2013-11-30
20:40:05

Kollar live sändningen...
...från globen, topp 10 finalen!



åh va jag e taggad på Scandinavium!!


2013-11-28
21:50:07

ser ut som om jag typ bajjar
haha bild från öppethus igår och jag ser ju nog klok ut.........




2013-11-28
08:25:33

halloj
Asså shit va trött jag är, att vara i skolan till 8 igår tog på krafterna för när jag kom hem käkade jag en macka och efter det somnade jag på dirren haha! Hur gick de igår då? jo det var typ 20 Pers som kom så det var ganska dött vissa tillfällen men när det väl var folk där pratade jag på om programmet och sådär! Pinigaste var ju när någon frågade vad jag ville bli, haha jag bah asså jag har typ inte bestämt mig men ja, jag gillar och träna och jag gillar barn så jag skulle kunna tänka mig idrotts lärare, men jag vet inte riktigt...... hahahahaha Jennifer, asså nej!!!!
jaja, men de var kul ossådär, men nu måste jag byta om sedan är de dax en skola o jag slutar halv 5.... åhhhh! :(




2013-11-26
21:44:33

Happyyyyyy
Asså det var galet hur kul det var att rida idag iof kanske det var för att det gick så bra, så klart finns det grejer att bättra hos mig! Men ponnyn, hyper grym för han gjorde det jag bad om och jobbade på jätte bra efter ett tag när han hade blivit mjuk och och lösgjord! Så jag var väldigt nöjd och glad och jag sa att jag ville ha hnm nästa gång oxå så jag hoppas på att jag får det för lilla suppe är verkligen en Jennifer ponny, helt amazing är han!

Nu ska jag kolla vidare på Fest hos Bagge Wahlgren!
Imon börjar jag skolan kl 08.20 och slutar 20.00... Haha! Asså den dagen, men jag ska vara med så öppet hus och stå och svara på frågor om programmet osså så jag kommer jag nog inte blogga något, men ni är väll vana vid detta för de här laget ;)

Men puss och god natt <3


Jag vill ha snö och jul! <3


2013-11-26
16:37:48

Dax att byta om
ska strax ta och hoppa i ridkläderna för att sedan åka till Alingsås för ridprofilen! Det ska bli kul och hoppas jag får rida den ponnyn jag hade sist för den var lite lik hajen att rida så det var ju kul!!

skolan gick fort och vi gjorde inte så mycket, sista lektionen var inställd så vi fick åka hem! Dock var bussen väldans försenad, haha sjukaste busschauffören körde med bakdörren öppen osv men men jag kom hem till slut i alla fall ;P

men ni får ha de, ska åka om 20 ;)




2013-11-25
22:19:48

Jag har träningsvärk
japp, så är det och från vad undrar ni då? Jo men jag ska inte hålla tillbaks med de! Jag red ju i lördags och jag är klen, där har ni de! I alla fall är jag typ lite halvt stel i benen och i axlarna och jag ska rida imon på profilen så jag kan ju hoppas på att de släpper lite i alla fall Hahah, annars blir de lite jobbigt ;)

Jo, men hur gick de när jag provred? Asså haha lite stegringar några stopp, några hopp! haha nej men jag kan ta de lite mera specifikt sedan men jag ska i alla fall rida denna hästen lite granna vilket kommer bli super kul tror jag för det känns lite som en jag häst! :D

men nu ska jag sova för hon är det skola, och ja, idag var jag ledig för att jag är king och jag tycker att ni ska tro de med även om de inte riktigt var så.... haha! Men god natt, ha de gött, pusshaj <3


saknar inte att rida Solei men jag saknar att bara stå och gosa med henne, åh min gos <3

2013-11-23
08:43:34

Be om ursäkt?
Nä skulle inte tro det, haha jag har lixom bara inte pallat blogga och det här bara vart segt, jag har haft galet mycket i skolan och vårt galet trött sedan. Och skolan o att måbra går fett före bloggen....
Jag men vad händer idag? Jo jag ska dra på mig ridkläderna och åka iväg och prova en häst :) Har inte ridit sedan förra ridprofilen. Men detta ska bli spännande! Efter det så ska jag hem och och då ska mamma julbaka lite, så jag hjälper väll till antar jag!
Nu ska jag väll gå upp och äta och byta om osv för vi åker iväg vid halv 11. :)



2013-11-22
20:05:37

Dom bästa!
Har inga ord som kan förklart hur otoligt glad jag är över att Evelina äger Hajen. Dom är verkligen hyper duktiga tillsammans. Dom kommer att gå långt det kan jag looova er! ♥♥♥

 
 

2013-11-16
19:12:16

Alingsås
Mamma och pappa skulle in till Alingsås idag och fixa lite grejer så jag följde med för jag kände att jag behövde lite kläder och en till mössa, så jag shoppade litegranna. Köpte ett par jeans, en t-shirt, en annan tröja, en mössa och ett halsband, och det gick väll på typ 500 för allt så det var ju väldigt braa! kanske visar väll kanske bilder sedan! :)
Sitter just nu i soffan och har ätit middag... Så gosar lite med min kung!
Imon ska vi åka till Varberg och fira min kusin som fyllt 11 år, wah hon börjar bli stor nu ju,! Vi kanske stannar på rusta på vägen till varberg för jag vill kolla på en plastgran haha <3

nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på tv, ha de gött, puss haj! <3




2013-11-15
08:42:16

godmorgon
Jag har vårt uppe i en och en halv timme när jag lika väl kunde gått upp för en kvart sedan, men nej nej, inte ta vara på sina sovmorgonar inte utan upp med tuppen och ut på en lång och go powerwalk i en timme med härligt tempo. Och igår morse var jag ute och sprang i 45 min!
Nu sitter jag i alla fall i köket och äter frukost knäckemacka och vatten haha mums!! x)

När jag har ätit upp ska jag gå upp och fixa iordning mig för att sedan åka till skolan. Slutar halv 1 idag så de är ganska gott! vet inte riktigt vad jag ska göra när jag kommer hem med det är ju ett senare problem och jag kommer säkert på något! ;) hehe!






2013-11-13
18:41:00

woopwoop

#hejstorhandhaha #happy


2013-11-13
18:38:40

Hejsan
har varit ledig idag för typ alla våra läsare är i iväg i något annat land så vi har ju inga lektioner, så imon börjar vi 1... slutar dock halv 5 -.-' så det är ju väldigt segt, men men... Funderar på om jag ska vara hurtig och gå upp i tid och hinna springa innan jag åker till skolan... hmm återstår att se!
Idag har jag i alla fall sprungit typ en halv timme med typ full fart hela tiden ^^ sen var jag ute med vovvarna i en timme på långpromenad så idag har jag rört på fläsket ;P

Igår så hade vi spinning pass i 45 min på våran träningslära och på kvällen var det ridprofil (det berättar jag mera om i ett annat inlägg!)

men nu ska jag kolla så tv, så hade så skriver jag mera sedan ;) <3


2013-11-12
06:55:09

Åhåååå :'(
fällde precis en tår. Ute regnar de blåser och e bara bajs, går in på fb och ser att någon gillat en snö bild... Det är nog ingen som fattar hur mycket jag älskar snö och jul!


Asså ser ni va mysigt? <3 <3 <3 <3


2013-11-11
20:28:31

Dra en kabel o lägga en sladd
Hahahaha, har gått runt och skrattat av detta hela dagen typ, vi diskuterade om det lär en kabel eller en sladd och vad som var vad, och då sa jag att man kunde lägga en sladd...Och hur galet fult låter inte de då? hahaha, så de har jag roat mig med hela dagen typ!! Men det är tur att man kan skratta åt något när man går så långa dagar för att börja tjugo över 8 och sluta halv 5 är inte speciellt kul faktiskt så då får man försöka muntra upp sig ;)
Jag är ganska glad att jag inte har någon häst för att sluta halv 5 två dagar i veckan och sedan 2 dagar halv 4 och en dag halv 1 det går lixom inte att få ihop det, eller inte nu på vintern, med vinter tid och jag som är galet mörkrädd... haha!

På tal om häst och rida, imon är det exakt 3 veckor sedan jag red sist och jag börjar få lite abstinens så det är väldigt tur att vi har ridprofilen imon så då får jag ju äntligen rida, och äntligen använda mina nya stövlar och min nya kl tröja, haha ni hör ju! Jo men jag är ganska taggad på att rida jaaaa!

Nu kollar jag i alla fall på tonårsbossen.... Haha den tjejen är ju fan tappad, tycker synd om hennes syskon!! :O
Ahja vi höres! ;)


jag vill ha snö!! <3


2013-11-09
22:49:03

Alingsås
Imon åker jag och Mamma till Alingsås för att kika lite på storhäst tävlingarna. Har man inget att rida på får man titta på! Men det ska bli kuul efter som att det är ganska många man känner igen som ska hoppa. Även Lisas storasyster ska hoppa och vad jag inte viste för än typ 1 timme sedan är att Lisa ska med, Och jag har inte träffat henne sedan i början av Augusti efter som att hon bor i Kungsbacka på ridgymnasiet så ses vi ju typ aldrig längre... :( Så det ska i alla fall bli as kul att träffa heeenne meed!! :DD

Ska även ovningsköra lite imon med på vägen till Asås och hem från Asås ;)

Saaaaknaaar <3
 
 

2013-11-09
18:40:00

Hejsan
har precis käkat middag och ligger och kollar på någon tråkig film på datan, vilket liv jag har! Ska snart gå ner och sätta mig i soffan och kolla på tv med mamma och pappa ^^

Benet är mycket bättre idag, tack och lov! Övningskörde med pappa i förmiddags och det gick helt okej, i början så körde vi lite på en grusplatt, bara för att stanna och starta vilket jag tycker är svårast... haha! Värmde väll upp lite där efter som att jag inte kört så typ ett år. Sedan körde jag ut på en liten större väg och växlade och körde i typ 60,70 haha as kul och faktiskt väldigt enkelt med dehär att växla och så!! :)) Så nu jäklar ska vi komma igång med att köra så jag kanske kan få körkortet i sommar i alla fall!! ;)

Imon åker jag och mamma och kollar på storhäst tävlingar i Alingsås så det blir kul!! :)




2013-11-08
22:53:12

Godnatt
kort dag i skolan idag, kom hem och gick en lång och långsam promenad med hundarna! Har fortfarande galet ont i benet men jag får vila de och hoppas på att de går över nu under helgen för jag vill så gärna rida på tisdag på ridprofilen efter som att på tisdag var det 3 veckor sedan jag satt på en häst, så jag viiiill! Tror jag kommer försöka och bita ihop ändå även om det gör ont, men skulle det mot all förmodan inte gå över under helgen går jag typ till skolsyster på måndag och kollar, och sen se va hon tycker och sen typ gå till vårdcentralen på onsdag när jag är ledig, men jag hoppas och tror att det gå över, annars spelar jag över pallar inte att vara sjuk, ha ont och vara skadad hela tiden... jag lixom bara sitter, jag vill röra på mig! :(

jaja, sluta klaga och gå och lägga mig nu! Kan även tillägga att idag var det rätt person som åkte ut idol! Matilda var väll okej och jag gillade henne lite men hon utvecklas inte och dom andra är bättre (förutom Sandra....) menmen! haha. godnatt! <3


kommer ni ihåg lilla Anastasia? Det var en tjej som hade henne för ganska längesedan och även red in hennes föl, som skrev till mig förut, hehe super kul! Ska svara henne imon när jag vaknar! :))


2013-11-07
22:28:34

aj....
Idag har jag inte bloggat pga att jag 1. vart galet trött 2. gått till halv fem i skolan, inte okej ens! Sista lektionen så en timma och 50 min är lixom matte, dör va svårt de va...! 3. jag har så galet ont på baksidad av min vad, och det har jag haft hela dagen så har inte vart på humör. Fattar inte vad jag har gjort, och seriöst jag kan knappt gå så just nu är det lixom love life!!

Nu ska jag i alla fall sova, här sovmorgon imon och slutar mega tidigt så det är ju gott, hoppas bara att benet är bättre, jag känner att är det inte de ena så är det ta mig fan de andra.... åh!
puss och god natt al'a

hahahaha


2013-11-05
22:14:38

Haha
på dirren när skolan började blev min bloggning total kass =ingen bloggning alls... Inte bra! Ska försöka skärpa mig och blogga på ändå.

Håret är färgat, ca och hur blev det? asså helt okej dock när jag tar fram de så åker den "luggen" som inte fick så mycket färg på sig över det som blev blekt, så de syns knappt om man inte har det på ryggen, men skit samma! ;)

Idag var det skola, ganska flummig dag, har skrattat åt allt typ, snubblade i trappan i skolan och tog tag med höger handen när räcket var på vänster rida, så mosa ju facet i väggen och Mathilda dog av skratt.... haha och de va en av ALLA roliga grejer som hänt idag! :P
Stack ut och sprang när jag kom hem, gash va jobbigt för jag sprang i ett riktigt bra tempo, och orkade väldigt mycket längre! ;)

nu ska jag sova för jag känner mig väldigt trött faktisk, så så får det bli, hade! :) <3



2013-11-03
17:37:22

Ammen...
Färgade förut och det var en bild på kartongen, på min hårfärg och färgade man med den så skulle det bli ljusare, men det blev det inte... Så imon så ska jag köpa blekning och bleka det. För nu är det som det var innan och nästan lite mörkare....?
Så imon efter skolan så får jag gå runt och kolla efter de, och finns det inget i Lerum så får jag åka till Alingsås!

Imon är det skola igen, kul men samtidigt as segt... Har i alla fall sovmorgon för vi hade tydligen ingen ridprofil så får sova typ 1,5 timma längre än va jag skulle fått! ;)

Men nu ska jag kolla vidare på TV! pusshej <3








2013-11-02
23:37:09

Egentligen orkar jag inte skriva
Och egentligen är det inte värt att skriva det lilla jag tänker skriva.. Haha men nu gör jag det ändå, bara för att lixom! ;)
Nu hade jag faktiskt tänkt att blåsa ut ljusen och krypa ner under täcket. För att somna så sött, det värsta är väll att jag typ ligger och tänker "när somnar jga, när ska jag somna, hallå jag vill sova, OSVOSV" och då somnar jag ju aldrig.. Men men nu är jag så galet trött så det kanske går ändå! ;)

Imon blir det som jag sagt 10000000, Hårfärgning, Sedan ska jag städa mitt rum som jag faaaktiskt inte har stökat ner så mycket sen förra helgen. Är faktiskt väldigt ren och fint om jag ska vara ärlig. Hade även tänkt att spring om de håller upp från regn, annars skiter jag i det så får jag ligga henna i sängen och lata mig i stället. 
Jag känner att jag snark kommer börja klättr på väggarna! Jag har lixom ingenting att göra på dagarna, Det är lixom skönt samtidigt som det är jobbigt. Så lite rid abstinens börjar jag nog få! ;))

Nu blev det inte bara ett typ godnatt inlägg, haha men skit samma, Jag säger väll godnatt nu då, GOD NATT!! <3
 
 

2013-11-02
22:13:00

Inköööpeeen
Efter lite om och men så hittade jag en ridstövel som satt bra. Dem är dock liitelite höga men dom kommer ju att sjunka ihop lite så då blir det perfa! Älskade modellen. Stilren och snygg lixom! Jag sa i bilen från hööks "JA, äntligen en vanlig läder stövel. Så snyggt och stilrent) Och ja. den går att ha till både hopp och dressyr! Jag har inte haft vänliga läderstövlar sedan jag en gång för längesedan hade ett par pioneer, Kan väll vart 3-4 år sedan? Så ja, ni hajjar lyckan!
Köpte även stövel strumpor och ett par röda pippi-raggsockar, super mysiga! Vi köpte även ett vanligt dra över huvudet, halvstryp halsband till Bibbi!

Sen åkte vi vidare och jag köpte hårfärg och schampo. Så imon ska jag färga det... Haha vi får väll se hur det bli, annars får jag väll klippa av det eller köpa en brun och färga över det igen ;)
 
Blev seriöst ingen bra bild på stövlarna så jag lånar en från hööks hemsida!


Hahaha det ska bli spännande dehär... xD
 
 

2013-11-02
16:28:38

Hemma nu!
Nu är vi hemma!! Kollade änglahoppet till ett typ, kul att se alla duktiga ekipage. Och GRATTIS JENNYYYY som kom 2:a i LA+5, suuper duuper! :D

Åkte sedan till Hööks (kommer ett inlägg sen om vad jag köpte + bilder på de jag köpte!) Sedan åkte vi vidare till Rusta för jag skulle köpa en plast julgran men det fanns ingen vit så det fick jag skita i, Blev dock hårfärg och schampo. Äte sedan till Netto för att handla lite mat. Och där köpte jag BANANCHIPS <333333 Asså seiöööst va gooooott <3

NU ska jag chilla lite, Kolla lite fil, äta bananchips osså, Så bloggar jag mera sedaan! Hadeee! :)

 

2013-11-01
22:37:36

Och där förstördes min fredags kväll...
Asså seriöööööst, hur röstar svenska folket???????
Gabriel är seriöst bäst. Att det ens var han som stod mot sandra var ju sjukt. Sandra har inte utvecklats ett piss och är bara allmänt tråkig, gnällig och gör ju aldrig om något. OCH SÅ ÅKER GABRIEL? Sjukaste jävla skiten, och jag jag är sur som f*n. HEL-VEEEETEEEEEEEEEEEEE.... 
Så god natt... Nu ska jag sura!



2013-11-01
10:36:01

Sovmorgon
godmorgon, kl är halv 11 och jag ligger fortfarande och typ sover. Pappa är hemma idag så han tog hand om hundarna på morgonen så jag för en gångskull kunde sova ut, haha! Nej men det var riktigt skönt, för imon lär det ju inte bli någon sovmorgon när vi ska till änglahoppet tidigt..
När jag skrivit klart ska jag gå ner och käka lite frukost och sedan är det bara sätta igång med det som skj göras så jag kan ta de lugnt ikväll, kolla på idol och bara chilla på't ;)

Men hade sålänge så hörs vi säkert senare :)