2011-01-21
23:29:20

Tjaaao.
Åkte till stallet direkt efter skolan för att kunna rida innan lektionerna.. (NÄÄS SUGER ME DE...tuvärr..)
Red ca 40 minuter men de gick bra hon va lite stel så för att hon skulle slippa undan så tog hon bara bettet och körde upp huvudet och drog gärnet.. -.-
Så då fick hon fanimej slita... Så mycket kort trav med HÖGA steg och mycket skänkelvikningar i KORT OCH KOMPAKT FORM!!! och i Galoppen så jobba jag med stora galoppsprång men långsam fart. och de gick galant :))
Hon är en liten smitare. Vill hon inte gör hon inget i onödan, men hon har gått så sjukt bra i 2 veckors tid så man kan inte alltid räkna med att hon ska va på TOPP!!
Men BÄST är hon endå :D


Imon blir de att rida tidigt, Handbolls match på dan ;P
Och på söndag sent Träning för sandra, och innan de handbolls match ;P Hahah



Kommentarer:
#1: Klara

Antar att många redan sagt det, och att du såklart redan vet det själv, men du gör ett jättefint jobb med din ponny! Blev rent av förbannad när jag såg filmen på ponnysanning, och måste ifrågasätta vad som är djurplågeri i den?! Jag har också en häst som står emot hindren på tävling ibland, och löser det som du; rider på och berömmer när den hoppar, hellre än att stanna och straffa. När hästen står emot och sedan kommer fel är det ju inte konstigt att man hamnar lite efter i språnget för tusan!



Du ska ha cred för att du kämpar, din ponny är jättefin! :)

2011-01-23 @ 11:28:51
#2: Patricia

Hejsan!

Såg att någon skvallerblogg hade gjort ett inlägg om dig, ville bara säga att du inte ska bry dig om vad hon har skrivit ! Kämpa på med hästarna :)

2011-01-23 @ 15:37:36
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: