2013-01-31
22:03:38

Lite smått och gott om Solei
  • Hon är en riktig tiggare, Håller någon på med mat så står hon och viftar med framhoven (alltid gjort tydligen)..

  • Hon ÄLSKAR att pussas och slickar på allting.

  • Busa och ändå se oskylldig ut är hon bäst på. Härom dagen så drog hon upp ett täcke som hängde på täckes hängaren och typ slängde iväg de när jag vände ryggen till och sen när jag vänder mig om för att titta va de va så ser jag bara världens gulligaste ponny med öronen frammåt heeeelt oskylldig...

  • Hon får en alltig att bli glad och villja upp till stallet.

  • Hon är som en storhäst att rida, Steget är otroligt maffigt.

  • Man får droga henne när de är dax för rakning.

  • Hon gillar hundar och får mycket.

  • Hon brukar förvana innan hon ska göraa något bus när man rider ut. Hon brukar ruska på huvet och sen pipa till lite och efter de göra något lite hopp som knappast märks xD såå söt. Skrattar lika mycket åt henne varje gång!
 
Kommer väll lite flera när jag känner henne lite bättre. Jag mena.. Imorgon har hon vart hos oss i en vecka så vi känner inte varandra jätte bra även om jag känner att jag har hittat vissa knappar och vet hur jag ska göra! :)
 
 

2013-01-31
21:50:12

Här va de dött... Som vanligt!
" tåg inställda på morgonen tur att de gå 3 på en halvtimme just den tiden så att man inte kommer så försent! Men kom i alla fall ca 15 min sent.. Och fick ogilltligfrånvaro (såg jag nu) så de blir till att klaga på läraren. För vi ska inte behöva straffas med ogilltligfrånvaro när tågfanskapen alldrig kan gå i tid... Blir irriterad faktiskt. Så ska säga till henne imon! (jaja, 15 min hit och dit. Men tycker ändå inte att det ska vara så. Och jag har redan på 1 lektion pga att jag hade migrän och kom senare.. och mamma inte ringde. Så känner jag att de inte får stiga mera nu! Ahja.. Får i alla fall säga till Matte läraren)


Slutade runt 2 så åkte till stallet när jag kommit hem, käkat lite och så. Så var där vid 4 så tog jag in henne, Fixade och gosade med världens bästa. Sen så red jag och de gick tillmestadels riktigt bra. Ibland var hon lite okonsentrerad på att jobba, men vilken häst vill inte titta på annt när man rider ut? ;D haha
Men hon var i alla fall riktigt fin i slutet och jag är sååååååå glad att jag får rha henne. Helt otrolig <3 LOVELOVELOVE..
 
Dagen har i alla fall då rullat på ganska bra som sagt. Nu ska jag kolla på lite film och falla in i en goo sömn ;D
 
 
Åhh vad jag tycker om dig <3

2013-01-30
11:47:03

Gott och nyttigt!



2013-01-30
11:34:14

Hemma från skolan.
Är hemma från skolan då jag vakna mitt i natten och fick migrän igen... Och då blev jag yr och gick till toan och halv spydde slem... (Mysig info, Yeeh) Nej men är ju inte sjuk så utan de var ju för att jag var yr. Men vaknade i morse och mådde skit så somnade om och sov några timmar till. Mår liiiite bättre nu men ändå inte bra. Men behöver vila upp mig lite. Inte så kul att få migrän stup i kvarten. 

Ska i alla fall äta lite apelsin och banan nu, och kolla Svenska hollywoodfruar som jag missade igår för att jag la mig så pass tidigt!

Får gå upp till satllet sen och fixa mat och mocka, Ställa in henne då de ska bli storm inatt... 
Måste byta täcke oxå till ett utan hals då hon gått imellan trädarna för att hon inte känner strömmen, till dom andra hästarna och skapat kaos... åhh, men hon mådde bra i alla fall och dom såg inga skador på någon av hästarna. De  va ju bra, Men jag ska kolla igenom henne lite till och lite nogrannare... Lilla ponny, bara va snäll och gör inga dumma grejer bara.. 
 

2013-01-29
20:30:56

Nu ska jag sova.
Var inte hemma för än vid 10 i 7... De var någon som blivt påkörd av tåget i Partille..... Så tåget gick ju inte alls under 1-1oenhalv timma. Så jag tog bussen till Floda och sen bussen från Floda till ingared. Tog ju sin lilla tid men jag kom hem tillslut i alla fall.. Men känndes lite sisådär när man slutar halv 5 och inte är hemma för än vid 7 typ. Inte kul. Sen plusset på de och att jag redan mådde dåligt så fick jag migrän när jag satt på bussen hem. Underbaraste någonsin.

Solei fick vila idag och dom i stallet kollade till henne osså! :)

Så nu ska jag sova. Dock mår jag kaos så hoppas jag kan somna.

God natt bitches!
 

 
 

2013-01-29
16:41:27

sitter i skolan
har precis slutat, men får vänta till nästa tåg som går 5 över 5!
så sitter i skolan och mår kaos, har inte mått bra på hela dagen! så nu ska jag hem och vila upp mig, så får jag se om jag bloggar under kvällen! blir nog inte så om jag ska vara ärlig!

men jaja, får vänta här nu!! KUL...

HADE!

2013-01-28
22:27:23

OJ
oj, Har har inte haft tiden till att blogga idag. Skyndade mig upp till stallet efter skolan för att rida. så han inte blogga där imellan. Och i skolan så hade vi inte mycket rast så idag får de bli lite bloggning!

Dagens pass -Uteritt! -
Ja tog en liten uterittdock var de is överallt så även om hon har 4 broddar på varje hov så vågade jag inte att trava eller galoppera så mycket. Utan tog en liten sträcka i trav och en i galopp på en äng. Så skrittade jag mest hela tiden. Men hon skulle jobba på ändå vilket hon gjodre bra. dock var hon pigg och började snätrava ibalnd, men hon lugnade ner sig efter ett tag! :)
Flyttade hanne lite sicksack över vägarna. OCH OMG VA SKÖNT MED EN HÄST SOM INTE STEGRAR/HOPPAR I LUFTEN SÅ FORT MAN FÖRSÖKER FLYTTA <333


Imon så slutar jag 10 i 5. så jag har fixat allt i stallet för morgondagen så får hon vila. Så kommar dom i stallet till henne! Gulligt! :))
Nu ska jag gå och lägga mig. För imon har vi dansgrej för klassen, Man har vart i grupper (jag har vart med Jenny och Mathilda) så ska man typ satta ihop egna danser. Vilket har var kanon kul ju! I alla fall så måste jag ju vara taggad för de! Hehe Så nu ska jag som sagt sova, Ha de bra alla hopa! ;)
 

2013-01-27
22:51:23

HAHAHA kan typ inte sluta skratta...
Tumblr_m474hstwlf1rrqglzo1_500_large
Kvällshumor.. :(((

2013-01-27
22:31:49

Trööött
och imon är det skola. Slutan ganska tidigt så skyndar mig upp till stallet efter skolan och rider ut en sväng!
De typ regar så de är kramsnö och bajs. men hon har snösular så det är ju bra för då kan jag rida ut ändå, Efter som att jag inte har jätte mycket till allternativ så rider jag ut. Jag tycker de är mysigt och jag rider lika gärna dressyr på en uteritt som i en manege/padock.
Dock så vill jag att all snö ska smälta och försvinna, De ska bli lite vår väder så att man kan rida riktigt ordentligt i pdn. 
Men men först ska hennes konditon upp i topp. Och då föredrar jag att rida uuut och göra de på ett kul sätt! Sen om man rider ut mycket med så uppskattar hästarna mera att komma in i en manege och ta ett ordentligt dressyr eller hopp pass! :D hehe!


Men nu ska jag sova, för jag är skit tröött. Klockan är ställd på halv 6.. Upp och hoppa. YEH
 
♥LOVELOVELOVE ♥

2013-01-27
22:17:24

Solei 27/1-13
Idag Hoppade jag med henne för första gången och jag kan inte vara annat än nöjd. Och jag är seriöst dö kär i henne. Vilken dröm!

hoppade en liten linje och sen en sockerbit med ett galoppsprång till en oxer där man kunde höja lite. så hoppade den på 1m en gång och hon flög över som ingenting! Hoppade inte speciellt mycket utan kände bara efter och försökte hitta dom rätta knapparna. Och det tog ju typ ett helt pass. Ibörjan var de ju - ska jag gasa, ska jag bromsa.. Osvosv men lärde mig efter att tag så nu är de bara att svettsa samman och täna på! :))

Världens Sötaste prinsessa <3
 
 
 

2013-01-27
21:20:16

Roffe är grym (igen)
Haha.. 
Nej men äntligen gick det bra för Roffe igen och han kom 2 och shit va jämnt det var mellan ettan, tvåan och trean! :)
Men i alla fall är roffe bäst! ;D
 

2013-01-27
17:38:26

Kollar hästhoppning
kollar på wc nu och Roffe nollade precis, så två Svenska till omhoppning! Go Sweden!

hörs senare på ska jag berätta om ridpasset oxå :)




2013-01-27
00:32:30

God natt
Nu ska jag gå och lägga mig. Täppt i näsan och ont i halsen.. Underbart! Jag kan ju inte bli sjuk nu, de funkar lixom inte alls bra!

Klockan är ställd på 10-halv 11 ungefär. Behöver inte stressa upp till stallet. utan bara så att jag hinner med att mocka och fixa maten innan jag rider så jag slipper göra det efter! Ska ju som jag sgt typ 4 gånger innan bort till simmenäs och rida med emmy! Ska ta med kameran så förhoppningsvis blir det lite bilder och film!! Vill ju ha lite fina bilder så att jag kan få en ny header, Den jag har nu är ju inte bytt på typ 1,5 år eller något.. Känns som att de är dax att byta nu!

Men i alla fall. Nu är jag för trött för att skriva mera. Så nu får ha de så bra!
God natt.
 

2013-01-26
23:53:17

Hiss & Diss
*


*Att jag har en ponny som jag kan rida varje dag!
*Det börjar gå mot ljusare tider
*Jag äter inte alls lika mycket godis och skit som jag gjorde förut!
*Förhoppningsvis kan jag hoppa varbergshoppet i sommar, Iså fall blir de första gången jag gör det!


*


*Folk som slår sina hästar med spöna på tok för mycket
*Att jag inte är den rikaste människan i sverige!
*Vuxna människor som trycker ner ungdommar till botten .
* Det är kallt, snööigt och halt ute, inte okej, det får gärna bli vår nu!
*Det är långt kvar till GBG HS
* Att de är så sjukt jobbigt med att välja allt man måste välja till på gymnasiet. Man blir ju bara förvirrad och snurrig....
*Att jag är kass på engelska.
*Att de finns så mycket att dissa....




2013-01-26
22:20:54

Hej jag vet inte vad jag ska skriva...
... så detta kommer att bli ett sånt där sjukt tråkigt och ovärt inlägg som ingen ens orkar läsa, eller så läser man detta för att man inte har hågot annat bättre för sig! YEJH kul!
Just nu så dricker jag kolsyrat vatten och äter lite jordnötter. Osså lyssnar jag på---> I'll be missing you! :))))
Jag längtar för övrigt till imon för jag vill rida!



 
Ska göra lite hiss och diss. Så kommer de kanske något halv värt inlägg i alla fall! :P
 
 

2013-01-26
18:23:00

Ganska kallt ute.. :(
Åkte upp till stallet och fixade, borstade och gossade med Solei. Efter ett tag blev hon dock ganska rast lös så jag fixade henne och började skritta bort mot simmenäs där jag skulle möta Emmy, Dock gick det ganska fort bort dit då hon va jätte pigg! Haha trippade bort dit. Men när vi väl börjat rida så blev hon lugn och fin. Hon höll sig på mattan hela rundan och lunkade på långa tyglar igenom skogen, Hehe goos <3
Blev ganska kallt och de blåste en del så vi red ca 1,10 eller något, för vi frös typ ihäl sen...
Solei och Clinton blev nog lite kära för hon ville inte riktigt lämna hnm sen, Blev lite långsam och "tittig".  Men hon skötte siiig ändå!

Imon så rider jag bort till simmenäs och skuttar lite granna med Emmy och Clint, ska bli kul att känna lite på de oxå :)
 
Glad ponnyskrutt!! <3
 
 

2013-01-25
23:13:42

Drömma sött
Nu ska jag sova och drömma sött om ni vet vem! <3
Upp ganska tidigt, för jag ska vara i stallet runt halv 12, Mocka och fixa maten och MYSA. Och sen vid typ kvart över ett så hoppar jag upp och rider ner och möter Emmy så ska vi ge oss ut på en tur i skogen, om solen lyser så tar jag nog med kameran, för de kan bli mysiga bilder. Och jag vill ju ha några fina så snabbt som möjligt så klart. (så en ny header kanske kan pluppa in!)

Jag ska kolla på WildKids,  avsnittet nu, jag är ju en liten wild Kid så de är klart jag måste se på de. Nej men har alltid gjort och kommer nog alltid göra. Barnsligt? Ja tyck va ni vill men barabababahhhh i'm lovin' it! HEJA BJÖRNARNA LIXOM!!! haha
Jaja, men efter det ska jag soova så att de blir imorgon fortare! ;)<3

 

2013-01-25
22:53:23

Solei <3
Idag kom hon -- ponnyn jag väntat på. 
Ett svett-isabella-färgat D-ponny sto på 15 år som gått LA:3 dressyr (tror jag det var. Jag har inteså kolla på va dressyren heter hehe) och LB i hoppning men har inte tävlat så mycket hoppning de senaste då dom var mer intresserade av dressyren. Men hon tränar på typ LA nivå och har bra teknik. 

Jag kan ärligt säga att jag inte har hoppat henne, jag har inte ens sett henne hoppa, Jag har bara ridit henne dressyr i ett ridhus knöfullt med folk..... Men jag litar på vad ägarna säger och vad Sandra och Pia säger då Solei har tränat för Sandra och Pia i massor med år, vilket är kanon bra för mig! 
Men i alla fall så har jag inget att förlora. Hon är en speciell dam och kan bli lite osäker på tävlingsbanan, men benen om och pusha på. Jag är väll ganska vana vid dessa ponnysar vid de här laget. (*de sved i någons ögon att läsa de, MOHAHA*) Så jag hoppas med hela mitt hjärta att de kommer att funka kanon bra!  :))

Jag ska lära känna henne nu och få till lite träningar och så till våren så ska vi hoppa gota cupen men innan dess hoppa någon CR eller liten tävling.
 
Och nej, vi har inte köpt henne, även fast jag hade velat de! Nono inge hest köp.
 
Kan knappt tro att de är sant. Denna otroligt fina ponny står nu uppe i stallet och tuggar på lite hö! 
Min dröm.
(Kan ju tillägga att de är Pia som rider på filmen som låg ute på hästnet. Maah, Ser helt awesome ut!! )
 
 
Längtar redan till imorgon, Ska upp och gosa med henne massor. Och så ska jag rida ut med Emmy en sväng. Ska bli super kul!
På söndag så rider jag till Simmenäs så ska jag känna lite på henne, Och skutta litegranna! (förhoppningsvis kommer det film :)
 
 

2013-01-25
16:45:27

Sitter i stallet
sitter i stallet nu och väntar på lilla ponnyn som ska komma, dock är hon lite försenad men men, jag får vänta!
har fixat med spån i boxen och vatten osv.

nu ska jag sätta på mig väntar för nu blev det kallt!


hörs bloggish!! <3

2013-01-25
09:11:45

Hej
Sitter i skolan nu, ska precis sluta extre engelskan. Jag är klar med de vi skulle göra så nu kan jag göra lite vad jga vill!! Haha

Vaknade inte när klockan ringde idag. Den har ringt typ 3 gånger, Så pappa kom upp och väkte mig! Så fick skynda mig men de gick bra och jag hann till bussen. Och tågen var i tid för första gången på år och dar typ...

Men ahja nu ska vi ha raaast! Nästa lektion börjar 10... AHH lång rast :(

 
PYSS
 
 

2013-01-24
23:11:32

Något jag vill ha sjuuukt mycket!
Är dessa 3 grejerna..

Ett fint fleece täcke att ha på typ tävling och bara skritta med osv. 
Detta super gulliga hade passat kanon fint till den lille Gule <3


Sen vill jag även ha ett snyggt rosa Schabrak, Ja jag älskar schabrak och rosa. Jag jag tycker att detta är sjuuukt snyggt och hade oxå passat fiiint!! :D
 
Sen är det ju hjälmen. Min Jw är ganska liten och min Lami-cell är ju bra och lagom osså, men känner att den inte är de där Extra snygga som jag vill ha. Utan jag vill ha en ny!!




Funderar på att skita i att beställa massa kläder. Och betälla hem täcket eller schabraket i stället!
Ska även försöka sälja lite häst grejer jag inte snvänder. Typ lite svarta träns och sånt. Ponnyns läder är brunt så jag känner att de är ganska onödigt att ha svarta träns i storlek ponny/cob som ändå inte kommer komma till användning. Kanske lite schabrak jag inte använder. sadelgjordar osv. Så kanske jag kan få ihop lite pengar till att köpa nytt och fiiint! Hehe :D
_________________________________________________________________________

God natt <3
 
 

2013-01-24
20:27:55

Imorgon kommer hon :D
Och jag är så hyper glad och längtar tills imon! 

 
Lalalalalala <3
 
 

2013-01-24
19:31:25

Idag har jag vart duktig.
Slutade runt 12 idag men stannade och åt Lunch och sen så tog de en stund att åka hem. För åkte till A-sås för att de inte gick någon buss från norsesund och jag kände att de var för kallt för att gå. Men när jag väl kom hem så tog jag på mig träningskläder och gav mig ut i kylan! 
Och nu ska jag börja springa, så sprang lite då och då (Haha hej jag heter Jennifer och har ingen kondition). Nej men sprang ganska mycket faktist. Var ute och gick/sprang i ca 50 minuter sen så blev mina ben så kalla att jag knappt kände dom så då sprang jag hem och gjorde ca 50 situps och tog sen en vaaarm och go dusch. ;D


 
 
 
 

2013-01-24
09:52:21

De ska bara finnas såna busschaufförer
jag hade migrän i morse och somnade om en stund för att åka lite senare! Så när vi kommer upp till norsesund med bussen på ser vi att tåget är as försenat så busschauffören frågade om vi ville sitta kvar på bussen i stället för att stå ute i kylan och frysa!! så snäll!!
nu sitter jag dock på en ersättnings buss till Lerum och kommer komma ganska sent, men jaja!! :/

men vill hissa den busschauffören i alla fall! tack och super snällt!

vi hörs senare <3

2013-01-23
19:08:00

Kul program hela kvällen idag ju
Först kommer FARMEN som jag bara måste kolla på. Haha patetiskt folk roar mig ganska mycket faktiskt. Bara så att ni vet så hejar jag på den blonda tjejen, Matilda hetter hon tror jag. Skön tjej!

Sen kommer MÄSTERKOCKARNA som jag oxå tycker är kul att se efter som att nästan allt dom lagar ser så otroligt gott ut!

Och så MIA PÅ GRÖTÖ är ju oxå ett måste för mig! Kul, och kul humor!

Yes, men vi hörslanågongångefterdettatroligtvis! Hadefint. Y.O.L.O ! 
 
 
 

2013-01-23
19:03:25

Det är ju olagligt kallt ute och västtrafik gör de inte bättre
Helt sjuk hur kallt de är. Hatar när de är så här kallt! Sverige har lixom inga lagom vintrar utan antingen är de för kallt eller så är de för varmt. Ska de va kallt kan de väll vara si så där -2 eller något och mera snö. Eller så kan skiten försvinna och bli +12 typ.

Idag när jag kom upp till norsesund med bussen halv ser jag att tåget är försenat 8 min först men sen ändrar dom sig till 20... Så jag stod där från halv till typ 5 i, Och de kom godståg (Eller hur de stavas) som var as långa och körde skit fort så mina ben blev så kalla jag jag kunde typ inte andras (så som de blir när man doppar sig i för kallt vatten) Asså jesus va ont de gjorde.

Dagen i skolan har vart bra, Fick ett "litet" strattanfall i matsalen åt en väldigt rolig sak. Skratta så jag grät.. x(
Men dagen har rullat på bra, mycket srivande den första lektionen på 3 timmar. Men överlevde. Sen hade vi idrott där vi spelade badminton Haha jag har bättrat mina skills sen 9:an kan man lugnt säga!

När vi skulle hem så märker jag och Mathilda att tåget är inställt.. LOVE VÄSTTRAFIK..
Men vi satte oss på en Floda buss och åkte till Floda tog typ 20 min så då hoppade vi av i floda och fick vänta en kvart. Sen när vi väl skulle på tåget så var de ju så fullt att vi knappt kom på..  Men i alla fall. Hann med bussen ham så gick jag sista bilten. Och nu är mina kinder helt torra och pricka pga denna äckliga kyla!!

_______________________________________________________________________________

Känndes skönt att få skriva av sig lite XD
 
 

2013-01-22
22:08:38

På fredag!
På fredag händer de grejer vill jag säga. Så nu är de slut med mitt lata liv framför Tv'n o datan i soffan och sängen SLUT. Efter skolan hedan efter så kommer jag fort som tusan byta om när jag kommer hem och rulla cykeln upp till STALLET! Hihihihihihih.
På fredag så kommer en gul/guldig ponnyprinsessan stiga in i stallet!

Mer än så behöver ni faktiskt inte veta! Haha. Ni kommer få reda på allt när fredag kvällen kommer!! :)

Ha de najs fågelbajs nu ska jag plugga liiite granna! :)
 

2013-01-22
21:05:30

Svenska hollywoodfruar
Kollar just nu på Svenska hollywoodfruar!
Bloggar mera sen om en väldigt kul grej! Hihi Kommer inte avslöja allt men lite! :)

Pusspuss


2013-01-21
22:16:55

Hejsan
Hej bloggen. Har pluggat nästan hela kvällen så de har inte funnits mycket tid till att blogga, och när de funnits tid så har jag börjat på ett nytt långt inlägg som kommer att publiceras om några månader. Varför börja på de nu då undrar ni? Jo för att jag vill ha de väl skrivet, och igenom kollat många gånger osv! .

Men i alla fall. Skolan var bra! Mådde dock fett illa nästan hela dagen för på 2 lekionen kollade vi på en äckel film. Massa blod och skit. (SÅNT SKA JAG INTE KOLLA PÅ) Så mådde ganska lilla över de, sen så efter att vi ätit så fick jag och Jenny en ide om att vi skulle snurra och sen springa rakt fram. HAHA våra idéer asså. Men i alla fall så gjorde vi de och jag sprang rakt in i ett skåp och efter de mådde jag ännu mera illa. Typ låg på golvet i 20 min.. :(

Men ah kom hem och gick en promenad med Zlatan i den friska luften och då blev de lite bättre :)
Nu ska jag sova, Ny dag i morgon! Ska dock se klart på den filmen vilket jag inte ser fram emot!.. Haha mesig, YES men ändå, de va äckligt!

haha jaja, Pusspuss <3
 

2013-01-20
22:33:43

GEIR <3
Min lilla Geir.
Plutten dåå <3
 

2013-01-20
14:22:52

Powerwalk
Precis vart ute på powerwalk med Zlatan, så mysigt men så kallt så nu ska jag ta en varm dusch och sedan bär de iväg på tävlings möte ;)




2013-01-20
01:38:17

Något jag vill göra och velat göra länge!!
De är Dip dye. 
Men jag har tvekat så länge, Började kolla på de lite i sommras när de komm upp lite mera, men sen har jag skitit i de, men nu vill jag verkligen göra det. Vill ha ljusare toppar. Och hoppas att det blir snyggt! Ska se om jag kan göra det så fort som möjligt! :))

typ såhär, dock har jag ju lite mörkare brunt vilket jag egentligen inte heller vill ha,Utan jag skulle vilja ha dom på bild 2, Men skit samma, de blir säkert bra ändå!


Rosa är egentligen snyggast, men tror inte jag skulle passa i det tyvärr :(

2013-01-20
01:02:38

Lite bilder från veckan som gått.
I brist på annat att blogga om!




HAHA Kan inte sluta skratta, Vi ser ut som grodor.. Hemsk bild egentligen xD

 
 

2013-01-19
22:53:38

Dagen och Morgondagen
Haha här var de dött... Ja men vad gör jag på helgerna utan häst, Jo sitter i soffan och framför tv'n och datan hela dagarna. Kanske borde skaffa mig ett liv och hitta på något? -Som jag sagt innan så är en ponny välkommen in i mitt liv så jag får något gjort på dagarna! 

Imon är de i alla fall tävlingsmöte med Gråbo, skoj!!
Ska även städa mitt rum som ser ut som rena rama kriget, nä kanske inte riktigt, men nästan. 
Kladdig spegel, CHECK
 
 
 

2013-01-19
00:44:33

Inköpen

soolglasögon inne, på vintern :D Haha shill pill :D

Blev som ni kanske såg då på bilderna ovan, En rosa jätte myysig tröja dom hade inte grååa eller någon annan snygg färg i min storlek så de fick bli en rosa, men tycker om den jätte mycket, och så blev de en svart skinnjacka :D LooveLoove! Nu är jag glad och jag tycker att våren kan komma nu för jag vill börja använda mina converse och köpa paladium, Använda jackan och bah fladdra runt i fina kläder!!


Puss och god natt! <3

2013-01-18
18:51:16

Hej sockerkick.
Efter att inte käkat mitt favorit godis och inte godis godis (har bara ätit lite choklad emellan åt) på 3 veckor så fick jag en hejdundrans sockerkick. Span loss totalt när jag och jenny skulle öva inför idrotts lektionen där alla ska dansa en dans för klassen och klassen ska hänga på typ?! xD Haha

Se och lär va de vah? :D


Säger 4 veckor men jag var helt uppe i mitt goa godis. 
Detta är en engångs händelse, Köpte pytte lite och de är fredag så idag kan jag få unna mig något gott. Inget mer godis på några veckor igen! :)) (Y)



2013-01-18
18:18:00

woopwoop


kommer bilder lite senare :)

2013-01-18
06:51:56

Trött
ah va trött och kall jag är, här precis käkat frulletmag ska sminka mig lite snabbt nu, orkar egentligen inte. men men va gör man inte för att vara lite snygg? Eller jag, snyggare i alla fall :)

kläder idag, hade helst bara sätt på mig en tjock, gosig tröja, joggningbyxor, raggsockar och så duntäcket som jacka. Men jag tror inte att de blir så bra tyvärr!!
nu ska jag skynda mig lite, puss puss, hörs sedan :)




2013-01-17
23:43:06

random lista jag hitta på en random blogg när jag kolla random bilder på GOOGLE
Vad har du haft för dig i dag? Skolan och sovit
Hur är vädret hos dig? Snö och svinkallt, Jag tycker att de kan bli vår nu!
Vad händer i morgon? Imorgon är de först skola och sen in till A-sås
Vad lyssnar du på just nu? Kramsången. Och nej, de är inget fel på de!
Vad ser du om du tittar till vänster? En vägg.
Vilken bok läste du senast? Åh jag som älskar att läsa <3 Nej men i skolan måste vi läsa en bok, så läser "i taket lyser stjärnorna"
Vilken film såg du senast? kollade sjukt mycket filmer på lovet så kommer inte ihåg den senaste, Men tror det var "i taket lyser stjärnorna" xD
Vad gjorde du senast på datan? Kopierade denna från en Random blogg jag hittade när jag kollade på bilder! OCh staratde kramsången, men nu var den slut så då ska jag byta låt! :))
Vad skulle du velat heta om du fick välja? Nääpp!
Vad gjorde dig senast riktigt ledsen? Kan inte skriva exakt va de var. Men när jag fick reda på att de en person sagt var ren jävla bullshit och lite mer utvecklat. Men ja i alla fall!
Vad fick dig att le senast? När jag kollade på massa fina kläder :D
Vad har du för mobil? Xperia Ray
Vilka sociala medier är du mest aktiv på? Instagram och FB
Vad är din livsfilosofi? Skit i andra och följ dina drömmar, Inte för att jag är så bra på de själv, Men i alla fall! :)
 
 
Haha såå sööta! De är även de jag lyssnar på nu, Så att ni vet lixom! :))

2013-01-17
22:55:45

Hej jag är efterbliven!...
Imon har jag sovmorgon till halv 10 som vanligt på fredagar. Ah fast nu är de ju inte så längre, för jag och några till börjar 20 över 8 med extra engelska. Sjukt segt, fast iof börjar jag heldre tidigt och har den lektionen än att få F i engelska. Så får väll tänka så imon när jag ska upp kvart i 6..  :( Tycker faktiskt lite synd om migsjälv om jag ska vara riktigt ärlig.

Slutar halv 4 eller något imon och då så åker jag tåget till A-sås för att jag ska köpa en skinnjacka och en grå mjukis tröja till mig själv för att jag förtjänar det så mycket! :)
Sen ska jag även beställa hem dom kläder jag vill ha imon! Hihi Jätte kul. Dock inte lika kul för plånboken då de kommer gå på runt 1100 för mig och då betalar ändå mamma lite på jackan. Helt okej pris, fast jag är fattig så de är dyrt för mig xD. Så jag kommer inte ha speciellt mycket pengar på HS kan man ju säga, Iof är det inget jag behöver förutom hjälmen, men de löser sig med den! Dock älskar jag ju att shoppa och gå runt med en herrans massa påar när man är där, Men de blir inte så detta året :( Haha
 
Ahja, ska i alla fall beställa hem 2 jätte fina blusar, en skjorta, ett linne, och så ska jag gå och köpa mig en grå mjukis och en jacka imon! :D Glad tjey!
 
 
 
Men nu ska jag sova, Nattnatti <3

2013-01-17
16:57:24

Hemma
Nu är jag hemma och har precis satt mig i sängen för att kolla på Svanska hollywoodfruar säsong3 Haha kul, Kollat på dom från 5-4-3 Känner att jag nördar! Men Maria montazami är min fetaste idol och Isabell Adrian är såå fräck! hehe.
Har i alla fall vart ute med Zlatan i 50 minuter, KALLT! :( Men men fick i alla fall röra på mig!

Ska plugga LITE om en stud med, Varför bara lite tänker ni då? JO FÖR ATT JAG BARA HAR LITE ATT GÖRA :D MOHAHAHA
 
pusspuss 
 

2013-01-17
08:19:21

rubrik
Sitter i skolan 30 minuter innan vi börjar och suttit här en kvart redan, standard på torsdagar! :P
och fy fan va kallt de är ute, trodde seriöst att mina öron skulle ramla av och näsan och munnen frysa igen... älska snö och kyla var de vah? :(

Ska ha matte nu på morgonen Wihooo, jag tror att jag börjar bli ganska smart, för vi hade prov i matten i tisdags och kunde alla frågor utom en, känner mig ganska duktig faktisk!
slutar vid 10 över 2 idag, tidigaste dagen! Men är hemma ganska tidigt så då går jag långpromenad med Zlatan :))




2013-01-16
22:04:00

natti
Kännde att jag inte bloggat idag, men har inte tänkt på det. Och nu har jag kollat på Mia på grötö, Haha Mia är så skön asså! xD
Men i alla fall så ska jag gå coh lägga mig nu så blir bara 2 inlägg idag, Dåligt av mig men men så är det när inte tiden räcker till. Plugget (som vi knappt har) går sååklart före och sen går det ganska mycket bra på TV'n just nu. Och Zlatan vill ut och gå med mig. Och när man slutar runt halv 4-4 varje dag så blir de lite tajt med tiden att hinna allt! Haha

Men ska försöka bli bättre på att blogga på raster och sånt. Dock blir de ju tråkiga inlägg. Men ska även försöka ta lite outfit bilder och sån. Inget jag lovar men ska FÖRSÖKA blogga lite mera än vad jag göör :) heh
 
saknar dig världens bästa ponnyskrutt <3
Går inte en ända dag utan att du ploppar upp i mina tankar! LOVE YOU! <3
 

2013-01-16
21:53:00

Tjaba bitches
Åhh sitter och tittar på massa fina vårkläder, men har inte pengar till de just nu :(( Skit på de. Men funderar seriöst på att skita i att köpa en ny ridhjälm som jag velat göra ett tag nu. Vill verkligen ha en nyyy! Men vill även ha massa nya fina vårkläder, en skinnjacka och ett par paladium. Och jag har ca 2000kr. Känns inte så bra asså!

Men tror jag ska skita i hjälmen för ett tag, Och köpa lite kläder i alla fall. För jag fyller ju år ganska nära inpå GBG HS så då kan jag säkert fjeska lite med mamma så kanske hon kan betala lite på hjälmen!

Asså jag vill ha massor med nytt hela tiden så jag ÖNSKAR att jag typ bajsade pengar eller att jag kunde gå ut och hämta dom på ett träd i trädgården så fort jag behövde lite pengar till att köpa något nytt! Tänk va underbart de vart!
Naaj, skämt åt sido! Men tror jag ska beställa lite kläder i alla fall, känner att de behövs. Har ganska mycket byxor nu, men nästan inga fina tröjor som är lite våriga, så de står högst upp!! ;P

XOXO


 

2013-01-15
20:27:48

TV
Kollar på Så ska de låta reprisen, missade ju Sean banan. Haha så måste ju kolla på det! Efter så är de Svenska hollywoodfruar!:D MISSA INTE DE VAD NI ÄN GÖR! Bästa programmet som visats!

Puss puss hörs sen, datan dör snart och jag orkar inte hämta laddaren! 
 
 

2013-01-15
19:25:16

Åter igen..
"Res dig upp Jennifer. Skit i vad andra säger och följ dina drömmar"
 
Änn en gång har jag fått de bevisat för mig att de är de svåraste som finns att bara kasta av sig allt skit och låtsas som om ingenting har hänt.. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas att lära mig, för jag antar att man måste träna på de då de inte kommer bara så vilket jag har märkt under alla dessa år.
 
          

2013-01-14
22:40:35

Va va de Lisa gjorde bättre än Sara?
  blir så trött om jag ska vara ärlig. Båda dessa 2 tjejer va ju milimeter från Guldet. Hade lixom Vega lyft kanske 2 mm till på hoven hade inte bommen åkt i backen, hade Lisa sprungit liiiiite liiiiite snabbare hade hon kunnat gå imål med 2 mm till godo osv.

Båda tjejerna var alltså lika duktiga men Lisa fick så mycket mera röster. VARFÖR? Jo för att svenska folket inte förstår sig på ridsporten. Och tycker ju då såklart att Lisa gjorde en suuper prestation vilket hon oxå gjorde men Sara gjode lika stor.!
Tråkigt att Svenska folket är så okunniga om hästar bara för att dom inte står brevid varandra och springer på en sträcka i en grupp för att ligga jämsides för att tävla om vem som kommer först in i mål och drar med sig bandet!... Nä Gah blir lite irriterad faktiskt när Lisa vinner både Kvinnliga och Jerringpriset, Va gjorde hon som var sååå mycket bättre än sara? Inte speciellt mycket då dom var väldigt lika!


Ahja, Haha slutar alltid med att jag blir irriterad över sånthär... x((

 
GOD NATT

2013-01-14
11:47:05

Matte
ska precis börja matte lektionen, jobba som ett as, haha!!




2013-01-13
12:05:00

God morgon
Inte mycket batteri på datan och orkar inte hämta sladden får får ta de lite fort ;)

Ska precis käka frulle och kolla på DisneyChannel :D
Kl halv 3 åker vi mot gbg. Hihi Så ja. Puss på det!!


Vi hörs senare, PUSS <3
 
 

2013-01-13
00:54:08

Förlåt att det...
... inte vart någon bloggning idag, men de var vart lite veligt och så. Och så har jag bara suttit nere framför TV´n och chillat med Mamma och zlatan!
Tränat lite nu på kvällen med situps och sånt. Stälde mig på min mjuka matta och sprang på stället med typ höga knän i ca30 min.. Haha fett jobbigt var de, så bra alternativ om jag inte pallar mig ut i snö och SVIN kallt.. Huuh

Imon så kommer jag att åka iväg mitt på dagen/eftermiddagen och göra lite kul grejer, Hihi.

Ah men som sagt ligge bloggningen lågt och jag ska försöka uppdatera mera imon och även försöka lägga in filmer från miljöträningen som jag helt glömt av efter att de inte fungerade..
Kanske gör de nu när jag ska sova, eller så gör jag det imon. :)
God natt och sov gott alla fina och fula.
 


2013-01-11
16:38:13

Då var de fredag.
Och denna veckan är slut, Har gått ganska fort ändå även fast vi har jobbat sjukt mycket på lektionerna och så! 
Idag hade vi för första gången Naturkunskap, gjorde väll inte jätte mycket så utan pratade mest och läraren berättade om dig själv och så. Men jag tror att de kommer bli kul andå. För de var ganska intressant och läraren var riktigt kul men oxå sträng! Så jag tror och hoppas att inte dom där tidsagarna när vi slutar 10 i 5 och har den lektionen som sista lektion kommer att bli så tråkiga och jobbiga i alla fall! :)

Nu är de äntligen fredag och helg så nu ska jag SOVA tills jag vaknar för jag är trött efter denna veckan! ;)

Jag skiter i att springa idag och så tar jag och gottar till de lite ikväll till gladiatorerna med lite popcorn. Och så får vi se her de blir i helgen men jag ska försöka att inte vara så lat och så ska jag ta mig i kragen och gå en lång promenad. Och sen KANSKE ta en springtur. Hoppas att jag är lika pepp till att gö de när de väl kommer till krita som jag är nu! Hehe

Puuuss

2013-01-10
19:25:11

VAR MED OCH TÄVLA :D
http://equestrianfreaks.weebly.com/3/post/2013/01/tvling-vinn-smycke.html#comments


Åhh jag vill vinna, Haha Ska lätt skriva Hajen på om jag vinner ;)<3

2013-01-10
19:10:04

Blev inget med springandet
1. De var väldigt kallt
2. De va halt och snööade
3. Kom hem sent så de hade börjat mörkna
4. Zlatan är dålig så jag satte mig med hnm ett bra tag när jag kom hem! :(

Så får bli en vilodag idag så får jag kanske springa imon beroende på. Blir Zlatan värre ska han in till Veterinären och då vill jag ju följa med min beppo såklart!!
Men blir han bättre så vi inte behöver åka in så drar jag antingen ut och springer eller går.

Sitter just nu och käker lite grönsaker och dipp! Gottiigottii.
Ska kolla på en film nu så vi hörs senare. Har ett inlägg om Spö användning som jag funderar på att publicera, men har inte bestämt mig än.. ;)


Bli frisk min älskade vovve <3

2013-01-10
15:49:03

sitter på bussen
tåget var försenat så bussen hade gått, så jag åkte till a-sås i hopp om att hinna med den bussen där ifrån hem med den åkte precis när tåget kom till a-sås.. så hann inte med den!
så satt och vänta med Jenny, snacka och skratta xD haha
ska ut och springa när jag kommer hem, är väll hemma om 10-20 min!
så vi hörs senare!!!

hade <3


2013-01-10
08:35:00

Sitter i skolan
Missade Bussen men min broder var snäll och körde ner mig till tåget så kom exakt när tåget kom haha så jag han med de!
Börjar kvart i så sitter här med Jenny och Jennifer och snackar GBG HS :D

Ahja nu ska jag va social. Men vi hööööörs!!!

2013-01-09
22:41:23

Nana
Snart ska jag sova. Är svin trött, kom hem och gick med Zlatan, Cyklade och duschade efter de var maten klar och när jag hde käkat upp la jag mig i soffan och somnade ganska gött sådär så missade ju Farmen.. Haha
Tråkigt att inte ha någon häst att åka till efter skolan. Blir så sjukt trött utav att bara ligga i soffan och ha fett tråkigt. Vill ju ha en häst som livar upp livet lite. De hade ju vart kul!!

Imon slutar vi tidigt :D 10 över 2, så hem p dirren och antagligen ut med Zlatis på långpromendad, och då ska de bli långt med! Om inte jag behöver gå med hnm springer jag samma runda jag tänkt gå. 

NATTINATTI

2013-01-09
21:55:53

Nu är de slut på detta!!
Måste lära mig att tänka lite mer så när man hör saker som man inte vill höra! Ska sluta ta skit och skita i ALLA som vill mig illa på något sätt. Ignorera alla som vill att de ska gå åt skogen för mig. Ska inte behöva få ångest varje gång de går dåligt för att de sitter folk på läktaren som jag vet vill att de ska gå dåligt för mig. Jag ska sträck på mig i stället och tänka att nästa gång tar vi dom, de kan inte alltid gå bra och jag har inte tagit på mig dom lättaste hästarna genom tiderna direkt.
Så nu är de slut med att jag ska bry mig och bli ledsen över var folk säger och tycker och tänker. 
Jag ska köra mitt race!


  

2013-01-09
16:36:39

Cyklar lite bara!! :D
fick sluta tidigare för att sista lektionen var inställd, haha!
Så har vårt ute och gått med Zlatan i typ 50min och nu satte jag mig på cykeln framför tv'n! hej och hå trampa på!
hörs sedan!



2013-01-09
00:00:00

Natti alla söta
Imon bär de av till skolan, Kan man säga  som vanligt när man gått en dag efter typ 3 veckor ledigt? Ah jo de tycker jag nog!
Men i alla fall börjar jag 20 över 8 och slutar fyra så de blir en lång dag imon med. Har idrott och kommunikation och lite annat skoj. När jag kommer hem så får jag gå en långpromenad med Zlatan och sen ska jag sätta mig framför tv'n på tränings cykeln och kollla film och samtidigt trampa på ett tag! :) Beror dock på hur sent det blir. Men målet blir att hinna allt till halv 8. Så de bode jag hinna!

Men nu ska jag sova. Är tött och go i hela kroppen, Att man ens kan bli de efter en dag i skolan. Antar att jag tänker med hela kroppen eller speler Volleyboll med hela kroppen.... Hahah!

Puss, Kram o god natt <3
 

2013-01-08
23:02:00

Jag saknar dig!
(Och nu trodde ni att jag skulle skriva om hajen...)
Men nej de är fel. Jag ska berätta om en undrebar röd vän till mig som åkte och dog för några år sedan! Jag älskade hnm så mycket han tog mig dit jag ville, han körde mig och hästen på tävlingar. Han ställde upp i nästan alla lägen!
Men som sagt åkte han och dog för några år sedan då han var för het för oss. Han blev lite överhettad så att säga, vi trodde aldrig han skulle vakna igen!.
Vi lämnade hnm för begravning men en av killarna där började mecka med hnm och fick då liv i hnm. Tyvärrr var han inte då längre våran utan vi blev utan hnm, vilket jag är ledsen över.

Min älskade Saab 93 som aldrig svek. Han hade drag och kunde bara koppla på ett släp och åka. Uuh så underbart de var. Alltid när jag ser en sån röd bil åka förbi tänker jag på dig! Åhh <3

 
 

2013-01-08
22:49:59

Så var de avklarat

Första dagen i skolan efter lovet. Lite segt att gå upp men ändå helt okej!
Kul dag, och gick inte ända till 10 i fem för den sista lektionen var inställd vilket var skönt, Och den lektionen kommer vi bara att ha till v.6 och sen så behöver vi inte ha den där mer, Hur skönt är inte de då?

Slutade så jag tog 5över halv 4 tåget och de va typ 3 min försenat så när jag kom till Norsesund så hade buss FAn redan åkt. Iof var de bra då jag fick gå hem (de är ju de bästa med när bussen har gått xD) Men när jag kom hem så tog jag dirr en promenad med Zlatan på ca 35 min. Så va la ute och promenera i ca 1 timma idag i hyffsat raskt tempo. Vägen hem från tåget va raskt men sen så kunde jag ju inte gå räser med Zlatan fter som att han måste kissa oxå xD
Har inte heller ätit något dåligt idag. Utan bara bra mat och inget godis. YEEH HIGH-FIVE MED MIG SJÄLV 

Fick även ett par löparbyxor idag av mamma. Skit nice så nu jäkla är jag ännu mer taggad,

Nu ska jag sluta tjöta om detta. Iof har jag typ inget annat att skriva så? kanske förvandlar om bloggen till en tränings blogg? HAH skulle inte tro de. Ahja. Jallaaah. Ska försöka komma på något att skriva, HADE


2013-01-07
23:07:49

Imorgon börjar skolan och mitt hälsosamma liv!
Jag sa ju som nyårslöfte att jag skulle börja träna mera för att få snygg kropp och mage för sommaren 2013 och även SLUTA äta godis och sötsaker hela tiden.
Jag har dock inte börjat med de än då jag bestämde mig för att börja med de i samma veva som skolan började. Då vi har haft så mycket godis hemma, KVAR från jul och nyår. Så jag kännde att jag inte kunde stå emot de, Men nu är de nästan slut (Inte bara jag som har ätit.) så nu är hela familjen runda och goa.. Haha nej men de sista ska gömmas eller så skulle pappa ta med de till jobbet eller något.
Men jag har i alla fall vart ute och gått mer och längre med Zlatan, Har gått 1 timmars ibland mer, promenader i ganska bra tempo och gjort mina situps.
Men i alla fall så ska jag börja imon och jag är riktigt taggad för detta nu. Efter som att jag och Jennifer gör detta båda 2 så blir de lättare att peppa varandra om man blir sötsugen i skolan och sånt. Fast jag ska inte ens ta med pengar, och inte ta om folk erbjuder godis eller likande. Nu får de vara bra lixom!

Så länge jag inte har häst så kommer jag att försöka få 2-3 långa (1timma ca i ett bra tempo) promenade i veckan och sen kanske försöka springa någon dag i veckan.
Måndag: Promenad
Tisdag: Är hemma halv 6 så de får väll bli en "vilo" dag. Fast har idrott
Onsdag: Har ridprofilen + idrott
Torsdag: Promenad
Fredag: Springtur på ca 20-30 min + Idrott
Lördag: Vila (fast lär ju bli någon promenad med doggishen ändå.)
Söndag: promenad

Såhär kommer de ungefär att se ut. Och om/när jag får en ponny så kommer jag ju att cykla upp till stallet och om hästen har vila så går eller springer jag upp till stallet!
Och så får jag Promenera mer och länger på helgerna helt enkelt när man har mer tid :)

Så nu jäklar, Nu är jag taggad för detta.
Imorgon börjar mitt nya liv, de kommer bli svårt i början men SKA klara detta nu..
BYEBYE GODIS OCH ALLT SKÄP. HEJ TRÄNING OCH NYTTIG MAT!





2013-01-07
18:25:57

FAAAAAAN
Hade skrivit Klart typ allt i 2012- del 2 (lite sen men jaja,) I alla fall så är allt bort nu. Helt putsväck.. Och jag vet att jag sparade de i utkast! ASSSÅÅ va trött jag blir på detta. Kommer ju inte direkt ha lust att skriva om allt. Inte nu i alla fall!

Bloggningen har legat lågt!
Allt gick bra igår men kommer inte gå ut med de än!
Jag funderar och funderar. har inte orkat blogga. Tror inte jag kommer orka blogga ikväll heller.

Imon börjar skolan och vi slutar 10 i 5 första dag.. LOVE LIFE.. 

Ah hoppas ni har de bättre än mig! HADE
 
 

2013-01-06
01:46:45

Vart i Varberg helaa kvällen
Härliga små kusiner jag har!! xD

Ahja i alla fall så var vi där hela kvällen och kom hem lite sent!
Så nu måste jag sova för ska upp tiiidigt imon för att åka till Gbg och göra en VÄLDIGT roliga sak, Och sen är de bra att hoppas på de bästa! Hehe. Glad Tjej här.
Men i alla fall. Därför blev de inte så mycket bloggning idag. Men ska försöka uppdatera imonnär jag kommer hem! :))

HADE

2013-01-05
09:00:00

Just de!!

2013-01-05
01:52:52

Varberg
Imon åker jag och mamma först in till A-sås för att klippa Zlatans klor. (han är kitlig och tycker inte om de så mycket så vi åker in till ett ställe som klipper dom. Vi vill inte riskera att vi klipper förlångt om han rycker till eller något så då låter vi proffsen göra de till han blir van ;) haha bus)
Men kommer i alla fall gå runt där inne undertiden och drömma mig bort bland alla super fina Swarovski halsbanden som är så dyra men så fina!...

Efter det så ska vi åka till varberg och käka, träffas och umgår med Mormor, morfar, kusiner med päron.. OSV.
Ja, De blir nog kuler!

Men alltså kommer uppdateringen vara som idag typ.. KASS! Haha känner att de inte blir av med bloggandet. Men jag kan säkert skriva något inlägg i bilen påvägen ner till varberg! ;)

På söndag.. Ja då får vi se vad som händer. Inget är bestämt till 100 men förhoppningsvis ska de bli kul och de blir av.. Klura på den ni :P

Men nu ska jag sova, Upp tidigt! 
GOD NATT <3
 

2013-01-05
01:03:03

Shoppade loss på Hööks...
Så nu kan jag inte köpa något mer utan måste spara mina pengar så jag kan köpa en ny hjälm på GBG HS!

Köpte allt på 50% REA'n Utom skorna.
Sen kände jag att jag snöade in lite på Brunt. Men jag har inget brunt och kännde att de vill jag ha!!
 
Ridskor - 589:-
Chaps - 589:- -50%
Pannband - 329:- -50%
Schabrak - 329:- -50%
Huva -189:- -50%

Allt gick på 1305:- Sicka kap jag gjorde!

Så nu slipper jag tänka på Att köpa stövlar på ett tag,
För nu har jag mina halvdana tretorn och dessa! De klarar
jag mig på, så får jag försöka hitta några snygga billiga
svarta sen om ett tag! ;)
Och goosh så länge jag Tittat på detta, Och nu va äntligen
chapsen på rea så min plånbok skrek efter dom och skorna
som dock kosta lite mer men satt som bra som bara den! :)


Detta kommer min Blivande Prins/Prinsessa bli så 
snygg i, jag lovar. Maah va snyggt!
Pannbandet som jag oxå kollat på länge met tyckt de
vart lite dyrt, men nu sååå hängde de där på ett ställ
med en halva priset lapp!!!<3


Men efter som att detta bara kommer att ligga kvar i påsarna ett tag, Schabraket, huvan och pannbandet asså så kan jag ju passa på att leka lite ponniiie här hemma och skutta runt!!! Alltid lika kul. men bruar inte få göra de men använda saker då de hårar ner... :( Så ju ska jag ta tillfället iakt och göra dee.. Nihihihi koppetiih


INTE FÖR ATT SKRYTA MEN JAG HAR NÄSTAN LÄNGRE ÖRON ÄN EN HÄST!!!



*********************MYCKET nöjd med dagens inköp i alla fall! :)) <3 *************************

2013-01-04
23:55:40

Snart kommer bilder på inköpen



2013-01-04
11:12:34

Mot Borås, my one och Hööks ;)





2013-01-03
23:19:55

Jag har en ursäkt!
Jag har inte mått speciellt bra idag. Så åkte inte med till Gbg utan satnnade hemma i soffan och sov. Vilket jag har gjort typ hela dagen där av ingen bloggning! Och tänker inte blogga nu heller egentligen men gör ett snabbis så att ni vet läget!
______________________________________________________________________________________
I alla fall har vårat nya schema kommit ut och de är sinnes.. Vi börar 08.20 och slutar TIO I FEM på tisdagar.. Dom vill att vi ska bli skoltrötta dom vill att vi ska sluta jobba och sluta bry oss. För de är typ de som kommer hända. Man orkar inte med så långa dagar. Och de säger jag inte för att jag är lat. Utan man bli psykiskt trött utav att va i skolan såå länge, Hungrig lär man ju bli oxå efter som att vi äter 10 i 12..!!

ORKAR INTE... 
Måndagar - Börjar 20 över 8 - Slutar halv 3
Tisdagar - Börjar 20 över 8 - Slutar TIO I FEM
Onsdagar - Börjar 20 över 8 - Slutar 4 + ridprofilen på kvällen.
Torsdagar - Börjar Kvart i 9 - Slutar 10 över 2
Fredagar - Börjar halv 10 - Slutar halv 4

10 i 5 dagen så kommer jag vara hemma halv 6. Så ska man äta och om jag nu har häst då så kommer jag vara hemma si så där.... MITT I NATTEN!!!!!!!

Ahja nu ska jag sluta vara arg. för de finns säker många som har värre schema och slutar typ 5 varje dag. Men jag pallar inte såna dagar! Puss och hej. Och god natt!!

Imon åker jag och mamma kanske till Hööks. HADE

2013-01-02
22:44:06

Svar


Ebba
Jag har har frågor till dig. 
Va är de för ponny du vill ha nu? 
Har några flera av rid tjejerna i din klass blogg?


1. Jag vill ha en D-ponny som ska kunna gå säkert LB. Jag vill kunna åka på Varbergshoppet i sommar osv. Pigg och glad och positiv till dressyrarbetet! Den ska kunna lära mig både i hoppningen och dressyren, Då jag vill göra båre och och bli bättre i båda grenar!! :) 

2. Japp 5(Jag är en av dom) pers alltså alla utom en, Och de är Örnen som inte har. Men efter som att jag inte vet alla bloggarna så kan jag inte länka dom just nu. Men kan försöka ta reda på de om ni vill kika in på dom! ;)



Ställ gärna mer frågor om ni undrar något ;)
KRAM
 
 

2013-01-02
19:34:33

Imon bär det av till GBG
Imon ska jag med Familjen till Svenska mässan, De är My dog där och dom 2 raserna som Zlatan är ska visas upp! Så ska fota lite hade jag tänkt. Har aldrig vart där innan men de blir säker kul!

Men fatta va man kommer längta till GBG HS när man går in på svenska mässan! Men de är bara 4 och en halv månad kvar typ! Inte alls långt ju... hehe

Men efter att vi vart på My dog så ska vi åka vidare upp till min Farmor och fika lite. Och hoppas på att vi inte kommer hem allt försent för iså fall så ska jag försöka hinna ta en promenad på 1 timma ungefär. Men blir de förmörkt så skiter jag i de och kanske tar en kort springtur runt här omkring på 20 minuter, bara för att komma ut och röra lite på sig i alla fall! ;)
 

2013-01-02
15:07:44

De är synd om mig!
Har precis vart ute på en promenad med Zlatan på 1 timma och 25 minuter! Underbart i detta fina men kalla väder! Och de värsta är att mina ben blev kalla och nu kliar de utav bara H-vete och de är riktigt jobbigt. Så nu har jag smörjat in benen och ska nu lägga mig i min säng och tycka synd om mig själv!


Btw så gick de inte att lägga in filmerna från träningen igår.. Gahh. men ska försöka idag oxå! 
Bloggar mera sen. Ska kolla på någon roliga film nu :))
 
 

2013-01-02
00:17:09

Vill ni få er ett gott skratt?
Titta på domma då!!






JÄTTE KUL!!




2013-01-01
23:43:29

Håller på
Med att lägga in 2 filmer från miljö träningen där vi rider över en pressäning. Ena gången ihopvecklad, och andra gången utvecklad :)

Sen så bloggar inte jag mera idag utan väntar till imon och då så ska jag försöka blogga bra efter som att de var ett nyårslöfte! Haha. Så jag säger god natt nu så stt ni inte får ett till sånthär tråkigt och ovärt inlägg!!
Så god natt så hörs vi imon!
 
 


2013-01-01
23:33:30

Nyårslöften
  • Börja träna och äta MYCKET mindre godis, helst inget godis och sånt skräp. Men ibland får man lov att äta de på typ kalas och kanske någon helg ibland!


  • Bli mycket bättre på att blogga, för när jag väl bloggar är de ganska många som läser.


  • Bli ännu duktigare i skolan. Har redan gjort STORA framsteg från 9:an, Men nu ska de blir ännu bättre betyg!


  • Kunna hoppa bana på en meter och enstaka hinder på 110 utan att känna mig de minsta osäker! Detta är ju mest ett mål, men ger jag mig F*N på att jag ska klara de så gör jag ju de oxå så är ju som ett löfte till miig själv :)


  • Även att bli mycket mer noggran med dressyren, Att dressyr träna en gång i månaden i alla fall för tränare (När jag hittar en ponny)










                                

2013-01-01
02:18:53

Gott nytt år <3

Blev bara en fail, raketen fastnade och när den val åkte iväg åkte den bara ut på gångbanan och snäll där!! Hahahaha sicken jävla smäll de blev!!! Btw 2013 är välkommet!! :)