2013-03-25
22:14:03

Resultat från Borås -
Klass ett LD+5: Denna rundan kändes riktigt bra även om det gick lite långsamt utan famåtbjudning vissa stunder. Men tillmestadels gick det i ett bra tempo med bra framåtbjudning. Solei hoppade super och vi nollade grunden utan några problem. Omhoppningen gick oxå väldigt bra, jag tog inga snäva svängar men ändå inte till Kina och tillbaks. Men nollade med okej tid och där var målet nått.
Såklart när jag kommer ut och det vart 8 som starat så var jag den ända dubbelnollan. hihi. MEN det var ca 40 starter kvar... Så jag åkte långsamt ner till en 6:e plats. Och den är jag såå himlans, himlans nöjd med. Det var 9 placeringar men bara 6 som fick komma in på prisutdeling så det var ju lite kul att jag ändå fick följa med in på den! :D Dock önskar jag att Solei hade lite av den energin hon hade där kunde vart när jag hoppat banan! HAHA rumpan gick i ett xD

0+0 - 6:e placering
 
Klass två LC: Ja.. Solei var riktigt trött efter många timmar i transproten och en runda på 12 språng utan någon speciell kondition. Så inne på framhoppningen så kom vi supernära en gång och hon hoppade och var tvungen att ta i för kung och fosterland. Men kom över så skulle jag komma igen och hon kunde hopat av men orkade antagligen inte det och tog ett mini språng och det blev ett likadant hopp, sen ville hon inte hoppa oxern alls för det blev jobbit och hon blev lite osäker. Så jag ville egentligen inte starta. Men pratade lite med Linda och hon tycke jag skulle försöka och utgå eftre några hinder. Så jag hoppade räcket på framridningen bara för att få kommit över ett hinder innan vi gick in på banan..Men väl inne på banan så ville hon inte. Så hon stanna 2 gånger på första hindret och då valde jag att utgå.
Så stannade henne och gav henne en lugn klapp och skrittade ut på långa tyglar. 
Jag är supernöjd över henne så det är verkligen inget att bli arg över. Det är ju lixom inte hennes fel att hon inte orkar! Så nu blir det till att konditions träna och ta nya tag! :))

UTG


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: