2012-10-29
22:43:01

Veckan och mål med veckan
på ridprofilen förra m¨åndagen pratade vi lite om att man skulle lägga upp veckan och va man skulle göra och även skriva vad man har för mål med ridpasset! Och jag tycker de är ganska kul att göra veckoplaneringar med faktiskt aldrig tänkt på att verkligen lägga upp mål för varje pass så jag tänker faktiskt börja göra de!

*****************************************************************************************************

Måndag (Idag)- Efter som att vädret var som de var så blev de bara en röra på sig runda, Inga speciella mål ytan bara röra på sig!

Tisdag - Dressyr på simmenäs med Emmy och Clint! Ska rida mycket på börjda spår och mycket ställa och böja i skritten och traven, i galoppen ska jag bara försöka få en stadig form! (Avslutar passet med Dressyr programet LC:1) Vill få en låg och trevlig form så att hon höjer ryggen!

Onsdag - Uteritt med Emmy och Clint, Vi ska till styrke backarna och träna styrka och kondition! Alltid lika kul! Vi ska bara ha kul och samtidigt tränka konditionen och styrkan! ;)

Torsdag - Markarbete på Simmenäs med Emmy och Clint. Vi ska ha som en bana med massa bom serier där vi ska ha lydnad osv. Tex 3 galopp bommar - halt - 3 galopp bommar igen. Så mycket lydnad och korta och länga steget vilket oxå är lydnad. Jag vill få henne att lyssna på minsta lilla jag gör, Fram eller bak. Så, så lyhörd som möjligt för så små hjälper som möjligt! :)

Fredag - Hyffsat lugn uteritt, kör på lilla rundan som tar ca 40 minuter mycket skritt lite trav och lite galopp! Bra röra på sig! Men vill ändå ha henne låg och fin i formen i skritten efter som att jag skrittar 30 minuter av dom 40! Så låg, fin och jobba med ryggen i skritten!

Lördag - TRÄNING FÖR SANDRA PÅ SIMMENÄS

Söndag -  Vila eller Lugn uteritt med hacket! Långa tyglar och bara sträcka ut.


Blir Maneg varannan dag vilket jag inte brukar kunna göra. Men nu när de är lov så får man lyxa till de lite! ;)
Men de är bra för då kan jag finlira och jag slipper rida i den suuper mega leriga IngaredsPD'n som är fylld med vatten. Vattnet går typ upp till knäna på dom! Gick in där idag bara för att stasia löjlade sig med vattenpölar! Så dår fick hon gå in där och vandra i polen.. Haha ÄGD PONNYN ÄGD! Sen gick hon snällt i alla vattenplöar ;))



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: