

Det var verkligen kokhett uppe på kullen i Bollebygd. Så jag viste att Solei skulle bli trött och seg. Så jag red inte fram speciellt mycket utan jag travade och galopperade lite i en hage och gick sedan till framhoppningen och tog 2 på lilla 1 på räcket och 2 på oxern och sedan gick jag ut ur ridhuset som var dubbelt så varmt som utomhus. Men gick ut och säkte upp lite skugga som det inte fanns speciellt gott om. Men stod där till typ 3 innan mig då började jag skritta runt litegranna mot banan.

Inne på banan fick jag rida som en tok. Hahah
Nej men fick driva en del man kan säga, men hon hoppade och nollade men jag tror nog att jag red med hela min kropp och hela gråbogänget. Haha då gick det långsaaamt asså. Men nollade i alla fall och var glader över de då en i laget fått 4 fel och en nollat så det var 2 mollor med mig och vi hade en kvar som oxå nollade och vi gick till omhoppning med laget oxå då!

De blev samma med felen där i omhoppningen tills jag skulle hoppa. Och jag hde redan bestämt mig för korta vägar och så fort de gick (de är inte så fort haha) och så blev det. Nollade med en okej tid. Tyvärr ramlade våran sista ryttare av och vi slutade på 4 fel och 2 sek från placering. de 3.dje laget som blev placerat hade oxå 4 fel men 2 sek snabbare än oss. Haha Och hade vi kommit 3:a hade vi antingen vunnit Totalen eller kommit delad etta med anra gråbolaget. lite rektigt,  Men det finns många om men det går inte att göra om. Haha ;)
Men Vi är sjukt glada för en andra placering och det andra Gråbolaget vann ju så det var ju skiiiit kul assåå! :D
 

Lidor med prickar och små hundar på! Hahah

Det kommer flera bilder imon!! :)
2013-06-01
08:53:51

Påväg till Bollebygd!