2013-07-30
21:04:33

Hejsan
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, Typ sovit, kollat film, sovit, kollat film, PW till Solei.
Kul liv osv. Nej men vad gör folk utan häst lixom? Okej jag har häst men hon vilar veckan ut.. så då är det som att inte ha någon och det är ganska långtråkigt, Jag mena, Annasrs spenderar man ju typ 3 timma i stallet och då är det okej att slappa när man kommer hem, men att slappa hela tiden är så NEJ.
Men på Söndag så ska jag sätta igång henne, så då tar jag några dagar med långa skritt uteritter och bara myser och ser till att hon kommer igång ordentligt. ;)

Jaja, Vilken tur att jag troligen åker till Tjörn på torsdag och sover där till fredag så jag slipper dö av tristhet. Fast vet dock inte om jag ska med än, Min bror är inte säker på om han ska dit, och då är det inte så kul för mig att vara där själv med mamma, pappa, pappas syster och hennes man, och farmor. Kanske inte så kul för mig!
Dock funderar jag på att åka med ÄNDÅ... För det ska bli fint väder och då kan jag sola på klipporna och jag kan fota och Zlatan ska med så då kan vi umgås... HAHA de lät ju bra..! Ahja, får se hur jag gör! ;)


Nu ska jag gå ut med Zlatan så kommer det ilte mera updte sedan! PUsshaaaj <3
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: