2013-10-27
19:09:26

Städat hela dagen känns det som!
Fast rikitgt så är det inte.. Men det är säker bara för att jag knappt gjort något annat över huvud taget idag förutom att vi var på Nääs och lämnade grjerna och jag blev 1000 kr rikare... Mihihihi! Men i alla fall så är det väldig rent och fint på mitt rum nu. Så nu liggar jag i min säng med datn i knät och håller typ på att somna för jag är galet trött. men jag får vänta med att sova några timmar för jag måste kolla på solsidan innan.. Haha!

Imon tänkte jag att jag skulle kratta löv på våran gräsmatta och tjäna lite pengar... Men det ska ju typ bli storm så det känns ju lite ovärt. Så jag får vänta några dagra med det. Istället tar jag en mys, pys och fix dag med Hundarna, Dom ska få var sitt bad, och bli ordentligt borstade efter det, Osså ska vi gå på långpromenad!
Jag ska även springa för jag måste komma igång med det nu när jag inte har någon häst, Nu hinner jag göra det ofta och lite längre sträckor! 
På torstag ska jag och mamma troligtvis till Sussie's för jag måste köpa nya svarta KL stövelstrumpor för mina är total jätte utslitna. Och sen på Lördag så åker vi till Brås för att först kolla Änglahoppet och sedan åka till Hööks för att prova stövlar! :)

Stora Pållen och Lilla jag.. Haha
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: