2012-12-28
16:34:52

Tjenare hoppsan hallå
Mina dagar gå just nu till ingenting.. Sjuukt tråkigt om jag ska vara ärlig. De är skönt med lova och bara ligga och slappa och inte göra någonting i typ 3-4 dagar sen blir de väldigt långtråkigt! Jag behöver en häst som kan sysselsätta min vardag.

Just de, På tal om häst. Så ska jag rida på Söndag, Och inte bara rida för ridandets skull utan träna.. Men inte hoppträna eller dressyr träna.. Mahaha Tänker inte berätta vad än, men de kommer bli helt otroligt sjukt kul.
Och jag ska låna en av hästarna uppe i stallet där vi hyr in oss! hihi Helt föväntasfull och tror de kommer bli super skoj! För de är något som jag vill göra i framtiden oxå! Haha någon som kan gissa va de är?

Men i alla fall så är dagarna sega och jag gör NADA.. Men efter nyår så ska jag träffa Örnen någon dag så då blir de liv igen ;) Och sen ska jag troligen åka och göra navelpiercingen någon av dagarna efter jul. Fast nu när jag väl får är jag livrädd att de ska göra jätte ont, men tror de är värt allt ändåå!! ;)
 
Nu ska jag kolla på film.. För ovanligheternas skull lixom. Liva upp livet med något som jag ändå inte gjort hela lovet... GAAH. 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: