2013-04-01
22:08:28

Ridpasset
Solei var trött idag och ville inte riktigt lyssnaframåt. Och det gjoder inte saken bättre att vi fick vänta så länge innan vi kunde börja hoppa då det tydligen skulle vara en dressyr träning.. så vi fick vänta typ 45 minuter innan vi kunde börja hoppa. Så kunde ju inte hopa speciellt mycket och länge då när vi väl kom igång. Så det var lite segt faktiskt... Men i alla fall..

Va hade en båge med 3 hinder, ca 4 galoppsprång imellan. Det var rätt svårt att hitta samma avstånd mellan båda och få ett bra flyt i det, men efter några gånger så gick det bra! :)
Sedan hade vi en sockerbit - ett galoppsprång - Oxer. Oxern höjde vi sedan till ca 1m och det kändes riktigt bra faktiskt, Även om hon var trött så försökte hon verkligen och gjorde sitt bästa! Duktig ponny!! :)

Är kanon nöjd med tanke på omständigheterna.
Vi red från att vi började skritta från stallet till att vi var tillbaks (packade ut och in hinder där imellan oxå), ca 2,5 timma... Så solei är riktgt trött nu efter passet igår, och idag så imon får hon en välförkänt vilodag, sedan på onsdag blir det uteritt och sen på torsdag kondition igen!! 

Bilder från passet kommer strax! :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: